u2_2 Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Re: Xenon corect - lupe Asa este am aprins lupele si fara sticla de far si linia de lumina la faza scurta, era perfecta dar nu am gasit inlocuitor de policarbonat Sticla aia striata este special facuta asa, pentru a difuza lumina cat mai uniform - schimbarea directiei de propagare a undei odata cu schimbarea mediului de propagare. Pana nu pui sticla clara si dreapta nu cred ca vei avea rezultatul scontat. Iti trebuie si dreapta pentru ca reflexia (la intalnirea suprafatei si schimbarea mediului) sa nu fuga in pomi - xenonul este mult mai puternic decat un halogen, sper ca nu vei deranja multa lume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Re: Xenon corect - lupe Lupele nu pica pe striatiile de la sticla care imprastie lumina pica pe scrisul H4 si imprastie putin Caut policarbonat sau plexic ca totul sa fie OK.. Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
219CXR Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Re: Xenon corect - lupe Sper sa nu fie considerata reclama, dar am gasit asta pe forum.4tuning.ro in timp ce cautam geam clar pentru Frontera din dotare (inca nu am comandat). https://www.facebook.com/pages/Plexiart/700785413284567 Recomanda cineva aceste produse? :tk 0724066100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Re: Xenon corect - lupe Sper sa nu fie considerata reclama, dar am gasit asta pe forum.4tuning.ro in timp ce cautam geam clar pentru Frontera din dotare (inca nu am comandat). https://www.facebook.com/pages/Plexiart/700785413284567 Recomanda cineva aceste produse? :tk Materialul cel mai indicat pentru "geamul" farurilor este policarbonatul. In lipsa, se poate folosi si plexiglasul, cu cateva rezerve: se matuieste mai repede si se zgarie mai usor decat policarbonatul in caz de spargere, bucatile rezultate lasa muchii extrem de taioase (motivul rpincipal pentru care plexiglasul nu mai este utilizat de industria auto) Ramane la latitudinea fiecaruia ce anume foloseste... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 (edited) Re: Xenon corect - lupe Caut ptr faruri policarbonat m-am convins ca plexicul nu face doi bani. M-am chinuit o jumatate de zi sa iau mulaj in ipsos dupa sticla de far si sa modelez o bucata de plexiglas la cald in cele din urma am reusit sa scot o copie aproape perfecta cu cea originala am montat pe un far fara sticla [pe care mi l-a dat ptr probe Gabi Diaconu caruia ii multumesc] si dupa o saptamana de murdariri si spalari repetate s-a matuit rau Edited November 3, 2013 by Astral Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts