chello Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Am uitat sa mentionez D-l Petre ca pt mine este prima participare la un astfel de eveniment si neoficial as fi pe locul 3 asa ca nu am spus ca sunt experimentat sau ca sunt miezul din ....,pt prima data ce sa zic,incerc si eu sa nu fac de ras offroad-erii din Club daca tot m-au acceptat DAR TIN SA MULTUMESC CELOR MAI EXPERIMENTATI PT INCURAJARI SI SUPORTUL ACORDAT,DE SUSTINEREA CARE BENEFICIAZA MEMBRII MAI NOI AI ACESTUI MINUNAT CLUB,MII DE MULTUMIRI LUI PETRE NITEANU PT SFATURI SI :cl(cu atatea ..caturi ma face sa ma intreb daca alte cluburi mai accepta membrii) de lasat de offroad nu ma las dar la altii care te sustin si te sprijina zau ca m-as duce :uameni:bleah O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Felicitari organizatorilor si deopotriva concurentilor! Este primul eveniment de acest gen la care particip si am ramas placut impresionat si de organizare si de trasee si de concurenti! Organizatorilor le urez mult succes in continuare in organizarea evenimentelor de acest gen:br Am sa pun si niste poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Cand Samuraiul o sa aiba greutatatea Patrolului si cand Toyota 80 o sa fie de greutatea unei Vitare atunci sa se faca clasamente. Atunci sa combatem pe forumuri, ce tari suntem Cum ar fi daca la box s-ar bate unu de la categoria musca cu unu de la categoria grea.... Cum ar fi ca la haltere sa il pun pe unu de 60kg sa ridice cit ridica o namila de 140kg..... S-a gandit cineva din lumea asta mare a ofrodului sa puna problema asta? Silviu Bulugioiu, sau Logofatu Cristian puteti sa imi raspundeti? Nu vreau sa supar samuraistii, sau vitaristii,( am si eu o vitara) dar incerc sa prezint o realitate. Ne urcam pe cantar si concuram. Si dupa aia ne laudam ce buni piloti mai suntem. Ceva nu e corect in lumea offroad. Dar asta e ... ne bucuram si mergem la distractie . Scuze daca sunt offtopic Cobra, Impresiile ti le-am spus aseara. O iesire binevenita, care ne deschide apetitul de competitie, dupa o pauza destul de lunga. Daca veneam cu 90-ul faceam un pic de spectacol gen Piede, dar nu am cum ca are rezervorul fisurat... ( si nu aveam snorchel ca sa ies din groapa) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Da, ca bine spuneti.Imi aduc aminte cand mergeam cu baietii la liniute puteam sa ma dau si cu Dacia Supernova pentru ca intram la grupa A1 maxim 75cp pe urma urmau restul grupelor in functie de motorizare.Nu ar fi greu nici in offroad sa se faca o oarecare imparteala in functie de motorizari.Nu sariti este doar o parere asa din exterior. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Cand Samuraiul o sa aiba greutatatea Patrolului si cand Toyota 80 o sa fie de greutatea unei Vitare atunci sa se faca clasamente. Atunci sa combatem pe forumuri, ce tari suntem Cum ar fi daca la box s-ar bate unu de la categoria musca cu unu de la categoria grea.... Cum ar fi ca la haltere sa il pun pe unu de 60kg sa ridice cit ridica o namila de 140kg..... S-a gandit cineva din lumea asta mare a ofrodului sa puna problema asta? Silviu Bulugioiu, sau Logofatu Cristian puteti sa imi raspundeti? Nu vreau sa supar samuraistii, sau vitaristii,( am si eu o vitara) dar incerc sa prezint o realitate. Ne urcam pe cantar si concuram. Si dupa aia ne laudam ce buni piloti mai suntem. Ceva nu e corect in lumea offroad. Dar asta e ... ne bucuram si mergem la distractie . Scuze daca sunt offtopic Cobra, Impresiile ti le-am spus aseara. O iesire binevenita, care ne deschide apetitul de competitie, dupa o pauza destul de lunga. Daca veneam cu 90-ul faceam un pic de spectacol gen Piede, dar nu am cum ca are rezervorul fisurat... ( si nu aveam snorchel ca sa ies din groapa) dar totusi trebuie luat in calcul si raportul greutate forta(cai,cuplu)...si atunci mai vedem daca mai sufera comparatie,cu respect O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ceva nu e corect in lumea offroad. ( si nu aveam snorchel ca sa ies din groapa) de fapt este "znorcar" :cn si da, ceva nu este corect! hai sa iesim pe coclauri, sa ne plingem acolo :x LE: au facut dusterele traseul si balta si groapa si urcare? nu ca zic, dar vreau sa spun: masini STDANDARD cu MT-uri. pai era frumos sa zic ca nu ma dau ca in fata mea au fost cu 33' si cu roll-cage si cu trolii si cu OME si Ironman? am ales sa ma distrez si sa ma dau "la plimbare". ca nu era greu sa-i "rup fisu' :D " si nici sa-i dau in gura, dar la final pe mine ma astepta nota de plata. Editat Martie 18, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piticu82 Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova SALUTARE ! Domnilor apropo de Suzuki care au avut simex si nu blocanti ca alti cu MT-uri si motor de 1,3 nu de 4,2 ba chiar mai mare, PITCU82 nu se supara daca il puneti pe ultimul loc ,foarte important a fost sa particip sa nu inbatranesc degaba. :old:banana DACA CITITI DISCUTIA DE LA PAGINA 7 veti opserva ca a intrebat cineva daca se poate cu simex la standard MT si COBRA ia spus ca se poate.:al LA open eram deposit de situatie ,jimnylica este singura masinute pe care o am si nu-mi permit sa o stric prea tare . MULTUMESC MULT pentru gazduire organizatorilor a fost prima participare de acest fel la care am fost. da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova multumim si felicitari pentru organizarea foarte buna propun premiu special pentru domnul cu Suzuki Ignis si cele doua Duster :) o filmare de pe masina pe traseul standard MT: iertati cuvintele urate de frustrare ca nu mai vedeam nimic prin parbriz pe la sfarsit Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misu2011 Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Felicitari organizatorilor, o iesire bine venita la aer si distractie Prima mea iesire "oficiala" in off si trial. Multumesc inca o data vecinului meu Emil pentru ca mi-a inoculat microbu'. Asteptam clasamentul la standard MT sa vedem unde ne-am clasat. Ce zici emicos ??? O sa pun niste filmuletze cu Alex 4x4 si cu "deschizatorul" number 21 !! daca reusesc sa le urc pe youtube . Salutare tuturor Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
annddyy Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova multumim si felicitari pentru organizarea foarte buna propun premiu special pentru domnul cu Suzuki Ignis si cele doua Duster :) o filmare de pe masina pe traseul standard MT: iertati cuvintele urate de frustrare ca nu mai vedeam nimic prin parbriz pe la sfarsit Merci de apreciere. Am bagat Ignisul din 2 motive: 1. Era un X3 care isi dorea sa participe la Standard AT. In general nu sunt prea placute persoanele care au genul asta de masini (e doar o experienta personala) pentru ca au un anumit grad de superioritate fata de ceilalti (nu il cunosc pe posesor, dar, repet e doar o experienta personala pana in prezent). Sunt un pic dezamagit ca a abandonat ... 2. Distractie. Cand te mananca .... pai te mananca ! Felicitari baiatului cu Dusterul alb; a fost o surpriza totala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova am mai spus o repet :) bravo Cobra mai vin in zona e frumos are potential iar noroiul ala imi aminteste de Buzau...penteleu...REA...pe vremuri :) oricum din start nu vreau sa spun ca ala e mai tare ala o are mai tare si ala e cu buldozerul :) cred ca cel mai simplu pentru eliminarea altor discutii era privit acum dupa si analizand realitatea din teren...era mai bine ca acolo inspre panta in stanga gropii cu apa sa se faca un mal mic de pamant care sa retina apa sa nu se duca la vale ci sa ramana in zona gropii, asta ca o sugestie pentru organizatori si pentru viitor eventual pentru altii. spun asta ca astfel chiar daca apa o scotea unul sau altul din groapa se prelingea inapoi sau macar se uda zona apropiata nu pleca la vale si asa aveau toti conditiile similare la urcare si pe cat posibil si conditiile similare ale gropii cu apa /cantitate adancime...etc Malul nu ai cum sa il pastrezi mai ales in zona de iesire ca sigur e unul care ar fie troliul mai jos fie vreo punte rigida fie scuturi...etc si toate astea tatorita unghiului de atac diferit de la masina la masina si de dimensiunea consolei fata. acum repartizare pe clase de genul masina standard cu atata cilindree cu atata cuplu si atat de grea...etc nu stiu daca se poate face cand in regulament e definit ca:"" orice autovehicul cu tractiune 4x4 care nu are alte modificari inafara celor cu care iese pe poarta fabricii"" cu acceptarea unor cauciucuri mai cramponate eventual o bara fata spate care sa poata permite fixarea unui troliu. eu am dupa comentariile unora :) un gunoi de masina cazan /cotet /caruta...etc eu nu ma supar asta am si asta folosesc si nu am nici un complex sau frustrare fata de cei care au masini adevarate cum le place sa spuna y-uri hdj-uri...intradevar prin comparatie asa si sunt doar ca uneori mai conteaza si restul nu doar utilajul Petre eu am stat pe langa tine ca am fost printre primii calare pe gramada plus ca avem multi prieteni comuni da sa stii ca mai stau pe langa tine ca am ras de m-am stricat :) apropo aia cu blocantul saracului sa stii ca mi-a placut mult :) si da-mi o data link-ul ala unde ai pozele sa ma uit si eu la mine ca la tine nu ma uit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Petre eu am stat pe langa tine ca am fost printre primii calare pe gramada plus ca avem multi prieteni comuni da sa stii ca mai stau pe langa tine ca am ras de m-am stricat :) apropo aia cu blocantul saracului sa stii ca mi-a placut mult :) si da-mi o data link-ul ala unde ai pozele sa ma uit si eu la mine ca la tine nu ma uit :) Uite link-ul: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.504903469565985.1073741827.100001390088963&type=3 Cat despre cotete...sa nu vorbim :ha: Erau ieri niste pantofari prin teren...dar invata ei ce-nseamna offroad PS Mie mi placea cum te dadeai cu curu de scaun cand nu urca masina, sa-nebunesc:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova si da-mi o data link-ul ala unde ai pozele sa ma uit si eu la mine ca la tine nu ma uit :) Dai add pe facebuci si le vezi acolo asta daca ai cont daca nu iti faci. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova si da-mi o data link-ul ala unde ai pozele sa ma uit si eu la mine ca la tine nu ma uit :) Dai add pe facebuci si le vezi acolo asta daca ai cont daca nu iti faci. Nu e nevoie. E public albumul. Si trebuie sa ne mai intretinem un pic inainte de a deveni prieteni pe fb, nu de alta dar daca-si pune filmuletul cum da din cur in masina....imi strica imaginea publica:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Mie unul mi-a placut, un trial foarte activ pentru participanti, iar OPEN-ul, a fost deliciul seri. Cateva filulete si de la mine, pe parcurs ce le mai inghite Youtube-ul le postez si aici. S-auzim de bine Editat Martie 18, 2013 de cristeaandm :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova @Alexey si @Bullbar [video=youtube;crWNuO-ABM4] S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Multumesc Petre de poze cred ca esti singuru care ma fotografiat atata :) se pare ca ti-am facut o impresie buna :):):) de am meritat atata pelicula...numa Duke mi-a mai facut atatea poze la Iasi anu trecut da el le facea pentru dosarul de dauna de la asigurari :) apropo Cobra sau cine imi poate spune :) Sufa mea aia de 20 de metri de 10 tone care am lasat-o pentru open la asigurare sunt sanse sa o recuperez saptamana asta? ca la sfarsit de saptamana se anunta ceva iarasi si as vrea sa o am in dotare :) ziceau baietii deva de Bran si zona limitrofa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Multumesc Petre de poze cred ca esti singuru care ma fotografiat atata :) se pare ca ti-am facut o impresie buna :):):) de am meritat atata pelicula...numa Duke mi-a mai facut atatea poze la Iasi anu trecut da el le facea pentru dosarul de dauna de la asigurari :) .. Dragule, am sa-ti spun adevarul: la cum dadeai din cur in masina, ai fi meritat un pictorial:ha: Editat Martie 18, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Cand Samuraiul o sa aiba greutatatea Patrolului si cand Toyota 80 o sa fie de greutatea unei Vitare atunci sa se faca clasamente. Atunci sa combatem pe forumuri, ce tari suntem Cum ar fi daca la box s-ar bate unu de la categoria musca cu unu de la categoria grea.... Cum ar fi ca la haltere sa il pun pe unu de 60kg sa ridice cit ridica o namila de 140kg..... S-a gandit cineva din lumea asta mare a ofrodului sa puna problema asta? Silviu Bulugioiu, sau Logofatu Cristian puteti sa imi raspundeti? Nu vreau sa supar samuraistii, sau vitaristii,( am si eu o vitara) dar incerc sa prezint o realitate. Ne urcam pe cantar si concuram. Si dupa aia ne laudam ce buni piloti mai suntem. Ceva nu e corect in lumea offroad. Dar asta e ... ne bucuram si mergem la distractie Piede, discutia asta a aparut de-a lungul timpului de un numar de ori. De fiecare data parerile sunt impartite. Iti pot spune parerile mele la acest moment, daca tot ma intrebi :) Offroadul este un sport cu obstacole si probleme foarte diferite. Unele masini exceleaza la rezistenta / fiabilitate, altele la raportul cai / kg, altele flexeaza mai bine, etc. In functie de cum este construit un traseu unele masini vor fi avantajate si altele dezavantajate. Aici tine de organizator sa ofere pe cat posibil conditii egale pentru toata lumea prin includerea de probleme variate in traseu. Legat de cum a fost organizat trialul de duminica, a scris si Bullbar: la standard s-a bazat pe shpan, deci erau avantajate nu masinile cu motor mare sau masinile mari, etc ci asa cum a mai postat un coleg inainte, masinile cu un raport favorabil de cai/kg. De asemenea gumele conteaza mult mai mult si niste gume mai bune care se descarca mai usor au facut mult diferenta. La cate masini suntem in total la offroad, nu cred ca merita sa facem clasificari de grupe de 200cmc sau in rapoarte de zeci de cai / kg, etc. Pe de alta parte, daca ai o propunere concreta, completa (sau aproape completa) zic sa o postezi aici pe forum si sa dezbatem sute de useri , sa vezi ca parerile celorlalti difera mult de alte tale ;) Dincolo de toata discutia cu traseul si masinile, mai sunt de parere ca in prezent, pe noi nu ne diferentiaza atat de mult masinile (la o zi de offroad sigur nu, la cate un trial mai se intampla) cat talentul soferului si al copilotului (mai putin la trial), sau cat de bine isi cunosc / inteleg masinile. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Iar ati luat-o cu prostiile astea???? Deci nu ne era suficient pana acum ca ni le masuram, acum vreti sa ni le si cantarim??? Ia terminati cu prostiile astea despre offroad. Bai nene, in offroad e de caterinca. Vorbiti despre concursuri de offroad? Aia e alta mancare de peste. Investiti zeci de mii de euro, faceti ce face unul ca Boros Csaba si abia apoi aveti dreptul sa vi le cantariti. Dati-o dracu de treaba! Sau e vreun leopard p'aici care crede ca are drepturile sa ne explice cam cum e in offroad? 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Am fost ieri la trialul organizat de Cobrra si ACS Offroad Prahova la circuitul de motocros de la Tintea. Evenimentul a fost bine organizat, iar efortul merita toate aplauzele fiinda a fost cu intrarea libera desi a fost organizat conform standarelor de securitate: pompieri, politie rutiera, etc.............. Uite aici o idee sa nu iti mai iasa cablul sau plasma:se baga pe prima spira si pe spira 5 sau 8, depinde daca e cablu sau plasma. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Deci nu ne era suficient pana acum ca ni le masuram, acum vreti sa ni le si cantarim??? auzi, da' pe asta verde cum ai botezat-o? toyota era strumeleag... :pt The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Continuare S-auzim de bine Va mai urma :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Bravo Cobrra,felicitari tie si echipei tale:rsp:bravo Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Va multumesc tuturor in primul rand pentru prezenta si in al doilea pentru aprecierile aduse !!!! tin sa mentionez in mod special echipa care a dus ca acest eveniment sa fie pe placul dumneavoastra: moartea toyo-l razvan xtc momo patrol-lolo repect enorm pentru cei implicati !! va multumesc!!! legat acum de micile probleme sa le spun asa totul se datoreaza lipsei de experiente in astfel de evenimente si nu in ultimul rand lipsei de personal......mai ales avand in vedere ca totul a fost conceput ca fiind un evenimet FREE platit doar de cei implicati direct :2dr voi revenii cu un clasament in seara aceasta cu primii 5 la fiecare clasa mai putin open unde sunt doar 2 si cu imaginile de rigoare:grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate