DNL Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Felicitari organizatorilor :br cateva foto si de la mine [ATTACH=CONFIG]171973 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova eventual daca are cineva poze filmulete...etc cu o Lada niva alba adica cu mine ii multumesc anticipat pentru ele daca mi le da si mie pe privat sau eventual un link ceva de unde sa le descarc :) Iti pun eu maine,ca azi nu mai vad tastele:grin: P.S. Daca eram primii la start,ieseam pe locul 1! Tot respectul pt ceilalti concurenti.Nu mi-as fi imaginat ca o masina ca a mea poate atat,daca are la volan un pilot cu experienta!:1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adytzzz Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Un eveniment frumos organizat,spectacolul,caterinca si buna dispozitie nu au lipsit.Pun si eu link cu pozele care le-am facut eu. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.516829191692700.1073741825.100000968702438&type=1&l=b9c02acf50 Felicitari organizatorilor si la mai mare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Felicitari Cobra! Un traseu execelent la standard MT. Respect ca ai facut toate astea din pasiune si nu pentru bani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Super iesire felicitari organizatorilor si participantilor.Au fost de toate abandonuri, descalificari, stricaciuni dar si multe masini care au facut spectacol a fost un Pajero care a reusit sa iasa din balta cu salt poate are cineva poza.Felicitari amicilor mei in primul rand Sorin (Vitara lunga grup fata spart dupa proba standard AT),Sorinchinezul Duster ai facut senzatie vezi daca ai fost cu mine la antrenamente, Bogdan cu Feroza mai razbunat si a terminat traseul.Imi pare rau pentru Memo si Oni cu Grand G open se pare ca iar au avut ghinion cu masina.Facocerul nu a vrut sa puna toata puterea jos ambreiajul este cam obosit, groapa aia era de tot rahatul cumbinata cu gume mici plus ca lui nu-i place la deal :)))dar nu conteaza am invatat multe. Bafta tuturor. Editat Martie 17, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova am ajuns si eu acasa.a fost frumos. acum astept si podimiu oficial. k nu a mai stat sa completeze acum diplomele. mi-a fost mila putin de grupu fata dar se repara el pe parcurs. va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
annddyy Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Frumos... cam frig ... dar frumos. Felicitari organizatorilor! Sper ca nu m-am facut de "comando" cu Ignisu`; abia astept sa vad daca sunt pe ultimul loc sau nu. :grin: PS: cred ca mi-a intrat si mai mult microbul .... si cred ca o sa schimb Ignisul cu un Sami... "sa ma dau si eu cu baetii". :wink: Editat Martie 17, 2013 de annddyy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova FELICITARI ORGANIZATORILOR. A fost o intalnire frumoasa,felicitari si pompierilor care au scos aerul din groapa. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Felicitari pt organizare baieti ! Nota 10 :br 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Si altele.... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova 2-3 poze si aici. Cam 640 cred http://www.facebook.com/media/set/?set=a.216186478522436.1073741831.100003932553729&type=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Diana Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Multumesc pentru o duminica perfecta, organizatorilor si lui Flash Mircea pentru invitatie :tk. Meeeega distractie :ypu:ypu:ypu...imi echipez masina cu gume adevarate...si poate un blocant pe spate:grin: atunci o sa reusesc sa ies din mocirla...:dr1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Mii de multumiri organizatorilor ! Un eveniment cit se poate de reusit dupa prerea mea, la care voi reveni cu placere.Asteptam rezultatele clasamentului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Mii de multumiri organizatorilor ! Un eveniment cit se poate de reusit dupa prerea mea, la care voi reveni cu placere.Asteptam rezultatele clasamentului. REZULTATELE clasamentului ?!?!?! uite aici blat :ha: :ha::ha: nu stiu daca am auzit bine dar era ceva de genu' pune apa in groapa ...mai multa sa nu treaca Petre :ha: Editat Martie 17, 2013 de Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Multumesc pentru o duminica perfecta, organizatorilor si lui Flash Mircea pentru invitatie :tk. Meeeega distractie :ypu:ypu:ypu...imi echipez masina cu gume adevarate...si poate un blocant pe spate:grin: atunci o sa reusesc sa ies din mocirla...:dr1 Bafta!!Mi-a placut ambitia ta.Asta e cel mai important, restul vin pe parcurs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Nici vorba! Cel care a venit dupa mine, cheloo, daca nu ma insel, cu simexuri! El a dat apa afara de a inceput sa se scurga! Eu as fi pus troliul din prima daca domnii organizatori m-ar fi lasat GRESIT !!! FOARTE GRESIT D-l Bullbar,eu,CHELLO,am FEDERAL COURAGIA SI FARA TROLIU.....asa ca te rog putin RESPECT pt SAMURAI !!!!!!!!!!!!!!! Astept raspuns "PUBLIC" ! :fr2 SAU :ps........... O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Diana Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Bafta!!Mi-a placut ambitia ta.Asta e cel mai important, restul vin pe parcurs. Invat si ma echipez Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova DA,super distractie,Cobra la inaltime,ma angajez sa onorez si alte invitatii din partea ta,FELICITARI !!! Esti "mare" asa ca la propriu mai ai de "lucrat" :bravo O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Felicitari organizatorilor - Cobrra, Costin, Razvan, etc - au facut treaba buna: trasee suficient de lungi, bucati de traseu mai grele, etc. Traseul de standard mt a fost (cel putin) la nivel de etapa de campionat, bravo ! Revenim cu placere oricand, gasca din ploiesti e de nota 10 (ca de obicei :) ) ! exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Concurs sau de fapt "ieseala" mai mult decat reusita ! Nu pot sa nu remarc DUSTERUL care m-a lasat interzis,nu pot sa nu remarc un pilot precum Diana ,care s-a descurcat mai mult decat admirabil la MT si tototdata determinarea fiecaruia mai ales la open. Jighi ai fost iar sufletul petrecerii chiar daca a trebuit "sa stai in cap pentru asta". Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova cu vitara aia lunga de topaia k nebuna, la standard AT si toata lumea zicea "nu cred k e masina lui, de ii da asa" eram eu!!! nu are nimeni o poza cu masinuta mea. macar cu o saritura cand s-au desprins toate rotile/macar 2 de pe drum. k nu mi-am spart grupu degeaba. reusita plimbarea. :br vreau clasamentul ala sa vad pe ce loc am iesit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Felicitari tie, Cobrra si echipei tale !! Pentru un prim eveniment de acest fel organizat de voi a iesit foarte bine !!! FELICITARI !! Pozele de la mine si ceva filmulete, mai intarzie nitel.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fnicolau Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Intr-adevar, felicitari organizatorilor care ne-au oferit acasta minunata "iesire". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Bravo Cobrra !! Cand am plecat prost, s-a terminat pe acolo ...astazi au terminat, traseul 3-4 masini la open ...restul abandon ! Imi cer scuze ca am plecat dupa finish , am fost dezamagit de aceaeea groapa plina de mal , la mine fiid ultimul , pe intuneric si dezorientat am picat in plasa ! M-am infipt in pamant ( mal ) pana la capota ...trolierea a decurs ff prost ...aveam nevoie de o masina in lateral stanga care nu a fost , m-au troliat spate , cam 10 minute , iar restul de traseu l-am facut in 8 minute ...oare cine a gresit , eu sau ...? Cobra te felicit , ai avut curaj sa faci un asemenea eveniment , tine-o tot asa , a fost ff reusit , te vei experimenta pe viitor si totul va iesi ca la carte ! Asa ca ia sfaturile sau sugestiile de bine ! Editat Martie 17, 2013 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgechinezu Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Concurs sau de fapt "ieseala" mai mult decat reusita ! Nu pot sa nu remarc DUSTERUL care m-a lasat interzis,nu pot sa nu remarc un pilot precum Diana ,care s-a descurcat mai mult decat admirabil la MT si tototdata determinarea fiecaruia mai ales la open. Jighi ai fost iar sufletul petrecerii chiar daca a trebuit "sa stai in cap pentru asta". Multumesc frumos pt apreciere, Dusterului meu inca ii mai bate inima de emotiile aplauzelor :)) Felicitari si tie si sa ne vedem cu bine !!! georgechinezu Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate