Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

e dreptul meu - romani, treziti-va!

air_wolf

Postări Recomandate

Re: e dreptul meu - romani, treziti-va!

Inca nu ati ajuns la un numitor comun?era de asteptat.

Eu vreau sa stiu doar locul,data(eventual si anul) si ora,restul nu ma mai intereseaza.

Daca unul dintre voi este atat de dragut sa imi trimita si mie un PM cu aceste date in cazul in care ele vor rezulta in finalul acestui topic.

Multumesc.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 408
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca imi aduc bine aminte, noi avem o sectiune de offroad in FRAS, nu? Daca memoria nu ma inseala, aceasta sectiune de offroad stabileste normele unei masini de concurs. In offroad te pisi pe FIA, pt ca normele FIA n-au aplicare corect interpretata in offroad, deci daca l rugam pe domnul presedinte al sectiunii de Offroad sa modifice regulamentul pt sectiunea Standard in asa fel incat sa l faca adaptabil legii, promovarea sportului offroad va scuti de la taxa pe impatimiti.

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

Cand va hotarati sa iesim la o plimbare prin oras in coloana eu ma bag fara probleme.

Pe forum si "feisbuc" nu rezolvam nimic decat ,poate, sa le hranim indiferenta si mai mult fata de natia asta atat de mult incercata.

Azi ies 100 de masini 4x4 si pe langa ei alti 100 de amici ,vecini,prieteni nemultumiti de taxa de mediu,pret benzina,impozite etc.

Maine ies pensionarii care nu mai indura foamea si batjocora din sistemul medical,urmeaza studentii,urmeaza profesorii,oamenii de rand...etc.

Hai sa fim noi (da stiu ,poate suna ca un vis frumos) acel bulgare care antreneaza dupa el o avalansa de proportii.

Cat priveste liderul...in '89 am vazut ce inseamna sa ti se impuna un lider asa ca mai bine ne lipsim .

Poporul insusi sa fie liderul si sa starpeasca aceste curve nesatule de le putere indiferent de partidul din care fac parte.

Pana acum am inteles ca era frig,ningea,era noroi...gata a iesit primul colt de iarba deci pe ei pe mama lor .

Astept cu interes ziua si locul de intalnire...restul depinde doar de noi !

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

legat de avatar, eu as scrie pe el: SINT UN ROMAN NEMULTUMIT. nu stiu daca Max vrea sa implice club4x4 in asa ceva. ar trebui intrebat Max. daca el este de acord, il port in forma asta.

@air_wolf din punctul meu de vedere suntem aici in calitate de membri ai acestui forum. Nu conteaza etnia sau cetatenia. Printre noi sunt etnici maghiari, rromi, etc - pe mine nu ma deranjeaza sa participe la protest toti cei care sunt nemultumiti de situatia maro in care ne aflam. Oricum, daca se va ajunge la ce vrem noi - un mars de protest cu masini 4x4 si nu numai - sunt multi membrii ai clubului care au autocolante cu "www.club4x4.ro". Ce facem, ii obligam sa le dea jos, pe motiv ca implica forum-ul/clubul?

Daca Max, sau altcineva de aici nu e de acord, o sa renuntam la acest avatar. Dar hai sa ne miscam cumva, oricum am face-o spre ceva, spre altceva decat ceea ce facem acum - neimplicare!

Numai bine,

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

N-am gasit INCA solutia de a invinge sistemul dar cel putin am invatat sa ma apar de sistem, adica sa incasez cat mai putin, in asa fel incat dupa fiecare lupta sa nu mai fie nevoie de luni multe de recuperare.

Odata cu trecerea timpului am mai invatat ceva: nu multimea ucide sistemul, multimea naste doar lideri care ulterior vor fi absorbiti in sistem si mai grav, pe viitor, acestia il vor perfectiona impotriva celorlati...Modul de actiune al fiecarui individ distruge sistemul. Ptr ca acestui sistem ii este usor sa pareze o singura lovitura chiar daca este una puternica. Ii va fi insa imposibil sa pareze mii sau poate milioane de lovituri ptr ca va ajunge in incapacitatea de a se organiza si a se apara diferit impotriva fiecarei lovituri in parte.

Cheia acestei schimbari sta in fiecare dintre noi ... trebuie doar sa privim adanc ...dupa dansa!

Profund!... Respect :g

Dupa multi ani am inteles si eu:

- de ce se preda balada miorita, pe care eu as ingropa-o in fundul pamintului. Daca am fost prea subtil, comparati cu balada Nibelungilor sau codul samurailor.

- atit timp cit o sa ne intereseze de capra vecinului, nu o sa facem nimic, pentru ca imediat ce unul scoate capul, restul il vor trage inapoi, e nevoie doar de un sistem de supraveghere/represiune minimal, pentru ca grosul muncii tot noi il facem.

Later edit: in 1994 (sau cind a fost prima greva studenteasca, declansata de introducerea taxelor in invatamintul superior de stat) nu am inteles de ce liderul studentilor din ASE de atunci a intrat la vacaroiu bou si a iesit vaca, mai exact inainte sa intre tuna si fulgera contra taxei, iar dupa nu stia cum sa ne explice mai bine ca nu se mai poate fara taxa. Dupa niste ani am aflat ca vacaroiu i-a promis ca ii da casa in Bucuresti. I-a dat... m..e :grin:

Editat de unde

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Fara mari sindicate nu prea se mai poate face nimic.

Faptul ca pentru un miting sau mars de protest, ori pentru o adunare in loc public ai nevoie de autorizare nu va spune nimic ? Asta o fi democratia ?

Link spre comentariu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Daca imi aduc bine aminte, noi avem o sectiune de offroad in FRAS, nu? Daca memoria nu ma inseala, aceasta sectiune de offroad stabileste normele unei masini de concurs.

In caz ca ai uitat iti reimprospatez memoria ...aia sunt din echipa celor care iti iau ...iar de dat ...ne-au dat ...prin gura! :wink:

Ca sa "prinda" ...o forma de protest inedita ar trebui sa fie una inedita. Mai ales la masinile care circula mult prin oras sau prin tara ...

O idee ar putea fi un mesaj scris cu autocolant pe luneta masinii ... clar si simplu (fara injurii sau cuvinte mari)!

Ma gandesc la o formula si revin ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

In caz ca ai uitat iti reimprospatez memoria ...aia sunt din echipa celor care iti iau ...iar de dat ...ne-au dat ...prin gura! :wink:

Ca sa "prinda" ...o forma de protest inedita ar trebui sa fie una inedita. Mai ales la masinile care circula mult prin oras sau prin tara ...

O idee ar putea fi un mesaj scris cu autocolant pe luneta masinii ... clar si simplu (fara injurii sau cuvinte mari)!

Ma gandesc la o formula si revin ... :grin:

Precis iti iese cu ceva prin gura :ha:

Later edit

Special pt Silviu Bulugioiu: schimba anumite conditii de la clasa standard in asa fel incat masinile iubitorilor de 4x4 sa se incadreze in aceasta categorie. Poti lasa sa aiba doar sasiu rigid si cu asta basta. Vei promova astfel miscarea offroad si ff multi isi vor aduce masinile din Bulgaria inapoi in Romania. In felul asta, porcaria asta de taxa de mediu nu va mai fi determinanta pt cei care vor sa si cumpere o masina pt offroad.

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

Ce facem,ne miscam si noi cu talent sau acest demers il omoram la nastere?

o decizie definitiva se poate lua ori ba,se face vreun protest,demonstratie,etc sau suntem :old

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Am ajuns la postul 212 si n-am inteles nici cine, nici unde, nici cand si nici cum ...

S-ar putea intampla ceva? Ar exista vreo sansa? Sau fololiile sunt inca moi si calde? :grin:

Link spre comentariu

Pai daca nu va place organizat, si cu o strategie clara, si vreti doar sa fiti o stire la TV, asta este... Pe mine m-au "depasit" mistocarelile la un moment dat, si cum stau si prost cu timpul, am ales sa-mi vad de treaba. Oricum, atat teoria cat si practica (dovedit din nou acum) spun ca nu poti avea succes intr-o actiune in care nu crezi deloc, darmite sa mai si motivezi pe altii sa te urmeze. Nu dau nume. Bucuria va fi tot a unora, care vor avea inca o "dovada" ca romanii sunt nu stiu cum si nu stiu cum. :grin:

Pentru mine personal este doar o dovada in plus ca inca nu a venit momentul "acela". Partea buna este ca momentul despre care zic este pe vine. Partea proasta este ca venirea lui depinde si de cei care inca nu pricep.

Link spre comentariu

Am citit/urmarit topicul de la inceput pana in prezent, am asteptat si sperat sa se ajunga undeva. Ceva clar si constructiv nu am avut de adaugat pana acum si nici acum nu pot spune ca interventia mea aduce ceva spectaculos. Ideea prezentata mai sus, de catre Optimus, reprezinta intr-adevar una dintre cheile spre succesul unei actiuni de asemenea importanta si amploare, si anume, credinta clara, puternica intr-un ideal, intr-o idee mareata. Doar asa vor fi atrasi inspre acel ideal si altii. Avem nevoie de lideri, insa nu pentru a fi condusi, ci pentru a servi drept inspiratie, drept exemplu demn de urmat.

Si dupa cum spunea si mita31, este un lucru f. bun ca oamenii se implica in astfel de discutii, care momentan este posibil sa ramana doar la acest nivel, insa pe viitor se pot transforma in lucruri mai concrete, in idei mai clare, in actiune.

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Domnilor , s-au scris 22 de pagini pe acest topic , fiecare si-a expus punctul de vedere , haideti sa si facem ceva , haideti sa stabilim o zi si o ora in care sa protestam , cu totii , in toate orasele si localitatile tarii , dar...in aceeasi zi si aceeasi ora , fiecare merge si protesteaza in localitatea de domiciliu in fata institutiilor de guvernamant. Va fi un ecou.Dupa cum presa are obiceiul sa "exagereze" parca vad un articol in toate ziarele locale scris cu litere mari cat China "100.000 de romani au protestat impotriva taxelor aberante".Chiar daca suta de mii de romani erau doar vreo 5-6000 va avea un ecou.Data viitoare vor iesi mai multi.Haideti sa stabilm o zi , o ora si o metoda de protest.Ce mama dracului doar vorbim si nu facem nimic.A venit timpul in care sa se afle ca nu "ei" sunt cei importanti in tara asta ci noi , ar trebui sa afle ca nu exista si aici citez "Moldova lui Stefan , ci Stefan al Moldovei" nu tara este a lor , ei sunt ai tarii.

Link spre comentariu

Lasa sa faca ei si noi ne uitam la stiri.probabil ca noi,cei din bucuresti avem bani mai multi si chiar nu ne deranjeaza taxele.Mai bine schimbati titlul topicului in "somn susor in continuare..."

Link spre comentariu

Deocamdata, singurul lucru pe care pot sa-l fac, amintesc pentru cei care nu au inteles (nu dau nume), este sa afisez acest avatar si sa astept ca numarul celor care si-l insusesc sa creasca pe zi ce trece. Este singura modalitate prin care se poate dovedi apartenenta la o categorie (alta decat cea a marii mase, care inca hiberneaza) - aceea a celor foarte nemultumiti - care inca asteapta sa ajunga cat mai multora din cealalta categorie cutitul la os,pentru ca apoi sa cadem de acord asupra unei date sau forme de protest (eventual cu detalii, organizare amanuntita, aspecte juridice etc.).

Puneti-va avatarul, daca credeti ca se poate. Neincrezatorii, pot continua sa discute liber, dar nu vor ajuta cu nimic. E doar parerea mea. Respect!

Numai bine.

Link spre comentariu

Cam asta e starea de spirit si forta poporului... Cei care stiu melodia ...stiu ce inseamna! :grin:

A se asculta cu sonorul cat mai tare ... :wink:

Link spre comentariu

.........

Puneti-va avatarul, daca credeti ca se poate. Neincrezatorii, pot continua sa discute liber, dar nu vor ajuta cu nimic. E doar parerea mea. Respect!

Numai bine.

@Mita31 :

Daca vrei sa punem avatarul "coafeza-l" nitel pentru ca, asa cum ti-a spus si @air_wolf, NOI NU SUNTEM membrii "Clubului 4x4", ci doar utiltizatorii forumului acestui Club !

N-am avut timp ca as fi operat eu modificarea in avatar......

Poti schimba cu ceva gen "Sunt un posesor de masina 4x4 nemultumit de taxele aberante si ilegale"......e doar o sugestie, daca ai alta formulare mai elocventa, dar fara sa implice "Clubul 4x4" si marca acestui Club, dupa ce faci avatarul, in secunda 2, mi-l afisez si eu ! :h5

Link spre comentariu

@Astral. E ok. Eu ma refeream la membru al forumului, utilizator, user, nu membru al vreunui club 4x4. De asta am spus ca nu cred ca implica pe nimeni, e doar vorba de membrii acestui forum. Dar, am inteles exact despre ce e vorba si ca sa nu las loc de interpretari si sa elimin posibilele confuzii o sa operez acum modificarea.:h5

Numai bine!

Link spre comentariu

Gata este ... luati cu grija, ca frige, acum l-am scos ... :ha:

CARBON EDITION

349736973_AVATARSTOPCARBONEDITION.thumb.jpg.8a0cd0904edd5f6bba1f65c9091286cc.jpg

Cei care ati luat primul model de avatar, va rog sa-l inlocuiti cu varianta finala, cea atasata aici.

Numai bine!

Link spre comentariu

Lasa-l bre pe alb ...ca deja ma dor ochii ...si il pun si eu! :h5

LE ...pan la urma lasa-l asa ...nu ma dor ochii pe mine ...pe altii ... :wink:

Done ...si la mine! :grin:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Gata este ... luati cu grija, ca frige, acum l-am scos ... :ha:

Cei care ati luat primul model de avatar, va rog sa-l inlocuiti cu varianta finala, cea atasata aici.

Numai bine!

Done ! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare