Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Aloooo, care iese la tura sambata? Haideti sa ne mocirlim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Eu prezent. Sa vedem daca te ti dupa mine.:ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Locatia te rugam :) ? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Oriunde vreti, doar sa iesim! N-am preferinte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Hai Petre sa te vedem ce traseu faci. Merge si padurea de la Calugareni daca sti traseul. L.E. Propun eu un traseu, O luam de la Calugareni pe camp pana la Oltenita. Ce zici? Editat Aprilie 5, 2013 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Beton! S-a facut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Beton! S-a facut! Si de la Oltenita o luam pe camp si ajungem la Fundulea. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! DONE! Sa aduci ceva lichid, ca eu aduc slana! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Nu trebuie sa stiti traseul in padurea de la Calugareni cum intrati in ea mergeti un pic pe un fost asflat pana la o bifurcatie.In acea bifurcatie se fac niste ''drumuri'' majoritatea acoperite de apa.Ti ''drumul'' pana ramai intepenit :)). Accesul la loocatie se face din DN5 imediat cum treceti de targul de animale un pic in curba o sa vedeti pe stanga un drum.Intrati pe el treceti de niste gunoaie mari si intrati in padure.Padurea nu tine mult dar va asigur ca noroi este destul.Odata iesiti din padure aveti camp inainte spre Comana si dreapta Mihai Bravu. Mai departe spre Oltenita sunt multe variante. Sper sa vin nu promit nimic. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Eu ca eu ca am masina la doctor dar restul lumii de ce nu se baga?Zona de sud are potential mare de offroad chiar daca este pe drept. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Stabiliti si voi un punct de intalnire, o ora de plecare, o durata aproximativa a traseului, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Propun ora 10 la Petromul de pe sos.Giurgiului, la iesirea spre Jilava. Nu cred ca ne intindem mai mult de 4-5 ore. Ce parere aveti? Editat Aprilie 5, 2013 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! perfect! ne vedem acolo! la 10 la petromul de la Jilava! Editat Aprilie 5, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Vin cu varul meu ! Luam discul cu noi! La ora 10 , Petrom jilava ! Editat Aprilie 5, 2013 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! prezent si io cu T-rex Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Hai ca se aduna lumea bun asa.Colegi incepatori, noi veniti pe forum etc este o ocazie buna de iesit.Va asteptam. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oni 68 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Nu trebuie sa stiti traseul in padurea de la Calugareni cum intrati in ea mergeti un pic pe un fost asflat pana la o bifurcatie.In acea bifurcatie se fac niste ''drumuri'' majoritatea acoperite de apa.Ti ''drumul'' pana ramai intepenit :)). Da,da,da.Si pe urma .....span pana miroase{ambreiajul)sau aduni cardanul din noroi.Din pacate sunt plecat,ajung in Bucale maine pe la 17,asa ca....noroi placut:cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! in principiu o sa vin si eu oni lasa k te faci u mare:grin: Editat Aprilie 6, 2013 de soxxxxxxxxxx2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Am ajuns acasa ! Ff bun gratarul , pacat ca nu ati ramas totii la masa ! Un traseu ff frumos , am avut parte numai de trolieri , cu masina lui varul :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Cu mare placere altadata , cu un spritz si dormit seara la cort. Cred ca ar fi de mare efect. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Da da, bine zici Cosmin. Eu aduc slana si palinca. Era sa uit si sucul pentru Catalin.:ha: Editat Aprilie 6, 2013 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! frate slanina aia a fost de mare angajament... :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Da da, bine zici Cosmin. Eu aduc slana di palinca. Era sa uit si sucul pentru Catalin.:ha: bah , crea ca a tras de toti Catalin pana la urma. Merita ! LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Ce za zic o iesire ff frumoasa cu multi morcovi, noroi si trolieri fara numar. Nu pot sa zic decat la mai multe iesiri de genul asta. Am uitat sa va zic, cea mai tare masina ii Nissan-ul!!!:ha::ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kitaro Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! asteptam poze/filmari:):ap Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate