pantzerrow Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Dupa seara incendiara condimentata cu MULT ras a urmat o noapte superba si o plimbare de 2-3 ore prin fortificatiile dacice,castrul roman si pesterile Cioclovina Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Dupa excursie, coboram spre caldarea Ponor si urcam spre Poiana Omului Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Dupa o pauza in Poiana Omului coboram prin padure in Tarsa si apucam spre cetatea Piatra Rosie Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 (editat) Re: Facem o iesire peste munti? "Mai sus ati citi povestea "pe lung". "Pe scurt", treaba a fost asa: am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras, am ras... pana nu mai vedeam de lacrimi, ma injunghia peste tot si m-a luat ameteala !!!!!!!!!!!! Si cica n-am fost singurul in starea asta... Nu va puteti imagina ce show a fost in seara de sambata!!!!!!!!!! " O fi fost la mijloc niste ciuperci de-astea?! :cn Editat Iulie 22, 2013 de crisguide 1 "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Incheiem la cetatea Sarmisegetuza dupa care un luuuung drum spre casa. Filmuletele...mai tarziu :tk 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 (editat) Re: Facem o iesire peste munti? Da, foarte frumos! ... si acum imi pare si mai rau! ... :cr3 Editat Iulie 22, 2013 de CarDriver Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 (editat) Re: Facem o iesire peste munti? O fi fost la mijloc niste ciuperci de-astea?! :cn Io cred ca unii asa erau ei, nu aveau nevoie de ciupercile alea... :ha: Uitandu-ma la pozele de la show, aproape ca mi-au dat lacrimile... fara ras, evident... ca nu mai am de unde rade o vreme... N-am mai ras asa de cand eram pustan si pierdeam noptile cu pretenarii la mistouri de-astea! :grin: Daca am avut vreo 2 "regizori" pe acolo, un "inginer de lumina", cred ca @ crisguide s-a ocupat de "casting", a adus omul potrivit la locul potrivit! :ha::ha::ha::ha::ha: Da, foarte frumos! ... si acum imi pare si mai rau! ... :cr3 Data viitoare colegu', data viitoare... @pantzerrow: Ce-ai facut cu pozele alea cand am urcat prin bolovani? Ai scos bolovanii in Photoshop? Ca parca eram pe Dorobanti in pozele alea... Vezi cand editezi filmele, mai adauga niste bolovani acolo, de design. :grin: Editat Iulie 22, 2013 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Ce de "ra^s,i" in zona aia! ... Periculos, domle', periculos! ... :ha: ... Dar e foarte frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Si un "scurt" montaj cu filmarile facute de mine in cele 2 zile...:grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Nota 10+ pentru coloana sonora! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Foarte frumos montajul , de coloana sonora numai comentez nimic " puncte " . :br:br:br Una peste alta traseul a fost bine organizat , locurile superbe , gasca foarte frumoasa si pestrita ( bravo lui Hadgi pentu teatrul prestat :ha::ha::ha:) , eu m-am simtit bine , timpul a tinut cu noi , una peste alta si alta totul a fost perfect. Enjoy !!! :t1 Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Am primit si setul de poze de la prietenul nostru Taci Cesur ,de altfel si principalul vinovat de seara plina de umor :grin: Multumim Taci pentru poze si buna dispozitie . Eu va multumesc pentru participare si ramane asa cum am vorbit! Vom reface traseul pe la sfarsitul lui august ,jumatatea lui septembrie. :h5 http://www.urmeledacilor.tck.ro/ Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? In sfarsit am apucat si eu sa micsorez o parte din poze, si le pun aici, in ordinea lor cronologica. Am incercat sa nu repet pozele colegilor, si sa vin cu "completari" doar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 27, 2013 Partajează Postat Iulie 27, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Saluut ! Acum am ajuns si eu pe acasa...frumoasa drumetie...frumoase fotografii...trupa super-super...va multumesc tuturor si in special lui Panzerrow pentru organizare. La mai multe !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate