Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Trophy 2013 - 10-15 august

Max

Postări Recomandate

Re: Maramures Trophy 2013 - 10-15 august

Cum sa nu te primim cand vii cu asemenea "dotare" :grin:

Sa nu vina cu pusca atunci!!:grin: Ai grija Max ! :grin:

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

As veni si eu, dar nu stiu daca Vitara mea o sa faca fata. Momentan e asa cum a lasat-o mama natura dar pana in august ii pun macar niste incaltari potrivite. Oare se descurca?

Link spre comentariu

Cred ca ar fi timpul sa-mi anunt si eu ,, oficial" prezenta nu de alta dar sa nu ma trezesc mai tarziu ca nu mai incapem cu totii prin Maramures :ha:

Nasol pentru mine pentru ca nu ma pricep la harti ,Garminuri si alte chestii din astea ...sper sa fac fata

ALIN :h5

Link spre comentariu

@alin-jeep

Si mie imi surade tare acest Trophy. Daca vin inapoi in tara in timp util, si nu imi gasesc coechipier/partener, poate mergem impreuna. Bun inteles, daca te aranjeaza si pe tine.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

@alin-jeep

Si mie imi surade tare acest Trophy. Daca vin inapoi in tara in timp util, si nu imi gasesc coechipier/partener, poate mergem impreuna. Bun inteles, daca te aranjeaza si pe tine.

Atunci hai,, s-o punem'' de-o echipa (mai ales ca mi-am dat seama de ce-ti poate capu':ha1) ,bineinteles daca primim ACCEPTUL organizatorilor .

ALIN :h5

Link spre comentariu

Ti-as spune DA instantaneu, insa depind de desfasurarea lucrarilor de aici, si cum astea aduc 'painea cea de toate zilele', ele dicteaza. In principiu, sper sa ajung in tara dupa jumatea lui iulie. Voi sti mai exact cum stau abia pe sfarsitul lui iunie.

Daca am ceva confirmari mai repede, te anunt imediat.

Daca poti sta in stand-by pana atunci, povestim clar. Mai ales ca vreau sa schimb si gumele :wink:

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Tare as dori sa ajung si eu,mai ales ca zona e superba si din pacate ,spre rusinea mea de roman, inca nu am vazut nimic din partea aia de tara.

Ramane de vazut cum fac sa fie bine pana la urma :grin:

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Max, eu nu pot veni decat cu Freelander-ul. Nu cred ca voi avea nici pana atunci un Jeep capabil de off-road.

Sunt altii care vin ci Vitara stoc sau cu SUV-uri.

Nu te gandesti sa organizezi trasee diferite pentru SUV-uri si Off-road-ere dar cu plecare si sosire in puncte comune?

Vorbeam noi la un moment dat de un traseu "turistic", care sa viziteze biserici din lemn, obiective, monumente, etc, si traseul de off-road care sa strabata muntii si padurile. Asa va fi sau ai alta varianta?

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Sorin, ramai fidel retetei de anul trecut? :) De fapt, de ce nu? Anul trecut ti-a iesit beton!

Eu trebuie sa incerc reteta noua, sa nu mai ajung in diverse bene de camioneta sau musafir pe la voi. Si ma mai si bate Astralu' daca ma prinde pe motor :D

Samurai incepator
Link spre comentariu

salutare la toata lumea,as vrea sa ma inscriu si eu dar nu prea am cu cine face echipa daca vin cu o singura masina este ok?unde gasim mai multe detali,cum ar fi taxa de participare cazarea ......si toate cele sa stim despre ce e vorba?

Link spre comentariu

Am tot amanat continuarea acestei discutii deoarece am tot cautat anumite solutii. Din pacate nu le-am gasit.

Anunt oficial ca, din motive personale, evenimentul Maramures Trophy 2013 nu va mai avea loc.

Stim ca in felul acesta se intrerupe o traditie si ca sunt destule persoane care ar fi vrut sa participe dar situatia actuala nu ne permite sa ne asumam o asemenea responsabilitate. Le-am explicat asta si colegilor mei de club si unora dintre voi cei care ati mai fost si v-ati inscris din nou la eveniment si toti au inteles de ce nu se mai poate face evenimentul in formula stabilita.

Promitem insa ca anul viitor vom organiza un eveniment deosebit poate chiar in formula Maramures Offroad Fest, evenimentul care ne-a consacrat.

Prietentii si participantii traditionali la evenimentele organizate de noi sa nu isi schimbe programul deoarece le vom oferi un sejur de neuitat in Transilvania exact in perioada stabilita. :wink: Unii dintre voi stiti deja iar pe ceilalti va vom anunta in privat.

Multumim si partenerilor nostri care intentionau sa sprijine acest eveniment si speram sa fie cu noi la urmatoarele.

Multumim pentru intelegere.

Echipa Club4x4 Baia Mare

Link spre comentariu

Sorin, ramai fidel retetei de anul trecut? :) De fapt, de ce nu? Anul trecut ti-a iesit beton!

Eu trebuie sa incerc reteta noua, sa nu mai ajung in diverse bene de camioneta sau musafir pe la voi. Si ma mai si bate Astralu' daca ma prinde pe motor :D

Lasa bre, vino cum ai veni, numa` sa vii, ca amu` am 4 usi si te-oi lua si pe dvs cumva....dus si intors si plimbat pe toate cararile maramuresene....:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare