Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta?????

Maresalul

Postări Recomandate

Re: Doritori de o plimbare prin Apuseni vara asta?????

salutare

scuze ca nu am mai apucat sa dau nici un semn de viata dar nu am avut timp

o sa plecam sambata dimineata din Bucuresti, duminica ne intalnim cu zippo pe undeva pe la obarsia lotrului iar iar luni ne intalnim si cu soimu pe undeva prin zona arieseni-scarisoara

oricum ne auim sigur la telefon sambata si respectiv duminica

sa aveti spor la pregatit bagajele si sper ca vremea sa fie cat mai faina :hi :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 106
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Domnilor ,va doresc plimbare ''FAINA'' IN APUSENI sper sa va placa locurile poate altadata norocul o sa fie de partea mea si pot sa va insotesc

PT Soimu vezi ca Vali ARO 11-4 (al lui nicoara ) bintuie de unul singur prin zona, poate va intilniti( sincer nu stiu cat mai sta )

Sa va mearga tare bine :1

Cine salveaza o viata ,salveaza o lume.
Link spre comentariu

Datorita unor probleme financiare legate de renovarea casei, sunt nevoit sa zic "pas". :sr

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

salutare!

vineri searaam revenit si eu in bucurestiul plin de praf si de nervi dupa o calatorie de 2450 de km; a fost grozav, extraodrdinar si orice alte superlative doriti;

in final am fost doar doua masini care au facut transalpina si o parte din apuseni( eu si knut); din pacate knut a trebuir sa revina in bucuresti mai repede asa ca am ramas singur;

traseul a fost urmatorul:

Bucuresti-rm valcea-horezu-zona polovrci-novaci-ranca-capalna-sebes-alba iulia-arieseni-huedin-oradea-debrecen-timisoara-cheile nerei-orsova-baile herculane-tismana-tg jiu-bucuresti

niva mea s-a descurcat admirabil tinand cont ca nu are facuta nici o modificare(chiar si cauciucurile sunt cele stock si destul de uzate)

ce pot sa mai spun? sunt un pic deprimat tinand cont ca maine merg la munca :sr :sr :sr ;

pozele le voi pune pe post-ul facut de daniel(knut)-transalpina-apuseni super tare frate!, dar sa aleg mai intai cateva din cele 1200 de foto :ha:

Link spre comentariu

Asteptam fotografiile ....poate la o rezolutie mai mare....gen photobucket poate...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare