rd_adi Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Detin un Nissan Patrol LWB 2.8TD din 1999. Modificari: -OME +5cm -trim packer Iron Man +3cm -body lift custom +3cm -bara fata +troliu +80kg -bara spate +30kg -praguri +15kg -... - anvelope Federal Coragia 35' Masina merge ok , e inchegata dar din punct de vedere al motorului sper la mai mult Inca nu ma gandesc la gear master sau schimbare de rapoarte... cel putin nu inainte de a scoate maxim posibil din motor.. Momentan am 2 variante: 1) montaj pompa mecanica de y60 (varianta preferata mie). Din ce am inteles pt rezultate maxime e umpic de lucru (schimb pompa,capac distributie,senzor distributie, pedala acceleratie...) + crestere debit... 2) CIP TUNING (mai multa electronica) se promite aproximativ 150Cp verificabili pe dyno... Stie cineva mai multe detalii? A incercat cineva vre una din variante? Daca se schimba pompa nu trebuie schimbat tot in rest gen toti senzorii , debitmetru,calculatoare...? Care din variante duce la o crestere mai semnificativa a powerului? PS: zilele trecute masina a facut cateva figuri mai urate... nu se mai accelera, si nu se mai porea motoru din cheie... a patit cineva ceva de genu? de aici a inceput toata povestea pentru mine... electronica in off road nu e ceva bun... 1 NISSAN PATROL GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? La cum arata masina de namolita....aer....aer mai are ??? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? daca nu avea aer... nu ajungea cu ea pana in parcare :)) Recent am patit-o eu.Am uitat sa ma mai uit si pe la filtru cateva luni si acesta s-a imbacsit si nu mai asigura aerul necesar functionarii motorului in parametri.Sintome:motorul nu se tura mai mult de 2000 ture,fum negru,consum mare. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_adi Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Toate filtrele sunt noi... La mine acceleratia nu avea rol... A foat ceva electronic.. NISSAN PATROL GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 (edited) Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Toate filtrele sunt noi... La mine acceleratia nu avea rol... A foat ceva electronic.. La ZD30 (posibil poate si la RD28T), la pedala de acceleratie este un senzor (potentiometru de fapt), TPS (Throttle Position Switch). Voltajul la relanti trebuie sa fie intre 0.40V - 0.48V (la mine este 0.4V). Daca ai si tu acest senzor ar merita verificare a acestui senzor. Referitor la filtre, pot fi noi, dar daca aerul nu are cum sa ajunga la filtru, pentru ca admisia este obturata de acel namol....observ masina noroita cap coada (nu zic ca-i sta rau :) ), dar nu vad un snorkel si nu stiu admisia cum este la motorul de 2.8 (la 3.0 este sub aripa stanga). Edited April 10, 2013 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_adi Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Nu e noroiul problema... a facut figuri subit respectiv i-au trecut rapid... Tot de langa aripa trage aer su 2.8. Snorkel ... se rupe prea repede.... NISSAN PATROL GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_adi Posted April 19, 2013 Author Share Posted April 19, 2013 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Nu s-a descoperit problema dar nici nu despre ea este topicul... Varianta reala de a creste puterea unui y61 e sa il trimiti putin in trecut spre un y60... Adica schimbat pompa injectie electronica cu una mecanica... si toate accesoriile aferente... +presiune in turbo +debit in pompa Toate cu bun simt ca alfel o sa se infoace masina inutil si o sa lase o plapuma neagra in spate... NISSAN PATROL GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_adi Posted May 25, 2013 Author Share Posted May 25, 2013 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Am montat o pompa mecanica in stare absolut impecabila (mersi MADI) , masina avea sub 200.000 km. Am crescut debitul cam cu 2 ture . Am montat boost controler si am crescut presiunea in admisie de la 0,83 bari la 1,1 bari. Urmeaza sa punem ventilatorul de la intercooler pe direct sa mearga permanent! Diferentele sunt uluitoare! Cu roti de 35' pot face burn out.... 1 NISSAN PATROL GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? un consum acum cu roti pe 35''? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Sunt curios si eu de consumul actual al masinii,dupa toate aceste modificari,Adi. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
patroler Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Consumul e mai mult cu 2 litri aprox. Viva 4x4!:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_adi Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Consumul a crescut cu aproximativ 2l... In oras era 14 acum e 16 In afara era 10 acum e 12 In teren... habar nu am... NISSAN PATROL GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanpop Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Cat te-a costat modificarile ? Si pe mine ma bate gandul sa schimb pompa cu una mecanica. A mea e la fel, face galagie dar atat....as vrea neaparat mai multa putere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiua-car Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? La Y61 daca vei pune pompa mecanica NU VA MERGE mai bine.....mai prost DA!!!! Se pot face mici reglaje din pompa....sa mearga mai bine.....DAR exista solutia de a rescrie softul......si-l faci de 160-170CP.....si PUNCT! Nu incerca sa faci inventii....pt ca sunt altii care au inventat apa calda....cu ceva timp in urma...:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanpop Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Ma urc acuma in masina daca faci ceva cu softul :grin: si in 1 ora is la tine la poarta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 (edited) Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Cum adica rescriere de soft la Y61? Si ce sa-i schimbi mai exact in ECU? Am vazut ceva CIPuri ptr Y61 adaptabile pe cablajul ECU, din punctul meu de vedere ...nu solutia cea mai fericita. Edited March 23, 2014 by Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
detail Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 (edited) Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? http://www.dimsport.com/configurator/index2.php?categoria=rapid4x4ddb37146c9521c699d2ad4a6&marca=f5b5a7b6511c96ad482c19ee4f67719b&modello=32d1ccd12ab49d373c8e18cd38a27bcf&motorizzazione=4ddc35964e430ab192fd2dc8a9ef678f Este solutia cu "cutiuta", fara nu e... Edited March 22, 2014 by detail Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiua-car Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Niste baieti destepti di Slovakia au dezvoltat putin aceste ECU de Y61 cu cele doua motorizari...RD28 si ZD30.... Am avut montat si eu un ECM de genu....si mergea super,doar ca dadea fum negru si au decis sa-l mai testeze ei ...pana sa-l scoata pe piata. Am sa vb cu ei Luni si reveni evntual cu detalii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Eu tot nu inteleg ... Ce e acel ECM (Electronic Control Management?) ? O cutiuta care se pune pe instalatie? Un fel de powerbox? Dar nu ...ca mai sus spuneai ceva de rescriere soft... Ce inseamna mergea super dar dadea fum negru (motorina nearsa, probabil)? Vorbim de ceva device experiemental? Eu cred ca ECU de la Y61 este unul rudimentar dar in acelasi timp foarte greu de manarit asta ca sa nu zic aproape imposibil. S-au incercat la un moment dat niste device-uri (prin Polonia am auzit eu) dar s-a renuntat rapid la ele ptr ca prajeau ECU. Si in loc sa mai inghesui niste cai acolosea sub capota ...te alegeai cu decesul celor existenti. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Adi a spus ceva mai sus ca diferenta este uluitoare deci inteleg ca este foarte multumit de modificarile facute. Vad ca se vorbeste numai de cai aici, dar ce faceti cu ei fara cuplu? Eu daca as face ceva modificari la un motor, mai ales pentru offroad, as urmari in primul rand cresterea cuplului. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansoare Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? bravo wolfman!!!! ma doare gura de cind tot spun ca solutia nu e cresterea puterii ci a CUPLULUI prin augmentarea REDUCTIEI!! eu am facut asta la patrolul meu cu un kit GEARMASTER si sint foarte multumit-nu regret nici un euro dat si credeti-ma ca au fost multi! comportamentul in off-road se schimba radical in bine si asta se simte cel mai bine la o masina grea cum e patrolul. consider ca upgrade esential cresterea reductiei dupa suspensie,cauciucuri,troliu. urmeaza blocatul fata ca spate are din fabrica dar asta e alta discutie:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iancu Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? salutare ! cred ca ar fi grozav sa ne dai cateva amanunte ! ce inseamna , cum l ai procurat , ce anume simti la masina , CRED CA ESTE UN SUBIECT FOARTE FIERBINTE !! Si daca se poate si nu incalcam regulamentul , pretul lui , montajul unde l ai facut , etc ! daca ar fi sa fim on topic , cred ca s-a referit la ''cresterea puterii " - http://speedpowerchip.ro/SpeedPowerChip/speed-power-tuningbox/ si cred ca s-ar traduce intr-una din variante , adica cea electronica - ceva in genul asta Cred ca trebuiesc dezbatute doua aspecte ; 1) marirea puterii motorului -pritr o varianta de a-i adauga cai putere 2) marirea cuplului - prin montarea unor pinioane specifice mariri cuplului cred ca daca nu se umbla la ambele aspecte, adica : nu maresti nr de cai - lasi motorul asa cum e dar schimbi pinioanele in grup - maresti cuplul ( in teren ) dar puterea motorului va fi tot aceea - iar castigul nu va fi asa insemnat ..... iar daca maresti nr de cai , cipand puterea motorului , ai mai multi cai - te va ajuta la fuga ( autostrada , viteza in general ) dar in teren ve-i ramane cu acelasi cuplu - din fabrica ! parerea mea personala este ca AMBELE ASPECTE - CONCURA si cred ca numai umbland la ambele poti face ceva semnificativ ! ROG COLEGII CARE SU CUNOSTINTE MULT MAI TRAINICE , sa ne lumineze si pe noi incepatorii ! stima , Iancu ! Edited March 25, 2014 by Iancu 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Injectia apa+metanol a fost solutia mea. Beneficii: 1. motor curat (!) 2. crestere putere si cuplu pe aceeasi plaja de turatie 3. folosita corect, prelungeste viata motorului Un motor curat este un motor sanatos. Este singura metoda de a curati un motor fara sa-l desfaci (ma refer la cilindri, supape, galerie de admisie). Intr-un motor curat, niscai caluti prind viata iarasi. Racind gazele de evacuare, protejeaza motorul. Asigura o combustie mai buna a amestecului, deci mai putin jeg in motor. Merita aruncat un ochi aici. De o luna jumate am pus sistemul si pe masina de zi cu zi. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo pes Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? Injectia apa+metanol a fost solutia mea. Beneficii: 1. motor curat (!) 2. crestere putere si cuplu pe aceeasi plaja de turatie 3. folosita corect, prelungeste viata motorului Un motor curat este un motor sanatos. Este singura metoda de a curati un motor fara sa-l desfaci (ma refer la cilindri, supape, galerie de admisie). Intr-un motor curat, niscai caluti prind viata iarasi. Racind gazele de evacuare, protejeaza motorul. Asigura o combustie mai buna a amestecului, deci mai putin jeg in motor. Merita aruncat un ochi aici. De o luna jumate am pus sistemul si pe masina de zi cu zi. intri in amanunte? de unde? cum? cine monteaza ? consum? de unde metanol ? ce fel de apa?ce procent? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) Re: Nissan Patrol y61 2.8TD LWB ... cum sa crestem puterea motorului? intri in amanunte? de unde? cum? cine monteaza ? consum? de unde metanol ? ce fel de apa?ce procent? Se cumpara de pe net. Am vazut ca sunt si firme care aduc in Romania. Eu folosesc pe ambele masini DevilsOwn. Se poate instala pre sau post-turbo. Eu am post-turbo, post-intercooler, la la intrarea in clapeta de acceleratie. Se poate opta pentru un atelier specializat (greu gasesti), sau iti faci singur montajul. Consum ? Depinde de cum il setezi, ce asteptari ai. Metanol ? Cam greu. Eu foloses alcool tehnic si apa. Apa ? Distilata, nu de la robinet (sa nu ai depuneri dupa aia). Procent ? Solutia pentru peformanta maxima este 50% apa - 50% alcool (etilic sau metilic). Pentru Diesel, orice procent mai ridicat de atat poate dauna motorului grav de tot. La benzina nu-i aceeasi treaba. https://www.youtube.com/watch?v=psTppnsBSQQ Edited March 25, 2014 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts