mita31 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Taxa de timbru nu suna bina. Poate fi vorba de un timbru fiscal. Avand in vedere ca vor fi afisate pe masini, acestea de multe ori aflandu-se in trafic, textul trebuie a fi cat mai scurt si usor de citit. Taxe aberante este suficient. Si cum mai spunea un coleg, dorim sa protestam, nu-si are rostul. Este suficient Stop si ce urmeaza, povestea cu taxele. Am luat in calcul si parerea lui FLAY, sa ne axam pe ceva, suntem oameni in primul rand si conducatori auto in al doilea rand. Asta ne doare in special (taxele auto). Cred ca e foarte ok asa, cine nu vede/poate citi/intelege scrisul mai mic de jos - intelege ca protestul este impotriva tuturor taxelor aberante din Romania. Ceea ce mi se pare ok. Asa se impaca si capra si varza. @Pitonul - vad in semnatura ta, ca ai Rubicon 2,8 - lasa asa, sa fie amintite si taxele la care se face referire, ca si pe tine te deranjeaza impozitul si RCA-ul.:no? Numai bine! Editat Martie 14, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ioane, esti sigur pe dimensiunea 210 x 210 mm, ca am dat mail la tipografie cu dimensiunea asta. Sa ne hotaram si pe o varianta, sa-i spun omului, sa ni le faca maine. Numai bine! Editat Martie 14, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ioane, esti sigur pe dimensiunea 210 x 210 mm, ca am dat mail la tipografie cu dimensiunea asta. Sa ne hotaram si pe o varianta, sa-i spun omului, sa ni le faca maine. Numai bine! 210 mm / 210 mm...ptr ca sigla e patrata ... vine cam 3/4 dintr-un A4. Se poate face si cat un 3/4 dintr-un A5 ...adica un 148 mm / 148 mm nu e nici o problema. Ca si dimensiune ...un A4 poate fi citit de la aproximativ 15 metri ...daca ramanem pe formatul asta ...e bine sa fie lipita undeva pe aripile spate un A5 de la aproximativ 8m fara efort ...daca se merge pe acest format ... e numa buna de pus undeva in spatele masinii ... la semafor cel din spatele tau ...iti va zambi ...si isi va dori si el unul ... :wink: Cel mai ieftin iesim ...print pe autocolant direct. Si asa la o culoare ...Normal ...ca si cost de productie ...n-ar trebui sa sara de cativa lei un set. Ar fi interesant si o oferta pe autocolant reflectorizant... Editat Martie 14, 2013 de Yonutz 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Am luat in calcul si parerea lui FLAY, sa ne axam pe ceva, suntem oameni in primul rand si conducatori auto in al doilea rand. Asta ne doare in special (taxele auto). Cred ca e foarte ok asa, cine nu vede/poate citi/intelege scrisul mai mic de jos - intelege ca protestul este impotriva tuturor taxelor aberante din Romania. Ceea ce mi se pare ok. Asa se impaca si capra si varza. @Pitonul - vad in semnatura ta, ca ai Rubicon 2,8 - lasa asa, sa fie amintite si taxele la care se face referire, ca si pe tine te deranjeaza impozitul si RCA-ul.:no? Numai bine! Dupa cum spuneai, suntem oameni in primul rand. Nu toata lumea este afectata de timbrul de mediu. Dar marea majoritate suntem posesori de masini si afectati de IMPOZITELE AUTO, care sunt platite anual. RCA-ul este platit si el anual. Mergem pe strada cu o lozinca pe care scrie nu timbrului de mediu. Trece nea Cutarica pe strada, care nu are masina, nici nu vrea sa cumpere, nici sa vanda si vede lozinca. Cu ce-l impresioneaza ? Daca vede povestea cu IMPOZITELE ABERANTE, sigur va fi sensibizat si el. Presupun ca asta este scopul, de aici a plecat si Edi. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Dupa cum spuneai, suntem oameni in primul rand. Nu toata lumea este afectata de timbrul de mediu. Dar marea majoritate suntem posesori de masini si afectati de IMPOZITELE AUTO, care sunt platite anual. RCA-ul este platit si el anual. Mergem pe strada cu o lozinca pe care scrie nu timbrului de mediu. Trece nea Cutarica pe strada, care nu are masina, nici nu vrea sa cumpere, nici sa vanda si vede lozinca. Cu ce-l impresioneaza ? Daca vede povestea cu IMPOZITELE ABERANTE, sigur va fi sensibizat si el. Presupun ca asta este scopul, de aici a plecat si Edi. @pitonul: Eu nu am treaba cu nea Cutarica, eu am treaba in primul rand cu tine, si cu ceilalti de pe forumul asta si de pe alte forumuri auto. Nea Cutarica poate sa citeasca pana la "STOP TAXELOR ABERANTE DIN ROMANIA", inclusiv, si sa se gandeasca ca si el, cumva, se regaseste intre nemultumiti. Chiar daca nu are masina, daca aude/vede la radio sau tv, ca a iesit lumea in strada, daca are bun simt iese si el doar pentru ca e nemultumit de taxe. Poate Nea Cutarica are bicicleta si i se face frica sa nu-i puna astia impozit pe numarul de foi si de pinioane, pana la urma:ha: Cum a spus si FLAY mai sus, trebuie sa ne axam pe treaba asta a noastra, a automobilistilor, si fiind un forum auto asta e un mare avantaj. Un plus il reprezinta faptul ca multi de aici sunt membri si pe alte forum-uri auto si au si conturi de facebook, blog-uri s.a.m.d., astfel initiativa noastra poate fi un start si ideea noastra, se poate populariza si raspandi repede. Daca e gandita bine, si eu zic ca este, fiind un rezultat la care am ajuns prin consens, mai multi fiind, ma gandesc ca are potential acesta forma de protest cu stick-ere si ca, poate fi adoptata de cat mai multa lume. De aici si pana la a si rezolva noi ceva cu treaba asta, mai e cale lunga. Dar e un inceput - timid - dar e singurul lucru pe care-l putem face deocamdata. Nu putem mari salariile si pensiile, nu putem ieftini carburantii si energia etc. Si nici nu putem face stick-ere in care sa ne referim la aceste lucruri. Incercam sa atragem (cinstit!) o mare masa de oameni onesti (automobilistii, care isi platesc taxele) aceste taxe MARI, luate ABUZIV (citeste "CU JAPCA!") de catre aceasta multime de GUNOAIE care ne conduc - GUVERNANTII. Sper ca ai inteles acum considerentele mele. Daca ma insel si o majoritate decide altfel, ma supun majoritatii si modificam schimbarea cu modificatorul.:h5 Numai bine! Editat Martie 14, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Eu cred ca e mai bine sa mai lasi o zi pana dai drumul la tipar, poate mai apar ceva idei pozitive pana maine. "Nea cutarica", a votat deja, ne-a bagat in rahat si acum asteapta sa cada colacii din cer, doar peste 3 ani mai poate vedea ca si altii sint nemultumiti de guvernanti. El inca mai spera... Cei ce o iau in bot zilnic sintem noi, cu impozite de zeci de milioane (nu bag strambe, dar de ce la un TIR de 20 de tone care merge zilnic impozitul e mai mic ca la masina mea care merge sambata si duminica? Stiti care este impozitul la un slep sau barja fluviala de peste 3000 t la Focsani? 422 Ron, iar la o masina de 3250 cmc e de 4900 Ron. Unde e logica?). De maine intra in vigoare taxa de timbru, merita un protest asa de inaugurare, ca si asa pontica era mare automobilist, si "de'al nostru" pana s-a ajuns... 1 Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! @pitonul: Eu nu am treaba cu nea Cutarica, eu am treaba in primul rand cu tine, OK. Pe mine m-ai convins, dar daca nu-l convingi si pe nea Cutarica care "este" majoritatea, si care e si poseor de masina, dar nu este pe forumuri, dar este cel mai activ la urnele de vot, geaba. Nu uita un lucru, sunt multi in trafic si pe forumuri care nu au treaba cu impozitele. Conduc masini ale firmelor unde sunt angajati si-i doare in undeva. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! OK. Pe mine m-ai convins, dar daca nu-l convingi si pe nea Cutarica care "este" majoritatea, si care e si poseor de masina, dar nu este pe forumuri, dar este cel mai activ la urnele de vot, geaba. Nu uita un lucru, sunt multi in trafic si pe forumuri care nu au treaba cu impozitele. Conduc masini ale firmelor unde sunt angajati si-i doare in undeva. Ok, stiu ca sunt multi stii si tu vorba "multi, da` prosti!". Nu erau neaparat target-ul meu, oricum sunt letargici si cand nu hiberneaza, se uita la acces din rect sau la capatos sau la can-can tv si asta le ajunge (circ), iar cand voteaza o fac in urma pomenilor electorale convinsi fiind ca au schimbat ceva din rau in mai bine (au "memorie" si "creier" de rame). Eu nu vreau sa schimb nimic prin vot "democratic", la urne, ca mi-am dat seama ca nu se poate. Eu cred ca sunt mult mai multi si mai importanti oamenii decenti, cei care au treaba cu domeniul auto, cu forum-urile, cei care sunt proprietari de autoturisme, cei care-si conduc masinile personale si platesc taxe aberante pentru ele. Chiar si cei care, tot din cauza acestor taxe maro, conduc masini inscrise in alte state ale U.E., pentru ca si ei, daca s-a putea, ar vrea sa le aiba inscrise in Romania. Si, repet, suntem suficienti ca numar. Suficient de multi incat sa conteze. Hai sa facem, in loc sa desfacem. In alta ordine de idei, am propus si am discutat despre ceva, nu am dat cu paru`, fiecare e liber sa faca ce vrea, se poate imprima si varianta simpla a sticker-ului, o pun la dispozitia oricui si asta e. Chiar cred ca nu e o idee rea, sa luptam pe mai multe fronturi concomitent. Uite, daca vrei iti fac un set de sticke-ere in varianta simpla, le pui pe Wrangler si faci poze dupa, sa ne arati si noua, sa ne mandrim?:h5 Fapte, nu vorbe ... ca de astea ne-am saturat. Numai bine! Editat Martie 14, 2013 de mita31 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ok, Uite, daca vrei iti fac un set de sticke-ere in varianta simpla, le pui pe Wrangler si faci poze dupa, sa ne arati si noua, sa ne mandrim?:h5 Fapte, nu vorbe ... ca de astea ne-am saturat. Numai bine! Trimite-le ca Wrangler-ul le va duce fara nicio greata. Impozitele si taxele eu le suport. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Trimite-le ca Wrangler-ul le va duce fara nicio greata. Impozitele si taxele eu le suport. Stii ce, mi-am dat seama. Si stiu ca sunt multi cu bani pe aici pe forum. Nu inteleg insa de ce va place sa-i aruncati, banuiesc ca sunt facuti cu munca, riscuri, nervi. Si chiar nu are nici o legatura cu discutia/initiativa noastra - era vorba despre ceilalti, cei care nu le mai pot suporta, de abuzurile si minciunile guvernantilor s.a.m.d. Si cred ca tu, si altii care chiar se descurca mai bine, ar trebui sa fiti solidari cu restul. In alti termeni, chiar daca ai bani, nu ar trebui sa fii de acord sa dai 4500 lei impozit si 1600 lei RCA (sume alese arbitrar) stiind ca e vorba de abuz si ca totul pleaca din durerea-n cur a U.E. si a unor umili sclavi politici ai U.E. (guvernantii) ca daca ai gandi ca restul si ai actiona la unison cu ei, s-ar putea ca de la anu`, sa se schimbe ceva, si vei plati si tu cum e normal (daca vrei, ia ca exemplu modalitatea de calcul a taxelor, de la vecinii bulgari). Atunci, poate vei vedea ca ai de plata (450 lei impozit si 250 lei RCA), cu diferenta de bani ai putea sa faci ceva, ce crezi tu de cuviinta, nu te-ai simti putin mai bine? (nu e vorba de suma salvata, ci doar de sentimentul ca nu ti-a mai fost bagata mana in buzunar). Si eu suport taxele si impozitele dar asta nu inseamna ca ar trebui sa stau de-o parte. Cu non-combat-ul asta, vezi unde am ajuns? Hai sa ne schimbam putin optica sa vedem ce sa intampla. Nu avem ce pierde daca o facem, ma crezi?:h5 Numai bine! Editat Martie 14, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Stii ce, mi-am dat seama. Stii ce, citesti foarte bine, dar interpretezi gresit. Punct. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Bine, e ca tine, hai sa incheiem discutia, ca e aiurea, nu am nimic de impartit cu tine nici nu cred ca avem motive de contradictie, e o tara libera(oare?). Fiecare are, constitutional, dreptul la libera exprimare si fiecare poate face ce vrea cu banii lui. Asteptam si alte pareri in legatura cu stick-erele. Sau initiative ca a lui Yonutz care a promis ca o sa si faca primele 100 de bucati. Si astept cu nerabdare sa imi pun pe agregat un astfel de sticker.:banana Numai bine! Editat Martie 14, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Nenea Petru ...oricum l-am privi poate fi un inceput pana la urma ... "protestul" asta! La inceput ...oamenii isi spun pasurile ca n-au saracii unde...dupa aia ... isi gasesc pozitia in grupul respectiv ...se simt ascultati si in acelasi timp utili ... se arunca vorbe de imbarbatare ...asta teoretic ... dupa aia ...ajungem la partea cu practica ... trece un timp ...nu se intampla nimic ...trece iar un timp...iar nu se intampla nimic ...unii se intorc la viata de zi cu zi ...altii cred in continuare ... se incapataneaza sa creada ...tot nu se intampla nimic ... se agata cu dintii de ultima speranta ...apare o scanteie ...grupul se mareste pe zi ce trece ...si tot asa ...probabil ca nimeni nu se asteapta sa se intample nimic ...niciodata ...de bine ...nu a iesit, nu iese, nu va iesi si totusi ...daca din prostestul asta ar iesi ceva? De pierdut am tot pierdut ...suntem invatati cu asta ...gradual ...in fiecare an adaugam pierderilor alte sume peste alte sume ...DAR TOTUSI, TOTUSI daca miraculosul bob de orez ...va rasturna farfuria de pe masa ...cam ce am putea sa avem de castigat in cazul asta? :wink: Probabil ca taxa de timbru va cade dupa ce va disparea combustibilul de pe piata si masinile nu vor mai avea nici un ros...Asa si? Pe mine nu ma deranjeaza taxele de acum ... nu ma influenteaza in nici un fel ...dar daca o sa am ocazia ...o sa port autocolantul ala in geam ...nu neaparat ptr ca eu cred al naibii de mult in cauza ...nu! Ptr ca eu ...asa sunt ... pariez pe cel care are sansa cea mai mica ...Nu fac asta din excentricitate ...nu ...De 99 de ori pierzi ...dar castigi odata si bine! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pai eu nu fac mare branza cu toate paginile astea de discutie pe marginea sticke-relor,eu nu pot folosi stickerul decat pe masina in parcare pt ca eu sunt unul din aia care actualele taxe ma face sa nu pot circula cu masina,se pare ca suntem putini,vad ca multi o duc bine si nu ai deranjeaza actuala situatie,fapt care ma bucura pt ca poate numarul acestora se va marii si voi face parte si eu la un moment dat. la inceput se vorbea de un demers,pe urma au aparut stickerele care dupa umila mea parere nu sunt un demers ci o invitatie la un demers,eu cred ca daca vor aparea cat mai multe masini in trafic cu astfel de mesaje atunci se va trece la nivelul urmator,pentru ca daca se ramane aici nu rezolvam nici-o branza,ascultati la mine,cei care trebuie sa dea ascult cerintelor noastre nu le vom face altceva cuu aceste stickere decat sa le sustragem un zambet in coltul gurii si ceva mila,de la stickere trebuie sa se ajunga la furca caci altfel nu se rezolva nimic,stiu ca ne dorim sa fim din ce in ce mai civilizati dar de cand existam ca fiinte civilizatia sa impus cu parul si in urma acestuia s-a ajuns la bun simt. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Nu stiu daca ajuta cu ceva dar eu am semnat si aceasta petitie: http://www.agenda.ro/jos-timbrul-de-mediu-campanie-pentru-a-schimba-legislatia-vezi-cum/280519 don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! ....am semnat si eu petitia initiata de avocatul coltuc din postul nr.265 alui @cipri778....cred ca e bine pentru un prim pas....vedem ce feed-back va avea aceasta petitie....din pacate ,petitia trebuie sa contina de cel putin 100.000 de semnaturi....probabil daca ar semna si mai multa lume de pe forum ,poate nu neaparat ca ii deranjeaza taxa...doar din spirit de solidaritate.....poate s-ar dovedi ca aici este o comunitate cu adevarat unita.... cu stima si respect... bogdan 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Am semnat si eu petitia la http://jostimbrudemediu.info/petition.php 1 Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Mi-e greu sa cred ca se vor strange 100.000 de semnatari si mi-e si mai greu sa cred ca, in eventualitatea in care se vor strange, va conta. Nu cred ca ii va lua cineva in seama, ca asta-i lumea in care traim. Suntem sclavi pe mosia LOR. Si asta nu o putem schimba asa doar stand, sau mai mult, stand si spunand ca avem bani destui si taxele sunt corecte. Oricum, am semnat si eu petitia. E initiata pe 11.03.2013 si s-au strans 839 de semnaturi pana azi 15.03.2013. Am citit ce mai scriu oamenii pe acolo si imi permit sa citez pe unul dintre ei aici: "794. Popa Mircea (Pmircea1970@yahoo.com) Mar 15, 2013 Am cumparat masina euro 3 cu motor de 2500 cm3 noua in 2006, am dat 30.000 de euro, vama, accize, tot. Acum masina valoreaza second 8000 de euro - timbrul de mediu care trebuie platit de cel care ar vrea sa o cumpere este de 12.000 de euro! Mai Ponta, mai baiatule, pai tu te crezi stapan pestre mine si peste ce detin eu? Cine esti tu sa iti bati joc de banii mei? I-ai muncit tu? Mi-ai dat tu mie vreun leu ca sa imi ceri bani in avans pe durata de viata a masinii? Te crezi destept si ne crezi pe noi prosti? Cu ce esti mai destept decat mine mai baiatule? Ca esti doctor plagiator? Sa iti fie rusine si sa nu cumva sa ne intalnim fata in fata vreodata, ca eu nu suport pe cel care vrea sa fure de la mine, din munca mea! Rusine! Mincinosule" Ce parere aveti? Are dreptate omul? Cum vi se pare speta lui? Nu vi se pare ca se potriveste multora dintre noi aceasta indignare justificata, zic eu ... impotriva aberatiilor legislative din Romania? Numai bine, All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Am semnat si eu si sotia! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Gata? Nu mai zice nimeni, nimic? Ieri cand am semnat si eu petitia impotriva timbrului de mediu, am fost pozitia 839 la ora 13.25, azi dupa 24 h, s-a ajuns la 1649, asta inseamna ca incet-incet afla lumea, cresterea este exponentiala, se stransesera 838 de semnaturi in 4 zile si acum s-au strans inca pe atat in 24h. O fi asta inceputul? Am vazut ca n-a mai prea intrat lumea pe aici, stick-ere nu mai facem, de injurat nu-i mai injuram? Haideti sa facem ceva, orice, fiecare dupa puterile lui, e pacat sa stam cu mainile-n san. "Together we`ll stand, divided will fall!" Numai bine! Editat Martie 16, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pai tu iti puneai sperante in petitia aia ? Nu e decat o modalitate de a colecta niste date . In ultimii ani am tot semnat si eu petitii si acum primesc sute de spamuri , alt rezultat ioc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pai tu iti puneai sperante in petitia aia ? Nu e decat o modalitate de a colecta niste date . In ultimii ani am tot semnat si eu petitii si acum primesc sute de spamuri , alt rezultat ioc ! :g Asta e cam scopul petitiilor online ... de adunare de date personale... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pai si ce "date personale" colecteaza ?!?? Adrese de e-mail si mai ce ?!?? O adresa de e-mail nu e chiar o "data personala", fiecare putand avea astfel de adrese "fara numar".... E adevarat ca pe de alta parte se colecteaza niste adrese de mail viabile, exact ce-si doresc spammerii..... Dar cel mai nasol lucru e faptul ca pana in ziua de azi am vazut sute de astfel de petitii on-line, dar nici una n-a folosit la nimic pentru ca n-am vazut nici pretul combustibului sa scada, nici problema cainilor comunitari sa fie rezolvata, nici....nimic !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Scrieti pe goagal "cine este Coltuc" si aflati mai multe despre domnul avocat, intiatorul acestei petitii. Este foarte cunoscut pentru rata de succes mare in procesele privind recuperari de taxe de mediu, de prima inmatriculare etc. Are o vasta experienta in domeniul legislativ, este putin altfel decat multi dintre noi, pentru ca a dovedit ca se implica si nu-i e frica sa se "ia cu ei de gat". Decat sa fim carcotasi, mai bine am incerca sa semnam si eventual sa popularizam initiativa omului, fara sa ne fie frica ca ne "ataca" spam-erii si ne iau caii de la bicicleta. Stiu ca au fost multe petitii online pana acum, am mai semnat si eu si am vazut ca nu s-a intamplat nimic. Dar nu avem ce pierde daca o semnam si pe-asta si pe altele ce vor urma. Poate cateva minute din viata ... Altfel, daca nu incercam nici noi si nu incearca nimeni, pierdem ani. Atat de simplu e. Poate ca am avea mult mai mult de castigat daca am lua parii sa mergem peste ei sa le inmuiem oasele, dar asta chiar nu se poate face in Romania. Teoretic, legal, cu o petitie ar trebui sa se poata. Asta scrie pe site-ul petitiei http://www.jostimbrudemediu.info: "(1) Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative. (2) Nu pot face obiectul iniţiativei legislative a cetăţenilor problemele fiscale, cele cu caracter internaţional, amnistia şi graţierea. Timbrul de mediu abuziv! (3) Guvernul îşi exercită iniţiativa legislativă prin transmiterea proiectului de lege către Camera competentă să îl adopte, ca primă Cameră sesizată. (4) Deputaţii, senatorii şi cetăţenii care exercită dreptul la iniţiativă legislativă pot prezenta propuneri legislative numai în forma cerută pentru proiectele de legi. (5) Propunerile legislative se supun dezbaterii mai întâi Camerei competente să le adopte, ca primă Cameră sesizată." Numai bine, Editat Martie 16, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Petitiile sunt ca si mitingurile organizate pe baza de mici, bere si dansul pinguinului. Cica sunt forma democratica de protest. Vax, astora pana nu li se pune bocancul pe cap nu se potolesc. Acum se mege pe deviza "cainii latra, caravana trece " . Pana la urma o sa inceapa lumea sa innebuneasca si se vor trezi jegurile cu cate o ranga in cap sau cate un cutit in spate in mijlocul strazii. Siguranta asta ca lor nu li se intampla nimic se va sfarsi la un moment dat si vor ajunge sa fie linsati in public atunci unii vor ajunge sa nu mai aiba ce pierde in viata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate