silus Postat Decembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Modificare suzuki samurai exact asta va urma pe partea de racire, un radiator de aluminiu facut pe comanda maxim de mare, cat loc am atat de mare il fac, dar mai catre primavara, acum iarna nu isi are rostul, radiatorul stock va fi suficient Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Modificare suzuki samurai Si ca recomandare, un radiator de ulei este ceea ce ii trebuie suplimentar motorului. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Decembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: Modificare suzuki samurai Azi am avut parte de prima iesire cu masina de dupa swapul de 1.6 16v, aseara la 7 sa finalizat transplantul. Intr-un cuvant 'impresionant', nu are nici o legatura motorul asta cu ce am avut, este incredibil de suparat, in a 2-a pe asfalt daca o accelerezi tare si iei putin de volan intri in derapaj, cu a 1-a aproape ca nu poti sa pleci de pe loc fara scart. In teren lucrurile devin si mai impresionante, ma tine aproape orice panta cu a 2-a pe greu (asta cu reductorul de 410, raport 2.6) iar a 1-a pe greu are aproape dublu span la roata fata cu a 1-a cu motorul de 1.3. Unde acum 3sapt o panta am incercat-o de 10x eu si toti din ziua resectiva si niciunul nu a urcat, acum am urcat-o, recomand din toata inima motorul de 1.6 16v de pe baleno, din ce am citit pe internet e putin diferit fata de cel de pe vitara, are tot 134nm dar ii da la 3000rpm fata de 4000rpm la vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: Modificare suzuki samurai Welcome to the club! Sunt multe variante de 1.6 16v, difera tipul de injectie doar. :wink: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Decembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: Modificare suzuki samurai ai avut dreptate in ceea ce priveste racirea, nu imi prea face fata radiatorul de samurai, dupa cateva urcari mai in forta deja imi urca temperatura destul de mult, repejor trebuie sa ii incropesc un radiator mai mare, ceva sugestii? cel de vitara e mai mare dar si mai inalt si nu incape, caut unul sa fie cam cat cel de samurai de inalt si mult mai lat sau sa fac unul custom fix pe cat spatiu am? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: Modificare suzuki samurai Sigur radiatorul este in mintile lui? Radiatorul de Samurai ar fi trebuit sa faca fata. Ai conectat corect instalatia de racire? Spun asta pentru ca la Baleno motorul este transversal si configuratia furtunelor si termostatului difera. Un radiator custom pe spatiul liber este o solutie foarte potrivita, impreuna cu un racitor de ulei. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Decembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: Modificare suzuki samurai radiatorul de samurai pare a fi ok, fara celule infundate, fara namol printre celule, maine mai dau o tura prin service poate au conectat baietii ceva gresit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Modificare suzuki samurai Ceva poze cu capota ridicata ar fi nemaipomenite. Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zen forever Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Modificare suzuki samurai Felicitari pentru masina. Ai ceva poze cu noua suspensie montata? Obstacolul e calea. - Proverb zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Decembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Modificare suzuki samurai suspensia inca nu am montat-o Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Modificare suzuki samurai @Silus, am facut si eu swap la 16v pe un Samurai. Masina trage de rupe si nu supraincalzeste desi racirea este cea standard de Sami. I-am dat ture la greu, si in teren si pe asfalt si e totul ok. Sa nu fie alta buba la tine... Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Modificare suzuki samurai Silus,eu montez pe masina mea un radiator de golf 3 diesel,e format 300x620mm,exact dublu ca cea original,si e aluminiu,are iesirile exact ca cea de sami Imi plac afirmatiile ,,merge de rupe,, la o masina de +90 cp :-) Asa se spune de la 200 cp in sus... http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Modificare suzuki samurai 200 cp si... Cate kg? :h5 Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Decembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Modificare suzuki samurai sincer pe o masina de putin peste 1tona mai mult de 120cp deja e moft, 200cp deja e prea racheta. Andrei, chiar nu imi dau seama ce ar putea fi in neregula la sistemul de racire, vineri am bagat o spalare in 'mai multe ape' a radiatorului, nu a iesit cine stie ce mizerie dar cert este ca acum mi-au intrat aproape 3l de apa cu antigel fata de 2l inainte, voua cata apa va intra in radiator? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corrad Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Modificare suzuki samurai voua cata apa va intra in radiator? 3l antigel si putin peste 2l apa distilata. Ai dracu" rusi au fost romanii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Modificare suzuki samurai Iti sugerez sa muti termostatul langa cilindrul 1 cum e la samurai si vitara. Suna-ma daca vrei sa-ti dau niste "hint-uri". 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Modificare suzuki samurai De la ultimul update masina a mai suferit o serie de modificari: -radiator vitara+ ventilator electric flex-a-lite, problemele de racire a motorului sunt istorie -schimbat carcasele de punti, ramforsate si pregatite sa primeasca coiloverele -coilovere foa 12" fata-spate -planetare hd crom-molibden spate (pe fata aveam deja) -caseta directie patrol -alte bari panhard muuult mai lungi ca cele dinainte, acum bara panhard fata este cu 5cm mai scurta ca bara de directie si perfect paralela cu aceasta. -tendoane spate confectionate din teava trasa de 38mm muuult mai lungi ca cele de jimny si cu bucse tip patrol ca capatul de pe sasiu (permit mult mai mult flex) -33-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Modificare suzuki samurai Altceva acum. Masina ta arata intr-un mare fel :br :1. Ai masurat de curiozitate cat se ridica roata si celelalte 3 sa ramana pe pamant? Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 (editat) Re: Modificare suzuki samurai 90cm pe spate 65cm pe fata, pe fata am inca tendoanele de jimni si ma limiteaza destul de mult, o sa repet manevra de pe spate si pe fata cat de curand o problema ce o intampin acum este ca, pe flex maxim, imi ating rotile de arcuri, nu se intampla treaba asta cand aveam flexul limitat de tendoane, acum ca roata coboara f mult cealalta intra proportional si imi da in arc, credeti ca e prea mult flanse de 30mm cu jante et -80? flansele de 30mm par a fi singura solutie Editat Martie 20, 2014 de silus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Martie 31, 2014 Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Modificare suzuki samurai before and after coilovere, cu mentiunea ca in prima poza roata statea sa se ridice de la sol iar intr-a doua sa terminat malul iar roata apasa inca tare pe sol. Am pus flanse 30mm pe sub jantele et-75, acum parca am punti de patrol, sper sa tina cat mai mult rulmentii spate, cand vor ceda fac eu o ghidusie sa pun rulmenti dubli. Saptamana asta schimb pompa de servo cu una de mare presiune de la TG, care sper sa miste magaoaia de caseta de patrol ca vantul si ca gandul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Modificare suzuki samurai Salut! Ti-am admirat masina duminica la trial la valcea. Initial am crezut ca sunt punti de toyota:wink: De ce nu ai participat macar la trial? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Martie 31, 2014 Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Modificare suzuki samurai Am participat in felul meu, am plimbat populatia dornica de adrenalina pe urcarile si coborarile de pe trialul de open. Nu am inca botezul cronometrului, mi-a fost sa nu fac vreo prostie in incercarea de a scoate un timp bun. Mai ales ca tumbele lui gpscu mi-au ramas intiparite pe retina toata ziua:)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Modificare suzuki samurai aveti idee de unde poate provine zgomotul asta? (la intrare si putin la iesire din sant) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 (editat) Re: Modificare suzuki samurai rulmentii de la reductor. frumos flex. Cum simti amortizoarele ca si confort? Editat Iunie 29, 2014 de Giani KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Modificare suzuki samurai rulmentii din reductor sunt schimbati acum nici o luna si nu imi huruie in mers, zgomotul apare in situati de genul asta, pe flexare, virare si mers usor. Telescoapele erau bata cand le-am pus prima oara pe masina, asta desi erau setate de americani drept Light, am scos la seibi din ele de mai aveam putin si le lasam doar spring-carriers, acum se simt f ok, nu prea mai simt denivelarile din drum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate