Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa!

si ca in vremuri demult trecute shoul a fost asigurat de bulbar si gps-cu

pacat ca nu ati ramas toti si la gratar

revin si cu poze de la concursul de,, trolieri,, :h5

Da pacat, dar cu prima ocazie vin cu copilot sa pot sa bag si eu niste spirtoase la gratar.:ha:

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

n-ar nimic ne-am distrat putin:banana. Da am fost dupa ea, am si ajuns acasa fara probleme, doar in teren vad ca a facut figuri, pe sosea a fost ok.

N-am mers cu 20 km/h cum se zicea:)):grin:

Oricum n-a fost o zi lipsita de incindente. Bine ca s-a terminat cu bine totul. restul cancan :ha:

Editat de kitaro
Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el.
Link spre comentariu

Foarte faina ziua! Noroi, noroi, noroi! I-am putea spune şi ziua inclinarilor laterale :ap Am mai dezmorţit troliul la Samurai. Bravo Vitara pe AT-uri! Mergeau nişte anvelope şi pe Patrol :ha: Super gaşca, îmi pare rău că n-am putut rămâne şi la grătar, mulţumim de invitaţie GPScu!

Am zis! Când vine căldura: noroi, cort, foc de tabăra, slana şi hidratare :h5

Link spre comentariu

n-ar nimic ne-am distra

t putin:banana. Da am fost dupa ea, am si ajuns acasa fara probleme, doar in teren vad ca a facut figuri, pe sosea a fost ok.

Oricum n-a fost o zi lipsita de incindente. Bine ca s-a terminat cu bine totul. restul cancan :ha:

Bravo!

Lasa ca ne facem noi mari.:ha::ha:

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

n-ar nimic ne-am distrat putin:banana. Da am fost dupa ea, am si ajuns acasa fara probleme, doar in teren vad ca a facut figuri, pe sosea a fost ok.

Ce incidente...doar ai stat în dreapta mea, pâş..pâş..:ha:

Link spre comentariu

Am deschis frigiderul este plin de carne :)) de la cine o fi? Prima iesire ca copilot.Am invatat multe l-am suparat pe Petre nu stiam cum este cu troliatul dar a fost super, super.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Am deschis frigiderul este plin de carne :)) de la cine o fi? Prima iesire ca copilot.Am invatat multe l-am suparat pe Petre nu stiam cum este cu troliatul dar a fost super, super.

Relax man! Esti super navigator! Mi-a facut placere sa...tip la tine! :ha::ha::ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Si am continuat in acelasi stil din mocirla-n mocirla si din copac in copac. Doar GPS-cu mergea cu portierele inainte:)))))

[ATTACH=CONFIG]174329[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]174330[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]174331[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]174332[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]174333[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]174334[/ATTACH]

Da da , GPScu trebuia sa-si monteze stergatoarele pe geamurile portierelor nu pe parbrise.:ha:

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Hai bre, că n-a fost aşa rău, după ce te-ai învăţat cu troliul, ai devenit mai suportabil :ha: Glumesc, la mine cel puţin, n-a fost mai bine înfăşurat cablul, nici din fabrica. Hai că am făcut echipă bună :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare