zippo Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? De la coborarea de pe transalpina ma voi alatura si eu cu fata cea mare. O sa va astept undeva la Obarsia Lotrului. saptamana viitoare vreau sa merg pana acolo cu intreaga familie si voi stabili o pensiune ca punct de intalnire. Tinem legatura pentru alte informatii. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Imi pare rau dar nu pot sa va onorez cu prezenta mea pentru ca am avut mai multe cheltuieli cu masina decit imi permitea bugetul. Ca sa nu mai zic ca am luat cutia de viteze de la Zippo si nici acum nu am reusit sa o pun pe masina. Cu regrete imi cer scuze pentru ca am crezut pina in ultimul moment ca voi putea sa fac anul asta Muntii Apuseni dar..............asta este.................... www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Pt padis.. eu am stat in zona "la grajduri" cu cortul.. e o poiana frumoasa si mult mai aproape de zonele de interes. am dormit in poiana aia anul trecut in aprilie... era zapada de jumatate de metru in jur, doar poiana era fara (topita proaspat...deci mustea de apa care peste noapte a inghetat...inclusiv sub cort) f f frumos am ajuns acolo pe un drum f f greu, care era inzepezit de pe partea cealalta a muntilor, am trecut prin rezervatie forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? SALUT PRIETENI, TOCMAI LA SFARSITUL ACESTA DE SAPTAMANA AM TRAS O TURA IN ZONA POMENITA DE VOI (SCARISOARA CASA DE PIATRA ) DE LA CAMPENI SE POATE AJUNGE PE SOSEA PANA LA GARDA SI DE ACOLO PESTA TOT(GHETAR -CASA DE PIATRA -PADIS ) DACA TOT VRETI SA VEDETI CEVA DEOSEBIT MACAR TRECETI DE LA ALBA IULIA LA CAMPENI PESTE DEAL ( TEIUS--GALDA DE JOS --INTREGALDE--GALDA DE SUS --MOGOS---ABRUD --CAMPENI) GARANTAT O SA VA PLACA. DE LA GHETAR SE POATE TECE SPRE PADIS,,PRIN CASA DE PIATRA ,SAU PE LA NEGRILEASA TOTUL DEPINDE DE MASINI ,CERETI LOCALNICILOR INFORMATII DAR PRECIZATI CA AVETI MASINI 4X4 ALTFEL O SA VA SPUNA CA NU SE POATE DECAT CU TRACTORUL SAU TAF-UL .DE LA CASA DE PIATRA SPRE PADIS AU APARUT DIN PACATE INDICATOARE CARE INTERZIC ACCES AUTO EXCEPT LOCALNICI....CHIAR DACA DIN PACATE MA REPET ACESTE INDIC SUNT INCALCATE DE CATRE MULTI .............PACAT INCA NU AM INVATAT SA RESPECTAM APROAPE NIMIC , NU MAI VORBESC DE NATURA ;; GUNOAIE PESTE TOT '' DIN PACATE CEI CARE FAC ACEST LUCRU NU SUNT DIN ZONA .AM VAZUT NUMEROSI<< TURISTI>> CARE TOCMAI FACEAU CURATENIE IN MASINI PE VALEA ARIESULUI SI ARUNCAU GUNOAIELE IN APA PACAT MARE PACAT CA NU STIM SA PROTEJAM CE AVEM CU RESPECT VELUM Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Foarte corect tot ce ai zis Velum........dar te-ar deranja rau daca nu ai mai scrie cu majuscule? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Daca traseul ales trece pe langa rosia Montana.. nu ezitati sa faceti o pauza (cativa km in lateral fata de traseu). Se pot vedea cladirile monument istoric cumparate de mina, se poate vizita mina romana.. si daca aveti acces se poate urca pana in exploatarea de sus, sunt 2 locuri, din care unul imens (eu am fost "organizat" si am putut.. nu stiu ca turist daca este permis). ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? De la coborarea de pe transalpina ma voi alatura si eu cu fata cea mare. O sa va astept undeva la Obarsia Lotrului. saptamana viitoare vreau sa merg pana acolo cu intreaga familie si voi stabili o pensiune ca punct de intalnire. Tinem legatura pentru alte informatii. Heeey Zippo my friend, abia astept sa te revad :hi Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Eu voi fi (sper din tot sufletul) in perioada 6-10 august in zona Padis cu familia. Poate ne vedem pe acolo! :hi Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? De la coborarea de pe transalpina ma voi alatura si eu cu fata cea mare. O sa va astept undeva la Obarsia Lotrului. saptamana viitoare vreau sa merg pana acolo cu intreaga familie si voi stabili o pensiune ca punct de intalnire. Tinem legatura pentru alte informatii. Heeey Zippo my friend, abia astept sa te revad :hi Placerea este reciproca! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Ok domnilor! Ieri am fost cu Skipper pe un traseu ce a insumat 215 km! Sibiu - Talmaci - Sadu - Raul Sadului - Intersectie Paltinis - Intersectie Sugag - Obarsia Lotrului - Intersectie Sugag - Barajul Tau - Dobra - Jina - Poiana Sibiului - Rod - Tilisca - Gales - Saliste - Sibiu. Am inceput cu o tura de placere pe la ora 15 si am ispravit pe la 22,30 :h5 . Oricum am identificat locul in care va voi astepta. Coborand de la Ranca pe trans alpina, urmeaza sa faceti stanga catre Sugag. In acel punct exista un indicator cu directia de mers: Sugag 60 km. Aici va astept eu. Este si o parcare mare pe care nu o puteti rata! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Ok domnilor! Ieri am fost cu Skipper pe un traseu ce a insumat 215 km! Sibiu - Talmaci - Sadu - Raul Sadului - Intersectie Paltinis - Intersectie Sugag - Obarsia Lotrului - Intersectie Sugag - Barajul Tau - Dobra - Jina - Poiana Sibiului - Rod - Tilisca - Gales - Saliste - Sibiu. Am inceput cu o tura de placere pe la ora 15 si am ispravit pe la 22,30 :h5 . Oricum am identificat locul in care va voi astepta. Coborand de la Ranca pe trans alpina, urmeaza sa faceti stanga catre Sugag. In acel punct exista un indicator cu directia de mers: Sugag 60 km. Aici va astept eu. Este si o parcare mare pe care nu o puteti rata! S-a marcat ! Conform programului nostru, asta se va intampla duminica 17 August in jur de 10:00 am, @bbb e corect ? Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? din pacate noi ne lipim de voi abia in arieseni in ziua a 3 a stabilim un loc de intalnire... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? expeditie placuta !! sa faceti poze muuulte :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 7, 2008 Autor Partajează Postat August 7, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? asa e knut :h5 sper sa ne intalnim cu cati mai multi off-road-isti sa distractia sa fie maxima; merci niku-le si o sa va innebunim cu pozele(sa va para rau ca nu ati venit toti :ypu ) http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? expeditie placuta !! sa faceti poze muuulte :h5 Da' tu cand ai de gand sa mai dai o geana prin padurile patriei?? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Pe ce data veti fi prin zona?Eu voi fi incepand cu 15 august tot pe acolo.Mi-ar place sa ne vedem,am o groaza de idei(si trasee).... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? o sa fim pe acolo de vineri sau cel tarziu sambata ... aradenii vor urca biharia si coboara in arieseni...cred ca la fel se va intampla si cu cei din deva pe 18 ne intalnim cu cei care vin din bucuresti... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 9, 2008 Autor Partajează Postat August 9, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? salutare astazi am fost si mi-am luat diverse chestii care sunt sigur ca-mi trebuie pe munte :ha: -cort -saci de dormit -rucsac -pelerine -cani, veselaetc http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? in primul si in primul rind,sa nu uiti bocancii.. :h5 altfel..ti-ar m-ar prinde prinde o lampa cu carbid daca vrei sa intri in pesteri..umidititatea pesterilor din Apuseni este foarte ridicata si o lanterna obisnuita cu baterii ,nu prea face fata..ar fi bine venita asa ceva.. PS.in functie de traseele pe care vreti sa le vizitati,nu v-ar strica o cordelina de siguranta..casca..piolet..etc etc..totusi..cei mai importanti sint bocancii.. ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 9, 2008 Autor Partajează Postat August 9, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? si bocancii sunt pregatiti; cat despre cordelina, pioleti - nu am facut alpinism sau escalada pana acum si nu stiu ce sa zic :x cei care sunt hotarati sa vina - haideti sa ne auzim la un telefon luni sau marti cand ma voi intalni cu Knut(noi doi vom pleca din bucuresti sambata dimineata) haideti sa facem o lista cu cei care vin, de unde vin, numerele de telefon si locul unde ne intalnim ASADAR DESCHID EU LISTA: - din bucuresti Knut - telefon :0723200671 Bbb - telefon : 0723322414 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? arad, soimu` 0723282954 plecare sambata din arad forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? in primul si in primul rind,sa nu uiti bocancii.. :h5 altfel..ti-ar m-ar prinde prinde o lampa cu carbid daca vrei sa intri in pesteri..umidititatea pesterilor din Apuseni este foarte ridicata si o lanterna obisnuita cu baterii ,nu prea face fata..ar fi bine venita asa ceva.. PS.in functie de traseele pe care vreti sa le vizitati,nu v-ar strica o cordelina de siguranta..casca..piolet..etc etc..totusi..cei mai importanti sint bocancii.. nu este nevoie de lampa. o frontala de la petzl sau black diamond sunt mult mai indicate si mai usor de purtat,plus ca sunt utile in mai multe situatii.rezista si la apa http://www.ascent.ro/product--Myo_Xp--1202.html http://www.mmsport.ro/1_9_1_2.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 9, 2008 Autor Partajează Postat August 9, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? soimu'- ti-a ajuns dvd-ul cu hartile? vii singur din arad? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? nu, nu a ajuns... sper sa venim gramada, dar nu ma pronunt pentru ei adi e sigur ca vine (yo2bt) mai sunt cativa anuntati ... mai vine cristi de la deva vedem acum 15 ani am mai avut o experenta naspa in apuseni eram in arad 12 care vroiau sa vina sedinte tehnice, planuri, conditii, mofturi.... dimineata la tren... eram 2, eu si inca unu... o saptamana am batutut muntii cu rucsacul in spate forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta????? Zippo 0744514787 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate