Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Diana...felicitari ptr cea mai plina masina cu noroi in toata coloana care cobora in dimineata asta pe Dobrogeanu Gherea:ha1 toata lumea-si rupea gatul dupa masina...si le pica buza cand au vazut cine conducea Mitza alba :ha: Mariuse, tu esti casatorit de prea mult timp ca sa mai intelegi de ce le pica buza barbatilor in asemenea cauze. Te asigur insa ca nu este vorba de UTILAJ! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Petre ....buza le pica de la contrastul dintre masinile alea civile super lustruite si Mitza...alba...pe ici pe colo...noroi...cam peste tot...care contrasta puternic cu persoana de la volan :ha1 nu m-am putut opri sa schimbam o vorba...ca era inghesuiala maxima pe straduta aceea :grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova [VIDEO] [/VIDEOhttp://youtu.be/Gzpuh1hiRfEhttp://youtu.be/umljev3kYFw si ceva filmulete O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Felicitari organizatorilor, trasee interesante si multumiri pentru asistenta tehnica. De asemenea multumiri lui Alf, care a facut traseul cu o "remorca" de 2,5 to si m-a scos de langa groapa de la open pana la asfalt (peco Baicoi). Distractie la maxim! Bravo! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova si ceva filmulete Aici nu e srssilviu???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Multumesc organizatorilor. A fost spectaculos. Nu am mai vazut masini sa topaie in halul ala, cum am vazut la standard AT. Tot respectul pentru piloti. Si celelalte probe au fost frumoase, dar pe mine m-a impresionat intrecerea de la AT. Au riscat si au facut show. Felicitari tuturor ! PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Dragii mei, o fost tare frumos aceasta organizare a acestui eveniment... Eu personal m-am simtit tare bine dara a tare frig... In rest sa fim sanatosi si sa mai venim la astfel de evenimente facute sa atraga cat mai multi oameni din "popor"... Si nenea Petre, asa ca sa stii... Pe Diana nu am chemat-o pentru ca e blonda, ci pentru ca vrea sa invete si ii place offroadul... Daca la aceste adunari, fiecare din noi ar aduce macar un cunoscut, cum ar fi??? Felicitari organizatorilor, frumos evenimentu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova .. Alti s-au facut de cacao,,dar asta e .....:ha1...nu e pentru prima data.. ...altii au plecat acasa... Important mr.StylerMAN (nume de scena:Jighi)-daca ma intrebi pe mine- este ca ai avut tupeu...restul nu mai conteaza. Inca odata BV echipei de organizare si ... Cobrra asteptam o iesire frumoasa(poate ne duce Razvan pe la Filipesti...) Editat Martie 19, 2013 de srssilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Si ultima serie: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Astrale pune si tu filmarea cu mine ca tot ai zis ca m-ai filmat si vazui ca ai o camera din aia smechera.Eu din doua camere una in bord si una in public nu am reusit decat sa filmez cerul :))).Sau poate are cineva filmarea cu Feroza esuata.Mersi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Si nenea Petre, asa ca sa stii... Pe Diana nu am chemat-o pentru ca e blonda, ci pentru ca vrea sa invete si ii place offroadul... Daca la aceste adunari, fiecare din noi ar aduce macar un cunoscut, cum ar fi??? Felicitari organizatorilor, frumos evenimentu... Mirceo, tu realizezi ca l-am adus pe Bogdan - copilotul meu - tocmai pentru ca intrebarea ta retorica sa ramana suspendata in noroi, nu? :wink: Iar Diana a fost o incantare pentru ochi, nu cum insinuezi tu. In offroad nu exista prosti sau destepti, doar aroganti sau decenti. Te pup! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova auzi, da' pe asta verde cum ai botezat-o? toyota era strumeleag... :pt Soparla!Ma gandeam sa-i zic Soparlul, dar prea mi place s-o trag de manete si era de gay :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova clasament trial-tintea 2013 by cobrra standard AT 1 Chirea Sorin -vitara--1.06,53 2 Ciobanu Adrian -cherokee--1.11,10 3 Rentea Mircea -pajero--1.12,12 4-Alexandru Piedemonte -lj70--1.15,98 5-Talianu Ovidiu -teranno--1.16,21 standard MT 1 Visan Viorel--jimny--3.26,17 2 Ghinea Ciprian--pajero--3.28,18 3 Gherasim Alexandru--samurai--3.31,34 4 Visan Silviu--vitara--3.43,15 5 Jantea Victor--vitara--3.49,21 standard MT-trasnferati de la OPEN la fata locului 1 Dan Carp--lj70--2.50,24 2 Jonny_ro--samurai--3.22,06 OPEN 1 Istrate Silviu--suzuki--13.58,11 2 Fasola Alexandru--pajero--14.02,77 3 Toader Mihai--samurai--15.16,23--descalificat 4 GPS-cu --patrol--19.03,23--descalificat Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova :br:br:br:ap:ap:ap:ap Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Se poate si un clasament general? Am curiozitatea sa vad ce timp am scos si chiar sa vad pe ce pozitie m-am clasat. Multumesc. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova lista premii speciale : 1 PETRE NITEAN--DEFENDER 90--one man show 2 BOIANGIU DRAGOSI--PAJERO--mister adrenalina 3 PATURAN ALEXANDRU--PAJERO--cel mai tanar pilot 4 DAN CARP--LJ70--speedy man 5 ALEXANDRU PIEDEMONTE-LJ 70--pilotul fotograf 6 DIANA FILEA--PAJERO--pilotul cel mai sexy 7 TEODORESCU TUDOR --TIGUAN--cel mai curajos pilot 8 ADRIAN PASCU --TUCSON--tanara speranta pentru premii va rog sa luati legatura cu mine in privat sau la tel 0721527813 va multumesc tuturor si va mai astept!!!!! Editat Martie 19, 2013 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova lista premii speciale : 1 PETRE NITEAN--DEFENDER 90 2 BOIANGIU DRAGOSI--PAJERO 3 PATURAN ALEXANDRU--PAJERO 4 DAN CARP--LJ70 5 ALEXANDRU PIEDEMONTE-LJ 70 6 DIANA FILEA--PAJERO 7 TEODORESCU TUDOR --TIGUAN pentru premii va rog sa luati legatura cu mine in privat sau la tel 0721527813 va multumesc tuturor si va mai astept!!!!! Trebuie sa ne zici si de ce ne-ai dat premii speciale :grin: Ca poate nu intelege lumea corect si zice ca avem o relatie neprincipiala. Oricum e de bine: eu am fost la SPECIAL OLIMPICS :ha::ha::ha::ha::ha: CLASA: HANDICAP LOCOMOTOR ! Haoleu, mi-ai gresit si numele:))) Editat Martie 19, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova va multumesc tuturor si va mai astept!!!!! Trebuie doar sa ne chemi si venim.Vine vara facem una din aia de familie cu copil, catel ,purcel, soacre :)) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Trebuie sa ne zici si de ce ne-ai dat premii speciale :grin: Ca poate nu intelege lumea corect si zice ca avem o relatie neprincipiala. Oricum e de bine: eu am fost la SPECIAL OLIMPICS :ha::ha::ha::ha::ha: Petre tu esti incadrat la categoria caterinca maxima cu gume de strada.:ha::ha::ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova va multumesc tuturor si va mai astept!!!!! Trebuie doar sa ne chemi si venim.Vine vara facem una din aia de familie cu copil, catel ,purcel, soacre :)) Facem asa: eu iau purcelul! Cobrra ia soacra! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Trebuie doar sa ne chemi si venim.Vine vara facem una din aia de familie cu copil, catel ,purcel, soacre :)) Facem asa: eu iau purcelul! Cobrra ia soacra! awoooleu am si eu una o pun la bataie :)))) Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adicalin Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Felicitari castigatorilor !!!!!!!!....se poate afisa si un clasament complet? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Cobrra o mare rugaminte ! pune in dreptul fiecaruia din clasament si premiul sa stie tot omul. cu stima Pe cand o iesire,un traseu ? O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chello Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Trebuie sa ne zici si de ce ne-ai dat premii speciale Petre,tu oricum tre sa iei un premiu ca indiferent de clasamente la caterinca esti :n1 O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salut, Ne dai si clasamentul final sa stim si noi cum ne-am descurcat. felicitari pentru premianti si binenteles si voua organizatorilor, ati muncit mult dar s-a vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate