Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 437
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

in Bucuresti fulguieste :) asa ca daca si la locatie ninge va fi tare interesant :)

brusc se schimba total abordarea cred ca vin cu copilot :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Salutare ! Dupa cum atata vremea si in cazul in care nu se intra de la mic la mare la OPEN ,cele mici nau sanse foarte mari de izbanda, NE FACEM NOI MARI.:ha::F

da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk
Link spre comentariu

Salutare ! Dupa cum atata vremea si in cazul in care nu se intra de la mic la mare la OPEN ,cele mici nau sanse foarte mari de izbanda, NE FACEM NOI MARI.:ha::F

adica ce noi nu putem :) lasa ca le aratam noi openistilor :) eu m-am bagat la open dar tinand cont c anu e competitie am gandit-o in sensul ca e distractie sa facem putin spectacol :)

in rest e clar ca nu ma pot compara cu masini dedicate da am zis ca macar s ane distram

apropo pe traseu sau acolo undeva punem si de o prajeala?:) sa stiu sa vin pregatit macar :)

Link spre comentariu

adica ce noi nu putem :) lasa ca le aratam noi openistilor :) eu m-am bagat la open dar tinand cont c anu e competitie am gandit-o in sensul ca e distractie sa facem putin spectacol :)

in rest e clar ca nu ma pot compara cu masini dedicate da am zis ca macar s ane distram

apropo pe traseu sau acolo undeva punem si de o prajeala?:) sa stiu sa vin pregatit macar :)

Adica ce vrei sa spui,ca nu vom iesi pe primul loc???????:1

Link spre comentariu

alo,aloooo......si eu ? eri am ajuns in tara,esceptii se fac :wink:? abia am aflat !! ma bag si eu pa...undeva :beat,hai nu renunta cineva la standard MT :grin:

pe bune ! zau ! spectacol e numele meu mic :grin:,chelu-tembelu PREZENT !!!

Editat de Astral
O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1:
Link spre comentariu

Pentru cei care se hotarasc sa participe fie doar ca si spectatori, reamintim harta locatiei si locul de intalnire pentru cei care dinspre Bucuresti :

http://img443.imageshack.us/img443/8188/traseutrialtintea2013.jpg

pentru cei care pleaca din bucuresti :

locul de intalnire este la iesire din baneasa, dupa academia de politie , la restaurantul DANKE-BAVARIA :grin:pe partea dreapta, vis a vis de reprezentanta land rover si jaguar ,:wink: locatie cu 60 locuri de parcare :bananaunde participantii vor fii asteptati si intampinati cu o mica gustare traditionala de dimineata si o cafea gratis din partea organizatorilor si a casei binenteles :h5

orele de intanire acolo 7.00--7.15 :tk

Link spre comentariu

Ne vedem la 7.15 acolo... la restaurant

a venit vara si n-aveti somn?!? :uameni

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Da nu avem pai altfel cum, la 9 incep inscrierile.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Eu cred ca ne pacalesti :D

Ps pentru sectorul 4 eu ma vad cu un Liviu la 6.30 la Agip Big daca treceti pe acolo ne intersectam pe traseu.Statiile pe 16.Seara buna.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Ma primiti si pe mine la standard cu un Ignis :Hr ?

Nu m-am dat niciodata; am vazut insa ca e dragut sa strige lumea "da-i foc", "rupe-i fasu", "ne aduci o cafea" ...etc

Editat de annddyy
Link spre comentariu

Ma primiti si pe mine la standard cu un Ignis :Hr ?

Nu m-am dat niciodata; am vazut insa ca e dragut sa strige lumea "da-i foc", "rupe-i fasu", "ne aduci o cafea" ...etc

esti cel mai tare :) pe bune oricum nu esti singurul mie mereu imi cer baietii cate un ceai sau sa pun de o ciorba ca imi cam merg ventilatoarele :):):)

oricum ignis nu am vazut in actiune niciodata :)

Link spre comentariu

Sunt nevoit sa ma retrag. Ceva probleme tehnice la masina dupa iesirea de astazi.

Vin ca si spectator

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

Standard MT

1--caphone

2--piede

3--Petre Niteanu --bullbar

4--gigel

5--miky

6--pyz

7--georgechinezu

8--house4x4

9--bogdanp

10-air_wolf

11-mitshubushu

12-adiv6

13-johnshon

14-dumdum

15-mae petcu

16-cristi buzatu

17- diana filea

18-alexey86

Standard AT

1--soxxxx2003

2--dany-let

3--fnicolau

4--wasyloiu

5--flash

6--stelea

7--bogdan+frontera

8--animalutz

9--pantzeroww

10-mougli

11-badac

12-serban deliu

Open

1 - horace

2 - iwa

3 -dan_carp

4 -dragos61.x3

5 -yonutz

6 - razvanuta

7 -razvan GTC

8 -johnny_ro

9 -srssilviu

10-fritz

11-bobaru

12-vali-rfo

13-jigystyle

14-watcher

15-alfonso

16-mishu

17--karolkaw

18-cristiblondu

19--victor jantea

20-romeo

21-toni74

22-giani

23-andrei robert

24-adi15mii

25-vali

26-hermano

27-sefulik

28-GPS-cu

29-aja

30-bullbar 1

in asteptare daca vor fii locuri libere : piticu82 standard MT

viorel vlad standard AT

bullbar 2

chello standard MT

kuntaru standard AT

anddyy standard AT

mihai-t standard MT:h5

Editat de cobrra
Link spre comentariu

Standard MT

in asteptare daca vor fii locuri libere : piticu82 standard MT

viorel vlad standard AT

bullbar 2

chello standard MT

kuntaru standard AT

anddyy standard AT :h5

Salut, si eu la standard MT... te sunasem azi:grin:

Link spre comentariu

Cobrra spectatorii de soi banuiesc ca sunt bineveniti nu?mai ales daca au si ceva sicle cu grade si margele in ele?ce zici?

:2dr:2dr:2dr:h5

Sunt bineveniti si cu grade si fara...:h5

• LJ 7O

Link spre comentariu

Noi am ajuns acasa usor obositi. Ne-am simtit extraordinar, o atmosfera de nota 10! :)) "Sto-uri" la greu, glume, nebunii in timp ce altii se chinuiau si trageau de covrig.:ha: Imi pare rau ca am plecat atat de devreme, as fi vrut sa urmaresc si spectacolul de la Open. Multumim mult echiper de organizare pentru traseu, pentru conditiile create, pentru ordinea si siguranta bine puse la punct. Traseul, cel putin la Standard MT unul excelent pentru numarul si pregatirea masinilor, din punctul meu de vedere. O sa pun acum cateva poze, restul mai tarziu intr-o arhiva

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare