cobrra Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova OPEN 1 - horace 2 - iwa 3 -piede 4 -watcher 5 -yonutz 6 - razvanuta 7 -razvan GTC 8 -johnny_ro 9 -srssilviu 10-fritz 11-bobaru 12-vali-rfo 13-jigystyle STANDARD 1 - caphonne 2 -soxxxxx2003 3 -gigel-lj70 4 -niky-y61 5 -pyz- y61 6 -air_wolf 7 -georgechinezul 8 -dany-let 9... Editat Martie 10, 2013 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fnicolau Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Vin si eu cu un Duster la grupa standard cu cauciucuri de strada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasyloiu Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Prezent si eu la STANDARD- Patrol Y60 cu AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova la STANDARD ne incadram si noi, cred, niste MT-ri. Pilot: Alex Copilot: Eu Sa ne vedem cu bine. Editat Martie 10, 2013 de House4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Prezent la standard.. Cu gume de strada... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ma bag si eu la standard cu silk-uri de strada. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Am si eu un prieten cu un pajero scurt 2.8 cu simex pt open. Mai e loc? 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Am si eu un prieten cu un pajero scurt 2.8 cu simex pt open. Mai e loc? da mai sunt locuri .....si in caz de cerere prea mare mai suplimentam la nevoie :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salut, vin si eu la standard cu o Feroza cu MT-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Standard MT 1--caphone 2--piede 3--watcher 4--gigel 5--miky 6--pyz 7--georgechinezu 8--house4x4 9--bogdanp Standard AT 1--soxxxx2003 2--air-wolf 3--fnicolau 4--wasyloiu 5--flash 6--stelea Open 1 - horace 2 - iwa 3 -dan_carp 4 -dragos61.x3 5 -yonutz 6 - razvanuta 7 -razvan GTC 8 -johnny_ro 9 -srssilviu 10-fritz 11-bobaru 12-vali-rfo 13-jigystyle 14-mitshubushu Editat Martie 11, 2013 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salut, am o vitara cu simexuri, ma primiti la standard MT s au face fata la open (nu as vrea sa raman in traseu sa se chinuie lumea cu mine) Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salut, am o vitara cu simexuri, ma primiti la standard MT s au face fata la open (nu as vrea sa raman in traseu sa se chinuie lumea cu mine) Multumesc salut. aici pur si simplu este doar obtiunea ta si cel mai bine tu stii limitele tale ca om si ca masina .....eu cred ca poate face fata si la open dar ...... ai troliu? :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova suna interesant :) 1 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova vreau si eu la Standard cu Mt-uri da tare ma mananca sa merg la open :) da problema e ca nu prea am copilot :) gasesc eu pana atunci unul :) vad ca al meu ma tradat :P rusiineeeeee:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Din toti care vom fi gasesti tu un copilot. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salut, troliu nu am, atunci vin si eu la standard mt. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MaePetcu Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova bagati in lista pentru standard MT si inca un duster echipa pilot Petcu Mihai copilot inca nu e stabilit Editat Martie 11, 2013 de MaePetcu Duster 4x4 Everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova apropo un loc de intalnire stabilim? ma refer pentru cei care nu prea cunosc zona asa ca mine :) si in plus daca e cineva din Brasov care vine duminica dimineata sa imi spuna si mie eventual sa ne intalnim sa mergem impreuna pana acolo ca dupa la plecare merg catre Bucuresti si acolo pe loc ne organizam altfel :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Cobrra, vad ca m-ai mutat la standard :) Inteleg ca o sa fie super noroios duminica incat sa nu merite sa intru cu MTurile la open? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Cobrra, vad ca m-ai mutat la standard :) Inteleg ca o sa fie super noroios duminica incat sa nu merite sa intru cu MTurile la open? m-am gandit ca s-ar putea totusi sa fie destul de greut dar daca vrei nu ma deranjeaza sa stii :h5 si dupa meteo cred ca o sa fie si noroi :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Standard MT 1--caphone 2--piede 3--hermano 4--gigel 5--miky 6--pyz 7--georgechinezu 8--house4x4 9--bogdanp 10-air_wolf 11-mitshubushu 12-adiv6 13-johnshon 14-dumdum 15-mae petcu 16-cristi buzatu Standard AT 1--soxxxx2003 2--dany-let 3--fnicolau 4--wasyloiu 5--flash 6--stelea 7--bogdan+frontera 8--animalutz 9--pantzeroww 10-mougli 11-Petre Niteanu --bullbar Open 1 - horace 2 - iwa 3 -dan_carp 4 -dragos61.x3 5 -yonutz 6 - razvanuta 7 -razvan GTC 8 -johnny_ro 9 -srssilviu 10-fritz 11-bobaru 12-vali-rfo 13-jigystyle 14-watcher 15-alfonso 16-mishu 17--karolkaw 18-cristiblondu 19--victor jantea 20-romeo 21-toni74 22-giani 23-andrei robert 24-adi15mii 25-vali Editat Martie 12, 2013 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Si eu vin cu AT-uri. Nu le mai schimb cu cele de pe masina de concurs. Dar ne descurcam noi acolo. 3 echipaje de la GTC vor veni de la Buzau, unde pregatesc umanitara de paste. Sa ne asteptati ca ajungem dupa ora 9 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova pentru cei care pleaca din bucuresti : locul de intalnire este la iesire din baneasa, dupa academia de politie , la restaurantul DANKE-BAVARIA :grin:pe partea dreapta, vis a vis de reprezentanta land rover si jaguar ,:wink: locatie cu 60 locuri de parcare :bananaunde participantii vor fii asteptati si intampinati cu o mica gustare traditionala de dimineata si o cafea gratis din partea organizatorilor si a casei binenteles :h5 orele de intanire acolo 7.00--7.15 :tk Editat Martie 15, 2013 de Astral Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salutare, Vreau sa ma bag si eu la standard. Sami cu MT-uri, fara troliu sau alte modificari. De cutia de donatii ce se mai aude ? O "produc" eu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova As veni si eu daca mai sunt locuri,la open Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate