GhostRider88 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Incerc sa vin si eu deoarece voi fi acasa, dar voi anunta...ideea este ca nu am inteles....concret cand se vrea iesirea? In weekend-ul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? ideea este ca nu am inteles....concret cand se vrea iesirea? In weekend-ul asta? 20-21 iulie. Vedeti pagina anterioara. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Pentru ca am intrat in linie dreapta cu tura asta, haideti sa ne adunam si sa lamurim exact cine vine, pe cine asteptam la locul de intalnire din Bucuresti, cu cine ne intalnim pe traseu, etc. Tura se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani, adica 20-21 iulie. Din ce mint astia de la meteo, sambata va fi vreme frumoasa, iar duminica va ploua, in zona Petrosani. Deci vom avea o tura cu de toate. :grin: Asta daca nu se razgandesc meteorologii pana atunci... @pantzerrow: Avem pe traseu vreun loc unde se poate servi o masa calda, pe zi? Sau luam totul la pachet si servim la botul calului? Deocamdata suntem astia: 1. pantzerrow 2. crisguide 3. Optimus 4. Daemonus - ? 5. GhostRider88 - ? . . . Cine mai doreste, cine mai pofteste... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Si cand te gandesti ca la propunerea turei se anuntasera atatia... . E posibil ca echipajul nostru sa poata pleca de vinerea, si atunci va asteptam sambata direct la Polovragi, la manastire. Dau un semn pe joi. Uite si telefonul meu: 0745253671 "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Revin eu cu ceva intrebari: Care sunt ultimele decizii legate de traseu: facem Polovragi-Strategica-Transalpina?! de la Sarmisegetuza pe unde ati gandit traseul? caci se pomenise de varianta din drumul de Sarmi catre "Fetele Albe, Muncelu catre Godeanu si pe culme pana la Vf Batrana, chiar si Vf.Sureanu cu iesire la lacul Oasa=Transalpina sau iesire la Voineasa". E luata in calcul ca varianta de intoarcere, sau ati optat pt altceva? "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Si cand te gandesti ca la propunerea turei se anuntasera atatia... . E posibil ca echipajul nostru sa poata pleca de vinerea, si atunci va asteptam sambata direct la Polovragi, la manastire. Dau un semn pe joi. Uite si telefonul meu: 0745253671 Salut Eu am planificat plecarea in concediu la sfarsitul acestei saptamani spre Hateg - Pestera Ursilor - Scarisoara asa ca planul vostru se potriveste la fix cu al meu. As vrea sa plec cu voi si apoi imi continui concediul. Te-am sunat la numarul de mai sus, voi incerca din nou pentru ca doresc niste detalii referitoare la posobilitati cazare si km parcursi / zi deoarece eu merg cu baiatul meu in varsta de 12 ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Salut Eu am planificat plecarea in concediu la sfarsitul acestei saptamani spre Hateg - Pestera Ursilor - Scarisoara asa ca planul vostru se potriveste la fix cu al meu. As vrea sa plec cu voi si apoi imi continui concediul. Te-am sunat la numarul de mai sus, voi incerca din nou pentru ca doresc niste detalii referitoare la posobilitati cazare si km parcursi / zi deoarece eu merg cu baiatul meu in varsta de 12 ani. Scuze, umblam dupa uleiuri si rulmenti si vaselina si am uitat telefonul acasa. Mai bine ceri detalii de la @Pantzerrow despre cazari si timpi, ca el a facut traseul deja. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Scuze, umblam dupa uleiuri si rulmenti si vaselina si am uitat telefonul acasa. Mai bine ceri detalii de la @Pantzerrow despre cazari si timpi, ca el a facut traseul deja. Ok...astept detalii de la Pantzerrow... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Campare pe platou in zona Ponor sau daca nu s-a surpat drumul, mai sus in vecinatatea fortificatiilor dacice. @ nclaur: Este cu cazare in natura de toate stelele de pe cer. :) Cu siguranta o sa-i placa baiatului la cort. Doar sa nu ploua... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? @ nclaur: Este cu cazare in natura de toate stelele de pe cer. :) Cu siguranta o sa-i placa baiatului la cort. Doar sa nu ploua... Daa, normal ca ii place dar din pacate nu am echipament pentru campare la munte, am ceva ce am mai folosit la pescuit dar nu m-as baza pentru la munte. Nu exista nici un fel de cazare in zona? In final cate nopti sunt si ce traseu se face per zi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Daa, normal ca ii place dar din pacate nu am echipament pentru campare la munte, am ceva ce am mai folosit la pescuit dar nu m-as baza pentru la munte. Nu exista nici un fel de cazare in zona? In final cate nopti sunt si ce traseu se face per zi ? Te pot ajuta cu un sac de dormit de munte, pentru copilul tau. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Te pot ajuta cu un sac de dormit de munte, pentru copilul tau. Ok, multumesc. Noi vrem sa venim, gasesc eu o solutie. Deci care este planul de drum pe zile ? Sa inteleg ca si provizii trebuiesc luate pentru toate mesele sau sunt si ceva locatii in drum unde se poate servi masa? Si mai am o problema, noi plecam cu bicicletele, deci vreau sa gasesc o solutie sa le las undeva si sa le iau dupa ce facem tura, deci ce localitate este prin care trecem si la dus si la intors, in afara de Bucuresti bineinteles :) ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Asta e planul: 20 iulie 06:00 AM parcarea Praktiker Militari-Bucuresti. In ziua 1 Bucuresti-Valcea-Polovragi (daca e deschisa pestera la momentul sosirii in zona o vizitam daca nu NU) apoi cheile Oltetului-Strategica si coborare in Transalpina si apoi Petrosani. Alimentare cu combustibil si mancare apoi oprire de 20 min in zona cetatii Banita si pestera Bolii dupa care urcare pe forestier prin Federi cu 2-3 opriri in zone "interesante" :wink: Campare pe platou in zona Ponor sau daca nu s-a surpat drumul, mai sus in vecinatatea fortificatiilor dacice. A doua zi urcam in Poiana Omului cu coborare in Bosorod si vizite in zona Piatra Rosie,Costesti,Blidari Sarmisegetuza. In functie de timp..."reconfigurarea traseului" :h5 Dupa cum vezi, planul e destul de flexibil. E destul de mult de parcurs, si in functie si de vreme, ne adaptam pe parcurs. Nu prea cred ca ne vom intoarce pe acelasi traseu, dar iti poti stabili tu un plan de recuperare a bicicletelor. Cu mancatul am intrebat si eu, pantzerrow stie mai bine pe unde vom trece si ce posibilitati sunt. Il asteptam sa ne lamureasca. Referitor la campare, daca sunteti doar 2 persoane puteti dormi in masina. In SWB va fi putin mai greu, dar nu imposibil, este vorba despre o singura noapte totusi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Asta e planul: Dupa cum vezi, planul e destul de flexibil. E destul de mult de parcurs, si in functie si de vreme, ne adaptam pe parcurs. Nu prea cred ca ne vom intoarce pe acelasi traseu, dar iti poti stabili tu un plan de recuperare a bicicletelor. Cu mancatul am intrebat si eu, pantzerrow stie mai bine pe unde vom trece si ce posibilitati sunt. Il asteptam sa ne lamureasca. Referitor la campare, daca sunteti doar 2 persoane puteti dormi in masina. In SWB va fi putin mai greu, dar nu imposibil, este vorba despre o singura noapte totusi. Venim si noi. O fi cortul mai subtirel dar am luat o saltea gonflabila si saci de dormit mai grosi. Poate mai dormim vreo noapte la cort si dupa aceea. O sa luam ceva d'ale gurii in caz de urgenta. Ramane doar sa gasesc o locatie pt biciclete. Poate un sfat de la panzerrow. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 15, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Scuze de intarzierea raspunsurilor mele de azi, insa abia am intrat pe usa. Am facut o plimbare pana pe varful Omu si prin muntii Bucegi :grin: Sa o luam pe rand: @ Optimus -legat de vreme,pana la urma e munte si te astepti oricand la o ploaie scurta de vara.Chiar si azi daca ne luam dupa meteo ne ploua de ne rupea in Bucegi...insa am avut noroc de vreme superba :wink: -se poate manca ceva cald la iesire din Petrosani unde e o pensiune ,modesta, dar daca nu e nimeni exagerat in pretentii eu zic ca e ok. @Crisguide -propun sa incercam sa facem Cheile Oltetului-Strategica-Petrosani apoi peste munte pana in Bosorod. Diversificam la fata locului in functie de vreme si de doritori . @ Nclaur -cu bicicletele o rezolvam noi cumva astfel incat sa nu trebuiasca sa faci drumuri inutile sau stiu eu ce compromisuri pentru ele :wink: Astazi cand eram la Cabana Omu am fost sunat de un coleg de pe acest forum,scuze ca nu am retinut numele insa semnalul lasa putin de dorit in zona , care s-a aratat interest sa participe. Maine ,maxim poimaine stabilim exact locurile de intalnire ,orele si alte detalii finale . Pentru lamuriri ne auzim la 0721 205 794 . Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Mie imi convine planul. Inca nu stiu in ce formatie vin, dar poate iau eu o bicicleta in masina mea daca am loc, mai putin noaptea pt ca dorm in masina. Pot spune mai sigur vineri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Ok. Astept detaliile finale. Vreme buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Se poate face traseul pe o harta ? Pentru mine este mai comod sa-mi dau seama despre ce este vorba . ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Aceasta este bucata de la Petrosani-Federi-Bosorod-Orastie. Partea cu Strategica nu o am ca s-a defectat chinezaria, dar se urca pe cheile Oltetului de la Polovragi apoi se merge spre lacul Petrimanu-Strategica-Petrosani... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 (editat) Re: Facem o iesire peste munti? @ali-jeep: Hai, nu mai sta pe ganduri, ca mai facem noi ceva fain si la intoarcere :wink: Apropo, eu plec din cluj vineri dimineata, suntem in 'formatie vesela' in masina! Editat Iulie 16, 2013 de crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pralicel Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Salutare tuturor, daca se poate, as vrea sa va insotesc si eu, dar numai sambata, pentru ca duminica vreau sa merg in Retezat la fotografiat de flori de colt. As putea sa ma alatur grupului in Polovragi, daca stiti cumva ora aproximativa la care se va ajunge acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Prezent si eu cu masina din dotare si cu cele necesare calatoriei .:grin: Am vorbit cu @pantzerrow si plecam de sambata dimineata de la Praktiker Militari .( ii multumesc pentru amabilitate !!!! ) Marius 0724296346 Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Daca sunteti de acord ,vreau sa devansez cu 1 ora plecarea din Bucuresti (din 6 AM in 5 AM) asta pentru a beneficia de cat mai multa lumina la instalarea corturilor si sa ne bucuram cat mai mult de peisaje . :grin: Totodata daca se poate,va rog sa imi comunicati cel tarziu maine cei care vin din tara ,o ora de plecare astfel incat daca se anunta cineva in ultimul moment ,am prieteni de la care astept raspuns ,sa va pun in legatura (eventual un loc de intalnire la iesirea din oras daca e cazul ). Multumesc anticipat si revin maine cu ultimele detalii. :h5 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Sambata la 5:00 voi fi la intrarea pe autostrada spre Pitesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: Facem o iesire peste munti? Hmm, eu as vota pt plecarea la ora 6:00 de la Praktiker. Mai trebuie sa culeg pe cineva din alt colt al orasului, plus pregateala... Ma gandesc ca daca plecam la timp si mergem fara lalaieli, ne descurcam si cu ora 6. Ce ziceti? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate