Mate Andrei Vlad M.D. Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Freelander roof rack e chestiune de fizica mi se pare chiar newton avea compunerea fortelor si actiunea fortei de frecare....cateva calcule care ma depasesc si ce includ forta gravitationala masa corpului si suprafata acestuia ,ajuta la determinarea fortelor ce acioneaza asupra unor puncte specifice in stationare.... la viteza apare in schimb si forta de frecare ce redistribuie actiunea celorlate 2 ,astfel ca in punctele de sprijin din spatele masinii actioneaza forte mai mari decat in regim stationar.... LA 100km/h un corp de vreo 10 kg si cu o suprafata de contact sa zicem de vreo 200 cm2 isi cam dubleaza masa! atentie insa aceasta masa nu e distribuita uniform ==> forta ce actioneaza pe suport depaseste forta masei initiale a corpului in regim stationar... la decelerare situatia se schimba astfel luand ca exemplu accidentul auto creierul uman in mod normal are 1,5 kg care la o decelerare brusca de la 100 km/h are o greutate aparenta de 45 kg ... greu de crezut,dar in schimb aceste teste cred ca s-au efectuat de oficialii LR si au ajuns la concluzia ca o masa mai mare de 75 kg in miscare duce la deteriorarea barilor! :x P.S la pescuit stationar crede-ma cand mai mergi cu 2 3 pescari nu ai cum sa rabatezi bancheta iar rubenzienele nu incap in masina fara a fi incomod de condus ! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KON Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 (editat) Re: Freelander roof rack Da , bravo ! Cum te numesti ? Da , tu din prima banca , sa imi aduci aminte ai un punct in plus la examen ! Dar nu e de la 4 la 5 :) Lasand caterinca la o parte asa e , aveti dreptate . Acum ma bate gandul si pe mine la un roof rack :) ! Ce e rau se ia :) alta cheltuiala :) Editat Martie 21, 2013 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Freelander roof rack in principiu schita pt proiect este cam gata si arata cam asa in mare ca nu prea ma pricep la desenat... dar ca idee Acum 2 probleme.... scara prinsa de roata am mai vazut-o montata asa ,dar oare este intarit suportul sau tine asa? ...daca nu ,cum s-ar putea intari....? Si alta problema o sa montez in viitorul apropiat dupa cum se vede si in poza niste proiectoare 4 in fata si 2 in spate cele 2 ma gandesc sa le leg in circuitul de marsalier plus sa poate fi actionate si la comanda....separat sau deodata cu cele din fata...cam ce modificari ar trebuii sa aduc din punct de vedere alimentator la masina... ca aici nu prea ma mai ajuta multe cunostiinte...?:h5:dr4:dr4 Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Freelander roof rack scara prinsa de roata am mai vazut-o montata asa ,dar oare este intarit suportul sau tine asa? Unde este fixat suportul de roata sunt 3 randuri de tabla, fata portierei, dublura si intariturile suplimentare. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Freelander roof rack in concluzie ar tine nu ? ca mie asa mi se pare dupa cum ziceai ...:x Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Freelander roof rack Este cea mai rezistenta portiera de pe toata masina, gandeste-te ca ea tine in permanenta roata aia fixata in consola si nu se deformeaza. Singurul aspect negativ este ca daca o indoi e foarte complicat de reparat. Vezi testele de impact de pe youtube. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Freelander roof rack Pentru G4 barile de portbagaj au fost concepute sa reziste la o sarcina mai mare, pana la 120 kg, dar "e " scumpe, si s-au gasit doar la Americi.:ang3 Si un model universal care s-a folosit standard si la G4 prins pe barile standard. (Nu bagati in seama ghetutele Freelanderului :ha:) Offtopic,dar nu ma pot abtine.... Pe ce sasiu a fost pusa caroseria? Din ce se vede,nu prea flexeaza,ca loveste in bari si caroserie.Interesanta ideea,oricum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Freelander roof rack Offtopic,dar nu ma pot abtine.... Pe ce sasiu a fost pusa caroseria? Din ce se vede,nu prea flexeaza,ca loveste in bari si caroserie.Interesanta ideea,oricum... Pe un sasiu de Disco 1 sau 2, idei de la americani.:ha: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Martie 25, 2013 Autor Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Freelander roof rack faza cu scarita am lamurit-o acum mai ramane partea electrica ...trebuie ceva modificari sau merge pe instalatia masinii? si rog ceva coleg parca de pe forum , am vazut ca are lumini puse sus pe plafonul masinii 4 si cu ceva carcasa de plastic sa imi dea niste dimensiuni! sa stiu cat loc sa las pana la roof rack!:2dr Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Freelander roof rack In functie de ce dimensiune au proiectoarele (preferabil mici si patrate). ridici portbagajul pentru ca ele sa intre dedesubt (vorbim de cele frontale). In privinta alimentarii, fir separat, siguranta, releu si intrerupator pe fiecare max 2 proiectoare. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Freelander roof rack Cele din capete le-as monta pe un suport batant.......in sensul ca atunci cand ai de lucru sau ai nevoie de lumina laterala , cele de pe capete sa le poti misca. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Freelander roof rack cu suport batant ma gandeam si eu da problemaa ca partea asta cu lumini si minuni nu prea ma pricep la ea cu siguranta o voi face ajutat de un electrician in schimb detalii despre proiectoare,care mentionez ca inca nu le-am achizitionat ,in vedere cu putere bec dimensiuni chiar firme ar fi de mare folos! saptamana aceasta o sa fac masuratori si cel mai probabil cumpar din materiale!:x Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Freelander roof rack Cablajul iti recomand sa-l tragi prin teava si gaurile de intrare-iesire sa le izolezi dupaia. O sugestie....nu-l face din teava patrata......e atat de urata..sincer :D Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Freelander roof rack inca ceva oare trebuie omologate chestiile astea? Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Freelander roof rack Teoretic da , practic traiesti in romania :)) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Freelander roof rack schimbare de plan ploua si dimesiunile nu le pot lua insa se pare ca pana la urma roof rackul o sa fie mai mic deoarece doar dintr-un simplu calcul am ajuns la concluzia ca daca mai vreau sa deschid trapele trebe sa fac cotet pe masina ceea ce nu ma incanta asa ca tevile de jos vor veni pana in fata masinii dar grilajul propriu zis va fi doar pana la nivelul trapelor pentru a nu cocota prea sus accesoriul ... teava este rotunda am luat doua bare de 6 m care ar trebuii sa ajunga pentru cadru ... acum astept cu nerabdare luna mai sa dau bataie la lucru ...intre timp daca cineva stie ma rog care e de prin cj sau zalau unde as putea gasi niste placi de aluminiu intocmai pentru a face baza ..... ca si aici Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Freelander roof rack ...intre timp daca cineva stie ma rog care e de prin cj sau zalau unde as putea gasi niste placi de aluminiu intocmai pentru a face baza ..... ca si aici [ATTACH=CONFIG]173546[/ATTACH] Cauta la cei ce vand profile de aluminiu pentru termopane. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Freelander roof rack Foarte bine zice cristi , la cei cu profile de aluminiu (termopane ) gasesti asa numita Traversa pentru pereti cortina, sunt de 6 metir lungime si late de vre-o 8-10 cm. insa va trebui pe langa cadru sa te duci si prin mijlocul roof-rackului cu 2 tevi de sutinere , si pe alea pui traversa de aluminiu Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Freelander roof rack asa ma gandeam cu 2 tevi si capete cu platbanda si sa le prind in suruburi! dar nu stiu cum sa le pun.... pe latimea masinii ar fi de rezistenta mai mare pe lungime in schimb ar diminua din zgomot... pe fata voi veni cu teava de cadru care la un moment dat v-a deveni suport pt proiectoare insa nu voi putea sa pun decat o traversa pe latime la mijlocul trapei unde intaltimea permite!oricum partea din fata era pentru lucruri mai usoare dar voluminoase.. Ms tare fain de promptitudine:2dr Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 (editat) Re: Freelander roof rack Incarcatura, ca greutate, va trebui s-o distribui cat mai uniform pe portbagaj. Freelanderul cu cat il incarci mai mult pe spate va avea un consum mai mare, in masina mea am carat o motocicleta dezmembrata (240 kg) in portbagaj si am avut consum cam 13%, iar cu masina Alexei am fost la drum pana in Austria 5 persoane si bagaje + roofbox si am avut 100 kg in plus peste ce zice in talon, dar fiind incarcata cat mai uniform nu a sarit de 11% consum. L.E.: material de studiu :grin:. Cel de pe masina pare a fi un model foarte usor de modificat pt 3 usi. Editat Martie 30, 2013 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Freelander roof rack Abia astept sa vad cum iese. Tot pentru studiu http://www.brownchurch.co.uk/91racksystem.html S-auzim de bine 1 :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Re: Freelander roof rack deci cam stiu cum o sa fie In fata la roof rack voi pune 4 proiectoare dreptunghiulare...Aici nu ma pricep de ce putere si ce firma ..... ca nici astea nu is ieftine dar orientativ vreau sa imi fac o parere .... sa stiu dimensiune sa fac suportii ... suportii batanti nush cum sa ii fac sa nu zdrangane la fiecare groapa din mirificile drumuri ! In spare voi pune 2 proiectoare de lucru...are careva ? stiu eu donatie sau un pret decent... Intrebare de baraj la ce trebe sa ma uit cand aleg un proiector? Merita sa investesc mai mult sau e doar fita ?:x Indata se apropie luna mai si ma apuc de treaba ! :cl Editat Aprilie 13, 2013 de DKW Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Freelander roof rack ... suportii batanti nush cum sa ii fac :cl Nu are rost sa te complici cu balamale, cu brate si altele la proiectoarele frontale. Sunt curios daca ai intalnit vreo masina cu un astfel de sistem. Tii in masina o lampa de lucru portabila, sunt si pe led, si duci lumina unde ai nevoie. Aceasi lampa o poti folosi si ptr. proiectoarele de lucru din spate, si sigur e mai economica. Cat priveste intrebarea cu daca sunt de fite, fii convins ca mai mult de 90% nu le vei folosi. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Freelander roof rack Cat priveste intrebarea cu daca sunt de fite, fii convins ca mai mult de 90% nu le vei folosi. nu la asta ma refeream eu o sa le folosesc preponderenta la o locatie de pescuit unde accesul nu e intocmai usor si locatia e cautata astfel mersul cu noaptea in cap este litera de lege .... fiind mai ciudat accesul este nevoie de lumina in rest vb ta nu au foarte mare utilizare de ai ma gandeam daca proiectoare no name de 40 de lei ar avea performante sa zic eu de un proiector hella care e plus 100 roni in functie de ce doresti .... si mie cam ciudat ca de banii de un proiector pot lua 2 insa nu stiu teoretic performanta la acelasi bec montat ar trebuii sa fie influentata de oglinzi dar ma gandesc ca nu cu mult..... La asta ma refeream cand ziceam fita gen no name sau ceva de renume! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 (editat) Re: Freelander roof rack ce ziceti de astea :x Editat Aprilie 23, 2013 de Astral Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate