Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

o tura usoara la cabana Ciucas-cheia

eadrian_mlr

Postări Recomandate

Vizitator Light

Re: o tura usoara la cabana Ciucas-cheia

Marius poza a II-a cu ceata pe munte, stalpul de gard cu sarma ghimpata....E CRIMINALA! :1

..si revelatoare - muntele nu iarta!

super iesirea ..mai ales ca ati prins si ploaie. Parerea mea e ca atunci poti avea full experience!

p.s. ..cum o pot avea si eu la marime si rezolutie originala?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum ati vazut m-am incumetat sa merg si eu la fosta dar poate viitoare Cabana Ciucas. Asta pentru ca tocmai mi-am verificat si calibrat pompa de injectie si am vrut sa vad cum trage. Mai fratilor..........drumul la inceput a fost ok dar a inceput o ploaie cu grindina si una peste alta ultima parte de drum a cam fost de extrem. Adica au fost bucati de panta de nu mai vedeam decit cerul si ma intrebam cind mai vad si eu pamintul. Ultimul urcus pe linga ca avea o inclinatie mare a fost si lung ceva ce nu am vazut pina acum. La coborire Marius care a luat-o inainte imi spune prin statie "Sorine baga a-ntiia, cupleaza reductorul si.................inchide ochii !" Cind am ajuns jos le-am spus ca pe aici nu ma mai prind cit sunt in viata. Norocul meu ca Mitsu este o masina faina si nu s-a oprit in panta ca va dati voi seama ce insemna sa merg cu spatele cam 100 de metri dupa care trebuia sa iau si o curba strinsa ? Dar mare noroc am avut si cu gumele de la Nike care si-au facut datoria. Deci una peste alta a fost destul de fain desi vremea a fost cam naspa.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Suzati ordinea prima poza cu Marius spalind masina era ultima .

Concluzia orice boala se ia .

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Si inca.

Cred ca data viitoare o sa merg la extrem daca tot am trecut testul acesta cu bine.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Vizitator Light

Si inca.

Cred ca data viitoare o sa merg la extrem daca tot am trecut testul acesta cu bine.

..cu tot respectul si fara a fi carcotas cred ca doar masina este pregatita si va merge la extrem pantru ca "snickerii" nu sunt nici pentru open..poate doar jogging :p

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare