VIO TURCU Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! si ca in vremuri demult trecute shoul a fost asigurat de bulbar si gps-cu pacat ca nu ati ramas toti si la gratar revin si cu poze de la concursul de,, trolieri,, :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! asteptam poze/filmari:):ap Stai sa puna baieti poze cu roata si sa vezi katerinca. Ai fost sa iei masina? Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! si ca in vremuri demult trecute shoul a fost asigurat de bulbar si gps-cu pacat ca nu ati ramas toti si la gratar revin si cu poze de la concursul de,, trolieri,, :h5 Da pacat, dar cu prima ocazie vin cu copilot sa pot sa bag si eu niste spirtoase la gratar.:ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kitaro Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! n-ar nimic ne-am distrat putin:banana. Da am fost dupa ea, am si ajuns acasa fara probleme, doar in teren vad ca a facut figuri, pe sosea a fost ok. N-am mers cu 20 km/h cum se zicea:)):grin: Oricum n-a fost o zi lipsita de incindente. Bine ca s-a terminat cu bine totul. restul cancan :ha: Editat Aprilie 6, 2013 de kitaro Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! M-a blestemat silviu (srssilviu)!!! I-am zis ieri ca vreau sa merg pe roti, nu pe cabluri si FIX pe cabluri am mers!:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Foarte faina ziua! Noroi, noroi, noroi! I-am putea spune şi ziua inclinarilor laterale :ap Am mai dezmorţit troliul la Samurai. Bravo Vitara pe AT-uri! Mergeau nişte anvelope şi pe Patrol :ha: Super gaşca, îmi pare rău că n-am putut rămâne şi la grătar, mulţumim de invitaţie GPScu! Am zis! Când vine căldura: noroi, cort, foc de tabăra, slana şi hidratare :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! n-ar nimic ne-am distra t putin:banana. Da am fost dupa ea, am si ajuns acasa fara probleme, doar in teren vad ca a facut figuri, pe sosea a fost ok. N-am mers cu 20 km/h cum se zicea:)):grin: Oricum n-a fost o zi lipsita de incindente. Bine ca s-a terminat cu bine totul. restul cancan :ha: Bravo! Lasa ca ne facem noi mari.:ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! n-ar nimic ne-am distrat putin:banana. Da am fost dupa ea, am si ajuns acasa fara probleme, doar in teren vad ca a facut figuri, pe sosea a fost ok. N-am mers cu 20 km/h cum se zicea:)):grin: Oricum n-a fost o zi lipsita de incindente. Bine ca s-a terminat cu bine totul. restul cancan :ha: Ce incidente...doar ai stat în dreapta mea, pâş..pâş..:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kitaro Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! mersi iulian. un om extraordinar:ap Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Primele trei incidente: roata praf, un incendiu si o ...ceva pe la directie! Astea pana in teren Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Am intrat in padurice cu niste inclinari laterale lejere:) Dupa 5 minute eram toti impuliti in diferite directii pe o raza de 20 de metri! :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Patinaj artistic!!!:ha::ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Si am continuat in acelasi stil din mocirla-n mocirla si din copac in copac. Doar GPS-cu mergea cu portierele inainte:))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Apoi a devenit si mai grav: eram concomitent in doi pomi deodata! Cu exceptia lui GPScu, el mergea tot cu portierele inainte :ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Cum ziceam...primaDONA GPScu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! In continuare, balet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Am deschis frigiderul este plin de carne :)) de la cine o fi? Prima iesire ca copilot.Am invatat multe l-am suparat pe Petre nu stiam cum este cu troliatul dar a fost super, super. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Pana la fustita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Am deschis frigiderul este plin de carne :)) de la cine o fi? Prima iesire ca copilot.Am invatat multe l-am suparat pe Petre nu stiam cum este cu troliatul dar a fost super, super. Relax man! Esti super navigator! Mi-a facut placere sa...tip la tine! :ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Si am continuat sa incercam sa stam drept pe drum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Si de aici....s-a rupt filmul de tot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Si am continuat in acelasi stil din mocirla-n mocirla si din copac in copac. Doar GPS-cu mergea cu portierele inainte:))))) [ATTACH=CONFIG]174329[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]174330[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]174331[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]174332[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]174333[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]174334[/ATTACH] Da da , GPScu trebuia sa-si monteze stergatoarele pe geamurile portierelor nu pe parbrise.:ha: LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Am deschis frigiderul este plin de carne :)) de la cine o fi? Prima iesire ca copilot.Am invatat multe l-am suparat pe Petre nu stiam cum este cu troliatul dar a fost super, super. Hai bre, că n-a fost aşa rău, după ce te-ai învăţat cu troliul, ai devenit mai suportabil :ha: Glumesc, la mine cel puţin, n-a fost mai bine înfăşurat cablul, nici din fabrica. Hai că am făcut echipă bună :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Bobinare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: Ati ruginit, beeeeei! Hai la mocirlealaaaaa! Concurs de copiloti si troliere viteza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate