Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

e dreptul meu - romani, treziti-va!

air_wolf

Postări Recomandate

Re: e dreptul meu - romani, treziti-va!

La fel si acum, la ce control au asupra massmediei si asupra maselor flamande, pot deturna aproape orice initiativa izolata.

Se pare ca inca nu s-a atins pragul critic, dar suntem totusi foarte aproape.

uiti un lucru: atunci nu era internetul. singurele mijloace de informare erau in mina puterii. acum exista site-urile de socializare care duc din om in om si din link in link. mai greu de controlat.

partea proasta este ca daca in 1989 toti erau bugetari, acum capusele bugetare vor sta in casa, ascunse sub pat, cu gindul la ratele de la banca: "ba capuselor, care traiti pe spinarea noastra, iesiti dracu' afara linga noi, ca si pentru voi o sa fie mai rau daca nu va opuneti."

asa... deci, joi, 07.03.2023, ar fi cineva disponibil sa iasa?

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 408
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Fraza cheie:

"Protestatarii, divizaţi de contradicţii, manifestează zilnic de 20 de zile şi consideră că nu vor avea timp să se organizeze pentru a participa la aceste alegeri."

Ghiciti cine are timp in aceste zile sa se "organizeze".

Oricum, le doresc succes, din tot sufletul!

LE:

uiti un lucru: atunci nu era internetul. singurele mijloace de informare erau in mina puterii. acum exista site-urile de socializare care duc din om in om si din link in link. mai greu de controlat.

Ai dreptate, asa este. Dar tot nu este suficient. Tot prin feisbuc a "organizat" pesedeul si lovitura de stat anul trecut. Totusi, lucrurile merg in directia buna, oamenii au vazut teapa ce si-au luat-o pana acum, in '90 nu credea aproape nimeni ca viata romanilor va lua aceasta turnura.

Ne-au facut muci in perioada asta cu "democratia", "investitiile straine", FMI, UE, "bani europeni" si alte rahaturi de genul asta, la care cei mai multi au pus botul. Acum platim.

Editat de Optimus
Link spre comentariu

Eu zic sa nu deturnam thread-ul omului cu discutiile despre fapte si lucruri incerte de acum douazeci si ceva ani, despre daca e bun sau nu e bun discovery channel - se minte la greu peste tot tocmai pentru a dezinforma. Stim si noi ca "ei" despre care vorbeam eu mai sus nu sunt neaparat "uneltele" astea care ne conduc, sunt UE care vrea prin legi si reglementari stupide sa ne oblige sa nu mai putem manca rosia crescuta in gradina, fara ingrasamant chimic ci sa o cumparam pe aia de plastic a lor in kaufland-ul lor, ca daca n-ar avea piata de desfacere ar muri, la fel si cu resursele (omv petrom, CEZ etc.). Planul e clar, ne cumpara ieftin ca sa ne sclaveasca.

Ce trebuie sa intelegem noi e ca jegosii astia care ne conduc, ii preceda pe jegosii care ne vor conduce, care ii vor preceda pe alti jegosi si asa mai departe. Ce facem noi astia, o mana - doua de oameni, asta e important si mai ales cand facem noi?

Hai sa stabilim data, sa vedem cati ne strangem si daca ne strangem sa iesim peste ei.

Numai bine,

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Cred ca ar trebui facut un topic separat , la obiect , in care sa se hotarasca exact care este forma de protest. Trebuie facut in asa fel incat sa se atraga atentia dar in acelasi timp sa nu poata fi sanctionata actiunea (grupuri care sa se invarta in giratorii de ex )

Data cred ca ar trebui stabilita nu mai devreme de 10 martie iar actiunea sa fie facuta publica pe toate forumurile auto si nu numai !

Actiunea cred ca ar trebui facuta in week-end sau seara de seara. Multi suntem sub jugul jobului !

Link spre comentariu

Cred ca ar trebui facut un topic separat , la obiect , in care sa se hotarasca exact care este forma de protest. ...

http://www.youtube.com/watch?v=vpPGDPTLgvw

Scanteia s-a declansat deja la Barlad si cred c-ar fi o miscare inteligenta sa ne solidarizam cu romanii "vii". Suntem mai multi decat cred ei. Ma astept sa se organizeze ceva la fel de maret prin Bucuresti sau poate la nivel national si atunci ar fi momentul nostru. In functie de locatie, eu ma anunt prezent.

Si scotocind pe net, am mai gasit ceva care mi-a placut:

http://atreiaforta.wordpress.com/

Editat de PeCoclauri

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

"A treia forta" imi suna putin nazist! Fara suparare ...

Am cautat ceva legaturi si ma duc aici: http://nicusordan.ro/

Nu mai pun alte linkuri ...cautati numele lui pe net ...sa vedeti de fapt despre cine e vorba ...ONG-uri, adica societati politice civile ...adica exact ceea ce nu ne trebuie acum.

Asa cum am mai spus mai sus ... ne instigam, ne racorim ...si cam atat!

@airwolf

...de ce sa asteptam inca zece ani? Acum nu suntem toti trecut de majorat? Cam mult preludiu nu crezi?... :grin:

asa... deci, joi, 07.03.2023, ar fi cineva disponibil sa iasa?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Domnule user Optimus, cu respect pentru toate opiniile tale, dar in acelasi timp cu necesitatea existentei unui bun simt privind exprimarea acestora , astfel incat pe cat posibil sa nu deranjezi pe cei de langa tine, doresc sa iti atrag atentia ca:

Eu zic ca mai bine ne adunam vreo 2-3 milioane de barbati, intram in parlament si in guvern peste ei, ii belim absolut pe toti, fara exceptie, apoi ii invitam pe romanii inteligenti si cu bun simt care vor sa-si asume guvernarea la modul serios, sa ocupe ce functii vor, fara cacaturi de "alegeri democratice", cu mentiunea ca daca il mai prindem pe vreunul ca mai face crime impotriva poporului, il mazilim urgent.

-doresc detalierea fenomenului si descrierea procesului de belire, si mai ales intelegerea modului de guvernare fara cacaturi de "alegeri democratice""

"Asta pentru ca toate au fost "organizate" tot de ei, la fel ca si cacealmaua din iarna trecuta, organziata de PSD. Unii inca mai cred ca a fost o actiune pe bune, a "poporului".""

- prin acesta afirmatie ii jignesti profunzi pe miile de persoane care au iesit, au stat in frig zile intregi pentru convingerile lor, si care nu au iesit in strada ca sa sustina PSD, ci Smurd. ii jignesti si ii spuipi in fata facand aceste afirmatii. inclusiv aici pe forum au fost persoane care au fost la manifestarii, si care iti garantez eu ca daca ii faci PSd-isti , iti dau un cap in gura...figurat vorbind normal...

de ex : stii ce inseamna 4500 persoane in strada la un oras de marimea targu mures?

"Ai dreptate, asa este. Dar tot nu este suficient. Tot prin feisbuc a "organizat" pesedeul si lovitura de stat anul trecut. Totusi, lucrurile merg in directia buna, oamenii au vazut teapa ce si-au luat-o pana acum, in '90 nu credea aproape nimeni ca viata romanilor va lua aceasta turnura.""

-din nou ii scupi pe cei 8.400.000 romani care au participat la aceasta "lovitura de stat".

-am inteles ca ai admiratie pt acel "partid din italia"care acum cateva luni nu exista, si acum a luat un numar important de voturi in Italia. cu respect iti atrag atentia ca deja exista un partid similar ca si pozitie politica si anume partidul PPDD. si ei isi doresc banii la popor, sa ia de la bogati sa de-a la saraci, iesirea din EU, sa fie bine sa nu fie rau.etc, asa ca nu mai trebuie sa cauti prea mult.

-informatia conform caruia suntem contributori neti la bugetul EU era valabila acum 2 ani, contributia noastra este de 1 Mld. / an, si poate te informezi putin mai bine cat este atragerea neta azi.

REPET: iti respect opiniile si dreptul de a le exprima cat mai liber cu putinta, dar te rog sa incerci sa ai putin respect pentru cei care nu sunt de aceasi parere cu tine, deoarece pentru a jigni nu iti trebuie prea multa minte.

PS: daca atunci cand in decursul anilor, atunci cand fost majorata taxa pentru motoarele de peste 2.000cm, a fost introdus impozitul forfetar, au fost taiate salariile , furat din pensie, au fost majorate impozite, si multe alte "masuri necesare" lumea ar fi fost "manipulata" de psd ca sa iasa in strada si sa se manifeste pasnic, iti garantez ca azi era mult mai bine.

imi cer scuze in avans pentru opiniile mele, dar citesc de cateva zile aceste postari si tot astept in zadar pe cineva care sa ia atitudine fata de d-lui Optimus.

• Like 1
isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

@tdanys ...

Da, da am vazut pe luneta lebadoiului lu Astral un sticker mic cu "trandafiru" si nefiind dealer de flori, n-am inteles de ce ... umbla cu floarea impaiata in geam! :ha:

Colegul Optimus, asa cum ii percep eu mesajele cred ca...scrie putin cam patimas dar in mod sigur n-a avut nici o intentie sa jigneasca pe cineva.

Deci domnilor si doamnelor, RELAX ...forumul este ptr a ne descreti fruntile ...nu ptr a ne asmuti unul impotriva celuilalt. Pana si eu am ajuns la concluzia asta.:grin:

Tepe am luat, luam si vom lua, nu va impacientati si nu va spun asta resemnat... Asa e "programata" mintea romanului. "Una tie, una mie, una iar mie ...si ultima tot mie! Sa fie bine, sa nu fie rau!" :ha:

Toti sunt foarte corecti si imaculati pana se vad acolo cu popoul pe sacii cu bani. Dupa aia s-a terminat ...uita tot ...si se uda ca pustoaicele inainte de primul footing... :grin:

Si sa va provoc la un subiect mult mai interesant...

Pot fi considerate televizorul si internetul arme psihologice de manipulare in masa, chiar letale, factori decisivi in viata noastra de zi cu zi? Dupa aia ne intoarcem la subiectul in cauza ..."ca sa ma scol trebuie sa ma trezesc intai!" :ha1

Link spre comentariu

@tdanys ...

Da, da am vazut pe luneta lebadoiului lu Astral un sticker mic cu "trandafiru" si nefiind dealer de flori, n-am inteles de ce ... umbla cu floarea impaiata in geam! :ha:

Colegul Optimus, asa cum ii percep eu mesajele cred ca...scrie putin cam patimas dar in mod sigur n-a avut nici o intentie sa jigneasca pe cineva.

Deci domnilor si doamnelor, RELAX ...forumul este ptr a ne descreti fruntile ...nu ptr a ne asmuti unul impotriva celuilalt. Pana si eu am ajuns la concluzia asta.:grin:

Tepe am luat, luam si vom lua, nu va impacientati si nu va spun asta resemnat... Asa e "programata" mintea romanului. "Una tie, una mie, una iar mie ...si ultima tot mie! Sa fie bine, sa nu fie rau!" :ha:

Toti sunt foarte corecti si imaculati pana se vad acolo cu popoul pe sacii cu bani. Dupa aia s-a terminat ...uita tot ...si se uda ca pustoaicele inainte de primul footing... :grin:

Si sa va provoc la un subiect mult mai interesant...

Pot fi considerate televizorul si internetul arme psihologice de manipulare in masa, chiar letale, factori decisivi in viata noastra de zi cu zi? Dupa aia ne intoarcem la subiectul in cauza ..."ca sa ma scol trebuie sa ma trezesc intai!" :ha1

Ca bine zici...Dar la televizor si internet poti sa adaugi si biserica,ca unealta de manipulare .Nu vreau sa intru in polemici dar pentru mine biserica e una si credinta este alta.

• Like 1
Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

:grin:

Asta este, daca m-am bagat, trebuie sa-mi asum, si sa dau raspunsuri la intrebarile lui tdanys. Am sa le iau punctual:

1. Faza cu "belirea" trebuie sa recunosc ca a iesit din niste nervi mari de tot, pe care ii am de vreun an de zile, si care s-au accentuat in ultimele 2 luni, de cand ma chinui sa fac o treaba in tara asta dar nu pot de institutiile statului, care fac orice numai ceea ce trebuie nu. Pana la coada, gunoaiele aflate la guvernare nu merita sa-si murdareasca cineva mainele cu sangele lor, sunt sigur ca-si vor primi rasplata pe care o merita, cat de curand. Puscaria e suficienta. Asa ca pt exprimarea asta chiar pot sa-mi cer scuze daca a ofensat pe cineva. Nu ma reprezinta, dar chiar am avu spume in ultimele zile, de cand guvernul pur si simplu ne jefuieste la drumul mare.

Referitor la alegeri si democratie, chiar nu cred in ele, istoria a dovedit din plin ca sunt masluite, surse din serviciile secrete au dezvaluit ca se cunosc exact procentele cu care vor fi fraudate alegerile cu mult inaintea alegerilor, dar nu actioneaza, ei fiind sub comanda politica. In schimb, cred intr-un conducator pe viata, onest, care dovedeste prin fapte ca-si merita functia. Un singur om chiar daca vrea sa fure, nu poate fura cat fura 500 de parlamentari cati avem acum, si alte sute de mii (daca nu vreun milion) de functionari guvernamentali si din alte structuri administrative.

Crede-ma, ca daca aveam vocatie spre politica, de mult aveam partid politic si ma luam cu astia de gat, din pacate, nu e domeniul meu de excelenta, si ma rezum a face ceea ce pot face eu mai bine, dar ii incurajez pe cei care cred ca pot si vor sa-si asume asta, sa o faca.

2. Aici esti intr-o grava eroare, eu nu am jignit si scuipat pe nimeni, mai citeste o data ce am scris eu, sau macar ce ai citat tu din mine. Nu are nici o legatura nici cu membrii forumului care au participat la manifestatia aia. In schimb, pot sa observ o instigare a membrilor forumului impotriva mea, ceea ce ma duce cu gandul la anumite practici. Nu stiu ce varsta ai, dar probabil esti unul dintre cei care au sunat la "Tuca Show" cand l-a avut invitat pe economistul Anghel Rugina, iar cand acesta a explicat cum functioneaza "mecanismul democratic" s-au inghesuit "cetatenii lezati" sa sune si sa-l faca in toate felurile in direct, doar pt ca a zis ca "ei au votat degeaba, pt ca sunt alesi aia care trebuie" si ei nu puteau suporta ideea asta.

Da stiu ce inseamna 4500 de persoane in strada la Tg Mures, cunosc orasul ala destul de bine. Dar nu vad legatura.

3. "8.400.000 romani" - Ma faci sa rad. In fine, poti crede in continuare ce vrei tu. Oricum, nu te mai uita la Antene, e spre binele tau, crede-ma.

4. Aici m-ai pierdut cu partidul din Italia si PPDD, habar nu am ce vrei sa zici. Ori ai incurcat topicurile, ori face parte din strategia ta.

5. Sincer, nu cunosc cifre de actualitate referitoare la cat dam si cat luam de la UE, dar stiu sigur ca la un moment dat cotizam cu mult mai mult decat luam. Per total, tot in minus iesim. Nu stiu cu ce te ocupi, dar iti pot spune sigur ca cel putin in ultimii 10 ani, pt o afacere cinstita nu puteai lua nici macar un credit mic, in schimb, pt excursii si alte rahaturi luai credit cu buletinul. Stiu multe cazuri de firme cu proiecte interesante, cu activitate in productie, care nu au avut nici o sansa sa ia o "finantare europeana", dar se primeau relativ usor finantari pt saloane de coafura si altele de genul asta. Mai mult, aproape ca nu aveai sanse sa ajungi la o finantare daca nu aveai o legatura pe undeva, si nu cotizai un procent insemnat. Bun, si acum, din banii aia putini primiti, si apoi dijmuiti, cat mai ajungea in economia romaneasca?

Ti-as putea scrie cateva romane, exemple sunt cu duiumul.

6. Am fost si eu afectat de impozitul forfetar, si nu numai. Statul asta infractor ii jupoaie pe cei care muncesc cinstit, si tine partea hotilor, pe fata! Si stii ce?! Surpriza! O face din decembrie 1989 pana in prezent. Se pare ca esti afectat ca i-am numit pe pesedei, stai linistit, sunt pe aceeasi felie cu pedeleii. Dovediti. Asa ca, am vazut cat a fost de bine inainte de guvernarea pedelista, multumesc!

Chiar daca stilul interventiei tale este unul securist, prefer sa cred ca esti doar un cetatean care are supararile lui, si cauti salvarea in niste promisiuni desarte al unor politicieni.

In concluzie, chiar nu cred ca am jignit pe nimeni, am exprimat niste pareri personale pana acum, nici nu ma simt jignit de interventia ta, esti liber sa crezi ce vrei si sa scrii ce vrei oriunde.

Stiu ca genul asta de discutii deranjeaza, pt ca sunt ocazii ca oamenii sa se uneasca si sa actioneze impreuna. Oricum, pana nu se va observa si nu se va intelege tabloul in ansamblul sau, nu se va putea face nimic, oamenii vor orbecai in continuare si se vor imbata cu apa rece. Asta este, cand se va putea mai mult, se va face mai mult. Eu raman in continuare optimist, constat cu bucurie ca romanii incep sa se organizeze inteligent ( http://atreiaforta.wordpress.com/ ), si va veni momentul ala cat de curand cand vom reusi sa ne recuperam tara.

Pana atunci... "mai imprastiati baieti, mai imprastiati..." :h5

Editat de Optimus
Link spre comentariu

Ca bine zici...Dar la televizor si internet poti sa adaugi si biserica,ca unealta de manipulare .Nu vreau sa intru in polemici dar pentru mine biserica e una si credinta este alta.

Si eu sunt de aceeasi parere cu biserica si credinta. Doar ca pastia i-as incadra drept oculta regresiva ...

Ptr inceput i-as lasa pe toti popii fara sfintele lor biserici in spatele carora de fapt exalteaza palatele preasfintiilor sale.

Optimus ...sa fi optimist uneori nu ajunge! Asa cum optimismul nu tine nici de foame, nici de sete si nici macar nu-ti asigura un adapost sa nu-ti ploua freza ...uneori e nevoie si de altceva ...

Chiar daca mental esti hranit si "setea" iti este potolita, chiar daca in suflet e cald si bine o sa constati ca odata cu trecerea timpului, fizic slabesti prin alte locuri ...unde boala isi ocupa rapid pozitia!

Iar cand vorbim de drepturi, ca asa suntem noi drepturile (avantajele) first ...ar trebui sa constientizam ca in spatelor lor exista multe, multe obligatii!

Link spre comentariu

@airwolf

...de ce sa asteptam inca zece ani? Acum nu suntem toti trecut de majorat? Cam mult preludiu nu crezi?... :grin:

deloc... au asteptat romanii americanii 50 de ani, ce mai conteaza 10 :D

:Hr @astral: nu stiu, doream doar sa vad citi sint dispusi sa iasa... sint curios, cind navaleau turcii, unde posta STM anuntul? :ha:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

:Hr @astral: nu stiu, doream doar sa vad citi sint dispusi sa iasa... sint curios, cind navaleau turcii, unde posta STM anuntul? :ha:

:ha:

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Ok, Edy, deci am ajuns de unde am, pardon, AI plecat.....adica de aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77321-e-dreptul-meu-romani-treziti-va!&p=866775&viewfull=1#post866775

Distractie maxima tie si tuturor ascultatorilor dvs !

Link spre comentariu

Domnule Optimus, oricat de mult as incerca, nu pot sa inteleg punctul (punctele) dvs de vedere. Desi vreau sa il cred pe Yonutz ca sunteti doar patimas, dar bine intentionat, mie imi pareti rau intentionat si tendentios in afirmatii, uneori. Acum ce faceti? V-am rugat mai devreme sa nu deturnati rolul acestui thread si dvs ne luati la rand. Mai inainte ati spus ca probabil eu sunt platit de cineva sau nu stiu istoria corect, acum il luati pe colegul tdanys si ii catalogati interventia ca "securista" etc. Chiar nu isi au locul aici astfel de lucruri.

Ne spuneti ce credeti dvs despre cei ce ne conduc de 23 de ani de parca noi n-am sti, de parca noi nu am vedea sau auzi. Tonul dvs de atotstiutor, deranjeaza. Ok, noi suntem prosti, noi nu stim istorie, noi nu am inteles ca televiziunile manipuleaza, nu stim ce vrem si impotriva cui si a ce militam, nu vreti sa fiti dvs liderul nostru spiritual? Hmmmm.

Toti cei care intra si scriu sau au rabdarea sa citeasca pana la capat acest thread, o fac pentru ca sunt impotriva acestui sistem malign.

Acest thread are un scop clar - sa deschidem ochii, sa ne deschidem mintea, sa ne hotaram si sa actionam in vreun fel impotriva taxelor aberante si a modului brutal in care suntem tratati (subjugati, manipulati, prostiti etc.) in tara noastra de catre acesti guvernanti si de cei carora se supun ei (vezi UE).

Nu inteleg ce legatura au - nervii dvs ca nu puteti primi bani din fonduri UE pentru proiecte, dar saloanele de infrumusetare pot, sau ce legatura are trustul intact parca asa se numeste (antenele), sau emisiunea lui Tuca, sau alte frustrari ale dvs - cu subiectul in discutie? Presupuneti lucruri despre oameni pe care nu-i cunoasteti (tdanys, eu) numai asa ca sa umpleti forumul? Haideti sa lasam deoparte toate treburile astea, nici eu nu am nimic personal cu dvs. , dar chiar mi se pare ca nu ne intelegem deloc.

Haideti sa discutam despre cum sa ne organizam - e clar toti stim care ne e dusmanul, pe toti ne deranjeaza politica (curva) din Romania. Ce vrem noi?

Taxe mai mici, alte metode de calcul ale impozitelor, ale asigurarilor de raspundere civila, ale taxei de timbru. Pentru asta sa ne luptam. Cand, cum?

@Yonutz, da sunt si sunt foarte puternice. Si pe timp ce trece isi intind tentaculele si ghearele jegoase peste tot, noroc ca suntem cativa care reusim sa scapam printre ele. Cine stie pentru cat timp? Asa ca, acum cat mai avem timp, hai sa incercam sa facem ceva.

Numai bine!

Editat de mita31
Link spre comentariu

@Astral - macar declarativ ... parea sa aiba. Sau m-am inselat eu?

Ok, voi vreti sa stabilim o data, sa ne intalnim si sa facem vreun protest indiferent de forma lui (dam ture, stam parcati, blocam ceva etc) sau mai asteptam pana intelege toata lumea "tabloul de ansamblu":ha:?

Numai bine,

Link spre comentariu

Declar ca vad acum in fata ochilor ca timbrul de mediu a cazut ...[citesc pe net o aberatie de articol]

In realitate stim cu totii cum sta de fapt treaba ... Cam asa e si cu topicul asta ...declarativ suntem cam vreo 22.000.000! Practic daca ma uit peste tot ce s-a declarat aici ...cu mine, suntem aproape unu... :wink:

Totusi ...totul are si o parte funny ...e luni de cateva ore ...:wink:

Titlul e bun: Romani,treziti-va! In cateva ore trebuie sa mergem (iar) la scarbici! :ha1

Link spre comentariu

Declar ca vad acum in fata ochilor ca timbrul de mediu a cazut ...[citesc pe net o aberatie de articol]

In realitate stim cu totii cum sta de fapt treaba ... Cam asa e si cu topicul asta ...declarativ suntem cam vreo 22.000.000! Practic daca ma uit peste tot ce s-a declarat aici ...cu mine, suntem aproape unu... :wink:

Totusi ...totul are si o parte funny ...e luni de cateva ore ...:wink:

Titlul e bun: Romani,treziti-va! In cateva ore trebuie sa mergem (iar) la scarbici! :ha1

:ha1:ha::ha1:ha::ha1:ha::ha1::gr1

@Astral - pai si atunci de ce mai tinem deschis thread-ul? Ramane de supapa?:bleah

@Yonutz - Ba suntem aproape 2 ... daca ma primesti si pe mine. Desi eu ma indoiesc serios de sansele de reusita. Nu din cauza ca am fi prea putini. Da` daca eram mai multi poate reuseam sa tinem minte toate alea, asa fiind doar 2 uitam si ce vrem si poate ne si ratam unu` pe altu` la meeting:) mai ales daca o fi aglomerat orasu` in ziua aia.

Numai bine,

Link spre comentariu

Stiu ca am sa regret postul asta, dar ....dupa ce am citit 4 pagini de discutii sterile pe care le aveam fix acum 4-5 ani inainte de aderarea la FRAS, nu ma pot abtine. Se pot spune multe lucruri despre multe persoane sau fapte, dar daca nu ai la baza principii totul e de pomana. E fix ca la FRAS: au creat un campionat in care se dezvolta masinile in loc sa se dezvolte omul din spatele lor. Dar asta e o alta discutie si doar cei care au facut vreodata un sport de performanta il pot intelege, restul...e offtopic.

Legat de "E DREPTUL MEU", ei bine, aici veti avea mereu o problema de afiliere si enuntare. Mai intai ca nu poti "lupta" cu un Guvern, de orice culoare ar fi el, fara sa fii organizat. Aveti organizatie: sectiunea OFFROAD din FRAS. Aceasta entitate POATE face demersuri oficiale, intarite de proteste sub orice forma legala (mitinguri, marsuri, petitii, actiuni in justitie etc) care sa le inmoaie actiunile. Daca ajungeti sa vorbiti despre ce inseamna european versus roman...suntem pierduti. Actionati strict prin forurile specializate pe care le-ati ales si au puteri institutionale. Credeti ma ca nu va puteti bate cu guvernantii folosind armele LOR!

Eu am facut un mic studiu printre cei care iubesc 4x4. Doar faptul ca suntem divizati ne impiedica sa luptam eficient, pt ca in realitate aceasta comunitate este una dintre cele mai "periculoase". Aici sunt oameni cu bani multi, relatii, cei mai multi intelectuali, foarte multi cu resurse intelectuale remarcabile, dar...nimic nu cred ca ne va uni atat de mult incat sa reprezentam o forta demna de luat in seama. Realiatea? Suntem cea mai puternica comunitate la acest moment din Romania si cu toate astea...suntem aproape praf! In afara grupuletelor de 6-7 indivizi, nu prea avem nicio miscare.

Pana cand nu stabiliti un lider - fie el o persoana sau un grup - dupa care un principiu, nu veti face nimic in afara unei stiri de 30 de secunde la stirile de la ora 5 la Protv.

LATER EDIT: Am facut un mic "recensamant" al VIP-urilor in adevaratul sens al cuvantului conectate la miscarea de 4x4. Ei bine, avem printre noi pe cel mai puternic om din asiguri la acest momemnt in Romania, 5 ofiteri de politie rutiera, 4 milionari (in euro) si vreo 8-9 lideri care conduc colective cu peste 50 de angajati. Asta din ce stiu eu. La clasa "vanatori si pescari" numarul aproape ca se dubleaza. Voi realizati ce potential are aceasta pasiune? A...sa nu uit: sunt si 8-9 parlamentari printre noi...voi cum vreti sa ziceti. Si cu toate astea, noi avem 3 topicuri de frustrari si nicio initiativa :ha:

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar
  • Like 1

Link spre comentariu

Nu mai zice nimeni nimic - pentru ca ne-ati lasat fara cuvinte, domnule Petre. Pe toti. :g Nu stiam, dar banuiam ca printre userii acestui forum se afla chiar si oameni foarte influenti si foarte bogati si politisti si de ce nu chiar si parlamentari. Una e sa ai supozitii si alta e sa ai certitudini. Dvs imi intariti presupunerile. Dar fara folos. Poate ca persoanele despre care vorbim nici nu citesc aici, iar daca o fac nu se stie, procentual, cati dintre ei sunt interesati de problemele noastre. Chiar consider ca e convenabil sa stai confortabil in spatele unui pseudonim pe un forum si sa iti vezi de treaba ta, in fond e in firea romanului. Exact asa a fost si la meeting-ul din iarna trecuta, cand oamenii stateau in frig iar pe langa ei treceau ceilalti - bine merci in masinile lor "luxoase", aparent fara sa fie deloc interesati de subiect. Se vede bine si la TV, nu? Asa ca, degeaba avem astfel de vip-uri printre noi, nu trebuie sa cautam puncte de vedere comune cu oamenii influenti, nu vom gasi niciodata, daca ei nu pot fi solidari cu noi doar pe baza apartenentei la neamul romanesc, nu ne intereseaza/folosesc banii si influenta lor. Sau nu ar trebui sa ne intereseze. Trebuie sa ajungem la un numitor comun noi, ceilalti, cei multi si cei cu cutitul la os, noi suntem majoritatea. Nu?

Numai bine,

Editat de mita31
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare