Maresalul Postat August 14, 2008 Autor Partajează Postat August 14, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? salutare scuze ca nu am mai apucat sa dau nici un semn de viata dar nu am avut timp o sa plecam sambata dimineata din Bucuresti, duminica ne intalnim cu zippo pe undeva pe la obarsia lotrului iar iar luni ne intalnim si cu soimu pe undeva prin zona arieseni-scarisoara oricum ne auim sigur la telefon sambata si respectiv duminica sa aveti spor la pregatit bagajele si sper ca vremea sa fie cat mai faina :hi :h5 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Domnilor ,va doresc plimbare ''FAINA'' IN APUSENI sper sa va placa locurile poate altadata norocul o sa fie de partea mea si pot sa va insotesc PT Soimu vezi ca Vali ARO 11-4 (al lui nicoara ) bintuie de unul singur prin zona, poate va intilniti( sincer nu stiu cat mai sta ) Sa va mearga tare bine :1 Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Datorita unor probleme financiare legate de renovarea casei, sunt nevoit sa zic "pas". :sr Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 15, 2008 Autor Partajează Postat August 15, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? pacat zippo ca nu poti veni cu noi; o sa beau o bere langa gratar si pentru tine si poate la anul facem o expeditie mai tare :hi :x http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 15, 2008 Autor Partajează Postat August 15, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? multumim velum si toate cele bune :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 31, 2008 Autor Partajează Postat August 31, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? salutare! vineri searaam revenit si eu in bucurestiul plin de praf si de nervi dupa o calatorie de 2450 de km; a fost grozav, extraodrdinar si orice alte superlative doriti; in final am fost doar doua masini care au facut transalpina si o parte din apuseni( eu si knut); din pacate knut a trebuir sa revina in bucuresti mai repede asa ca am ramas singur; traseul a fost urmatorul: Bucuresti-rm valcea-horezu-zona polovrci-novaci-ranca-capalna-sebes-alba iulia-arieseni-huedin-oradea-debrecen-timisoara-cheile nerei-orsova-baile herculane-tismana-tg jiu-bucuresti niva mea s-a descurcat admirabil tinand cont ca nu are facuta nici o modificare(chiar si cauciucurile sunt cele stock si destul de uzate) ce pot sa mai spun? sunt un pic deprimat tinand cont ca maine merg la munca :sr :sr :sr ; pozele le voi pune pe post-ul facut de daniel(knut)-transalpina-apuseni super tare frate!, dar sa aleg mai intai cateva din cele 1200 de foto :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Bravo.. asteptam detalieri cand ai timp.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Asteptam fotografiile ....poate la o rezolutie mai mare....gen photobucket poate... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate