dude Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH La 14 am fost inapoi in Bucuresti. Un pic de zapada apoasa care a facut traseul foarte alunecos pentru MT-uri. Am reusit din nou "performanta" de a ma intoarce la 90 de grade pe drum drept, fara sa misc volanul. La un moment dat am alunecat de pe drum spre o vale si am hotarat sa pun lanturile cu care a fost infinit mai bine. Totusi, din respect pentru colegii care erau mult mai bine pregatiti dpdv cauciucuri si experienta am hotarat sa imi vad lungul nasului si sa nu ii mai tin in urma si sa ma retrag spre Bucuresti. Ca si concluzie, le multumesc colegilor care m-au ajutat sa ies din cele 2 situatii dificile si imi cer scuze pentru ca i-am tinut in loc. Legat de partea tehnica, MT-urile sunt foarte bune pe pietre, pe pamant uscat, pe iarba poate, dar pe noroi si pe zapada apoasa nu au nici o sansa. Si daca mai pui si experienta mea limitata iese ceva dezastuos. Deci o sa indraznesc sa mai ies cu Silviu, Bobaru si gasca cand se usuca afara sau cand reusesc sa achizitionez cauciucuri cu profil Simex. Bafta si multam de iesire.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Poze @dude... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Din păcate nu am făcut nici o poză. Dar sigur au făcut colegii de traseu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Din pacate doar atatea poze pot fi postate... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 (editat) Re: IESIRE...de primăvara PH ...frumos...pacat ca au ... cedat pe parcurs cativa colegi. ...cateva foto , urmeaza video Editat Martie 30, 2013 de srssilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 (editat) Re: IESIRE...de primăvara PH frumos pare sa fi fost din poze ..... asta e poate voi ajunge si eu intr-un final la o plimbare....:bravo Editat Martie 30, 2013 de Astral 1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH ...video: http://youtu.be/OfNhOAw7cSE http://youtu.be/5GBzVn1aP9Q Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Foarte frumos! Cand imi iau si eu biscuiti de namol poate ma primiti la o tura. Pana atunci, ma strecor in masina lui Miron Sorin daca iese el mai repede cu voi! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Miroane daca scoti benzinarul la noroi fac si eu pe dracu in 4 sa ajung cu sorsa mai mica, si eventual il iau eu pe Petre ca asta e obisnuita cu el :) 1 GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Miroane daca scoti benzinarul la noroi fac si eu pe dracu in 4 sa ajung cu sorsa mai mica, si eventual il iau eu pe Petre ca asta e obisnuita cu el :) E obisnuita sa se dea peste cap in flick-flakuri :ha: Stai sa vedem ce zice silviu, daca ne primeste! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH E obisnuita sa se dea peste cap in flick-flakuri :ha: Stai sa vedem ce zice silviu, daca ne primeste! ...cu cea mai mare plăcere , oricând si oricine dorește , va astept cu interes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Iar o arzi pe interes silivica... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Iar o arzi pe interes silivica... ...cu interes de "distracție" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Martie 31, 2013 Partajează Postat Martie 31, 2013 (editat) Re: IESIRE...de primăvara PH pun si eu cateva poze cu micutele suzy si cina cea de taina....ne-am distram foarte bine,ne-am umplut de noroi si am primit si cateva lectii de "abordare" tactica a urcarilor.......silviu stieeeee :ha1 si ultimul model de troliu "ad labam" care se gaseste doar pe comanda :ha: Editat Martie 31, 2013 de Astral Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH bravo baietii....o ardeti ca pe sarete...relaxati..:h5.....sa vedeti ce o sa va alerg eu cu maaadmexuuu....silviu cred ca deabia ma asteapta...sa il imping de la spate...:ha: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 1, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH bravo baietii....o ardeti ca pe sarete...relaxati..:h5.....sa vedeti ce o sa va alerg eu cu maaadmexuuu....silviu cred ca deabia ma asteapta...sa il imping de la spate...:ha: ...hai odată !!! ...ca imbatranesc pana termini tu mașina aia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH ...hai odată !!! ...ca imbatranesc pana termini tu mașina aia... Sau pe la spate...:ha::ha::ha: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Bravo Dane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Multumesc lu unchiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Imi pare rau de Jighi ca ia sarit roata te asteptam data viitoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctorasu Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Ia uite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH Din pacate doar atatea poze pot fi postate... Nu a facut buci poze si cu noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: IESIRE...de primăvara PH "da' nici chiar cu spatele, da-o dreaq..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate