Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aventura in natura by cobrra sambata--20 .04.2013 drajna-valenii de munte

cobrra

Postări Recomandate

sambata am placerea de a va invita pe cei care doresc o plimbare cu caracter de orientare si nelipsita socializare concretizata printr-o pauza de gratar prin zona matita -zambroaia ,valenii de munte ,drajna ,aricestii zeletin,

pentru cei care au fost in mare parte la intalnirile organizate de mine vor recunoaste o parte din trasee fiind o placere reala de revizitat.iar cei noi sigur vor fi incantati de frumusetea locului precum si de obstacolele intalnite in traseu: sleauri,ravene,stanca, apa, mocirla, ceva iarba, nisip,si poate nelipsitul noroi.

ca si dotari minime ideal si indicat anvelope profil MT iar dupa posibilitati sufe troliu si alte dotari menite la bunul mers al intanirii in conditii frumoase.

pentru pauza de gratar fiecare se autogospodareste cu ceea ce are in dotare nefiind obligatoriu ,,gratar,, se poate veni si cu preparate gata facute acasa :grin:

timpul maxim alocat ar fi undeva in jur de 2 ore dupa care se trece iar la explorarea zonei.

ca si dificultate nu este foarte ridicata si periculoasa zona dar datorita neatentiei si poate a excesului de alcool poate deveni foarte riscanta si pune sigur in pericol buna desfasurare a intalnirii drept pentru care cei mai putin experimentati sunt rugati sa asculte indicatiile date iar pentru cei care nu se pot controla cu alcoolul sau alte substante halucinogene vor fi indrumati sa paraseasca grupul.

lungimea traseului de off-road se apropie in jurul a 50 km iar celei de strada in jurul a 100km ma refer de la locul de intalnire si pana la retur

locul de intalnire statia rompetrol blejoi in jurul orelor 8,00 cu plecare la 8.30

pentru alte detalii si eventuale intrebari nu ezitati sa ma intrebati aici sau PM. va multumesc si va astept :h5

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: aventura in natura by cobrra sambata--20 .04.2013 drajna-valenii de munte

ooooooooooooo faimoasa coborare de juma de metru pe stanca si apoi ravena "AIA"...de nu poti sta in picioare.....

marfa I'm In!

Prezent!

PS Robert as mai adauga soferi cu stapanire de sine si " dirijori " de exceptie ca necesar pentru iesirea asta...

Editat de Mugur Iacob
Link spre comentariu

ooooooooooooo faimoasa coborare de juma de metru pe stanca si apoi ravena "AIA"...de nu poti sta in picioare.....

marfa I'm In!

Prezent!

PS Robert as mai adauga soferi cu stapanire de sine si " dirijori " de exceptie ca necesar pentru iesirea asta...

ravena aia se va face tur retur :grin:

Link spre comentariu

nu cred ca am ce cauta eu cu at-uri si fara troliu

sau depinde de vreme.

as veni daca va fi vremea buna pana atunci, ca sa ma pot misca si eu singur:old

Editat de Astral
Link spre comentariu

nu cred ca am ce cauta eu cu at-uri si fara troliu

sau depinde de vreme.

as veni daca va fi vremea buna pana atunci, ca sa ma pot misca si eu singur:old

este destul de greu cu AT si fara troliu e chiar si mai greu. asa macar compensai ajutorul. :h5 data viitoare dar poate pana atunci investesti si tu macar in roti :h5

Link spre comentariu

Incapem si cei cu autobuze pe traseul ala? Ca n-as vrea sa plec cu un LWB si sa ma intorc cu un SWB, mai ales acum inainte de sarbatori. :grin:

Link spre comentariu

Incapem si cei cu autobuze pe traseul ala? Ca n-as vrea sa plec cu un LWB si sa ma intorc cu un SWB, mai ales acum inainte de sarbatori. :grin:

este loc si de LWB doar ca trebuie avut in vedere dotarile minime necesare MT

Link spre comentariu

Frumos dar plec din oras cu alte treburi (munci) la bunici.Cu alta ocazie si poate cu un troliu.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Deci Domn profesor cu serpii...aka Cobra, ne-am strans de-o ciorba?

Cam cati suntem?

stai linistit ca nu esti singurel :ha1:ha1:ha1 pana acum cam 7 masini :wink:

Link spre comentariu

Bre dar n-ai somn???? la 4.21.....dimineata....

aaaa esti pe fusul orar de Ploiesti....iarta-ma!

Fain, abia astept, l-am imbolnavit si pe fratemiu cu noroiul....

Link spre comentariu

Vin si eu. Probabil mai vin si alti bucuresteni, astfel ca propun sa plecam in grup din parcarea de la Metro Baneasa la ora 07 : 00.

Link spre comentariu

Cu mare parere de rau, dar ma duc la Siriu.Era programata de vre-o doua luni jumate.Si ma mai duc in Vama pe 27 iulie, parca.Restul programului e flexibil.:wink:

Link spre comentariu

Cu mare parere de rau, dar ma duc la Siriu.Era programata de vre-o doua luni jumate.Si ma mai duc in Vama pe 27 iulie, parca.Restul programului e flexibil.:wink:

o sa facem poze si nu-i problema plus ca sunt sanse sa ne auzim pe statie :))

data viitoare ca incepe sezonul :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare