Max Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 (edited) Am inceput stabilirea unor trasee de offroad intre Danesti - Maramures si Cluj Napoca via zona Jibou -Jud, Salaj Din cauza faptului ca terenul este imbibat la greu cu apa, am intampinat unele probleme care ne-au facut sa schimbam traseul de vreo 2-3 ori. Masina pregatita de drum: Poze din traseu: Intr-un loc special cu niste legende extraordinare: "Gradina Zmeilor" http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2010/10/gradina-zmeilor-galgaul-almasului-salaj.html Zona cu noroi la greu... Locul de fixare pentru troliere in lipsa unui copac. Edited April 8, 2013 by Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu ovidiu Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Re: Pregatire trasee Frumos traseu . Sa iti fie de bine , da nu trebuia sa fiti minim 2 , ca si melodoa lui velea ? daca ramaneai acolo ? Traseul o fi pentru adus tigari la cluj ?:wink: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Re: Pregatire trasee Frumos traseu . Sa iti fie de bine , da nu trebuia sa fiti minim 2 , ca si melodoa lui velea ? daca ramaneai acolo ? Traseul o fi pentru adus tigari la cluj ?:wink: Asa ar fi trebuit bineinteles dar nu s-a putut. In Salaj era programat ca sa vina si AlinJeep dar , din pacate masina lui a avut niste probleme tehnice asa ca a venit doar el la mine in masina. Oricum, am avut de toate in masina asa ca ne-am descurcat in orice situatie (hi-lift, drujba, topor, sufe, troliu bun etc) Traseele s-au vrut a fi mai soft dar dupa iarna asta si atatea ploi nu prea sunt sanse ca sa gasesti trasee soft. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Re: Pregatire trasee Interesanta ancora de pamant homemade ... Cati km estimezi ca va avea traseul? Si pe cate zile se va intinde? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Re: Pregatire trasee Interesanta ancora de pamant homemade ... Si extrem de eficienta. Nu s-a clintit deloc cand am troliat masina. Cati km estimezi ca va avea traseul? Si pe cate zile se va intinde? Acest traseu va avea aproximativ 640-650 de km si va fi facut in 4 zile. La asta se mai adauga si o zi de trial. Vom parcurge 4 judete: Maramures, Salaj, Cluj si Bihor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Re: Pregatire trasee Aceste trasee sunt pentru MMOF 2013 ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Re: Pregatire trasee Aceste trasee sunt pentru MMOF 2013 ? Nu. Pt Maramures Trophy sunt alte trasee doar prin judeul Maramures. aprox 450-500 de km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Re: Pregatire trasee Dar pentru ce eveniment va fi? daca nu e secret 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu ovidiu Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Re: Pregatire trasee Va salut aici domnilor fiindca pe statie se pare ca nu ma auzeati ...:wink: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted May 4, 2013 Author Share Posted May 4, 2013 Re: Pregatire trasee Va salut aici domnilor fiindca pe statie se pare ca nu ma auzeati ...:wink: Salut. Noi eram pe canalul 16 si nu te-am auzit. Am vrut sa te sun dar nu am numarul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisguide Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Re: Pregatire trasee Dar pentru ce eveniment va fi? daca nu e secret Se pare ca e secret mare, ca de-o luna e liniste. shhhhhhhh! "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted May 5, 2013 Author Share Posted May 5, 2013 Re: Pregatire trasee Se pare ca e secret mare, ca de-o luna e liniste. shhhhhhhh! E vorba de in eveniment privat. Suntem foarte prinsi cu lucrul si pe munte nu e net, de aceea nu am mai postat. Voi ajunge diseara acasa si voi mai posta poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisguide Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Re: Pregatire trasee Ei, nu vroiam sa fiu 'intrusive'. Glumeam si eu. Daca e privata, ma gandesc ca are vreo legatura si cu vizita la Oradea, la Eugen (@DaKar ). Dar atunci ma mir ca ati facut-o publica, pe forum. Anyway, succes in realizarea celor propuse! Si daca am un pic de noroc, poate ajung la Baia Mare in august sa ne cunoastem personal. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted May 6, 2013 Author Share Posted May 6, 2013 Re: Pregatire trasee Cateva poze din trasee. Am ajuns in zone superbe din Maramures, Salaj, Cluj, Apuseni si Oradea. Aici sunt niste poze din jurul Clujului si din Apuseni. Asta ne astepta la Marisel la Cabana Motilor. Mancare excelenta, servire excelenta, zona deosebita. Recomand. In Padis Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Re: Pregatire trasee Daca tot ati muncit atat la traseele alea nu s-ar putea folosi si in alte scopuri ,poate ar fi doritori ??? ALIN:h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancuta_laurentiu Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Re: Pregatire trasee Daca tot ati muncit atat la traseele alea nu s-ar putea folosi si in alte scopuri ,poate ar fi doritori ??? ALIN:h5 mosule, asta nu e drumul cel mai scurt spre baia mare de imi povesteai ?. ai grija ca pregatim una cu chitarile si patroale. te bagi? ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleo Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Re: Pregatire trasee @Max ,pozele spun ca ati avut o iesire superba .Felicitari! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts