Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta?????

Maresalul

Postări Recomandate

Salutare! Ma bate gandul sa fac o plimbare prin Apuseni vara asta( dar inca nu m-am hotarat cu privire la perioada). Am fost in zona acum vreo 8 ani si sunt foarte buni de facut cu masina. Inca nu m-am hotarat cu privire la traseul exact dar vreau sa fac cat mai mult din acest munti si eventual cu intoarcere sau plecare prin Transalpina( Ranca, Novaci etc). CINE MAI VREA SA VINA???????:):):)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 106
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator livi

Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta?????

da...tentant...eu nu am mai fost in zona ...din '86...

dar hai ...excita-ne !! cu detalii...

Link spre comentariu

se preconiza o iesire la pestera lui zamolxe ...cred ca ar fii interesanta o expeditie care sa combine mai multe obiective ...mai ales ca sunt in zona ...

Link spre comentariu

Transalpina ma intereseaza si pe mine in vara asta. Nu stiu inca perioada in care o sa incerc. Sunt mai multe necunoscute in viata de familie in momentul asta incat astept sa se rezolve sa vad ce post prinde a mea nevasta si apoi ma hotarasc.

Poate vin si eu cand mergeti. Cine stie

Link spre comentariu

Salutare!

Suntem Hotarati sa mergem in Apuseni( in sfarsit); deocamdata sunt doar eu cu iubita si cu Lada Niva:):)

- In principu am vrea sa plecam din Bucuresti sambata, 12 iulie dimineata si sa ajungem poate pe la 1-2 in Alba Iulia; aici o sa ramanem peste noapte si sa vedem cat putem vizita din oras.

- Duminica sa continuam traseul spre zona Pesterei Scarisoara si probabil noaptea ramanem in zona asta;

- Luni ne indreptam spre Pestera Ursilor si in functie de traseu, de ce e de vazut pe aici ramanem peste noapte

- Urmeaza zona Padis cu Parcul National Apuseni (probabil vom ramane aici vreo 2-3 zile)

- Urmatoarea oprire va fi pe la Stana de Vale dupa care ne indreptam spre Oradea si Baile Felix (vom ramane aici 1-2 zile)

- Dupa ce ne saturam de stat in apa termala plecam spre Deva ( sa vedem ce a mai ramas din cetatile dacice si poate gasim vreo bratara)

- In functie de timp, de starea de spirit si bani poate coboram spre Dunare, pe la Cheile Nerei

Cam asta ar fi in mare traseul, dar nu e batut in cuie din contra poate mai vine cineva cu vreo idee. Oricum toata plimbarea o sa dureze cam 10 zile ( mai mult sau mai putin)

Si acum la final....................MAI SUNT DORITORI???????:)

Link spre comentariu

Salutare! cine a mai fost prin Apuseni de curand si poate sa-mi recomande un traseu frumos. Vreau sa fac cat mai mult din acesti munti. Ideea e ca vreau sa mergem cu masina pana in anumite puncte iar de acolo sa mergem cu pasul in zona respectiva. merci

Link spre comentariu

Iti recomand un traseu frumusel: De la Orastie mergi inspre Balsa. E o zona superba. Poti ajunge pana la Zlatna si mai departe, sau in zona Bradului (inspre Brad tr sa discuti cu satenii - parca din Poienita sau cam asa ceva- deoarece s-a rupt acum cativa ani drumul si nu stiu daca l-au reparat.

Sa ai la tine o camera foto sau un aparat bun. O sa ai ce poza.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca mergi la Scarisoara,de acolo e drum direct pana in Padis,si nici nu e lung,vreo 15-20 Km

In Padis sa mergi la Cetatile Ponorului si Cetatile Radesei.Nu are rost sa mergi la Lumea pierduta daca nu ai ham si coarda.

Am fost anul trecut,dar mai avem restante,pt ca nu am putut vizitat tot.Tot in Padis ar mai fi Cheile Galbenei de ex,am auzit ca-i fain.

Ti-ar fi util un GPS totusi,sunt foarte multe drumuri pe acolo.

0744616745
Link spre comentariu

Salutare! Multumesc mult pentru sfaturile de pana acum; O sA incerc sa le combin si sa parcurg cat mai mult din zona;

Plimbare insa o sa o aman pentru luna august( probabil prima jumatate) deoarece au interventi niste cheltuieli nepravazute pentru luna iulie.

Chiar nu exista doritori sa formam o caravana? :cl :P

Link spre comentariu

Si eu sunt nevoit sa aman proiectele de plimbare. Trebuie sa ma mut cu familia din Deva la Tarnaveni. O gramada de costuri si timp pe care nu il pot folosi pt distractie:((((

Link spre comentariu

ma alatur si eu gupului si probabil ca va vani si YO2BT ca si el e mare amator de asfel de expeditii

vrem doar sa stim din timp perioada si o sa venim cu propuneri mai concrete pt zona apusenilor

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Eu cunosc Apusenii offroad foarte bine. Pot sa-ti sugerez trasee. Sunt o gramada de drumuri de caruta pe creste dar iti trebuie o echipare minima a masinii.In plus, furtunile din primavara asta au daramat copaci in padure.Eu voi fi in zona la inceputul lui iulie sa caut niste treceri noi.Poate tinem legatura.

Link spre comentariu

Vom pleca din Bucuresti, eu si cu prietena, bineinteles cu LADA, pe 8 sau 16 august. Inca nu stiu stiu exact in care din astea 2 zile, depinde si de ceilalti care vor sa vina>

Bineintels orice sugestie cu privire la trasee e mai mult decat binevenita si dau o bere pentru asta :W

Link spre comentariu

nu ne trebe bere... AVEM TUICA

:Gr :Gr

numa sa veniti

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Sunt super amator de asa ceva. Eu zic sa fixam odata data plecarii si a intoarcerii, altfel nu se poate hotara nimeni daca vine sau nu. Ce zici bbb ne dai un target ca tu esti initiatorul :)

Eu sunt disponibil aproape toata vara si chiar asta vroiam sa fac o parte a concediului.

Ramane 8 sau 16 ?

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu

Salutare! In sfarsit un doritor :1 Mi-ar conveni sa plecam pe 16 august.Asta cade intr-o sambata;

Cel mai bine e sa ne intalnim la o bere sa discutam si sa punem la punct toate datele; intre timp poate se mai hotaraste cineva; telefonul meu e: 0723322414

Link spre comentariu

in principiu este f ok

sa vedem de adi yo2bt

Link spre comentariu

Eu am fost acum 2 ani pe valea Ariesului. Am stat in Garda de Sus, la pensiunea Mama Uta. De acolo am facut toate expeditiile in jur (pesteri , tot). Din pacate atunci aveam doar Loganu'. Vreau sa ma intorc candva cu M-ul ....as fi venit cu mare placere cu voi dar... am previous engagements... :sr

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Mama Uta e tanti aia cu casute si carciuma?

Am campat la vre-o 2 km, pe terenul de langa sosea al unei batranici..intre sosea si apa

Parca 6 lei locul de cort (acum 2 ani daca nu ma insel),

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Da, asa este, Aztec! Nu stiu daca mai traieste (si daca da, sa-i dea D-zeu sanatate!) dar ne-a facut sa ne simtim ca acasa la bunici! de acolo am vazut Scarisoara, ghetarul Vartop, pestera Ursilor etc. O zona absolut superba!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Pacat ca nu ati urcat in Padis sa vedeti si Ghetarul Focul Viu, si Cetatile Ponorului.. plus altele.

Necesita timp, se poate si cu masini normale, dar este un drum destul de dificil si solicitant pt masini joase si incarcate(am fost de 2 ori cu Tico) la "Grajduri" - loc campare si acces facil catre Cetati si Focul Viu.

Din pacate am fost de 2 ori in ultimi 5 ani asa ca prea curand nu am in plan o revenire, poate cu alta masina ca merita.

http://www.padis.ro/index.html

PS. In 2004 cred am facut Buc-Novaci-Ranca (transalpina)- Obarsia lotrului-Sebes-Scarisoara-Boga-Padis-Huedin-Cj-Deva-Petrosani-Obarsia-Bucuresti. Cu Tico.

sau parcursul din 2005

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=5318

din pacate pozele doar cu logare

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare