pepi3103 Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 In perioada 12-16 August 2008 dupa etapa de la Cluj(Baisoara) se deschide prima tabara de offroad. Locatia este in statiunea Baisoara(alt 1200 m). Cursuri de pilotaj si navigatie cu masina proprie 4x4 anvelope minim AT. Cazare la Hotel Alpin. Programul pe zile si costul taberei la sfarsitul saptamanii viitoare cand avem pretul negociat al camerelor de hotel. Va asteptam Mihai Popa (Pepi) Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator livi Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! :h5 Supper !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator livi Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! ma intereseaza !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Bine mai Pepi vrei sa-mi strici toata vacanta ? Ar fi bine sa vina toti care inca nu au masina prea preparata ca sa vada cum se conduce in off road nu cum spuneau unii ca daca mergi in off road iti rupi acaretul. Astept detali ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Mai 27, 2008 Autor Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Ziua 1 Marti 12.08 -receptie incepand cu ora 18:00 -prezentarea programului pentru zilele urmatoare,filme si discutii libere despre fenomenul off-road -natura si protejarea ei in cursul actiunilor noastre -cina Hotel Ziua 2 Miercuri 13.08 -mic dejun(MD) -prezentare teoretica a zilei -intrebari -plecare pe traseu practic urcari si coborari la toate nivelurile de panta si acoperire a traseului -trolieri -pauza de pranz(sandwich) -discutii -abordari inclinatii laterale -trolieri si ancorari pentru inclinatii laterale -cina grill in aer liber -discutii -filme Ziua 3 Joi 14.08 -MD -prezentare teoretica a zilei -traseu pe road book -citire RB -traducere RB -mini traseu -sandwich -discutii -mini traseu urmarit -ce inseamna GPS si coordonate -cursuri de navigatie si orientare -cina grill Ziua 4 Vineri 15.08 -MD -traseu liber in conditii de concurs pana la limita comunicarii -sandwich -trial contra timp -cina la hotel Zxiua 5 Sambata 16.08 -MD -analiza cursului si a taberei -festivitatea de premiere Numar maxim de participanti 18 cu 9 masini. Se asigura asistenta tehnica. Costul intregii tabere este de 350 EUR/pers. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! bravo Pepi, imi pare rau ca nu pot veni in acea perioada. E bine venit ceea ce faci. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Numar maxim de participanti 18 cu 9 masini. Se asigura asistenta tehnica. Costul intregii tabere este de 350 EUR/pers. OK. Jimny o sa fie acolo. Ceva detalii despre cum / cand trebuie facuta plata ? Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Pepi daca nu mi-am facut masina dupa recomandarile tale macar o sa fac cursul cu tine. Si asta ca sa testez copilotul, care este sotia mea . Sa ne spui cum si cind sa trimitem benii.Deci poti sa-ti treci pe lista un echipaj cu doua persoane, plus de asta putem sa-ti asiguram si asistenta medicala pe parcursul taberei deoarece avem tot ce ne trebuie , fiind CADRE MEDICALE. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! m-as baga si eu, dar vreau ceva informatii despre cazare. vin cu piticu si are 3 ani. thnx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 15, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Cazare la Hotel Alpin din statiunea Muntele Baisorii,conditii f bune,camere renovate,mic dezun suedez,nici o problema pentru copii,foarte buna ideea de a veni cu ei. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Pepi ma iei in tabara si pe mine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Eu nu cunosc pe nici unul din voi. Mi-ar face placere sa sa se intample asta la o tabara de off road. Cu atat mai mult cu cat este foarte aproape de casa. Ma primiti si pe mine dl Pepi? ps. Am si eu un (o) "pitic" de 3 ani in familie. Cum pot sa fac sa vina si ea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grinch Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! ...Vine si grinchu`....macar sa asiste....:)) :roll: Just 4 Fun!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! pot veni si eu? :twisted: (ci faci....?) 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 24, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Pa post di profiesor bai !! ghini ai ni vidiem la B-zau! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Pepi sa ne zici cind vrei cascavalul ...................ca mai spart la buzunare. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 27, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Dupa concursul de la Buzau(la care particip) deci dupa 04.07.2008. Am sa postez w-endul viitor ultimele amanunte. Cu stima catre toata lumea. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Ce se mai aude cu tabara?... Cand se fac inscrieri? No rush...just curious :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! De astazi incep inscrierile si de pe pe club4x4.ro. Minim de echipament personal: -bocanci buni -parazapezi -polar -geaca impermeabila buna(probabil ploaie) -sapca sau palarie Masina: -4x4 functionabil -anvelope minim AT -statie CB sau walkie-talkie pe 8 canale -dotarile normale ale masinii(cric,triunghi,trusa sanitara,roata rezerva,centuri) Va astept. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! I'm in! 2 persoane - Lada Niva Cum procedez? Unde platesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Si eu + copilotul = 2 persoane Masina din dotare cu tot ce ii trebuie. Vezi ca nu ai spus de troliu ca altfel cum facem trolieri daca masina nu poseda asa ceva in dotare ? Si nu ai zis cind dam cascavalul, sau ti-l aducem atunci ? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! troliul este optional pentru masinile de scoala,daca ai bine daca nu si asa e bine,,am io troliu de muncit pe el si de invatat!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Sa trecut la faza urmatoare. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Buna ziua. Se poate participa si doar ca spectator? Eu nu am masina pregatita dar sunt pasionat si doresc sa particip. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! ce inseamna spectator pentru tine?? poti sa ne urmaresti cand plecam din tabara si cand venim,,atat e spectacol,,,in rest munca si veselie!!! pentru cei prezenti!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate