Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

IESIRE...de primăvara PH

srssilviu

Postări Recomandate

Re: IESIRE...de primăvara PH

La 14 am fost inapoi in Bucuresti. Un pic de zapada apoasa care a facut traseul foarte alunecos pentru MT-uri. Am reusit din nou "performanta" de a ma intoarce la 90 de grade pe drum drept, fara sa misc volanul. La un moment dat am alunecat de pe drum spre o vale si am hotarat sa pun lanturile cu care a fost infinit mai bine. Totusi, din respect pentru colegii care erau mult mai bine pregatiti dpdv cauciucuri si experienta am hotarat sa imi vad lungul nasului si sa nu ii mai tin in urma si sa ma retrag spre Bucuresti.

Ca si concluzie, le multumesc colegilor care m-au ajutat sa ies din cele 2 situatii dificile si imi cer scuze pentru ca i-am tinut in loc.

Legat de partea tehnica, MT-urile sunt foarte bune pe pietre, pe pamant uscat, pe iarba poate, dar pe noroi si pe zapada apoasa nu au nici o sansa. Si daca mai pui si experienta mea limitata iese ceva dezastuos. Deci o sa indraznesc sa mai ies cu Silviu, Bobaru si gasca cand se usuca afara sau cand reusesc sa achizitionez cauciucuri cu profil Simex.

Bafta si multam de iesire....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Miroane daca scoti benzinarul la noroi fac si eu pe dracu in 4 sa ajung cu sorsa mai mica, si eventual il iau eu pe Petre ca asta e obisnuita cu el :)

• Like 1
GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Miroane daca scoti benzinarul la noroi fac si eu pe dracu in 4 sa ajung cu sorsa mai mica, si eventual il iau eu pe Petre ca asta e obisnuita cu el :)

E obisnuita sa se dea peste cap in flick-flakuri :ha: Stai sa vedem ce zice silviu, daca ne primeste!

Link spre comentariu

E obisnuita sa se dea peste cap in flick-flakuri :ha: Stai sa vedem ce zice silviu, daca ne primeste!

...cu cea mai mare plăcere , oricând si oricine dorește , va astept cu interes.

Link spre comentariu

pun si eu cateva poze cu micutele suzy si cina cea de taina....ne-am distram foarte bine,ne-am umplut de noroi si am primit si cateva lectii de "abordare" tactica a urcarilor.......silviu stieeeee :ha1

IMG_20130330_123715.thumb.jpg.67e1cd00d57a46eeed8c0b6697450524.jpg IMG_20130330_124108.thumb.jpg.6467a44def54409295192d8a7decf002.jpg IMG_20130330_162955.thumb.jpg.f0a00982e3ae9e18da4fd72a7d5a0776.jpg

si ultimul model de troliu "ad labam" care se gaseste doar pe comanda :ha:

Editat de Astral
Welcome to Romania the land of jokes.....
Link spre comentariu

bravo baietii....o ardeti ca pe sarete...relaxati..:h5.....sa vedeti ce o sa va alerg eu cu maaadmexuuu....silviu cred ca deabia ma asteapta...sa il imping de la spate...:ha:

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

bravo baietii....o ardeti ca pe sarete...relaxati..:h5.....sa vedeti ce o sa va alerg eu cu maaadmexuuu....silviu cred ca deabia ma asteapta...sa il imping de la spate...:ha:

...hai odată !!! ...ca imbatranesc pana termini tu mașina aia...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare