pepi3103 Postat Iulie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Buna ziua. Se poate participa si doar ca spectator? Eu nu am masina pregatita dar sunt pasionat si doresc sa particip. rectific,,,daca ai camera de filmat poate gasim ceva pentru tine! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Pepi de costum de baie nu avem nevoie???????????????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! OK de acord...costum !...dar de Off-road! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crinu Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Ma inscriu si eu : 1 BUC JEEP RUBICON ROSU + 3 persoane. Abia astept sa va vad la treaba! Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Pepi de costum de baie nu avem nevoie???????????????????? Ia si pelerina de ploaie,,,sub costumu' de baie!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Ma inscriu si eu : 1 BUC JEEP RUBICON ROSU + 3 persoane. Abia astept sa va vad la treaba! Crinul,,,totul OK Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iulie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Atentie,,aveti nevoie si de busola pentru azimut!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator johny23 Postat August 1, 2008 Partajează Postat August 1, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Azismutu si distanta pt.taba va rog,ma bag si eu chiar daca ma bate nevasta.ce sa fac?imi place Unde si cind? E voie sa :x ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! OK raspunde te rog si stabilim totul! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Si cum vad ca nu se inghesuie nimeni am sa zic eu cateva cuvinte. …Deci s-a incheiat prima tabara offroad, la care pot sa spun cu mare bucurie c-am participat. In primul rand trebuie sa-i multumesc lui Pepi pentru organizare, sfaturi, distractie, etc. (sunt prea multe sa le zic in cateva cuvinte). De asemenea trebuie sa-l amintesc si pe Mauri care ne-a invatat despre roadbook, navigatie, si multe altele… cu o rabdareee. … nu pot decat sa-mi “scot palariaâ€� cu admiratie. Si binenteles toti cei care au participat cu noi la “muncaâ€� si distractie si fara de care nu as fi simtit gustul tuturor "bunatatilor"... Am avut parte de cateva zile (…si nopti) extraordinare cu oameni de exceptie cu trasee de offroad frumoase, trolieri si pante si desi nu a plouat de loc ( spre marea parere de rau a lui Pepi… sorry man) a fost o tabara reusita. Din punctul meu de vedere asta se datoreaza mai ales oamenilor pe care i-am intalnit aici si cu care am petrecut clipe minunate. Multumesc tuturor! O sa revin si cu poze da’ mai incolo. Ps. Pepi, Laura mi-a zis categoric ca ne inscriem si la urmatoarea. Aviz amatorilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! Din ciclul “Cu Rubiconu’ inainteâ€�. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! @Sop.. Asa, asa, fa-ma de ras c-am ramas fara toba.. :ha: Am si eu un set de poze pregatite, numai ca nu le voi atasa in seara asta ci maine seara. Cat despre ceea ce a fost acolo.. ei bine, abia astept tabara din iarna. Intr-adevar, Mauri si Ioana au fost minunati, din toate punctele de vedere (dupa cum le-am si spus inainte sa plece), Sorin si Claudia ne-au indrumat in permanenta, zambind mereu, toate acestea intamplandu-se sub ochii ageri ai lui Pepi. :1 Sunt multe de spus si toate "de bine", insa la aceasta ora nu ma simt in stare sa "compun", si inca am senzatia ca trebuie sa iesim sa luam cina pe terasa, sub clar de luna si spectacol al Perseidelor, si ca maine dimineata avem un traseu nou de facut, fie el "bulevard" sau nu... :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: Tabara de Off Road si Cursuri de pilotaj si navigatie! @redscarlet: ...am pus cu pozele cu oarecare mandrie , asa ca sa nu zica carcotasii ca doar ne-am plimbat pe "bulevard".. :ha: Ma bucur ca i-ai amintit pe nume pe cei care ne-au indrumat si "suportat" acolo. Sa nu-l uitam pe Papa Tango (Nelu cred). Imi cer scuze daca nu-mi amintesc bine numele dar totul se datoreaza lui Pepi care ne-a "innebunit" cu Papa Tango care trebuie sa vina sa ne regleze statiile. Si a aparut intr-un tarziu si am invatat si de la el lucruri interesante despre comunicatii si unde radio. Multumim. Cat despre toba... era s-o patesc si eu , noroc c-am rezolvat-o la timp :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate