Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

e dreptul meu - romani, treziti-va!

air_wolf

Postări Recomandate

Re: e dreptul meu - romani, treziti-va!

@ Postul actual sa fie socotit drept un pamflet ...de fapt tot asa este si in viata reala ...suntem niste actori prosti ...filme de cacat ...regizori pedofili ...da' vrem Oscar ...ete ciuciu Oscar ...luam zmeurica ...cu paine (turceasca)! Am zis ...

..luam Oscarul de 2 ori...intai "os-ul" si apoi "car-ul"..:2dr

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 408
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu zic asa, decat sa ne plangem de mila si sa ne tot inghiontim unii pe altii "bag-o tu primu`!" hai sa facem ceva.

Unii ziceau ca ne lipseste organizarea, si eu am zis, toti suntem descurajati ca suntem prea putini si eu am fost, dar acum mi-a venit o idee. Spuneati ca suntem cea mai puternica comunitate online din Romania, ca suntem cateva mii bune de membri activi. Poate ca totusi nu toti umbla dezlegati prin ariile astea prin care punem noi tara la cale. Vreti sa facem un test? Sa vedem cati dintre cei activi pe forum ar intelege sa adere la o forma de protest organizata, oricare ar fi ea? Ok. Am facut in Corel un avatar, pe care o sa mi-l pun si va invit s-o faceti si voi, daca vi se pare o idee buna. Apoi, sa se deschida un thread sticky (acelasi) in toate ariile - cu acelasi titlu de exemplu: "PROTEST!" care sa contina o descriere scurta a ceea ce vrem noi sa facem dar si invitatia ca fiecare user care intelege despre ce e vorba si agreeaza ideea sa isi insuseasca acest avatar. Diferentierile intre useri se fac prin nume, localitate, autoturism, semnatura etc, deci n-ar fi o problema. Deasemenea ar putea fi indicat un thread oarecare asemanator celui de prezentare, intr-o arie oarecare cu link in thread-ul "PROTEST" in care toti cei care doresc pot intra sa-si "anunte prezenta" la protest - cu avatarul upload-at, astfel vom putea face usor si un recensamant. Abia daca vom vedea ulterior, sper in cateva zile, ca ne strangem un 1000 - 2000 atunci putem vorbi despre ceva concret. Ce spuneti? Accept orice fel de propuneri si modificari de la oamenii de bine.:clb

L.E.: uitasem cel mai important lucru - avatarul

1429082045_AVATARSTOP.thumb.jpg.aa9f54990a432e37cf06c673991c0802.jpg

Numai bine!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_32442/photo_3/Cine-NU-trebuie-sa-plateasca-timbrul-de-mediu.html#slide

" In plus, nici autovehiculele destinate competitiilor sportive nu trebuie sa achite timbrul de mediu."

Deci, va inscrieti intr-un club, luati licenta pt Standard, sau ce vreti voi, si gata. :wink:

Link spre comentariu

Se pare ca [][] Constanta a luat-o inaintea tuturor.Sursa

masini.JPG.639f74f7b71d2f9760b1230004c1b987.JPG

masini_2.jpg.2d80e252c914b18fece55358134cd7db.jpg

masini_3.jpg.ce98e807194bc17de6ac6d11dd176a90.jpg

masini_4.jpg.605022977e8dc698b96846a8a87c71cf.jpg

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Se pare ca [][] Constanta a luat-o inaintea tuturor.Sursa

La fel si Busu4x4......:ha:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77321-e-dreptul-meu-romani-treziti-va!&p=869946&viewfull=1#post869946

Link spre comentariu

Nu am vazut :) Daca e dubla postare se poate sterge, nu-i bai. Fotografiile insa ar putea servi drept sursa de inspiratie.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_32442/photo_3/Cine-NU-trebuie-sa-plateasca-timbrul-de-mediu.html#slide

" In plus, nici autovehiculele destinate competitiilor sportive nu trebuie sa achite timbrul de mediu."

Deci, va inscrieti intr-un club, luati licenta pt Standard, sau ce vreti voi, si gata. :wink:

Din pacate nu e asa simplu.....masina necesita modificari conform standardelor FIA.....

Vezi mai jos :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69754-Omologare-masina-de-teren-Exista-asa-ceva

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56992-inmatriculare-pe-CLUB-OFFROAD

Link spre comentariu

Care mai doreste, care mai pofteste ...? Am o oferta imbatabila ... nu e discount la oha, nu e reducere, e geaba. Avatarul e GRATUIT, luati pana nu se termina:grin:

[ATTACH=CONFIG]170684[/ATTACH]

Numai bine!

842901682_AVATARSTOP.thumb.jpg.f08fa745cef8f021d6503e2ce99ee87e.jpg

Editat de mita31
Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]170682[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]170683[/ATTACH]

Aveti grija la ce ziceti de guvern si Ponta, ca va abonati si voi la niste capete in gura de la "membrii forumului" cu ochi albastri! :ha:

Link spre comentariu

Bravo lor! RESPECT! Si cred ca au fost mai putini decat cei care am postat pe topicul asta!Si inca mai cred ca nu au stat atat de vorba despre cum sa faca si ce traseu sa aleaga si totusi au aparut la stiri!Acum,probabil ca nu ne ramane decat sa ne multumim cu inceputul timid dar nu de neglijat al altora si eventual sa speram ca poate o sa se mai repete si in alte orase! Ca si la revolutie,dormim in ghete si stam sa ne:fk2 aia care au cersit voturi!:uameni

Link spre comentariu

Nici nu stiu ce sa mai zic. Sa-mi afisez dezamagirea sau sa spun ca ma asteptam? Mai bine va spun adevarul, mi se pare ca sunt invizibil. Am o sezatie de ireal, incredibila. Am avut o idee, buna sau rea, indiferent, ma asteptam sa vad reactii. Dar in afara de 1 singur om - kosfunny pe care il :rsp fara sa-l cunosc - nimic. INDIFERENTA. De asta mi se pare incredibil, adica ma asteptam sa fiu criticat de unii sau aprobat de altii sau corectat de o alta parte dintre voi si poate impreuna reuseam sa facem ceva. Dar ca prin minune, in momentul in care vin cu o initiativa in ceva ce ne priveste pe toti si ar putea fi bulgarul care sa starneasca o avalansa, dau de capetele plecate, de lipsa de implicare s.a.m.d.:uameni Sunt dezamagit, foarte dezamagit. Poate am gresit forumul?

P.S. Oare sa fie vorba de frica de prostiile cu baietii cu ochii nu-stiu-ce culoare, sau ce alta explicatie sa caut? Baietii astia, daca exista pe forum sunt si ei oameni si oricum nu cred ca am putea pati ceva rau doar discutand despre organizarea unei modalitati de protest pasnic. Macar pe pm. Ce ziceti?

Numai bine,

Link spre comentariu

Hai sa vorbim fratilor pe sleau daca e ceva de spus ... nu PM-uri ... sau alte artificii ...Ce se poate intampla?

Credeti ca ne va da cineva afara din Romania? Ma indoiesc ...

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Lumea este deja in strada, dar pt alt motiv,nu ca sunt jecmaniti de taxe, ci de bucurie,pt ca este mai importanta o victorie a unei echipe(bravo lor!)decat problemele reale ale tarii in care traim! Ca si acum 2000 de ani....da-le oamenilor paine si circ! Mai putina paine,mai mult circ,da e bine si asa, ca doar traim in eterna si fascinanta ROMANIE!

O ora si o zi se poate?Cer prea mult????

Link spre comentariu

@mita31

Nu e suficient doar sa spui stop!

Revin la ceea ce am scris anterior (poate nu ai citit)...Teoretic suntem 22.000.000 ...Practic cati suntem de fapt?

Fi atent aici un catren interesant ...

"El a fost pe "baricada"

Dar nu a iesit in strada

A baricadat ...doar usa

Si le-a aruncat manusa!"

C. Enescu

Link spre comentariu

@Yonutz - Eu am citit tot ce ai scris tu aici, tu ai citit tot ce am scris eu? Stiu ca nu e suficient sa spui STOP, dar era un start, sa putem promova ideea la scara cat mai larga pe acest forum si astfel sa putem incepe cu inceputul. Sa vedem cam cati am fi. Altfel si daca am stabili sa zicem o data, de exemplu 19 martie, cum s-a propus anterior, cred ca am vedea aici cativa care ar zice: vin si eu, si eu si eu ... si ne-am trezi in ziua respectiva ca suntem 1 sau 2 prezenti la protest din 100 anuntati. Asa, daca popularizam si vedem ca lumea adera la initiativa noastra poate vom avea 1000-1500 de potentiali protestatari anuntati, dar atunci putem spera ca se vor prezenta macar cateva sute. Si atunci am avea ceva de spus, am avea o sansa sa fim luati in calcul.

P.S.: Puneti-va avatarul, cei care o sa va vada, o sa-si puna intrebari si poate incet-incet putem realiza ceva.

Numai bine!

Link spre comentariu

Gorjene ...eu trec lunar prin Targu Jiu ...si cu mare placere la o cafea ...ma ofer sa te re-invat cum sa-ti numeri degetele de la o singura mana ... :grin:

Sa nu ma intelegi gresit ...nu sunt contra prostestului, chiar te sustin ... dar asta ne caracterizeaza pe noi ca natie ...datul din gura ...si "gioco di mano"! Si bineinteles partea cu DT (deeptroath - inghititul)

Oricat te-ai chinui sa scanteiezi pietrele unui eventual protest ...se va gasi oricand unul care sa se pise peste iasca ta...

Sa nu crezi ca sunt vreun resemnat ... nu! Dar firele de par albe din cap (multe la 30 si ceva de ani) ...m-au invatat ca singurul ajutor real de care voi beneficia intotdeauna fara nici un fel de rezerva ...este al meu! :wink:

Link spre comentariu

Ok. Stiam ca asa suntem, o gloata inerta, dar aveam sperante ca ne mai putem trezi. Se pare ca ai dreptate, probabil o parte din firele de par albe, le ai pentru ca esti foarte ancorat in realitatea inconjuratore de cacat. Si asta ne consuma pe toti. Chiar si pe cei ce nu se implica. Nu te nelinisti, parul alb nu e decat un semn de uzura a "caroseriei". De ajuns tot acolo ajungem toti, intr-un final, dar unii poate o sa regrete ca nu si-au facut existenta sa conteze.

Suna-ma cand treci prin Tg-Jiu si ai chef de o cafea, mai stam de povesti:h5

Numai bine,

Link spre comentariu

Daca nu stai puternic ancorat ... valul realitatii de cacat te va scufunda imediat ... si asta e o lectie ce mi-a fost predata de multe ori pana am inteles-o! D-aia nu ma mai consum ...acum ....

N-am spus ca am renuntat la lupta ... nu! Doar ca prefer sa lupt in felul meu! N-am gasit INCA solutia de a invinge sistemul dar cel putin am invatat sa ma apar de sistem, adica sa incasez cat mai putin, in asa fel incat dupa fiecare lupta sa nu mai fie nevoie de luni multe de recuperare.

Odata cu trecerea timpului am mai invatat ceva: nu multimea ucide sistemul, multimea naste doar lideri care ulterior vor fi absorbiti in sistem si mai grav, pe viitor, acestia il vor perfectiona impotriva celorlati...Modul de actiune al fiecarui individ distruge sistemul. Ptr ca acestui sistem ii este usor sa pareze o singura lovitura chiar daca este una puternica. Ii va fi insa imposibil sa pareze mii sau poate milioane de lovituri ptr ca va ajunge in incapacitatea de a se organiza si a se apara diferit impotriva fiecarei lovituri in parte.

Cheia acestei schimbari sta in fiecare dintre noi ... trebuie doar sa privim adanc ...dupa dansa!

Poate ca logica mea nu e tocmai aia la care te asteptai! :grin:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Inteleg ca ar trebui sa va puneti pe treaba si sa va faceti fiecare cate un avatar legat de acest protest. :ha:

Da, inteleg logica, dar nu cred ca va da rezultate. Lovituri din astea mici dam toti, chiar si cei care fenteaza taxele inmatriculandu-si trocile pe BG. Si ce rezolva? Crezi ca sistemul se destabilizeaza asa? Nici nu are nevoie de eschiva, loviturile nu trebuiesc parate, pentru ca sunt imperceptibile. Si usor de surmontat. Vezi ce usor le e sa dea legi abuzive cu care sa ne ingenuncheze pe toti odata sau daca vrei pe fiecare in parte. Nu e important daca feed-back-ul sistemului este adresat direct intregii gloate sau daca ne iau pe rand. Rezultatul e acelasi. Ne calca in picioare si noi nu facem nimic.

Numai bune,

Link spre comentariu

Daca nu, hai la avatare gata facute. Pana acum s-au luat 3 bucati la purtare. Eu, kosfunny si mariusradovici. :tk Se mai inscrie cineva? Hai repede ca nu mai avem decat 1997 de bucati:grin:

Numai bine,

Link spre comentariu

Daca nu, hai la avatare gata facute. Pana acum s-au luat 3 bucati la purtare. Eu, kosfunny si mariusradovici. :tk Se mai inscrie cineva? Hai repede ca nu mai avem decat 1997 de bucati:grin:

Numai bine,

legat de avatar, eu as scrie pe el: SINT UN ROMAN NEMULTUMIT. nu stiu daca Max vrea sa implice club4x4 in asa ceva. ar trebui intrebat Max. daca el este de acord, il port in forma asta.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare