pantzerrow Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Re: Facem o iesire peste munti? La iesirea din toamna eu am facut traseul intr-o zi. Ai dreptate e destul de greu,in toamna,am fost singur...pauzele au fost destul de reduse , plecarea a fost mult mai devreme din Bucuresti respectiv 05:00. Cortul pe platou l-am pus pe la 17: 30-18: 00. Tocmai de aceea incercam sa facem o planificare din timp sa iasa cat mai ok ,mai ales ca s-au anuntat doritori de prin toata tara (in topic sau prin PM) In plus am zis 08:00 plecarea din Bucuresti deoarece ,exista un imbecil la Polovragi ,care deschide pestera cand vrea pixul lui chiar daca acolo e un program stabilit. Daca se sare peste Pestera Polovragi se castiga destul de mult timp. Sa se mai usuce pe sus si vedem...abia a dat soarele in Bucuresti :wink: Editat Aprilie 13, 2013 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Eu vin 100%, pt 2 sau 3 zile. Doar sa stabilim cu 2-3 saptamani inainte. Studiem si stara vremii pentru perioada respectiva. Ar fi fain sa combinam tura si cu vizitarea punctelor de interes din zona, gen pesteri si cetati, lacuri, si ce-or mai fi. Pauzele pot fi scurte, nu e musai sa pierdem timpul aiurea. Pauza de mancare, o "nevoie" daca e cazul, si gata, lalaiala o lasam pe altadata. Seara facem "pauza" ca lumea, sa fie toata lumea satisfacuta. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Mai facem tura asta? Sau o combinam cumva cu Rosia-Montana? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 15, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Gand la gand cu bucurie Optimus :h5. Deorece doresc sa iasa cat mai bine (asta e asa sunt eu mai perfectionist :grin: ) ramane sa stabilim in functie de cei care s-au aratat interesati, atat direct cat si prin telefon sau PM ,data de plecare . Asa cum am zis ,nu e concurs de offroad ,insa indiferent ca voi fi singur sau impreuna cu unul din voi, anul asta voi face traseul asta 100 %. Ideea este sa o facem sa fie bine astfel incat sa cuprindem cat mai mult in zona si sa fie vreme buna. Momentan abia s-au dezghetat drumurile pe sus insa iesim cu siguranta.Ideea e sa vina chiar si cei cu AT astfel incat sa iasa cat mai ok si sa prezentam zona tuturor celor interesati. PS : Ma supun majoritatii si vin cand sunteti hotarati cativa.Ideea e sa stim macar cu 1 saptamana inainte daca ati hotarat voi un termen de plecare :be Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Pai eu propun 5-7 iulie. La sfarsitul lui iulie va fi si intalnirea-protest de la Rosia-Montana la care doresc sa particip (daca nu apar incurcaturi in program), si nu-mi permit 2 we consecutive "prelungite" ca mai am si de sapat. Oricum, grabiti-va, ca daca apuc sa-mi pun si troliu, nu ma mai prindeti la plimbari de-astea, ca ma bag in padure si nu mai ies pana la iarna! :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 15, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Asa cum am spus deja ,ma supun majoritatii. Perfect ar fi sa unim cele 2 iesiri ,insa nu stiu cat se poate realiza asta avand in vedere zile lipsa de pe la "munci". Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? In ceea ce ma priveste, situatia e cam asa: Si mie mi-ar place sa fie legate (Sureanu si apoi Rosia Montana ar fi super). Sunt constient ca pentru unii poate fi mai greu din motive de job, dar cine stie... . Sau sa fie DUPA intalnirea de la Rosia Montana, ca nu ajung in tara pana in 15 iulie (poate chiar 19 iulie dupa ultimele informatii). Sa vedem ce mai zic si altii. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Vreo decizie in privinta datei? "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Sa ne spui cand esti in tara si sa hotaram de comun acord cei care sunt interesati. Asta asa ca prea iti doresti sa vii...:grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Chiar azi vine sefu' in zona de lucru si vreau sa vorbesc cu el pentru concediu. Eu as vrea sa fiu acasa in 15 iulie, sa vedem ce zice 'EL' - whoooo :ha::ha::ha: Va dau de stire curand. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Atunci asteptam cu interes :grin: Pana la urma cine se mai baga sigur alaturi de noi in perioada 15-20 iulie la iesirea asta? Poate fi in cursul saptamanii ,sau la sfarsitul ei 2-3 zile in functie de doritori. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Atunci asteptam cu interes :grin: Pana la urma cine se mai baga sigur alaturi de noi in perioada 15-20 iulie la iesirea asta? Poate fi in cursul saptamanii ,sau la sfarsitul ei 2-3 zile in functie de doritori. Studiez si eu treaba ! ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Pai haideti, aruncati o data fixa, ca asa ne tot sucim si invartim dupa... roata de rezerva, ca n-avem coada! :grin: Macar asa stim care dintre noi suntem liberi pe data respectiva, si se stabileste exact echipa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Optimus...ai si tu dreptate. Eu unul inclin sa plec in proportie de 90 % dimineata in data de 20 iulie din Bucuresti(aproximativ ora 06:00 AM din parcarea Praktiker din zona Militari). Chiar daca nu se vor gasi altii sa ma insoteasca plec singur..IAR :wink: Motivul pt care am asteptat atat de mult a fost legat de situatia de pe Strategica pe care inca sunt portiuni cu zapada si de faptul ca din pacate sunt incaltat doar cu AT-uri... Asadar sa nu o lungesc prea mult . 20 iulie 06:00 AM parcarea Praktiker Militari-Bucuresti. In ziua 1 Bucuresti-Valcea-Polovragi (daca e deschisa pestera la momentul sosirii in zona o vizitam daca nu NU) apoi cheile Oltetului-Strategica si coborare in Transalpina si apoi Petrosani. Alimentare cu combustibil si mancare apoi oprire de 20 min in zona cetatii Banita si pestera Bolii dupa care urcare pe forestier prin Federi cu 2-3 opriri in zone "interesante" :wink: Campare pe platou in zona Ponor sau daca nu s-a surpat drumul, mai sus in vecinatatea fortificatiilor dacice. A doua zi urcam in Poiana Omului cu coborare in Bosorod si vizite in zona Piatra Rosie,Costesti,Blidari Sarmisegetuza. In functie de timp..."reconfigurarea traseului" :h5 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Deci, 2 zile? 20 si 21 iulie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 (editat) Re: Facem o iesire peste munti? Gata! :grin: Am vb cu sefu' pt data de 14 iulie, a zis ca e in regula, poate chiar ne trimite pe toti acasa mai repede (concediu general din lipsa/intarziere la expediere de materiale/piese la bariera care o construim) Soooooo, cel mai tarziu in 15 iulie sunt acasa! :banana Si imi mai trebuie o zi sa schimb un furtun la servo, care s-a spart exact inainte sa plec din tara. L.E.: Cuprins de elan, nu observasem ca s-a mai scris intre timp. Pentru mine data de plecare e clar super. @AlinJeep - hai omule, ca tare fain a hi, si mai am cu cine 'conversa' la drum lung. Si de-aci --> direct la Rosia. Editat Iunie 25, 2013 de crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? @Optimus DA ramane 20-21 iulie @Crisguide te astept sa te alaturi ca prea ti-ai dorit iesirea asta :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Strategica era in plan pe anul asta. Iar prin Sureanu am mai fost de doua ori - pe la cetatile din nord si la o tura speo - si mi-am dorit sa mai revin. Mi-e dor de dacii astia de ne-au fost inaintasi, si ma doare sufletul ca statul asta nenorocit nu e interesat sa sprijine descoperirea istoriei ADEVARATE a ceea ce am fost. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Cu riscul de fi injurat....ziua 1 mi se pare extrem de ambitioasa. In functie de timp, cred ca ma bag si eu (dar mai e cale lunga pana acolo). Recent am gasit un post in care un coleg care a parcurs Strategica relata ca drumul este surpat intr-un loc, a pus o piatra (omul parca avea Vitara). Nu am retinut insa daca a inceput traseul din Valea Macesului - anul trecut, in ciuda faptului ca a fost terenul uscat din cauza secetei prelungite, traseul nu a fost deloc unul relaxant, din contra..... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Pune aici link-ul, sa vedem despre ce e vb, sa cerem detalii... Multumiri. P.S.: Intr-adevar, se arata lunga prima zi, dar nu imposibil. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Gata, am gasit. Iata linkul Pana in Iulie se pot schimba multe, dar din pacate doar in rau in ceea ce priveste calitatea drumului, prin prisma cantitatilor de precipitatii. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Traseul din prima zi,asa cum am spus si anterior l-am facut deci stiu ce spun . Singura zona unde ar putea fi probleme este pe Strategica ,insa colac peste pupaza se inchide defileul Jiului 3 zile pe saptamana si Transalpina pentru reabilitare...pe 25-26.06.2013 se pun indicatoarele si pe 27.06.2013 incep lucrarile. "Pe DN 67C Transalpina este închisă circulația publică între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 - 59+800) până la finalizarea unor lucări tot de reabilitare. " Eu atunci am urcat din Ciungetu si am coborat in Transalpina apoi in Petrosani insa daca inchid si portiunea asta stie cineva vreun forestier sa coboram in Petrosani? Daca nu ...cu parere de rau sarim peste Strategica Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Intreb si eu ca unu care nu a facut Strategica: Nu iese cumva mult mai jos de Ranca? Daca aparem si noi din munte HOP! undeva in drum, doar ne-or lasa sa coboram zic eu! Precis lucreaza la drum in partea aia de sus, pe panta si trecerea aia ingusta de pe Transalpina. Si de jos de la Obarsie mai departe nu mai sunt probleme. Parerea mea! "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 9, 2013 Partajează Postat Iulie 9, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Strategica nu pune probleme, se poate face si cu un SUV. Problema poate fi pana acolo, depinde de traseul ales. Am mai fost si eu o data in zona, cu Pinin-ul si gume de iarna. Am ajuns pana langa Petrosani in prima zi, mers foarte lejer si cu ceva pauze, deci se poate. Sa speram ca pana atunci se mai indreapta si vremea, ca sa vedem si noi ceva din natura, si sa ajungem la toate obiectivele propuse. 1. pantzerrow 2. crisguide 3. Optimus 4. Daemonus - ? . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 9, 2013 Partajează Postat Iulie 9, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? @alin-jeep: Hai, omule, sa facem o tura faina! "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate