patroler Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Din pacate nu am facut multe poze,doar am registrat cu cam. video tot traseul! Intalnirea a fost fenomenala,mii de multumiri pt.organizatori(Dan Dicu,Adi Nicoara etc)si pentru toti participanti!!! Revin cu poze!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Prieteneasca Cugir 2008 Salutare. Eu sunt din Deva. Ati mers prin Muntii orastiei? ma intereseaza daca aveti o harta. Mai am un amic ce si-a luat o Vitara si am vrea la vara sa ne perindam prin zona. Daca ne puteti ajuta cu sfaturi ar fi perfect. Multam Fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Mai 28, 2008 Autor Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Prieteneasca Cugir 2008 Din pacate harta nu am,dar suna-l pe Adi Nicoara 100%-ca te ajuta! Bafta!!! Tel. 0745107124 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Prieteneasca Cugir 2008 contacteaza-ma pe messenger Ai GPS? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 30, 2008 Partajează Postat Mai 30, 2008 Re: Prieteneasca Cugir 2008 Mi-ar place mie sa am pe NIva asa ceva. Prima investitie majora e un troliu numai ca astept sa ma redresez putin cu lovelele. O sa-l contactez. Ar fi utile si adrese de mail. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate