Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 437
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

si eu la standard.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Pai bine mai Mobra, sa nu zici tu nimic la telefon? Sa trebuiasca sa aflu de pe forum? Hai ca vad cum fac sa vin si eu sa te trag de urechi :h5.

PATROL Y61 - BIVOLU'

KTM 950 SM

SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I

Link spre comentariu

In concluzie o sa vin sigur. La standard.

Vitara-2.0 V6 lunga- Sorin(Sox)0762671648

Poate reusesti sa faci o lista cu cine vine.sa stie lumea cate locuri mai sunt.

Cu respect. Sorin

Link spre comentariu

Vin si eu la Standard cu Dusteru pe MT aranjat de tavaleala.

Revin cu o confirmare daca mai vin si cu un Freelander cu AT si o Vitara cu MT ambele tot la standard.

Sa ne vedem cu bine !

georgechinezu

Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5

Link spre comentariu

PIEDE..... prezent ! ....... mai vine cineva !??

Nene Piede sa inteleg ca te dai cu nou tau Patrol sau cu Toyota de concurs?

georgechinezu

Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5

Link spre comentariu

listele de pana acum :

STANDARD

1 - caphonne

2 -soxxxxx2003

3 -gigel-lj70

4 -niky-y61

5 -pyz- y61

6 -air_wolf

7 -georgechinezul

8 -....

OPEN

1 - horace

2 - iwa

3 -piede

4 -watcher

5 -yonutz

6 - razvanuta

.....

la clasa STANDARD vor fii 2 subclase 4x4 cu profil anvelope maxim AT si cele separat cu profil MT

:h5

Link spre comentariu

Si RazvanGTC la Open...

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

listele de pana acum :

...

OPEN

...

3 -piede

.....

la clasa STANDARD vor fii 2 subclase 4x4 cu profil anvelope maxim AT si cele separat cu profil MT

:h5

pe piede treceti-l la standard cu at-uri (73-ul din poza e pe bfg at) :)).

exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti.
Link spre comentariu

traseul pe unde va fii ,pana la urma?pe terenul de motocross.sau mergem spre cocorasti-bustenari?

pe si pe langa traseul de motocros :h5

Link spre comentariu

Johnny_r0 +minitehnicus Open

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

pana acum se pare ca sunt in jur de 10 la open deoarece s-au inscris telefonic :grin:

o sa refacem lista luni cand voi revenii poate si cu ceva poze din zona :2dr

Link spre comentariu

In ideea de a ii ajuta si in acelasi timp incuraja cumva aceasta nobila initiativa chiar daca nu au nevoie...propun sa le "amortizam" din cheltuieli (constientizam cu totii ca sunt foarte putini in ziua de azi care se incumeta sa mai organizeze ceva din cauza costurilor si a batailor de cap) prin existenta unei cutii de donatii la inscriere.

Nu cred ca saraceste nimeni daca punem acolo cat considera fiecare! si le scurtam baietilor de la Ploiesti din cheltuieli ptr ca in mod sigur acest eveniment, oricat de prietenesc va fi, va manca un minim de 4-5.000 lei.

Ce spuneti? :h5 :cl

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

OPEN

1 - horace

2 - iwa

3 -piede

4 -watcher

5 -yonutz

6 - razvanuta

7 -razvan GTC

8 -johnny_ro

9 -srssilviu

10-fritz

11-bobaru

un aspect deloc de neglijat pentru cei din calsa open sa aibe un stingator de incendiu in masina :tk

Link spre comentariu

Salut Cobrra,

Ne-am cunoscut pe 30 dec, la ultima aventura pe 2012, unde, zicem noi, ne-am descurcat onorabil cu MT-uri uzate, chiar si la clasa "gratar".

Ieri Jeep-ul nostru a primit Simex-uri.

Am dori sa participam si noi: Dragos 61, Oni 68 si Memo, toti 3 cu aceeasi masina, la clasa Open. Pana acum nici unul dintre noi nu a mai participat la concursuri de offroad.

Primiti incepatori la trial? putem participa 3 concurenti cu aceeasi masina?

Gandeste-te bine, nu vrem sa ocupam locurile unor concurenti mai experimentati, ce poate merita mai mult decat noi sa participe, dar ne dorim sa participam si noi, daca ne primiti.

Multumesc pentru raspuns.

Salutari tuturor membrilor :cl,

Dragoș 61

Link spre comentariu

Salut Cobrra,

Ne-am cunoscut pe 30 dec, la ultima aventura pe 2012, unde, zicem noi, ne-am descurcat onorabil cu MT-uri uzate, chiar si la clasa "gratar".

Ieri Jeep-ul nostru a primit Simex-uri.

Am dori sa participam si noi: Dragos 61, Oni 68 si Memo, toti 3 cu aceeasi masina, la clasa Open. Pana acum nici unul dintre noi nu a mai participat la concursuri de offroad.

Primiti incepatori la trial? putem participa 3 concurenti cu aceeasi masina?

Gandeste-te bine, nu vrem sa ocupam locurile unor concurenti mai experimentati, ce poate merita mai mult decat noi sa participe, dar ne dorim sa participam si noi, daca ne primiti.

Multumesc pentru raspuns.

puteti participa toti 3 in aceeasi masina un singur traseu... daca permite dupa aceea timpul necesar se va permite accesul si altor concurenti.:h5

Link spre comentariu

Ma bag si eu la open cu Uaz-ul

4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare