srssilviu Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 ...sâmbăta asta mergem la plimbare (ca nu am mai fost demult ...:banana ) plecare: 09.00 OMV Câmpina . Traseu : Câmpina/Talea/Moroieni/Bezdead/Moreni/Filipesti /Magureni/Câmpina Minim recomandat : MT,Troliu,Ambitie si ...multă voie buna ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH haideti mai baieti ca asa se invata meserie cu nea silviu Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH in functie de ce e de facut pe aici apar si eu. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Silviu, m-ai bagat in priza! Sper ca la fel de dese vor fi iesirile tale si peste ceva timp. Pana atunci sper sa termin de upgradat masina, bunataturile pt ea sunt pe drum. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Ca de obicei prezent.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Bai baieti...nu va potoliti cu off road-ul asta...va puneti lumea in cap ..ce dreaku...:pt pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 28, 2013 Autor Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH +doctorasu +mihnea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Ma primiti si pe mine? Din pacate doar cu troliu si "cauciucuri de facut poze in parcare" (MT-uri). :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 28, 2013 Autor Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Ma primiti si pe mine? Din pacate doar cu troliu si "cauciucuri de facut poze in parcare" (MT-uri). :( ...ești binevenit (dacă te ajuta anvelopele:tu știi !) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Sper ca nu i lasi abandonati prin domnule srssilviu....stiu ca nu iti sta in caracter....:ha::ha::ha: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH ...ești binevenit (dacă te ajuta anvelopele:tu știi !) Multumesc. Eu stiu ca nu ma ajuta "gogosarii". Masina nici atat. Iar experienta este in cantitati minime. Dar daca vad ca va tin tare in urma ma retrag la prima iesire spre asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Sper ca nu i lasi abandonati prin domnule srssilviu....stiu ca nu iti sta in caracter....:ha::ha::ha: ...ce te faci tu fara ghid(cel din fata ta...intodeauna :grin:) ? P.S. ...lasa vrajeala si hai la miscare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Vine baiatu...:pl1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH vin si eu. DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasyloiu Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Venim si noi, Wasyloiu si Edy (Pajero MK2) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH ...va așteptăm ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Bine ar fi fost duminica...am terminat dieselul si il bag in teste... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Bine ar fi fost duminica...am terminat dieselul si il bag in teste... Sa nu iti para rau...oricum nu te puteai tine dupa noi...:ha::ha: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Nu se pune problema asa. Pentru ca nu veneam cu bicicleta. Ia zi-mi poti sa faci un traseu in linie dreapta sau te rastorni?;):old Acum serios am auzit multe despre voi de la Ploiesti si toate de bine si mi-ar face placere sa iesim odata. Daca aveti un traseu mai serios as veni cu benzinarul. Pe terenul vostru:wink: aduc eu de:x zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Nu se pune problema asa. Pentru ca nu veneam cu bicicleta. Ia zi-mi poti sa faci un traseu in linie dreapta sau te rastorni?;):old Acum serios am auzit multe despre voi de la Ploiesti si toate de bine si mi-ar face placere sa iesim odata. Daca aveti un traseu mai serios as veni cu benzinarul. Pe terenul vostru:wink: aduc eu de:x Asta e o iesire asa mai lejera...:tr....dupa ce termin troaca facem una in forta maxima.....cu triplu surub in aer....echerul pe spate..dasteaa..:ha::ha: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Am facut si de astea cu aterizare pe cele patru roti;) asa ca i'm in zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Nu se pune problema asa. Pentru ca nu veneam cu bicicleta. Ia zi-mi poti sa faci un traseu in linie dreapta sau te rastorni?;):old Acum serios am auzit multe despre voi de la Ploiesti si toate de bine si mi-ar face placere sa iesim odata. Daca aveti un traseu mai serios as veni cu benzinarul. Pe terenul vostru:wink: aduc eu de:x ...oricând ești dispus te astept si la un ...extrem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctorasu Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH hahahaaaaaa,maine la 9uaaa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 (editat) Re: IESIRE...de primăvara PH mi tu. testam troliul, botezam sufa ca prea e alba:banana Editat Martie 29, 2013 de Mihai T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Sa va distrati bine! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate