Diana Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Concurs sau de fapt "ieseala" mai mult decat reusita ! Nu pot sa nu remarc DUSTERUL care m-a lasat interzis,nu pot sa nu remarc un pilot precum Diana ,care s-a descurcat mai mult decat admirabil la MT si tototdata determinarea fiecaruia mai ales la open. Jighi ai fost iar sufletul petrecerii chiar daca a trebuit "sa stai in cap pentru asta". Multumesc de incurajari! Inca sunt in stare euforica de ieri. Ma bucur mult ca nu m-am facut de vanilie :banana A fost absolut delicios. Abia astept urmatoarea iesiere :dr2 O seara frumosa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova @ cobra, vezi ca data viitoare uit un surub ceva in puntea fata, cum 2 la open sau samuraiul e trecut la clasa ATV :ha1 ps:nu am vazut si eu macar o poza si cu samuraiul meu ce sa mai zic de filmulet :sc las ca data viitoare o rastorn sa apar si eu in poze:grin: Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova un anunt important : toti participantii vor primii diplome de participare si ....10 % discount la orice produs cumparat de la mine sau house 4x4 si acum ceva imagini cu ceea ce-i asteapta pe fericitii castigatori .....:grin: http://img546.imageshack.us/img546/9197/img041gh.jpg http://img62.imageshack.us/img62/9103/img042gl.jpg http://img836.imageshack.us/img836/5656/img043am.jpg http://img842.imageshack.us/img842/9392/img045sb.jpg http://img28.imageshack.us/img28/4317/img046kp.jpg multumesc de asemenea sponsorilor : house4x4 gtc auto shop online snorkel.ro cobrra4x4.ro onlineautostop Editat Martie 18, 2013 de Yonutz 1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Felicitari organizatorilor si participantilor! :ypu:ypu:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Foarte frumos. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Multumesc de incurajari! Inca sunt in stare euforica de ieri. Ma bucur mult ca nu m-am facut de vanilie :banana A fost absolut delicios. Abia astept urmatoarea iesiere :dr2 O seara frumosa! .. Alti s-au facut de cacao,,dar asta e .....:ha1...nu e pentru prima data.. Editat Martie 18, 2013 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Mii de multumiri organizatorilor... Cateva filmari: [video=youtube_share;k--vMfzRbso] Editat Martie 18, 2013 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fnicolau Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova voi revenii cu un clasament in seara aceasta cu primii 5 la fiecare clasa mai putin open unde sunt doar 2 si cu imaginile de rigoare:grin: In primul rand, multumim pentru organizare. Intrebarea este: nu se poate un clasament complet pe fiecare clasa? Sa stim si noi cum stam, cu toate ca mai multi ne-am dat doar de placere, fara sa fortam, mai ales la AT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova "legat acum de micile probleme sa le spun asa totul se datoreaza lipsei de experiente in astfel de evenimente si nu in ultimul rand lipsei de personal......mai ales avand in vedere ca totul a fost conceput ca fiind un evenimet FREE platit doar de cei implicati direct :2dr " Salutare, bravos pentru actiunea asta! E de apreciat tot efortul facut (pasiune, voluntariat, poate si bani de acasa...:br:br:br etc). Si a iesit foarte misto, eu m-am distrat tare, prima participare, n-am sa uit usor. Bafta si la mai multe! APEL CATRE PUBLICUL CURIOS SI NONCONFORMIST: ce bine ar fi daca n-ati mai sta la 1 m de traiectoria masinii... poate iesi nasol. Mi-aduc aminte la alunecarea pe panta ca am zarit in stanga mea un... COPIL, mult prea aproape de masina in derapaj. Ca sa nu mai zic de incetinirea participantilor. Trial-ul Baicoi - Tintea 17.03.2013 - Standard MT - Patrol (MihaiT & Radu wick3d_o) : &feature=player_detailpage#t=69s Domnu' moderator, pot sa primesc si eu un "ecranas" ca si ceilalti la filmuletul meu? :grin: Editat Martie 20, 2013 de Mihai T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova @ cobra, vezi ca data viitoare uit un surub ceva in puntea fata, cum 2 la open sau samuraiul e trecut la clasa ATV :ha1 ps:nu am vazut si eu macar o poza si cu samuraiul meu ce sa mai zic de filmulet :sc las ca data viitoare o rastorn sa apar si eu in poze:grin: Ia d'acia: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Inca: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova auzi, da' pe asta verde cum ai botezat-o? toyota era strumeleag... :pt Se intituleaza "Soparla" si are drept scop transportarea mea in teren accidentat mul teren. Nu suntem cu spanul, nu suntem cu fitse, suntem bengosi :ha1:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova un anunt important : toti participantii vor primii diplome de participare si ....10 % discount la orice produs cumparat de la mine sau house 4x4 si acum ceva imagini cu ceea ce-i asteapta pe fericitii castigatori .....:grin: multumesc de asemenea sponsorilor : house4x4 gtc auto shop online snorkel.ro cobrra4x4.ro onlineautostop ma jur ca pentru pozele asteaa iti cer drepturi de autor! te astept maine la o cafea la mine. we have to talk MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Multumesc de incurajari! Inca sunt in stare euforica de ieri. Ma bucur mult ca nu m-am facut de vanilie :banana A fost absolut delicios. Abia astept urmatoarea iesiere :dr2 O seara frumosa! Nu mi spune ca esti blonda, cu parul lung si conduceai un MItsu! Pt ca daca esti, am o vorba sa ti spun din partea galeriei de baieti care ti-a apreciat (e la singular pt ca e vorba de galerie si nu de baieti) stilul, dar ti a negat atitudinea!:grin: Editat Martie 18, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Nu mi spune ca esti blonda, cu parul lung si conduceai un MItsu! Pt ca daca esti, am o vorba sa ti spun din partea galeriei de baieti care ti-a apreciat (e la singular pt ca e vorba de galerie si nu de baieti) stilul dar ti a negat atitudinea!:grin: Exact surpriza evenimentului in persoana! Felicitari maxime din partea organizatorilor pentru participare! MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova ceva poze si de la mine... O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Diana Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Nu mi spune ca esti blonda, cu parul lung si conduceai un MItsu! Pt ca daca esti, am o vorba sa ti spun din partea galeriei de baieti care ti-a apreciat (e la singular pt ca e vorba de galerie si nu de baieti) stilul dar ti a negat atitudinea!:grin: Da, eu sunt, insa nu inteleg ce anume a fost in neregula cu atitudinea mea...daca am deranjat pe cineva, nu asta mi-a fost intentia :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Diana Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Exact surpriza evenimentului in persoana! Felicitari maxime din partea organizatorilor pentru participare! Multumesc :tk A fost maaaxim :) Editat Martie 18, 2013 de Diana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova si inca... Editat Martie 18, 2013 de chello O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Diana...felicitari ptr cea mai plina masina cu noroi in toata coloana care cobora in dimineata asta pe Dobrogeanu Gherea:ha1 toata lumea-si rupea gatul dupa masina...si le pica buza cand au vazut cine conducea Mitza alba :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Da, eu sunt, insa nu inteleg ce anume a fost in neregula cu atitudinea mea...daca am deranjat pe cineva, nu asta mi-a fost intentia :( Draga mea, inainte de toate te rog sa ma ierti daca vorbele mele te-au deranjat. Nu asta a fost intentia. Au avut menirea de a-ti impulsiona stilul de condus in offroad. Nu ne-ai gresit cu nimic, mai ales noua, barbatilor de pe margine!:grin: 1. Imediat dupa ce ai scapat de groapa cu apa, te tineai de volan in loc sa tii volanul. 2. Daca erai barbat ti-am fi strigat "dai in pi..a", dar ne-am gandit ca nu ai intelege acest concept si atunci doar am ras intre noi, ca niste porci :al 3. Te rog, din suflet, sa intelegi ca tot ce scriu eu, in proportie de 99% este doar caterinca si esti fff misto in offroad. 4. Nu te lua dupa sfaturile lui Flash in offroad. Pt ca pentru el, offroadul este precum banana: lunga, colorata si cu conotatii sexuale Editat Martie 18, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Diana Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Diana...felicitari ptr cea mai plina masina cu noroi in toata coloana care cobora in dimineata asta pe Dobrogeanu Gherea:ha1 toata lumea-si rupea gatul dupa masina...si le pica buza cand au vazut cine conducea Mitza alba :ha: Merci. Mereu primesc priviri mirate :oo ...dar cui ii pasa. Fiecare cu piticii lui :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Diana Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Draga mea, inainte de toate te rog sa ma ierti daca vorbele mele te-au deranjat. Nu asta a fost intentia. Au avut menirea de a-ti impulsiona stilul de condus in offroad. Nu ne-ai gresit cu nimic, mai ales noua, barbatilor de pe margine!:grin: 1. Imediat dupa ce ai scapat de groapa cu apa, te tineai de volan in loc sa tii volanul. 2. Daca erai barbat ti-am fi strigat "dai in pi..a", dar ne-am gandit ca nu ai intelege acest concept si atunci doar am ras intre noi, ca niste porci :al 3. Te rog, din suflet, sa intelegi ca tot ce scriu eu, in proportie de 99% este doar caterinca si esti fff misto in offroad. 4. Nu te lua dupa sfaturile lui Flash in offroad. Pt ca pentru el, offroadul este precum banana: lunga, colorata si cu conotatii sexuale Multumesc pentru sfaturi. A fost prima mea participare la un astfel de eveniment, unde am venit de fun. Stiu ca am foaaaarte multe de invatat. Aleg din ce se vorbeste ceea ce cred ca este ok si constructiv pentru mine. Pot duce 'caterinca' si sunt dotata 'din fabrica' cu raspunsuri, insa doar dupa ce cunosc cat de cat persoana. Pana atunci stau cuminte in banca mea:D Am raspuns promt, deoarece chiar nu voiam sa deranjez pe nimeni. Atat. In ceea ce-l priveste pe Flash, nu pot decat sa-i multumesc. deoarece el mi-a spus de eveniment, si m-a inscris :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Diana Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Multumesc pentru sfaturi. A fost prima mea participare la un astfel de eveniment, unde am venit de fun. Stiu ca am foaaaarte multe de invatat. Aleg din ce se vorbeste ceea ce cred ca este ok si constructiv pentru mine. Pot duce 'caterinca' si sunt dotata 'din fabrica' cu raspunsuri, insa doar dupa ce cunosc cat de cat persoana. Pana atunci stau cuminte in banca mea:D Am raspuns promt, deoarece chiar nu voiam sa deranjez pe nimeni. Atat. In ceea ce-l priveste pe Flash, nu pot decat sa-i multumesc. deoarece el mi-a spus de eveniment, si m-a inscris :) P.S. Am mers cu pedala la maxim, insa nu tineau gumele si probabil ceva greseli de manuire a volanului :( Dar remediez problema ...cu gumele repede :ypu, ce indemanarea in timp:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova In ceea ce-l priveste pe Flash, nu pot decat sa-i multumesc. deoarece el mi-a spus de eveniment, si m-a inscris :) Flash-ule, iti multumesc ca ai inscris-o! Aaaa...si i-ai zis de eveniment!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate