aja Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Venim si noi la open ANDI _ JENI ANDI CLUBUL SPORTIV OFF ROAD ADVENTURE ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova in Bucuresti fulguieste :) asa ca daca si la locatie ninge va fi tare interesant :) brusc se schimba total abordarea cred ca vin cu copilot :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piticu82 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salutare ! Dupa cum atata vremea si in cazul in care nu se intra de la mic la mare la OPEN ,cele mici nau sanse foarte mari de izbanda, NE FACEM NOI MARI.:ha::F da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salutare ! Dupa cum atata vremea si in cazul in care nu se intra de la mic la mare la OPEN ,cele mici nau sanse foarte mari de izbanda, NE FACEM NOI MARI.:ha::F adica ce noi nu putem :) lasa ca le aratam noi openistilor :) eu m-am bagat la open dar tinand cont c anu e competitie am gandit-o in sensul ca e distractie sa facem putin spectacol :) in rest e clar ca nu ma pot compara cu masini dedicate da am zis ca macar s ane distram apropo pe traseu sau acolo undeva punem si de o prajeala?:) sa stiu sa vin pregatit macar :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova adica ce noi nu putem :) lasa ca le aratam noi openistilor :) eu m-am bagat la open dar tinand cont c anu e competitie am gandit-o in sensul ca e distractie sa facem putin spectacol :) in rest e clar ca nu ma pot compara cu masini dedicate da am zis ca macar s ane distram apropo pe traseu sau acolo undeva punem si de o prajeala?:) sa stiu sa vin pregatit macar :) Adica ce vrei sa spui,ca nu vom iesi pe primul loc???????:1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Inca un echipaj la Open si unul la...ce a mai ramas loc :ha: HORACE iti fac o surpriza :wink: Cobrra please add 2 Editat Martie 16, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 (editat) alo,aloooo......si eu ? eri am ajuns in tara,esceptii se fac :wink:? abia am aflat !! ma bag si eu pa...undeva :beat,hai nu renunta cineva la standard MT :grin: pe bune ! zau ! spectacol e numele meu mic :grin:,chelu-tembelu PREZENT !!! Editat Martie 16, 2013 de Astral O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Cobrra spectatorii de soi banuiesc ca sunt bineveniti nu?mai ales daca au si ceva sicle cu grade si margele in ele?ce zici? :2dr:2dr:2dr:h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kuntanu Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova mai avem si noi un loc la standard AT nu suntem pe lista?"Florin Kunty cu mitsu pajero 2,8 multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Pentru cei care se hotarasc sa participe fie doar ca si spectatori, reamintim harta locatiei si locul de intalnire pentru cei care dinspre Bucuresti : http://img443.imageshack.us/img443/8188/traseutrialtintea2013.jpg pentru cei care pleaca din bucuresti : locul de intalnire este la iesire din baneasa, dupa academia de politie , la restaurantul DANKE-BAVARIA :grin:pe partea dreapta, vis a vis de reprezentanta land rover si jaguar ,:wink: locatie cu 60 locuri de parcare :bananaunde participantii vor fii asteptati si intampinati cu o mica gustare traditionala de dimineata si o cafea gratis din partea organizatorilor si a casei binenteles :h5 orele de intanire acolo 7.00--7.15 :tk REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ne vedem la 7.15 acolo... la restaurant Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ne vedem la 7.15 acolo... la restaurant a venit vara si n-aveti somn?!? :uameni The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Da nu avem pai altfel cum, la 9 incep inscrierile. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova o veste proasta pentru toata lumea ....traseul este USCAT :(((((( ne vedem de dimineata !! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Eu cred ca ne pacalesti :D Ps pentru sectorul 4 eu ma vad cu un Liviu la 6.30 la Agip Big daca treceti pe acolo ne intersectam pe traseu.Statiile pe 16.Seara buna. Editat Martie 16, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
annddyy Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ma primiti si pe mine la standard cu un Ignis :Hr ? Nu m-am dat niciodata; am vazut insa ca e dragut sa strige lumea "da-i foc", "rupe-i fasu", "ne aduci o cafea" ...etc Editat Martie 16, 2013 de annddyy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ma primiti si pe mine la standard cu un Ignis :Hr ? Nu m-am dat niciodata; am vazut insa ca e dragut sa strige lumea "da-i foc", "rupe-i fasu", "ne aduci o cafea" ...etc esti cel mai tare :) pe bune oricum nu esti singurul mie mereu imi cer baietii cate un ceai sau sa pun de o ciorba ca imi cam merg ventilatoarele :):):) oricum ignis nu am vazut in actiune niciodata :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Sunt nevoit sa ma retrag. Ceva probleme tehnice la masina dupa iesirea de astazi. Vin ca si spectator KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Standard MT 1--caphone 2--piede 3--Petre Niteanu --bullbar 4--gigel 5--miky 6--pyz 7--georgechinezu 8--house4x4 9--bogdanp 10-air_wolf 11-mitshubushu 12-adiv6 13-johnshon 14-dumdum 15-mae petcu 16-cristi buzatu 17- diana filea 18-alexey86 Standard AT 1--soxxxx2003 2--dany-let 3--fnicolau 4--wasyloiu 5--flash 6--stelea 7--bogdan+frontera 8--animalutz 9--pantzeroww 10-mougli 11-badac 12-serban deliu Open 1 - horace 2 - iwa 3 -dan_carp 4 -dragos61.x3 5 -yonutz 6 - razvanuta 7 -razvan GTC 8 -johnny_ro 9 -srssilviu 10-fritz 11-bobaru 12-vali-rfo 13-jigystyle 14-watcher 15-alfonso 16-mishu 17--karolkaw 18-cristiblondu 19--victor jantea 20-romeo 21-toni74 22-giani 23-andrei robert 24-adi15mii 25-vali 26-hermano 27-sefulik 28-GPS-cu 29-aja 30-bullbar 1 in asteptare daca vor fii locuri libere : piticu82 standard MT viorel vlad standard AT bullbar 2 chello standard MT kuntaru standard AT anddyy standard AT mihai-t standard MT:h5 Editat Martie 16, 2013 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Standard MT in asteptare daca vor fii locuri libere : piticu82 standard MT viorel vlad standard AT bullbar 2 chello standard MT kuntaru standard AT anddyy standard AT :h5 Salut, si eu la standard MT... te sunasem azi:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Cobrra spectatorii de soi banuiesc ca sunt bineveniti nu?mai ales daca au si ceva sicle cu grade si margele in ele?ce zici? :2dr:2dr:2dr:h5 Sunt bineveniti si cu grade si fara...:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova nu uitati aparatele foto ca sigur sunt momente de imortalizat :)))) mai ales pe anumite portiuni din traseu :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova sunt nevoit sa raman acasa , cu parere de rau las locul ptr urmatorul din lista distractie frumoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stnul Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Super tare,Bravo DACIA DUSTER,IGNIS,SI NEBUNUL CU SUZUKI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Noi am ajuns acasa usor obositi. Ne-am simtit extraordinar, o atmosfera de nota 10! :)) "Sto-uri" la greu, glume, nebunii in timp ce altii se chinuiau si trageau de covrig.:ha: Imi pare rau ca am plecat atat de devreme, as fi vrut sa urmaresc si spectacolul de la Open. Multumim mult echiper de organizare pentru traseu, pentru conditiile create, pentru ordinea si siguranta bine puse la punct. Traseul, cel putin la Standard MT unul excelent pentru numarul si pregatirea masinilor, din punctul meu de vedere. O sa pun acum cateva poze, restul mai tarziu intr-o arhiva Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate