Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aventura in natura by cobrra sambata--20 .04.2013 drajna-valenii de munte

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: aventura in natura by cobrra sambata--20 .04.2013 drajna-valenii de munte

Vin si eu....pe jos...sa-i vopsesc cablurile lui Mugur:h5:h5:ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Giorgel te astept !!! sa le faci portocalii!!!

:ha:

Domnilor la 7.00 il iau si eu pe fratemiu de la Metro Baneasa dar plecam imediat....mai avem o oprire de facut....

Giorgel daca nu ne prinzi dimineata ma prinzi seara ca il las pe fratemiu tot la Metro Baneasa :old

Link spre comentariu

Bre n-auzi ca-s pedestru:grin:

Ma rog, o sa fiu copilot intr-un Samurai, tot aia :ha::ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Bai nene, atatea crengi la un loc, n-am vazut in viata mea! :ha:

Traseu lejer, ca era uscat mare parte, dar cu vreo 3 bude, de... :old

Cu ocazia asta am mai invatat putina mecanica. :ha:

Multam inca o data pt cele 2 recuperari. Dincolo de micile problemute, a fost o iesire faina!

grup1.thumb.jpg.ba4bbf2dec78ee4d30857a4bbdd52387.jpg grup2.thumb.jpg.429a7b33a516972da060bbf9d77de7cb.jpg final.thumb.jpg.4ee23c28795a438e096b07ede3cba8e2.jpg

Iulian1.thumb.jpg.4a380ce396d3a7d309f1db9a014bf71f.jpg Iulian2.thumb.jpg.2d69dd91b220fbe9d28eae65c08965e6.jpg Iulian3.thumb.jpg.6e1348267bce327c3e60432eca5b5642.jpg

Link spre comentariu

hai mai baieti nu fiti egoisti....ce ati mai facut dupa masa.....sunt tare curios cum a fost a doua parte a traseului....ati ajuns la faimoasa ravena de piatra?

Editat de Mugur Iacob
Link spre comentariu

Din "fericire" nu am mai ajuns acolo. :ha: Cred ca ni s-a luat dupa ultima urcare prin padure. In schimb, am terminat traseul cu o coborare faina printre crengi. Mi-e si groaza sa spal masina, sa vad ce a mai ramas din vopsea. Noroc cu sticker-ele cu DAKAR de pe usi, macar acolo a mai ramas ceva vopsea intacta. :grin:

Multumesc pe aceasta cale si colegilor care au gasit varianta ocolitoare la ultima urcare! :h5

Prima problema tehnica am avut-o eu si am vrut sa abandonez, dar noroc cu Edi care a dibuit furtunul obraznic si l-a bagat la loc, altfel nu puteam urca nici un damb de 2 metri. Sper ca ceilalti ati ajuns cu bine acasa.

Poze n-am prea facut, ca feliam la morcov ( :grin: ) dar astept de la copiloti, pe care i-am vazut ca au pozat si filmat la greu la fazele din bude.

LE:

Aa! Era sa uit: cea mai tare faza a fost cand am nimerit in gradina unor localnici, unde am intors 3 masini. Tanti aia a fost atat de cumsecade, ca venise chiar sa ne deschida si poarta din fundul gradinii, ca sa mergem mai departe. :ha:

Cred ca ratacirile au fost cireasa de pe tort la iesirea asta. :ha:

Editat de Optimus
Link spre comentariu

multumesc tuturor pentru participarea numeroasa cred ca undeva in jur de 17 echipaje... si ce va pot spune acum in mare dupa reveneala :))) a fost cu de toate ... abandonari pe traseu din punct de vedere tehnic ceva abandonari din punct de vedere morcovicesc cu toate ca nu era cazul foarte multi incepatori ceea ce nu poate decat sa ma bucure si exista speranta ca vor mai revenii chiar daca a fost destul de greu...asta si cauza celor mai dese pauze de cand organizez trasee plus probleme tehnice diverse ambeiaje cazute...fulii zburate etc etc alimentarii derizorii furtunase iesite ..... ... una peste alta se dovedeste ca atunci cand este cazul spiritul de echipa functioneaza perfect :h5

chiar daca obiectivul principal nu a fost atins ..renumitul ,,topogan de piatra,, denumit asa de giorgel :grin: promic ca in cea mai scurta perioada se va organiza si o echipa pentru atingerea scopului de tur retur si vom revenii cu poze de la aceasta :h5

voi incerca pe cat de repede posibil cum voi intra in posesia otografiilor sa le postez si aici :tk

Link spre comentariu

punem si aici poze sau le urcam pe facebook si impartasim colegilor link-urile?

MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea
Link spre comentariu

LE:

Aa! Era sa uit: cea mai tare faza a fost cand am nimerit in gradina unor localnici, unde am intors 3 masini. Tanti aia a fost atat de cumsecade, ca venise chiar sa ne deschida si poarta din fundul gradinii, ca sa mergem mai departe. :ha:

Cred ca ratacirile au fost cireasa de pe tort la iesirea asta. :ha:

A fost de vis atunci :ha:

Reproducem dialog echipaj Sorinel si je (Momo):

S: Bah... e un gard aici

M: Lasa frate ca nu se rupe! Da-i!

S: Unde??

M: P-aci...

S: Pey e o o curte

M: Asa si?? Da-i, arde-o

:ha:

si ai departe nu mai continui ca nu am voie :ha:

MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea
Link spre comentariu

Cum functioneaza treaba asta cu facebook/events ? Daca accesez linku ma duce intr-o pagina de evenimente ( zile de nastere de azi inainte ), dar numai pozele de la iesirea asta nu le vad. Nici nu sunt prea prieten cu facebook-ul....

4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc
Link spre comentariu

S-a rezolvat. Trebuia sa ma imprietenesc cu Cobra. Acum merge

4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc
Link spre comentariu

punem si aici poze sau le urcam pe facebook si impartasim colegilor link-urile?

Va rog si eu sa puneti pe forum. Nu am, si nici nu-mi voi face vreodata cont pe feisbuc.

Multam pt intelegere.

Link spre comentariu

Subscriu si eu la cererea colegilor de mai sus. Postati pe forum. Am vazut ceva-ceva pe fecebook-ul sotiei, dar m-am umplut de nervi. Va multumesc

• Like 1
Link spre comentariu

Cam da. Cred ca s-au facut sute de poze. Dar aici mai nimic. Vad ca lumea o arde mai mult pe facebook. Cred ca suntem noi cam de moda veche. Forumul e pentru ai mai invechiti. Facebook-ul e miezul acum:uameni

Link spre comentariu

Cam da. Cred ca s-au facut sute de poze. Dar aici mai nimic. Vad ca lumea o arde mai mult pe facebook. Cred ca suntem noi cam de moda veche. Forumul e pentru ai mai invechiti. Facebook-ul e miezul acum:uameni

incerc sa va raspund celor ce sunt nemultumiti de aparitia pozelor:

cum in aceasta intalnire au fost multi dintre ei ,,incepatori,, si cu masinile pline de prieteni care binenteles au facut nenumarate fotografii si filmulete si care nu au cunostinta de acest forum implicit de cum si in ce fel se papa treaba pe aici este normal ca sa lipseasca pozele.

am specificat mai susu putin....cum voi intra in posesia pozelor vor fii postate si aici si in alte locuri unde a fost prezentata iesirea.

multumesc pentru intelegere si sper sa dau de ei mai repede .....wps nici eu nu-i stiu pe toti si nu-i am in lista de facebook :wink:

Link spre comentariu

Stai linisti Robert, ca nu de tine era vorba. Vorbeam la modul general. Tu ai organizat iesirea. Ai facut destul. Oricum, cred ca facebookul ar trebui limiatat cumva aici pe forum. Ce e porcaria asta? Noi ne-am facut cont pe forum, nu pe facebook. Si mi se pare normal sa vedem ce se intampla la iesirile organizate pin intermediul forumului, aici pe forum, nu pe facebook. Ca e

club4x4, nu facebook4x4. Eeee, f**** mama lui de facebook! Ca m-am enervat. Ia puneti domle poze! Ce-i asta?:ang2

Va place ce combativ si plin de initiativa sunt?:ha1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare