Max Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 (editat) Club4x4 Baia Mare va invita la Maramures Trophy 2013 Evenimentul se va desfasura in perioada 10 - 15 august 2013 in Maramures. Tip eveniment: competitie de tip trophy dedicata masinilor pregatite de tura si expeditie. Traseu: aproximativ 500 de km pe parcursul a 4 zile, dificultate medie. Desfasurare: - 10 august: inscrierea si acomodarea - 11-12-13-14 august zile de concurs - 15 august: festivitatea de premiere, distractie si relaxare Va exista si o proba de noapte. Navigatie: dupa harta si dupa track GPS (Garmin) Se fac echipe de minim 2 masini echipate aproximativ la fel. Numarul maxim de echipe: 20 Cazarea/camparea se face la pensiune/cort/masina, in fiecare seara va fi in alta locatie. Mic dejun si cina in fiecare zi. Premiile vor consta in diverse produse specifice oferite de partenerii nostri. Vom mai prezenta si alte detalii pe masura ce le vom stabilii. Am postat din timp anuntul perioada deoarece au fost solicitari in acest sens pentru a cunoaste perioada de desfasurare a competitiei. Club4x4 Baia Mare e-Mail: office@club4x4.ro Editat Iulie 11, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 augst I`M IN !!! :banana REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 augst +1 :h5 90% ca particip, mai ales ca stiu din timp cand sa trag sforile :ypu "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Liviu, ce spui, facem echipa? :) momentan 10% sunt si eu prezent Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Prezent.:banana Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Eu as veni doar pentru socializare....dar mai vedem...vad ca un craiovean este deja prezent...poate oi gasi si eu echipa....vreme lunga pana acolo... 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august De data asta nu mai ratez ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 (editat) Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Eu as veni doar pentru socializare....dar mai vedem...vad ca un craiovean este deja prezent...poate oi gasi si eu echipa....vreme lunga pana acolo... Tot pentru socializare am fost si in 2011 si 2012,competitia e pe locul 2 asa ca nu vad de ce nu am imparti drumul,bere,ceaunul si distractia.Vezi pozele din topicul MMOF 2012 de anul trecut ca sa-ti faci o parere sau stam de povesti la o cafea. Editat Februarie 25, 2013 de Astral Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Am notat in calendar 10-15 august - Maramures. De data asta cu Jeep-ul meu drag. 1 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Eu sunt prezent!:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august La asta e pacat sa lipsesti! Astral, merge si motorul? :ha: 1 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Max vezi ca perioada se suprapune cu concursul de la Curtea de Arges. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 (editat) Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august La asta e pacat sa lipsesti! @zoli: vezi ca avem "un antrenament" de facut prin mai :grin: tre sa merem la fotat stele :ft Editat Februarie 26, 2013 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august vin :banana The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Max vezi ca perioada se suprapune cu concursul de la Curtea de Arges. Are dreptate Costin, era deja stabilit concursul de la Kamiaze, nu se mi pare frumos sa se suprapuna cu o etapa CNOR Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2013 (editat) Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Are dreptate Costin, era deja stabilit concursul de la Kamiaze, nu se mi pare frumos sa se suprapuna cu o etapa CNOR Pedro, de ce mi-ar pasa mie ca se suprapune peste o etapa de campionat? Ce legatura are una cu alta? Acolo merge alta categorie de participanti decat la Maramures Trophy asa ca nu am nici un motiv ca sa ne organizam noi in functie de altii. Cine vrea competitie, puncte, faima etc sa mearga la campionat, cine vrea aventura, distractie si socializare pot sa vina aici. Anul trecut Maramures Trophy a fost aproximativ in aceeasi perioada. Campionatul national nu inseamna Dumnezeu pe Pamant astfel incat noi ceilalti sa ne invartim in jurul lui asa ca nu ma lua pe mine cu chestii de genul "nu e frumos". Editat Februarie 28, 2013 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 (editat) Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Are dreptate Costin, era deja stabilit concursul de la Kamiaze, nu se mi pare frumos sa se suprapuna cu o etapa CNOR Pedro, te-ai gandit vreodata ca etapa de fapt se suprapune cu MMOF-ul si nu invers? MMOF-ul este din punctul meu de vedere tot un soi de intalnire ptr pasionati, dar ptr cei care apreciaza adrenalina dar nu si presiunea unui concurs ... Nu vreau sa isc o polemica din postul asta ...ptr. ca ambele tipuri de evenimente sunt evenimente pro-offroad (sa le zicem pro-hobby desi nu stiu daca mi-am ales cuvintele potrivite :grin:) ...deci acceptiunea lor sub soare, luna si celelalte astre, chiar daca "se intampla" in aceleasi zile calendaristice ar trebui sa fie ceva normal nu o "anomalie" cum o vad unii. Frumos sau urat ...whatever ... eu aleg ... MMOF! Bat cei peste 1000 de km ptr a imi revedea cu placere prieteni vechi, de a imi face altii noi si nu in ultimul rand ptr atmosfera de acolo! :h5 LE ..aaa si ptr carcotasi ...anul asta vom participa si la o etapa de CN (inca nu ne-am hotarat la care)...sa vad ce mama naibii am pierdut eu atatia ani ... :ha: Editat Februarie 28, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Prezent si eu :banana Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Max Fa cum vrei, dar eu pot sa spun ca i frumos sau nu cand vreau eu, pot doar sa spun ca daca tu aveai cu ce sa te dai in campionat te dadeai si nu ti ar place sa fie o astfel de întâlnire in aceas timp cu etapa, pentru ca poate in cazul acest eu mi as dori sa merg la ambele, si așa trebui sa aleg, si alegerea mea naturală este Etapa Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Sper sa pot veni si eu anul asta, daca ma primiti,aduc si un ceaun mare (40-50l) si ceva mistret sau caprior, ce o fi atunci. 1 Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 17, 2013 Autor Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Max Fa cum vrei, dar eu pot sa spun ca i frumos sau nu cand vreau eu, pot doar sa spun ca daca tu aveai cu ce sa te dai in campionat te dadeai si nu ti ar place sa fie o astfel de întâlnire in aceas timp cu etapa, pentru ca poate in cazul acest eu mi as dori sa merg la ambele, si așa trebui sa aleg, si alegerea mea naturală este Etapa Pedro, observ ca vorbesti doar ca sa te bagi in seama. Nu inteleg de ce te bagi in discutie in conditiile cand oricum nu te interesa sa participi la evenimentul nostru. Te-ai invatat si tu sa intepi asa ca altii. Te rog sa incetezi cu atitudinea asta superioara de a ma "trage de urechi" pentru ca nu ma supun altora. Pentru informarea ta, am masina, chiar daca nu pentru extrem, dar NU vreau sa ma dau in campionat. Ma duc cu placere la o cupa sau intalnire prieteneasca daca e cazul dar in nici un caz la campionat. Ca atare NU ma intereseaza nimic de actualul campionat. Nu avem nici o obligatie ca sa ne organizam eu programul in functie de altii. Ne organizam programul in functie de cum avem si noi liber, de invitatii nostri, de sugestiile celor care au mai participat si vor sa mai participe, de familiile nostre etc... Aici am incheiat astfel de discutii. Topicul este dedicat invitatilor nostri si celor care doresc sa participe la un eveniment de aventura, distractie si socializare cum este Maramures Trophy. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 17, 2013 Autor Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Sper sa pot veni si eu anul asta, daca ma primiti,aduc si un ceaun mare (40-50l) si ceva mistret sau caprior, ce o fi atunci. Cum sa nu te primim cand vii cu asemenea "dotare" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Cam pe unde te-ai gandit sa fie traseul? Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Salut, Cam care este dotarea masinilor ca sa faca fata la o asemenea expeditie. As dori si eu sa vin dar sa stiu cum echipez masina pana atunci. Cam cat este etapa de mers zilnic. Intre zilele de mers gasim loc de alimentare cu combustibil benzina/GPL. Si masina mea si a coechiperului sunt 2 Jeep cu 4.0l benzina si sunt destul de setoase. Navigatie: dupa harta si dupa track GPS (Garmin)- harta o primim atunci daca nu sa ne spui ce anume harta sa procuram si de unde. In legatura cu GPS(Garmin) avem ceva harti tpografice- de ce trebuie Garmin? Poate ne poti da o harta care va fi folosita sa vedem cum o calibram/folosim cu ce echipament avem noi. Multumesc, Lucian Ptr Max poate rezolv si eu in vreun fel cu PM alea. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august Am expulzat bancheta din masina ...fac loc dotarilor de baza ...adica cei 3 muschetari ... discul, gratarul si ceaunul. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate