Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 437
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

eventual daca are cineva poze filmulete...etc cu o Lada niva alba adica cu mine ii multumesc anticipat pentru ele daca mi le da si mie pe privat sau eventual un link ceva de unde sa le descarc :)

Iti pun eu maine,ca azi nu mai vad tastele:grin:

P.S. Daca eram primii la start,ieseam pe locul 1! Tot respectul pt ceilalti concurenti.Nu mi-as fi imaginat ca o masina ca a mea poate atat,daca are la volan un pilot cu experienta!:1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Un eveniment frumos organizat,spectacolul,caterinca si buna dispozitie nu au lipsit.Pun si eu link cu pozele care le-am facut eu. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.516829191692700.1073741825.100000968702438&type=1&l=b9c02acf50

Felicitari organizatorilor si la mai mare!

Link spre comentariu

Felicitari Cobra! Un traseu execelent la standard MT.

Respect ca ai facut toate astea din pasiune si nu pentru bani.

Link spre comentariu

Super iesire felicitari organizatorilor si participantilor.Au fost de toate abandonuri, descalificari, stricaciuni dar si multe masini care au facut spectacol a fost un Pajero care a reusit sa iasa din balta cu salt poate are cineva poza.Felicitari amicilor mei in primul rand Sorin (Vitara lunga grup fata spart dupa proba standard AT),Sorinchinezul Duster ai facut senzatie vezi daca ai fost cu mine la antrenamente, Bogdan cu Feroza mai razbunat si a terminat traseul.Imi pare rau pentru Memo si Oni cu Grand G open se pare ca iar au avut ghinion cu masina.Facocerul nu a vrut sa puna toata puterea jos ambreiajul este cam obosit, groapa aia era de tot rahatul cumbinata cu gume mici plus ca lui nu-i place la deal :)))dar nu conteaza am invatat multe.

Bafta tuturor.

437186017_Facocerulsus.jpg.d2dc7bde6eba17a08f24706aae087e33.jpg

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

am ajuns si eu acasa.a fost frumos. acum astept si podimiu oficial. k nu a mai stat sa completeze acum diplomele. mi-a fost mila putin de grupu fata dar se repara el pe parcurs.

va salut

Link spre comentariu

Frumos... cam frig ... dar frumos. Felicitari organizatorilor!

Sper ca nu m-am facut de "comando" cu Ignisu`; abia astept sa vad daca sunt pe ultimul loc sau nu. :grin:

PS: cred ca mi-a intrat si mai mult microbul .... si cred ca o sa schimb Ignisul cu un Sami... "sa ma dau si eu cu baetii". :wink:

Editat de annddyy
Link spre comentariu

FELICITARI ORGANIZATORILOR.

A fost o intalnire frumoasa,felicitari si pompierilor care au scos aerul din groapa.

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Multumesc pentru o duminica perfecta, organizatorilor si lui Flash Mircea pentru invitatie :tk. Meeeega distractie :ypu:ypu:ypu...imi echipez masina cu gume adevarate...si poate un blocant pe spate:grin: atunci o sa reusesc sa ies din mocirla...:dr1

• Like 1
Link spre comentariu

Mii de multumiri organizatorilor ! Un eveniment cit se poate de reusit dupa prerea mea, la care voi reveni cu placere.Asteptam rezultatele clasamentului.

Link spre comentariu

Mii de multumiri organizatorilor ! Un eveniment cit se poate de reusit dupa prerea mea, la care voi reveni cu placere.Asteptam rezultatele clasamentului.

REZULTATELE clasamentului ?!?!?! uite aici blat :ha:

derr.jpg.cda86930b593bc5ebcbe5ed57e5f7fec.jpg

:ha::ha: nu stiu daca am auzit bine dar era ceva de genu' pune apa in groapa ...mai multa sa nu treaca Petre :ha:

Editat de Marianw8
...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia.
Link spre comentariu

Multumesc pentru o duminica perfecta, organizatorilor si lui Flash Mircea pentru invitatie :tk. Meeeega distractie :ypu:ypu:ypu...imi echipez masina cu gume adevarate...si poate un blocant pe spate:grin: atunci o sa reusesc sa ies din mocirla...:dr1

Bafta!!Mi-a placut ambitia ta.Asta e cel mai important, restul vin pe parcurs.

Link spre comentariu

Nici vorba! Cel care a venit dupa mine, cheloo, daca nu ma insel, cu simexuri! El a dat apa afara de a inceput sa se scurga! Eu as fi pus troliul din prima daca domnii organizatori m-ar fi lasat

GRESIT !!! FOARTE GRESIT D-l Bullbar,eu,CHELLO,am FEDERAL COURAGIA SI FARA TROLIU.....asa ca te rog putin RESPECT pt SAMURAI !!!!!!!!!!!!!!! Astept raspuns "PUBLIC" !

:fr2 SAU :ps...........

O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1:
Link spre comentariu

Bafta!!Mi-a placut ambitia ta.Asta e cel mai important, restul vin pe parcurs.

Invat si ma echipez :sm Multumesc!

Link spre comentariu

DA,super distractie,Cobra la inaltime,ma angajez sa onorez si alte invitatii din partea ta,FELICITARI !!! Esti "mare" asa ca la propriu mai ai de "lucrat" :bravo

O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1:
Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor - Cobrra, Costin, Razvan, etc - au facut treaba buna: trasee suficient de lungi, bucati de traseu mai grele, etc. Traseul de standard mt a fost (cel putin) la nivel de etapa de campionat, bravo !

Revenim cu placere oricand, gasca din ploiesti e de nota 10 (ca de obicei :) ) !

exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti.
Link spre comentariu

Concurs sau de fapt "ieseala" mai mult decat reusita !

Nu pot sa nu remarc DUSTERUL care m-a lasat interzis,nu pot sa nu remarc un pilot precum Diana ,care s-a descurcat mai mult decat admirabil la MT si tototdata determinarea fiecaruia mai ales la open.

Jighi ai fost iar sufletul petrecerii chiar daca a trebuit "sa stai in cap pentru asta".

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

cu vitara aia lunga de topaia k nebuna, la standard AT si toata lumea zicea "nu cred k e masina lui, de ii da asa" eram eu!!!

nu are nimeni o poza cu masinuta mea. macar cu o saritura cand s-au desprins toate rotile/macar 2 de pe drum.

k nu mi-am spart grupu degeaba.

reusita plimbarea. :br

vreau clasamentul ala sa vad pe ce loc am iesit

Link spre comentariu

Felicitari tie, Cobrra si echipei tale !!

Pentru un prim eveniment de acest fel organizat de voi a iesit foarte bine !!!

FELICITARI !!

Pozele de la mine si ceva filmulete, mai intarzie nitel....

Link spre comentariu

Bravo Cobrra !!

Cand am plecat prost, s-a terminat pe acolo ...astazi au terminat, traseul 3-4 masini la open ...restul abandon !

Imi cer scuze ca am plecat dupa finish , am fost dezamagit de aceaeea groapa plina de mal , la mine fiid ultimul , pe intuneric si dezorientat am picat in plasa !

M-am infipt in pamant ( mal ) pana la capota ...trolierea a decurs ff prost ...aveam nevoie de o masina in lateral stanga care nu a fost , m-au troliat spate , cam 10 minute , iar restul de traseu l-am facut in 8 minute ...oare cine a gresit , eu sau ...?

Cobra te felicit , ai avut curaj sa faci un asemenea eveniment , tine-o tot asa , a fost ff reusit , te vei experimenta pe viitor si totul va iesi ca la carte !

Asa ca ia sfaturile sau sugestiile de bine !

Editat de Astral

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Concurs sau de fapt "ieseala" mai mult decat reusita !

Nu pot sa nu remarc DUSTERUL care m-a lasat interzis,nu pot sa nu remarc un pilot precum Diana ,care s-a descurcat mai mult decat admirabil la MT si tototdata determinarea fiecaruia mai ales la open.

Jighi ai fost iar sufletul petrecerii chiar daca a trebuit "sa stai in cap pentru asta".

Multumesc frumos pt apreciere, Dusterului meu inca ii mai bate inima de emotiile aplauzelor :))

Felicitari si tie si sa ne vedem cu bine !!!

georgechinezu

Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare