Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

o tura usoara la cabana Ciucas-cheia

eadrian_mlr

Postări Recomandate

momentan nu am poze ca am uitat cablu de date ,asta e vestea proasta,vestea buna este ca sa facut drumul de noul proprietal al cabanei si am urcat pina la cabana un pic greu ca era noroi dar am reusit.

am sa revin cu citeva poze

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Light

Re: o tura usoara la cabana Ciucas-cheia

:1 frumoase inaltimi...si poze care le-au pus in valoare (pacat ca nu sunt la dim. mai mari..)

Link spre comentariu

Pentru ca am sosit si eu in Brasov nu ma rabda pipota sa nu fac un traseu cu baietii din zona Brasovului. Asa ca cine este din Brasov hai sa ne intilnim si sa facem un traseu pina la Cabana Ciucas.In principiu se pleaca pe la orele prinzului. Ne auzim la un telefon. :banana :banana

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Corect...asa am promis....ce sa spun ...a fost o iesire super cu oameni de nota 10....peisaje superbe cu toate ca ne-a prins o ploaie cu grindina....si tot ce mai trebuie....la final am facut focul....am pus gratarul.....carnea....si tot ce mai era nevoie :grin:

Cateva poze...... :grin:

Link spre comentariu

Foarte fain. Faină ieşirea şi peisajele de la voi. :h5

Nu pot însă să nu remarc starea în care au ajuns cabanele... Acu 20...30 de ani ele serveau scopului şi erau câteodată colacul salvator pentru mulţi turişti. Şi din păcate multe se distrug voit, nu numai de moarte naturală.

@Niros: unii dau bani pe spray de noroi, să-şi "facă" maşina, iar tu distrugi semnele naturale ale ieşirii :) :P

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare