Caphonne Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Chiar nicio filmare de la atâţia copiloti? :grin: Am eu cu tine la proba speciala doua filmari maine le sui pe forum una este deja pe faceboock.Pana atunci o poza cu noul echipament pentru copiloti si nu doar si cateva poze pe care am apucat sa le fac pentru ca pe urma am trecut la tras de cabluri. Si auzi domnul Petre sa faci bine sa iti iei ocheti ca se prinde al dracului de greu carligul ala direct de sufa de copac sau poate aveai dar ai vrut sa ne chinui un pic. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! si poza cu echipamentul :)) daca mai ies la vreo doua iesiri din astea direct copilot la grupa Extreme scrie pe mine :)) Editat Aprilie 7, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! si poza cu echipamentul :)) Caphone, esti mortal sa moara mama! Cu budigaii aia speriai broastele si faceai sa creasca leurda invers! Dar nu-nteleg o chestie: cum de ai mobila si parchet rosu, frate? Si doi: sotia a supravietuit pozei?:ha::ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Doar canapeaua este rosie mobila si parchetul au iesit asa de la telefon nu i-am setat blitul :)).si sunt cizme cu budigai 2 in 1 sa mearga la namol. @iulianul uite si filmele sper sa fie ok. Editat Aprilie 7, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kitaro Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Hihi super filmare capone.:grin: cam asa s-a descurcat samurache la greu.:2dr Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! ce rai sunteti. nu ati pus niciunu poze cu mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kitaro Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! mai apari, uita-te mai bine. cel putin la troliere apari:) Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! ai dreptate . mai mult cu fizicul decat cu masina. oricum. iesiorea a fost super. si sunt f multumit ca am reusit sa fac tot traseul pe proprile forte(AT) si cam aatata(evident nu am intrat in toate noroaiele ca gps-cu si petre) am avut parte de o singura troliere si aia din greseala mea(lipsa de rabdare) Editat Aprilie 7, 2013 de soxxxxxxxxxx2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Sorine la recuperare nu te-am putut filma pentru ca eram cu ochi la troliu si la manevre. Si restul de filme. Editat Aprilie 8, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Deci cu mine, la urcarea asta nu aveti filmarea ? :tk A fost cea mai frumoasa urcare ...paralel cu drumul :grin: ...toata urcarea am mers pe o laterala de la un cap la coada , din span :ha: O iesire care mi-a amintit de trecut , traseu care il faceam acum 4 ani , inpulitii prin noroaie , acum e virgin totul dupa cum ati vazut ...oare de ce ? Nu ne-a alungat nimeini din padurii , noroaie , campii , dealuri , delulete ...ne-a alungat orgoliile si frica din ce abera unii !! HAI LA CAT MAI MULTE INPULELI DEASTEA !! Sa reluam traseele din trecut !!! Lasati orgoliile si hai la noroaie ...am iesit din CRIZA :ha: Editat Aprilie 8, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stnul Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! deci la sfarsitul saptamanii este bine???hai ca se poate....,am ratat ieseala asta dar nu va las eu asa usor..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! sper ca iesim si saptamana asta , sa vedem ce ne propune,, batranul sef de trib bulbar,, si ,,calauza gps-cu ,, :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! sper ca iesim si saptamana asta , sa vedem ce ne propune,, batranul sef de trib bulbar,, si ,,calauza gps-cu ,, :h5 Cred ca de data asta ajungeti direct in Congo.:ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Sau la aia in unitatea militara :)) ca tot vorbeati de rampe de tanc.Daca aveati rabdare iesea si mai bine iesirea :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! ar fi mai bine peste 2 sapt ca sambata plec eu din buc:tk ma duc sa:2dr dar nu vreau nici sa pierd iesirea:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! am uitat sa scriu ca am gasit o cheie cand am plecat de la gratar sambata. o recunoastea careva?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! am uitat sa scriu ca am gasit o cheie cand am plecat de la gratar sambata. o recunoastea careva??????[ATTACH=CONFIG]174940[/ATTACH] Asta sigur ii de Nissan!:ha::ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Cheia aia a gasit-o Petre cand ne-am oprit acolo la stavilar mi-a dat-o mie care nu stiu ce am facut cu ea dar vad ca a ajuns la tine :)) bun asa o fi cheia magica cine stie ce o deschide :)). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Pana la urma mai iesiti sambata asta prin jurul stanii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Eu nu dar mai mult ca sigur va adunati.Da strigarea :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stnul Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! .....sa fie sambata la ora 10 la petromul de la iesirea spre Giurgiu.......:grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! eee pai dace se face ceva sambata vin si io ca si asa sta masina aia pe dreapta de la ultima iesire de la argesi :ha::ha:,urmaresc topicul :) 1 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Nu plec departe de Bucureşti mâine, aşa că bazaţi-vă şi pe mine. La 10 sunt la Petrom. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Iulian daca va duceti tot acolo intrati pe unde trebuie sa nu mai ocoliti.Dupa targul de animale un pic mai inante se face o curba mica unde faceti stanga.Mergeti inainte treceti de niste gunoaie si intrati in padure.Daca apare Sorin cu Vitara stie el sau imi dati un tel 0723538547.Eu ma duc cu familionul la plimbare.... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Parca topicul asta miroase putin a spiritul 4x4 de odinioara ... Felicitari ptr iesire! @bullbar Ce vremuri nene ... :grin: Imi permit sa fac aici un mic remember din 2009, le-am gasit in calculator si cand am deschis acest topic parca timpul s-a dat inapoi si cred eu ca merita sa fie ravazute...cum ar zice Semaca un fel de back to root ... Mandrul Tractozaur http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/2009/tractozaur_zpsff97ceda.jpg Semaca si Jeepul lui Worldscape impotmolit si fierbinte http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/2009/semacasijipu_zps238c3c20.jpg Clatita si IMS-ul lui Semaca infipt http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/2009/semacasiims_zps1e8c37be.jpg Laserul lui Asap http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/2009/laseru_zps34ac4a8d.jpg Gpscu in "mizerie" http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/2009/gpscu_zps44ecbb02.jpg Goganu pionier http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/2009/goganu_zps9716e8eb.jpg Gaganu ambitios http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/2009/gaganu_zpsec2f4dc7.jpg Si ultimul si favoritul meu ...Bullbarul infometat http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/2009/bullbar_zps6004df76.jpg Nu pot sa spun decat ca..., IMI PARE RAU CA NU AM PUTUT SA AJUNG! GPScu, ca de obicei, un dragut si m-a invitat! :tk Bullbar, bineinteles ca nu, ca i-a fost frica sa nu vin cu cinetica!!! :ha: Am fost invitat de un prieten vanator la motzul nepotului sau si pe urma am plecat la Olanesti... :wink: Petre, felicitari pentru initiativa, voi incerca sa onorez cu mare placere invitatia data viitoare, sper din tot sufletul sa nu se mai pupe cu vreun alt eveniment... :h5 Yoane, multumesc de pozele ce mi-au adus aminte de niste momente splendide traite alaturi de fratii mei de off-road, momente ce vad ca au fost reeditate frumos de Bullbar si GPScu! :2dr 1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate