Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

cobrra

Postări Recomandate

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Pe pagina mea de fb am sa deschid tuturor albumul BAICOI TRIAL sa va puteti eticheta. Pe restul nu le puteti vedea. Am sa pun acolo toate pozele pe care le am.

air_wolf tu ai fost cu dusterul ala smeker cu simex? Bravo bro! Esti super sofer!

Salutare Petre cu Dusterul argintiu am fost eu si nu sunt siemxuri sunt MT Federal Couragia iar air_wolf Edi mi-a fost mie copilot iar dupa s-a dat si el cu Dusterul lui maro si el tot cu MT in care s-a bagat cu un mare curaj - fara scuturi, nenea Edi de apreciat curajul dar si indemanarea ta!!!

Felicitari tuturor !!!

georgechinezu

Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 437
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

nu, supersoferul e georgechinezu :rsp eu eram ala cu dusteru' maro :ha:

Multumesc nenea Edi !!! Hai ma ca ma faci ma inrosesc de la atatea aprecieri :)) ca pana la urma daca nu te aveam pe tine copilot poate nu faceam trebusoara asta .

georgechinezu

Link spre comentariu

Super iesire felicitari organizatorilor si participantilor.Au fost de toate abandonuri, descalificari, stricaciuni dar si multe masini care au facut spectacol a fost un Pajero care a reusit sa iasa din balta cu salt poate are cineva poza.Felicitari amicilor mei in primul rand Sorin (Vitara lunga grup fata spart dupa proba standard AT),Sorinchinezul Duster ai facut senzatie vezi daca ai fost cu mine la antrenamente, Bogdan cu Feroza mai razbunat si a terminat traseul.Imi pare rau pentru Memo si Oni cu Grand G open se pare ca iar au avut ghinion cu masina.Facocerul nu a vrut sa puna toata puterea jos ambreiajul este cam obosit, groapa aia era de tot rahatul cumbinata cu gume mici plus ca lui nu-i place la deal :)))dar nu conteaza am invatat multe.

Bafta tuturor.

Da multumesc ! ai vazut ce inseamna un antrenament inainte de concurs ? deci tre sa ne perfectionama la cat mai multe iesiri oricum eu la 2-3 saptamani sunt prin noroaie la antrenament :P

georgechinezu

Link spre comentariu

luati dde va amuzati...circoloko...

...prea multa tuica...:2dr

A fost super marfa ...cu de toate....asta a dovedit ca masinile de genul asta sunt limitate...indiferent de marca nu poate sa treaca de asa mlastina..indiferent cat te tine masina...

Editat de Astral

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

Foarte tare evenimentul, traseul cu de toate ( ca o shaorma de la dristor ). Felicitari organizatorilor si participantilor. As vrea totusi sa fac o observatie: Ar fi trebuit ca acelora care au iesit cu masina intreaga din groapa, sa le fie permis sa termine traseul, chiar daca nu s-au incadrat in cele 15 min. Adica cel mai bun timp a fost de 13 si ceva si timpul maxim permis de 15... Inainte de concurs se vehicula ceva cu 25. Dar a fost ok.

4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc
Link spre comentariu

Super eveniment,felicitari Cobrra, felicitari echipei organizatoare, felicitari concurentilor, rar asa ieseala frumoasa si atractiva, eu unul sunt friguros ca o baba si tot m-a apucat 18.30 in teren, caut niste poze mai tarziu si le urc aici.

Nu in ultimul rand MULTUMIRI EXAGERATE crestinilor cu Toyotica neagra ce au deschis usa unui calator vai steaua lui cu ditamai doua dealuri in fata si fara suflu.

Link spre comentariu

@Astral, dusterul argintiu este georgechinezu. :rsp

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Cobrra nu se dezminte si, ca de obicei, organizeaza iesiri foarte misto.

FELICITARI.

Asteptam clasamentul.

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

Salutare Petre cu Dusterul argintiu am fost eu si nu sunt siemxuri sunt MT Federal Couragia iar air_wolf Edi mi-a fost mie copilot iar dupa s-a dat si el cu Dusterul lui maro si el tot cu MT in care s-a bagat cu un mare curaj - fara scuturi, nenea Edi de apreciat curajul dar si indemanarea ta!!!

Felicitari tuturor !!!

ahaaaa...deci n-am inteles nimic, dar acum te stiu ca ai pitbull :grin:

Link spre comentariu

Nici vorba! Cel care a venit dupa mine, cheloo, daca nu ma insel, cu simexuri! El a dat apa afara de a inceput sa se scurga! Eu as fi pus troliul din prima daca domnii organizatori m-ar fi lasat

GRESIT !!! FOARTE GRESIT D-l Bullbar,eu,CHELLO,am FEDERAL COURAGIA SI FARA TROLIU.....asa ca te rog putin RESPECT pt SAMURAI !!!!!!!!!!!!!!! Astept raspuns "PUBLIC" !

:fr2 SAU :ps...........

Mia intai, care samurai? Apoi nu prea inteleg eu semnele alea de la sfarsit, dar sa zicem ca-s doar emoticoanse si nu ma ameninti la propriu :ha: Iar dovada....iat-o

IMGP3608.thumb.jpg.061c12c4b0a88a36fd02642103f2d713.jpg

IMGP3629.thumb.jpg.ebe1ea9d96a09d3deb34a2a010ea5ed4.jpg

Cat despre troliu ... eu inteleg ca tu nu prea le ai cu offroadul, dar daca vrei sa inveti incearca sa o faci intr-un mod realist. Ceea ce eu facut TOTI cei care au venit dupa mine, eu n-am facut: am pus troliu ca sa nu distrug din prima groapa si sa dau inainte si inapoi pana cand as fi iesit. Eu am incercat de doua ori si apoi am pus troliu TOCMAI ca sa nu distrug groapa.

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

Felicitari lui Cobra si echipei care s-au ocupat de organizarea acestui concurs foarte bine organizat si restaurantului Danke-Bavaria pentru ospitalitate si micul dejun .

Daca un concurs fara cheltuieli (din partea participantilor) e asa organizat, sunt curios cum arata unul organizat la care se plateste o taxa de inscriere? Felicitari inca o data pentru efortul depus. Pacat ca nu am reusit sa vad si clasa Open.

Astept cu nerabdare clasamentul sa vad pe ce loc sunt.

Editat de silviusss
Link spre comentariu

Mia intai, care samurai? Apoi nu prea inteleg eu semnele alea de la sfarsit, dar sa zicem ca-s doar emoticoanse si nu ma ameninti la propriu :ha: Iar dovada....iat-o

[ATTACH=CONFIG]172054[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]172055[/ATTACH]

Cat despre troliu ... eu inteleg ca tu nu prea le ai cu offroadul, dar daca vrei sa inveti incearca sa o faci intr-un mod realist. Ceea ce eu facut TOTI cei care au venit dupa mine, eu n-am facut: am pus troliu ca sa nu distrug din prima groapa si sa dau inainte si inapoi pana cand as fi iesit. Eu am incercat de doua ori si apoi am pus troliu TOCMAI ca sa nu distrug groapa.

Mda toata apa aia a curs la vale daca nu curgea poate treaba mergea mai repede ajungeam toti la balta si pe GPS nu il mai prindea noaptea in traseu :D.Dupa incercarile mele nereusite de a urca traseul a fost modicat, oricum mi-a placut am vazut ce poate masina.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

uite ce zice: content is currently unavailable.The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

■Return home.

O fi de la mine?

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

uite ce zice: content is currently unavailable.The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

■Return home.

O fi de la mine?

Nu e de la tine. Nu ai permisiunea sa le vezi. trebuie sa le puna pe "public"

Link spre comentariu

Am fost ieri la trialul organizat de Cobrra si ACS Offroad Prahova la circuitul de motocros de la Tintea.

Evenimentul a fost bine organizat, iar efortul merita toate aplauzele fiinda a fost cu intrarea libera desi a fost organizat conform standarelor de securitate: pompieri, politie rutiera, etc.

S-au adunat vreo 60+ masini, in 3 clase: Standard AT, Standard MT si Open, a fost o zi de offroad reusita, distractie, etc.

Pentru un concurent / organizator cu ceva experienta s-au vazut si scapari, majoritatea provenite de la lipsa de experienta, si una provenita de la incapatanare :). Spre exemplu, faptul ca nu s-a parcurs traseul cu masina nici pentru demonstratie nici pentru a-l definitiva a condus la situatii neprevazute aparute la trecerea primilor concurenti:

la Standard MT de exemplu, era o groapa cu apa, care, dupa primii 2 concurenti a ramas cu mai putina apa, in schimb apa iesita din groapa a omorat urcarea de pana acolo, facand-o impracticabila pt clasa standard, deci a trebuit reconfigurat traseul (largit).

tot la clasa Standard MT organizatorii au pus pret pe distractia spectatorilor, impingand concurentii sa forjeze motoarele, refuzand sa introduca un punct de troliere pe urcarea uda despre care ziceam mai sus. Incet incet, cu ajutorul soarelui, cu ajutorul largirii traseului, a urcat toata lumea, dar vorbesc despre atitudine nu rezultate (sigur ca cei care erau mai la inceput s-au bucurat tare ca au reusit sa urce pe roti).

la clasa Open, organizatorii au propus o urcare cu troliere, unde au dus un HDJ pe post de punct de troliere. La primul concurent insa (intamplator o masina mare si grea - namely me), s-a constatat ca HDJul singur nu era suficient, a mai fost nevoie de o masina, etc - minute pierdute, etc. Tot la Open se envizajase o anumita coborare la care s-a renuntat fiindca era prea periculoasa la cum era configurat traseul.

Pe de alta parte, traseele au fost bine alese pentru clase, cat sa iti dea ceva de lucru, dar fara mari riscuri de a lovi masina, de a o rasturna, etc (sigur ca da, daca insisti reusesti :) ), organizatorii au fost flexibili cu inscrierile, cu gestiunea participantilor, etc.

Cu siguranta lumea s-a distrat si Cobrra si ACS Offroad Prahova merita laude si apreciere pentru munca depusa si pentru cat de bine le-a iesit din prima incercare.

Eu personal trebuie sa multumesc in plus fata de multumirile normale de la concurentii carora cineva a muncit ca sa le puna la dispozitie un traseu, si pentru faptul ca mi s-a permis sa intru si la Standard MT si la Open, si pentru ca, dupa ce mi-a iesit cablul de pe troliu (a 3-a oara cand aceasta treaba imi omoara o iesire - de 2 ori ca pilot odata ca si copilot - la o etapa!), au muncit cu 2 masini sa ma scoata din mlastina in care eram :)

Filmarea mea de ieri, la trialul organizat de Cobrra si ACS . Primele minute sunt la standard MT iar ultimele sunt evolutia de la Open, inainte de scufundarea postata deja de Razvanutza pe Facebook si care ma astept sa mai apara in vreo 20 de filmari si poze :)))

La tura de Standard, ii multumesc in special si lui Razvantuza pentru ca a reusit sa gaseasca un mod cum sa imi transmita o ruta alternativa (eu in general neascultand ce zic spectatorii, indiferent cat de binevoitori sunt :) ) - cred ca m-a strigat pe nume...

Link spre comentariu

■Return home.

O fi de la mine?

Scuze, am modificat statusul, acum ar trebui sa functioneze:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4951164375715.1073741825.1197050626&type=1

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]172054[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]172055[/ATTACH]

care "dovada" Petre ? ca am MT-uri si nu Simex ? iar cu offroad-ul ... nu stiu ce sa zic,m-au batut la timp DOAR doi care aveau Simexuri,am intrebat,eu 3,38,Jimny rosu(piticu82)cu 3,26 si Samurai crem(johny.ro) cu 3,22 asa ca ...

urat sa faci afirmatii despre altii in necunostinta de cauza ! "MIEJI" pot fi toti,de treaba se pare ca suntem putini,oricum mie unul mi-a placut prezenta ta,ai fost tare cu toate comentariile tale,mai stau pe langa tine la evenimente:1

O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1:
Link spre comentariu

care "dovada" Petre ? ca am MT-uri si nu Simex ? iar cu offroad-ul ... nu stiu ce sa zic,m-au batut la timp DOAR doi care aveau Simexuri,am intrebat,eu 3,38,Jimny rosu(piticu82)cu 3,26 si Samurai crem(johny.ro) cu 3,22 asa ca ...

urat sa faci afirmatii despre altii in necunostinta de cauza ! "MIEJI" pot fi toti,de treaba se pare ca suntem putini,oricum mie unul mi-a placut prezenta ta,ai fost tare cu toate comentariile tale,mai stau pe langa tine la evenimente:1

Chello, nu stiu daca realizezi, dar e o mare diferenta intre ce facem in teren si ce facem pe forum. Aici o dam de la unul la altul. Exemplu: masina ta e de cacat! Iar tu raspunzi: Daca ma pis inaintea rotilor tale o sa bagi blocantii! Asta e spiritul! Daca vei mai sta prin offroad pe langa mine, ai sa inveti :ha: Cat despre cine a scos apa din groapa...tu chiar crezi ca asta reprezinta un subiect pt mine?????:grin:

Concluzia: esti mare, stai intr-o masina mica si trebuie sa-ti dezvolti umorul! Si sa stii ca nu e bine sa ma ameninti pt ca-s mic, sufar cu inima si am un avocat belea!:ang3 (Daca nici p'asta n-o intelegi, promit ca-ti fac dictionar de glume)

Later edit: Tu realizezi ca daca stimatii colegi ar fi auzit ce spuneam despre ei cand mergeau in teren (mergeau e un fel de a spune, pt ca de fapt isi balabaneau trotinetele prin namol) as fi cel mai batut membru al forumului?!

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare