Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

cobrra

Postări Recomandate

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

:ap ne-am simtit excelent! traseul se standard MT foarte bine ales, am avut morcovi ca masina e chiar standard, doar cu mt-uri, da' am iesit. felicitari organizatorilor. :rsp pacat ca la open n-am mai putut ramine (un frig de te c...i pe tine). asteptam pozele :D

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 437
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Imi pare rau ca nu am reusit sa vin, acum am ajuns si eu acasa de la munca. Asta este, unii cu munca, altii cu distractia... ca e democratie... :grin:

Vad ca lumea e incantata, abia astept imagini, sa vad ce am pierdut...

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor un spectacol reusit si cu mult efort din partea lor sunt sigur.

Mai ales ca nu au incasat nici un ban din munca lor.

Dusterul .....la inaltime insa se vede stofa de pilot din spate.

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

Ca sa incepem:

Atat era apa in care, potrivit lui Cobrra, eu - cu roti de strada - trebuia sa-mi fac botezul

php2AUzktAM.jpg.c9a49c47968b0593ac54dcc0fbea021f.jpg

Si ca sa ne fie clar de ce n-am iesit:

phpuJCqs8AM.jpg.b0df7442b81a99fba4cde281a8a19e5a.jpg

P.S. Multumesc Alex pt montarea troliului fix in fofoloanca furnicilor :ha:

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

Buna seara tuturor,

Am ajuns acasa cu bine, ceea ce va urez si voua, masina intreaga, doar lipsa busonului de ulei m-a ingrijorat un pic.

Vreau sa felicit organizatorii pentru eforturile depuse, a iesit o zi splendida cu adrenalina suficienta care sa compenseze lipsa acesteia pe perioada iernii.

Felicitari si la mai multe asemenea evenimente.

Emicos si Mihai/37

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor a fost super tare trial exceptional la toate clasele foarte frumos pacat ca am plecat mai devreme dar banuiesc ca o sa postati clasamentul,ce loc a iesit fiecare concurent si la ce clasa.Va multumim mult.Florin Kunty.:banana

Link spre comentariu

Restul pozelor o sa incerc sa le pun pe fb pt ca aici trebuie sa micsorez fiecare poza in parte si e obositor.

Toate au fost frumoase, multi "pantofari" cu boase, multe fete frumoase, am vazut si masini p'acolo :ha:

Ca de obicei s-a axat totul pe span in p...a si mai putin pe calitatea pilotilor, dar ce conteaza omul daca ai cazan sub poponet. Multumim de primire! :tk

P.S. Dragului meu prieten Flash: Coane, ti-ai bagat saracia aia de cazan cu roti de strada in trial sau te-ai facut ca ai treaba? :ha:

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor a fost super tare trial exceptional la toate clasele foarte frumos pacat ca am plecat mai devreme dar banuiesc ca o sa postati clasamentul,ce loc a iesit fiecare concurent si la ce clasa.Va multumim mult.Florin Kunty.:banana

Cobrra, daca l dai castigator pe Dan Carp, data viitoare arunc scoabe!:banana

Link spre comentariu

am ajuns si eu dupa ce tot drumul mai auzeam pe la cate o denivelare cum cade cate un pumn de noroi :)

frumos mi-a placut si cand mai organizeaza ceva Cobra mai vin ca mi-a placut tare

e drept ca pana am intrat eu in traseu era deja toata apa din groapa scoasa de Petre :) si desigur scursa pe urcarea faimoasa :):)

apropo clasamentul se face la timpul cel mai bun sau la cine nu a pus troliu ?:) ca la prima nu ma incadrez la podium :) la a doua mai am sanse :)

eventual daca are cineva poze filmulete...etc cu o Lada niva alba adica cu mine ii multumesc anticipat pentru ele daca mi le da si mie pe privat sau eventual un link ceva de unde sa le descarc :)

Link spre comentariu

am ajuns si eu dupa ce tot drumul mai auzeam pe la cate o denivelare cum cade cate un pumn de noroi :)

frumos mi-a placut si cand mai organizeaza ceva Cobra mai vin ca mi-a placut tare

e drept ca pana am intrat eu in traseu era deja toata apa din groapa scoasa de Petre :) si desigur scursa pe urcarea faimoasa :):)

apropo clasamentul se face la timpul cel mai bun sau la cine nu a pus troliu ?:) ca la prima nu ma incadrez la podium :) la a doua mai am sanse :)

eventual daca are cineva poze filmulete...etc cu o Lada niva alba adica cu mine ii multumesc anticipat pentru ele daca mi le da si mie pe privat sau eventual un link ceva de unde sa le descarc :)

Am eu poze cu tine. Nu cumva tu dadeai din cur in masina cand nu mai suia? Pe sistemul "blocantul saracului"! :wink:

Link spre comentariu

Copilotul meu, Bogdan a.k.a. free-lancer si pustiul lui Nike

Pustiul: am ochii inchisi sau deschisi?

Bogdan: nu stiu! Vezi?

Pustiul: vad!

Bogdan: Inseamna ca i ai deschisi!

:ha:

phpf6Rv5YAM.jpg.10dc04e34f11e9ad2c7d2ca7498d3c5e.jpg

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

da, vreau si eu poze cu mine, care are, dau o BRRC :be

bulbare, noi am fost cel mai "standard" dintre toate :ha: adevarul e ca dupa ce te-am vazut pe tine si cit e balta de "mica", mi-a intrat morcovu' ala... "ma s-o bag, sa n-o bag..." deja faceam calcule cit costa bara fata, un radiator de clima, un diferential spate... rezistent dusteru'. din fericire m-a linistit copilotul cind am vazut plasticele alea acolo: "stai linistit ca erau deja cind ai trecut tu" :ha:

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

...multumiri echipei de organizatori !

Traseu ok ptr.open ( BV Cobrra si colegii)!

Sper ca acest concurs sa fie un " motiv" ptr. noi muntenii de a fi mai uniti .

Multumesc încă odată .

P.S. Cobrra & Toyo ...va astept cu drag la plimbarile de week-end.

Promit ca o sa fiu "bland" !

Link spre comentariu

Pe pagina mea de fb am sa deschid tuturor albumul BAICOI TRIAL sa va puteti eticheta. Pe restul nu le puteti vedea. Am sa pun acolo toate pozele pe care le am.

air_wolf tu ai fost cu dusterul ala smeker cu simex? Bravo bro! Esti super sofer!

Link spre comentariu

Pe pagina mea de fb am sa deschid tuturor albumul BAICOI TRIAL sa va puteti eticheta. Pe restul nu le puteti vedea. Am sa pun acolo toate pozele pe care le am.

air_wolf tu ai fost cu dusterul ala smeker cu simex? Bravo bro! Esti super sofer!

A fost SorinChinezul cu Federal C Mt.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Ai cele mai reusite poze . in 20 minute le gasesti . Pun linck de facebook, iar ale tale pe forumul GTC

Link spre comentariu

da, vreau si eu poze cu mine, care are, dau o BRRC :be

bulbare, noi am fost cel mai "standard" dintre toate :ha: adevarul e ca dupa ce te-am vazut pe tine si cit e balta de "mica", mi-a intrat morcovu' ala... "ma s-o bag, sa n-o bag..." deja faceam calcule cit costa bara fata, un radiator de clima, un diferential spate... rezistent dusteru'. din fericire m-a linistit copilotul cind am vazut plasticele alea acolo: "stai linistit ca erau deja cind ai trecut tu" :ha:

Ai 42 de poze cu tine la mine pe pagina de facebook :ang3

Link spre comentariu

excelent traseul pt standard MT! la prima vedere aveam impresia ca panta aia cu groapa umpluta cu apa va fi cu greu trecuta de MT-uri....nu a fost asa

chiar...un clasament avem? sunt curios pe ce loc am iesit:D

multumim organizatorilor !

revin cu poze...

p.s. daca are cineva poze cu samuraiul negru...nu ezitati:)

Link spre comentariu

Ca sa incepem:

Atat era apa in care, potrivit lui Cobrra, eu - cu roti de strada - trebuia sa-mi fac botezul

[ATTACH=CONFIG]171953[/ATTACH]

Si ca sa ne fie clar de ce n-am iesit:

[ATTACH=CONFIG]171959[/ATTACH]

P.S. Multumesc Alex pt montarea troliului fix in fofoloanca furnicilor :ha:

Ai fost singurul care a prins balta plina, ca ai dat afara un sfert din apa la iesire. :)

Link spre comentariu

nu, supersoferul e georgechinezu :rsp eu eram ala cu dusteru' maro :ha:

Link spre comentariu

Ai fost singurul care a prins balta plina, ca ai dat afara un sfert din apa la iesire. :)

Nici vorba! Cel care a venit dupa mine, cheloo, daca nu ma insel, cu simexuri! El a dat apa afara de a inceput sa se scurga! Eu as fi pus troliul din prima daca domnii organizatori m-ar fi lasat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare