bobbyzyp Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! .....ceva cu tinutul secuiesc....ori nu asta era motivul mitingului de astazi ...cred ca s-a incercat o mutare(manipulare este frumos spus!) a atentiei prin surprinderea maselor nemultumite de diverse chestii catre un alt domeniu de nemultumire (poate un domeniu mai sensibil si cred ca intretinut artificial!)....ca daca tot erai in Piata ,te alaturai si tu,trecatorule,la cei care strigau cu spor despre Tinutul respectiv...pe asta cred ca s-au bazat cei care au emis mesajul..acum ,vorba ceea..este doar parerea mea...dar parca ,a dracului coincidenta ,la ora 16 un miting despre altceva in Piata...s-au mai incercat chestii din astea....cu stima si respect ,dragi colegi.bogdan Sper ca nu am deranjat... 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pana la urma cum ramane? Suntem sau nu in stare sa ne organizam sa facem noi ceva? Hai sa stabilim o data sa ne anuntam disponibilitatea si sa incercam sa aducem lumii la cunostinta dorinta si forma noastra de protest si pe alte forumuri. Ca daca asteptam sa faca altii, ati vazut ce cacat iese. Si sa ne facem si cele de trebuinta (bannere, stick-ere s.a.m.d.). Astept initiativa din partea voastra, idei, sugestii, implicare. De ce toata lumea tace? Numai bine! Editat Martie 26, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pana la urma cum ramane? Suntem sau nu in stare sa ne organizam sa facem noi ceva? Hai sa stabilim o data sa ne anuntam disponibilitatea si sa incercam sa aducem lumii la cunostinta dorinta si forma noastra de proteste si pe alte forumuri. Ca daca asteptam sa faca altii, ati vazut ce cacat iese. Si sa ne facem si cele de trebuinta (bannere, stick-ere s.a.m.d.). Astept initiativa din partea voastra, idei, sugestii, implicare. De ce toata lumea tace? Numai bine! Pentru ca toti asteapta ca ALTCINEVA sa ia initiativa, etc......Exact, ce astepti si tu..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! cat s-a scris aici...degeaba rezultatul era previzibil...nimic inceput pe forumuri....facebook...nu s-a transformat in realitate din spatele tastaturii toata lumea este extrem de combativa....problema e cu iesitul in strada :grin: 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Baietii de la Universitate aveau treaba cu ungurimea ...nici o treaba ...cu taxele ...aaa si am mai remarcat ... insistent taximetristilor de a vinde carne tanara unui catar batran si prost ..."nu-ti dau o fata sefu?" ..."ce fata mah ...eu vreau taxe mai mici nu vreau pi...a!" :ha: Am labarito cateva minute pe acolo si am facut cale intoarsa ca era foarte frig... am redescoperit mersul cu metroul dupa aproape 20 de ani ...tot e ceva...punct aproape ochit - punct aproape lovit :grin: In total asa adunati intr-o zi ....cred ca am fost ...3? E un inceput, nu? Sau nu e? Mai bine 3 decat niciunul ... :ha1 Pana la urma ...ajuns acasa m-am gandit:"La ce plm ma agit eu? Ca mie imi e bine oricum!" ...Stiu, romanisme ...pardon ...bulgarisme de acum! :ha1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! ...cam asa am patit si eu ,ca @yonutz....dupa ce eram inghetat ca un kk cu motz ,m-a intrebat un taximetrist mai "cariocas" :"boss ,o fata ,ceva?!"...pacat ca nu ne-am sincronizat...sa ne fii intalnit..asta e ...oricum,scanteia exista....ca m-a intrigat a fost o incercare de manipulare venita ca un virus de pe alte "retele de socializare"....parca cam mare coincidenta..... ....eu unul ,recunosc ca nu am talent de organizator sau concentrator de fortze ,de aceea recunosc ca in cazul in care se va organiza ceva bine definit ,cu o tinta precisa (taxe este cam general ,cred ca timbrul auto e cel vinovat!) va promit sa ma alatur voua ......vin in Piata ,negresit .....sunt convins ca si in alte parti(nu doar pe "club 4x4" sunt oameni nemultumiti de ineptia asta de timbru)... cu stima bogdan 1 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pentru ca toti asteapta ca ALTCINEVA sa ia initiativa, etc......Exact, ce astepti si tu..... Mai nenea Astral, eu am avut ceva initiativa. Eu m-am gandit sa fac un avatar si apoi un format de stick-er, banner. Am spus ca nu sunt potrivit ca lider. Stau destul de departe de Bucuresti, sunt suparat ca si voi pe jegosii astia si totusi as iesi cu placere la o plimbare, daca am iesi cu masinile sa protestam impotriva timbrului de mediu, a impozitului auto, a RCA-ului, cum am vorbit. Dar astept initiava pentru ca voi va mai si cunosteti intre voi, de ani de zile, in sensul ca as vrea, daca si voi vreti, sa numim un lider, o persoana care are calitati, astept sa stabiliti voi - o data cand puteti si sa iesim cat mai multi de pe aici. Am zis ca astept initiativa referindu-ma si la tine si la cei "de sus" care mai citesc si scriu pe aici: acest thread s-ar putea "clona" si face sticky si in alte arii ca lumea sa-l poata vedea, sau s-ar putea face un altul, acelasi, in fiecare arie si sub-forum cu un titlu sugestiv, special pe aceasta tema. Astfel de inintiative astept, nu am zis ca astept sa le dati voi in cap si eu sa stau sa ma uit la televizor. Trebuia sa observam ca nu se poate face asa cum au incercat altii (pe facebook - la misto), e clar ca trebuie sa schimbam ceva, ca sa functioneze. Hai sa participam toti, sa concepem un mod de organizare care sa dea rezultate. Oamenii de la Constanta cum or fi reusit? N-or fi fost romani...?!? Numai bine, All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! @mita31 Nu te autopedepsi ca nu a iesit mitingul ... Asta este, astia suntem! ...Ia sa dam anunt ca se dau la Universitate ca se da ceva moca ...ca sa vezi ce ditai coada se face ...cati revolutionari exista! :ha1 Putem sa facem topicul sticky si sa-l lipim chiar si pe parbrizul lui Basescu ...ca tot asa suntem ...tot atatia ne strangem, +/- 1 ... Asta e romanu, o duce rau, se plange peste tot ...si cand e de facut ceva, macar sa incerce sa schimbe ceva, ori o lasa pe maine ori o lasa balta! Ca e mai comod asa ...Dupa aia in stilul shakespearian inconfundabil ...constata: nu vedeti ca nimeni nu face nimic ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Yonutz este cel mai potrivit. El trebuie sa fie liderul miscarii. Ce zici Yonutz? Te bagi? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Macule iarta-ma ...daca e de organizat ceva ...organizez orice ...dar nu revolte, revolutii sau altele de acest gen...n-am talent la asa ceva (aici trebuie sa se bage unul cu experienta in politica - eu la ultimul care mi-a propus sa ma "crestinizez" i-am luat mortii si ranitii pe bascula ...:ha1 )si cand n-ai talent nu-ti iese ...nu ca m-as teme de ceva sau cineva. Si sa nu crezi ca ma dau lovit acum, nu - nici pomeneala! :grin: De participat ...cu draga inima, contati pe mine oricand! Cauza o sustin ... de la desteptare si pan' se stinge ultima luminita... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbyzyp Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! ...este o propunere cinstita....yonutz are (asa cred! de cunoscut nu-l cunosc personal ,dar incerc sa-l "judec" dupa posturile si participarea sa la discutii de pe forum...) calitatile necesare organizarii acestei miscari....trebuie stabilit un program ,trebuie avuta o discutie "brief" cu participantii ,si ,cred ca ,stabilirea intensitatii miscarii si evolutia ei .....nu vom darima Guv-ul cu un miting ..dar impotant este sa ne vaogdanda...si mai ales sa vada ca ......cu stima ,bogdan 1 0744.374.122. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ideea exista... timbrul de mediu, impozitul imens la motoarele mari, etc... pentru asta trebuie sa facem ceva! Fiecare dintre noi poate sa spuna scopul adunarii. Nu ar fi rau sa ne adunam, macar 20 de masini si sa defilam linistiti prin fata guvernului. Mai greu este cu adunatul si organizarea. De aceea am propus ca tu sa fii lider, pentru ca esti un bun organizator. Facebook-uri si alte site-uri care nu au treaba cu ideea noastra, nu ma intereseaza. Daca vad ca se infiripa ceva, aici pe forum, puteti sa puneti baza pe mine. Nu lipsesc..voi fi acolo. Editat Martie 25, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Exact asa si eu. Mac01, :g Hai sa facem ceva ... Curaj, curaj si initiativa ne trebuie ca in rest le avem pe toate celalalte. (motive, masini, timp etc.) Numai bine! 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Deci, Yonutz, se pare ca nu prea depinde de tine :ha: , daca vrei sau nu sa fi liderul acestei miscari, poporul te vrea, "crestinizat" sau ba, lumea mizeaza pe tine! Altii se zbat ptr. a fi alesi lideri, cheltuiesc o gramada de bani si timp ptr. a se face cunoscuti si acceptati..., si tu sa refuzi o asemenea onoare!? Nu ai nici o afinitate ptr. unul dintre fostii domnitori ai tarilor romane, poate chiat tu esti acel Vlad Tepes sau Stefan Cel Mare, atat de asteptat de romani! :h5 1 :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Nu e vorba de un lider cu experienta politica, de atata timp suntem guvernati numai de politicieni cu experienta si vedeti unde am ajuns, noua ne trebuie cineva cu o bogata experienta de viata, care sa cunoasca o parte din oamenii de pe forum, care sa aiba ceva cunostinte juridice si care sa se poate descurca sa gaseasca o firma unde sa ne facem materialele la un pret decent, cineva care sa aiba oaresce calitati organizatorice. Cineva vertical, cunoscut si respectat de cat mai multa lume. Atat si nimic mai mult. Din punctul meu de vedere acest cineva poate fi Yonutz, Astral, Max sau oricine vreti voi. Sunt multi care se incadreaza, ideea e sa incepem treaba cat mai repede si sa ne organizam cat mai corect posibil ca vine inceputul lumii, ati vazut si ne ia pe nepregatite.:h5 Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Deci dupa mai bine de 1 luna de la deschiderea acestui topic si zeci de pagine scrise nu avem o data,o locatie,un numar aproximativ de participanti si modul in care sa decurga protestul. Pai atunci fratilor eu zic sa ne lasam pagubasi,ce ne ducem dracu si masinile peste milionul de km pina ne iese noua ceva. In continuare "somn usor Romania" Ce dracu tot ne place noua sa ne legam de maruntisuri,ba ca nu avem lider,ba ca nu stim ce sa cerem,ba ca nu stim cum sa protestam,da ce mama racu este asa de greu sa ne stringem in piata vitoriei de ex. asa pe jos,pe sus cu masini sau fara,cateva sute de persoane si vedem noi acolo ce sa cerem si cum,lucrurile trebuiesc demarate ca pe urma restul vine de la sine,dintre noi va rasarii si un lider,dar tot de acolo din strada,ca lideri din tastaturi nu cred ca a existat vreodata,tot acolo in starda vom clarifica si nemultumirile pt care protestam. Eu zic ca mai avem putin timp ca vine pastele si carnea de miel e grea,mai pui si oualele grele si ele si nu mai iesim nicaieri,ca ne e lene si se incalzeste si spritzul pina ne intoarcem de la "razboi". Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Dragos, pentru un protest in piata ai nevoie de o autorizatie, ideea cu protestul in mers era una foarte buna, pe masina ta ai voie sa-ti lipesti orice sticker vrei tu sau sa-ti agati orice banner si poti sa te plimbi pe unde vrei. Cateva sute? Pai strange-i tu si promit ca o sa vin si eu. Cine sunt aia care o sa iasa in strada fara a fi organizata treaba, cand ai vazut ca tentativa celor care au incercat pe facebook sa popularizeze un protest s-a soldat cu un esec (s-au strans vreo 6-7 persoane?). De asta avem nevoie, sa vrem, sa dam bani pe materiale, sa stabilim de comun acord ce vrem, sa avem un lider - organizator experimentat - si apoi sa ne numaram sa vedem cati mergem, la data de, ora x. Eventual o ruta, si o durata aproximative. Astea toate, trebuiesc stabilite de la inceput. Si chiar ar trebui sa ne alaturam sau sa ni se alature si cei de pe alte forum-uri auto, platitori de impozite si taxe nemultumiti ca si noi. Nu e importanta data, nu are legatura cu Pastele, poate sa fie inainte sau dupa, important e s-o facem bine, s-o facem sa conteze. Eu asa vad lucrurile.:h5 Numai bine! Editat Martie 26, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Nu trebuie sa-i strang eu, nici tu, nici nimeni,ne strangem si basta,daca suntem putini ne bagam coada intre picioare si mergem la o bere,daca suntem mai multi dam drumul la "petrecere". Parerea mea ca asa organizat si pus la punct cum se vrea nu se va reusii,sau sunt sanse infime sa aduni oameni multi dupa atata discutie,de obicei aceste lucruri ies atunci cand sunt spontane,daca pui tara la cale nu iti iese,parerea mea. Faza cu pastele era o gluma,dar care din pacate se poate transforma si in realitate,iar ca o alta parere personala daca se lasa sa treaca prea mult timp nu va mai atrage pe nimeni sau si mai putini,lumea se obisnuieste cu ideea si accepta. Daca tu crezi ca pt o taxa intrata in vigoare azi reusesti sa organizezi un protest peste 3 luni,iti spun ca te inseli,tind sa cred ca este deja rasuflata chestia cu taxa,deja lumea se duce linistita si face coada la taxa de timbru,am fost ieri la RAR si lumea plateste si injura,atat stim sa facem,sa subim si sa maruntim din gura niste injuraturi cu privirea in pamant sa nu se inteleaga cine si ce a zis. Editat Martie 26, 2013 de Astral Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Nu trebuie sa-i strang eu, nici tu, nici nimeni,ne strangem si basta,daca suntem putini ne bagam coada intre picioare si mergem la o bere,daca suntem mai multi dam drumul la "petrecere". Parerea mea ca asa organizat si pus la punct cum se vrea nu se va reusii,sau sunt sanse infime sa aduni oameni multi dupa atata discutie,de obicei aceste lucruri ies atunci cand sunt spontane,daca pui tara la cale nu iti iese,parerea mea. Faza cu pastele era o gluma,dar care din pacate se poate transforma si in realitate,iar ca o alta parere personala daca se lasa sa treaca prea mult timp nu va mai atrage pe nimeni sau si mai putini,lumea se obisnuieste cu ideea si accepta. Daca tu crezi ca pt o taxa intrata in vigoare azi reusesti sa organizezi un protest peste 3 luni,iti spun ca te inseli,tind sa cred ca este deja rasuflata chestia cu taxa,deja lumea se duce linistita si face coada la taxa de timbru,am fost ieri la RAR si lumea plateste si injura,atat stim sa facem,sa subim si sa maruntim din gura niste injuraturi cu privirea in pamant sa nu se inteleaga cine si ce a zis. Pai tocmai asta e faza, Dragos ca eu nu vreau sa merg la o bere. Si cred ca nici altii de pe aici. Sau nu in contextul asta. La o bere cred ca s-au dus si aia cativa oameni care au iesit in piata Universitatii zilele trecute, dupa ce au vazut ca se numara pe degetele de la o mana. Eu vad ca, la noi inceputul poate fi altul. Uita-te numai cati membri ai acestui forum au adoptat avatarul nostru (pune-l si tu!), asta inseamna ceva, inseamna ca oamenii sunt nemultumiti. Urmeaza sa ne punem stick-ere pe masini, urmeaza sa ne facem bannere si apoi urmeaza in mod logic, organizarea unui mars de protest anti-taxe. Spontan nu mai e decat avortul, in Romania.:ha: Aia care injura la coada la plata, sunt nervosi dar nu sunt nici organizati, nici nu mai au timp sa se gandeasca, nu au nici lideri si nici alte mijloace pe care noi le avem la indemana. Dar suparati tot or sa fie si peste o luna si peste doua. Si vor avea sentimentul, just de altfel, ca statul le-a bagat cu japca mana in buzunar sa le ia banii. Numai bine! Editat Martie 26, 2013 de mita31 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rxn Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! "entru un protest in piata ai nevoie de o autorizatie" Scuzati-mi ignoranta, dar cum se face ca noua ne trebuie autorizatie sa respiram, dar pentru a fura si a vinde tara, nu au nevoie de permisiune ? Rau am ajuns, iar acesta e doar inceputul. "This is the best time, from the begining of the worst". 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! @mita31,eu am alta parere dar asta este frumos ca lumea e diversa,eu iti urez bafta in continuare in demersul intreprins,dupa cum am mai scris in cateva randuri eu tot astept de la acest toppic,data,ora si locul,restul mie personal imi pare pierdere de timp,dar sper sa ma insel. Stickerul la avatar nu l-am pus pentru simplu fapt ca aici toata lumea cunoaste acest topic si nu este nevoie,mai toti pe aici suntem nemultumiti,cand pe acel sticker va fi trecuta si o data voi fi printre primi care il va avea ca avatar. Ca sa vezi ca tin la acest demers si vreau sa iasa ceva am postat acest sticker pe pagina mea de facebook unde are mai multa vizibilitate si o vede si persoane care nu au treaba cu acest forum. intra pe visan dragos si vezi ca am postat-o pe 15 martie si din nou acum. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ca sa no mai labarim aiurea ... Un protest colectiv de acest gen trebuie facut in echipa ...NU TREBUIE LIDER! Din mai multe motive ... Dar trebuie sa o luam cu inceputul ...ca topicul asta pe masura ce il citesc am impresia ca tin "cartea" deandaratelea. 1.Ce vrem de fapt. Si aici trebuie sa fim atenti ceea ce cerem. Ptr ca orice cerem poate avea dublu tais. Nu sunt de acord cu chestii de genul "nu mai vrem sa platim taxe" ...Nu! Trebuie sa gasim o formula prin care sa oferim statului roman niste bani si statul roman sa nu o poata refuza...bani care acum se duc mai jos ...de Dunare. 2.O data concreta aleasa foarte bine cand putem face acest protest in asa fel incat sa putem atrage cat mai multi adepti. Ziua e de preferat undeva ori vineri dupa amiaza, ori sambata (parerea mea). Un aspect este sensibil la poporul roman ...religia ...sarbatorile religioase .. 3.Un loc cu atentie ales de desfasurare a acestui protest. Desi aparerent piata Universitatii ar zice unii ca e ideala ...eu as zice ca nu. Un loc foarte bun ... ptr asta ar fi Piata Victoriei ...si am cateva idei DAR nu voi discuta nimic public... despre cum putem face acest protest ...legal, fara sa incurcam circulatia si fara sa avem probleme cu autoritatile (adica sa ne poata ridica/dirija masinile)! :wink: 4.Sa stabilim cati mergem. Pe cati oameni ne bazam. Nu labareli pe forum ...Vin domne, bazati-va pe mine si cand mergi acolo ... esti doar tu ...impreuna cu semaforul si cu trecerea de pietoni. :wink: Restul stickere, banere ...detalii ... In sprijinul celor scrise mai sus va spun ca odata cu trecerea timpului am colaborat cu autoritatile in vederea rezolvarii unor situatii de urgenta (mai ales pe timp de iarna) gen recuperare, transport alimente, medicamente samd. Si nu sunt singurul. Sunt in aceasta comunitate multi colegi care s-au alaturat voluntari unor astfel de actiuni. Asta ar fi un motiv ptr care am incepe oarecum legal si indreptatit protestul nostru. Nu vreau sa dau pe nimeni jos, nu vreau sa arborez un baner cu jos x sau y. NU. Doar sa imi pot plati o taxa de inmatriculare corecta, un impozit corect, sa obtin cateva derogari de la RAR ...si cam atat! Ptr asta as protesta eu. Simplu si la obiect.:wink: Nu stickerul e solutia ...solutia este in fiecare dintre noi! Editat Martie 27, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pai eu as dorii astfe: 1.timbrul de mediu sa fie o taxa anuala,chiar cu posibilitatea de a o plati trimestrial sau semestrial(nu toti folosim masina 12/an). Nu stie nimeni cat timp si in ce masura va polua o masina ca sa ma taxeze inainte pentru o perioada lunga de timp care au deciso ei din burta. Timbrul de poluare sa fie platit de absolut toate autovehiculele,utilajele sau alte mijloace de transport si nu numai care functioneaza datorita unui motor termic. Impozitele si toate taxele aferente autovehiculelor sa fie calculate in baza veniturilor din Romania,in raport su salariul mediu pe economie spre exemplu,deja platim aproape tot cel putin la aceleasi prturi ca in CE iar salariile si puterea de cumparare din tara sunt nici la 1/4. Asigurarile sa fie personale,nu in functie de anul si capacitatea masini,asta nu are nici-o relevanta intr-un accident,o masina de 1000cmc poate face pagube cel putin la fel de mari ca si una cu 3000cmc. aici ar mai fi si posibilitatea de ati diminua timbrul de mediu in cazul in care participi la actiuni ecologice si de ecologizare,dar este prea complicat pentru ei si ne trezim ca ne trimit la capat la cartofi pe camp in loc sa impadurim sau sa curatam albia unui rau 2.Aici nu prea stiu sa imi dau cu parerea pt ca nu sunt psiholog sa stiu cum si ce gandeste lumea,eu zic ca o sambata pe la ora 10 este ok,in cazul in care se ingroasa randurile sa aibe lumea timp,e doar o parere ca nu stiu cat de buna e si nici nu am argumente sa o sustin. 3.Si eu sunt de acord cu Piata Victoriei sau chiar si o alta zona,se poate face si un traseu mai lung cu plecare de la periferie,eventual de pe centura pina in buricul targului,asa daca dureaza ceva timp pina ne adunam si organizam la fata locului nu deranjam pe nimeni si nici nu batem la ochi,cand ajungem in Piata Victoriei suntem deja grupati,comasati si fiecare stie unde ai este locul. 4.Eu voi fi prezent,momentan cu masina nu pot circula pt ca veniturile din romania nu imi permit sa platesc timbrul cu usurinta,in schimb voi fi prezent in personam,si foarte posibil cu masina tatalui meu(Dacia 1300,1974,vopsea originala)care cu actualele taxe nu va placa niciodata din familie cu toate ca nici nu se doreste acest lucru. Editat Martie 27, 2013 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian coteanu Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! eu sunt disponibil oricind doar datimi un semn 0722402204 si vin sigur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pana aici sunt de acord intru totul. Si eu voi veni, sunt disponibil oricand. Deci pana acum lista ar fi asa: 1. Yonutz; 2. hdragos; 3. Marian Coteanu; 4. mita31... Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate