Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Calculator online pentru noua taxa de timbru auto

Max
 Share

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Calculator online pentru noua taxa de timbru auto

Inseamna private light goods vehicle, si reprezinta transport marfa sub 3500 kg. Mai incearca pe google sa vezi mai multe detalii. Ai noroc daca ai gasit asa ceva, taxa e de cateva sute de euro.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Serios? am fost cu cartea la prosti astia de la RAR si au zis ca nu cred ca se incadreaza la N1 ca trebuia sa scrie daca se incadra la n1 si sa fac o cere la ei sa trimita la bucuresti etc , cum au zis ei ca se incadreaza vine taxa vreo 2700 ,si daca se incadreaza la N1 autoutilitara vine 600 euro , e putina diferenta

• 1 month later...

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Ar fi prea frumos sa fie adevarat,la "foamea" de taxe care exista...

Nu, nu, nu. Este foarte aproape de adevar. Vor mari pretul la carburant si aceasta va fi pretextul. Probabil un calcul a aratat cum ca decand cu timbru mai plateste ..ulea spataurl, asa ca maio bine mai baga 50 bani - 1 leu / LITRU si plateste tiata lumea......

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Nu, nu, nu. Este foarte aproape de adevar. Vor mari pretul la carburant si aceasta va fi pretextul. Probabil un calcul a aratat cum ca decand cu timbru mai plateste ..ulea spataurl, asa ca maio bine mai baga 50 bani - 1 leu / LITRU si plateste tiata lumea......

Daca e cu 1 ban pe litru e ok, deja de la 50 bani-1 leu, este alta poveste,alta discutie....

L.E. Oricum am inteles ca avem cam cel mai mic pret din Europa la combustibili,asa ca se pot scumpi oricum, sa se alinieze preturile si fara alte pretexte,adica or sa faca ce stiu ei mai bine!

Edited by Liviu-San

Asa este , totul la noi este aliniat la preturile din europa dar salarul la noi este cat castiga ei in 3-4 zile , avem taxa de drum in bezina , avem rovineta dar nu avem drumuri , tara lui papura voda fiecare fura cum ii taie capu.....

• 4 months later...

Nu gasesc nici unde un calculator pentru autoutilitare,m-ar interesa cat ar fi taxa pe un G 460 de 3litri diesel,ca autoutilitara cu doua locuri.

Calculatorul de pe anaf.ro imi da 2600 euro.

Daca cineva poate sa ma ajute...

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use