Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013

Yonutz

Postări Recomandate

Ca tot nu s-a concretizat nimic cu intalnirea saptamanala ...m-am gandit sa va propun ceva mai tentant:

O intalnire tematica Nissan de vreo doua zile cu cortul undeva in zona de munte ...

Conditii:

-posesor Nissan sau simpatizant Nissan;

-fara iesiri derapante in decor

-fara a distruge mediul inconjurator (saci de gunoi obligatorii)

Perioada propusa: 28-30.06.2013.

Zona: Campulung, AG (inca nu sunt hotarat asupra locului dar studiez problema in mai in asa fel incat sa nu deranjam pe nimeni si sa nu fim deranjati).

Interes: socializare si schimb live de informatii, comparatii, trasee direct din tabara, tabara pe care ma gandesc sa o facem undeva pe la 1200m.

Fara fite si fara prea multa organizare. urcam pe munte vineri dupa amiaza si ne dam jos duminica, campare in regie proprie, fiecare mananca din traista lui sau a celorlalti doua zile ...Dupa acest stagiu e foarte posibil ca fiecare sa se intoarca putin mai "bogat" acasa.

Pareri?

LE

A nu se intelege ca eu sunt organizatorul acestei intalniri ...eu sunt initiatorul acestei idei si atat, de organizat se organizeaza fiecare!

Tricouri:

1.Yonutz 10 buc XXL (5 buc bleumarin + 5 buc bleu)

2.Cristacke 1 buc L (bleumarin)

3.Daemonus 1buc XXL + 1 buc XS (bleu)

4.Nomad 1buc L (bleumarin) - prin curier

5.Adammoga80 2 buc L (bleumarin) - prin curier

6.Cos 1buc XL (bleumarin) - prin curier

7.rd_adi 4buc XL (2 bleu + 2 bleumarin ...cu dimensiuni...)

8.V1tara 2buc XL + L bleumarin (XL cu dimensiuni)

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 238
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intalnire tematica Nissan - iunie 2013

Suna interesant si cum pica in weekend, si este aroma de Cirese, s-ar putea sa va incurc si eu. :D.

Asta daca nu este o intalire de "rupere" sau "extaziati", eu intentionez sa apar cu familia.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Ar mai fi cativa interesati ...

In principiu ...acu la sfarsitul lui mai vreau sa merg sa identific un loc unde putem tine chestia asta (stiu locul dar am vaga impresie ca s-a mai schimbat putin relieful prin zona de anul trecut pana acum)...

Ca si data am scris acolo ...asa ne-am gandit cativa ca ar fi bine.

Suntem insa deschisi oricaror propuneri constructive.

Lista cu cei care vin, dar care totusi n-au scris nimic aici sa o publicam pe acest topic incepand cu 01.06. Ptr ca in doua luni se pot schimba multe.

Eu sunt disponibil ptr acea data, incerc sa fac acest tip de intalnire ... sa mearga ...

Link spre comentariu

Salut,

Daca locatia nu e batuta in cuie va propun zona Iezeru Mic si Iezeru Mare langa Sibiu (50 Km).

In zona se vad multe alte trasee dar nu am fost; deci, nu garantez ca sunt si de o dificultate mai mare care sa solicite intr-adevar masinile si "soferii"; zona fiind muntoasa eu zic ca este promitatoare si pt. asa ceva.

Pe google maps apar si doua cabane la 2-3 km de Iezeru Mare: "Canaia" si "La grajduri".

Cautati si poze - sunt spectaculoase.

Sorin

L.E.: De acolo se pare ca se poate merge spre Sud pana in drumul 106N de unde avem la Est Lacul Negoveanu si la Vest se poate iesi pe Transalpina.

Editat de Kibitz

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

N-am indraznit sa propun o locatie mai la distanta ...avand in vedere ca majoritatea celor care vin sunt din Bucuresti. Zona aia e usor straina ptr mine ... dar nu ar fi o propunere chiar rea.

Evident eu ma voi supune majoritatii.

Intrucat la iesirea asta vin unii baieti cu familia ...ar fi de preferat un traseu domestic. Mie imi e imposibil sa fac un track in zona respectiva si ar fi de preferat sa avem unul sa nu bajbaim ca orbetii pe trasee inchise pe capat... dar daca baietii vor in zona si tu poti face un track acolo (trimit eu scula necesara prin curier) n-am nimic impotriva. :h5

Link spre comentariu

Salut,

Daca locatia nu e batuta in cuie va propun zona Iezeru Mic si Iezeru Mare langa Sibiu (50 Km).

In zona se vad multe alte trasee dar nu am fost; deci, nu garantez ca sunt si de o dificultate mai mare care sa solicite intr-adevar masinile si "soferii"; zona fiind muntoasa eu zic ca este promitatoare si pt. asa ceva.

Pe google maps apar si doua cabane la 2-3 km de Iezeru Mare: "Canaia" si "La grajduri".

Salut Sorin, alea nu sunt "cabane" :old. In functie de cati va strangeti ma gandesc ca aveti nevoie de un loc care sa va asigure suficient spatiu (la Canaia, de exemplu, daca sunteti doar cei 3 care v-ati gasit pana acum ar fi OK, dar mai multi ....:grin:), plus ceva conditii. Mai bine, daca va hotarati pe zona asta, luati legatura cu cei de la Clubul din Sibiu, sigur va ajuta si cu trasee, si cu informatii

• Like 1
Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Salut,

Da, sa stii ca la baietii de la OCS (Offroad Club Sibiu) ma gandeam si eu cand a spus Yonutz de crearea track-ului. Ei sigur au fost prin zona si porbabil au deja si track-uri. Mihai, Zippo sau Andre(i) - daca sunteti pe receptie - poate ne ajutati cumva.

Sorin

Editat de Kibitz

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

Sorin, am vorbit cu Zippo (merci Ioane :h5) ...dar am vorbit si cu restul baietilor, cu parere de rau ...locatia va ramane pana la urma Campulung 100%. Nimeni nu e dispus sa se deplaseze mai mult de 200 km /sens.

Asa ca planul va fi urmatorul:

In weekendul 25-26.05 ne repezim sa facem o scurta recunoastere ... cine doreste sa ne insoteasca e binevenit.

Saptamana urmatoare 02-06.06 pregatesc ceva materiale (acum se lucreaza la machete - vor fi tricouri/contracost si autocolante/gratuit) ...ptr cine doreste.

Voi lua in calcul ptr cei mai sensibili o pensiune sau doua in zona cu rezervare si plata directa cu doua saptamani inainte de a se consuma iesirea. Voi pune aici datele de contact si cateva poze.

La data cu pricina se va consuma iesirea.

Odata ce am noutati postez aici ... :h5

Link spre comentariu

Sorin, am vorbit cu Zippo (merci Ioane :h5) ...dar am vorbit si cu restul baietilor, cu parere de rau ...locatia va ramane pana la urma Campulung 100%. Nimeni nu e dispus sa se deplaseze mai mult de 200 km /sens.

Asa ca planul va fi urmatorul:

In weekendul 25-26.05 ne repezim sa facem o scurta recunoastere ... cine doreste sa ne insoteasca e binevenit.

Saptamana urmatoare 02-06.06 pregatesc ceva materiale (acum se lucreaza la machete - vor fi tricouri/contracost si autocolante/gratuit) ...ptr cine doreste.

Voi lua in calcul ptr cei mai sensibili o pensiune sau doua in zona cu rezervare si plata directa cu doua saptamani inainte de a se consuma iesirea. Voi pune aici datele de contact si cateva poze.

La data cu pricina se va consuma iesirea.

Odata ce am noutati postez aici ... :h5

Salut,

E bine oriunde! Sa imi/ne spui daca pot/putem sa ajutam cumva!

:h5

Sorin

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013

Na ca am si botezat-o ... :ha:

Nissan Adventure Days

Suna bine?

Voi fi plecat ...timp suficient ptr a ma gandi la o eventuala sigla... :grin:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Nissan Adventure Days

Suna bine?

Nu-i rau ! Nenea, da' tricouri cu Y61 ai ? A ? Cu Y61 ai ? A ? Ai ? Cu Y61? :D

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Nissan Adventure Days

Suna bine?

Voi fi plecat ...timp suficient ptr a ma gandi la o eventuala sigla... :grin:

Suna f. bine!

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

deci data nu e hotarata?

Data evenimentului : 28-30.06.2013

Cu o luna inainte merg sa facem trackurile ...doua ...unul de zi ...si unul de noapte ptr amatori de senzatii tari ...si la care nu prea le place sa stea la povesti in jurul focului, la un disc, la alea alea ...

Cine doreste sa mearga la recunoastere e binevenit ...

Cerinte obligatorii (la recunoastere):

-minim MTuri si troliu ...

:beat:h5

Link spre comentariu

In principiu ma tenteaza extraordinar de tare...

Sper sa ajung si eu!

Ar fi interesanta ideea de tricouri...

Editat de rd_adi
  • Like 1
NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

In principiu ma tenteaza extraordinar de tare...

Sper sa ajung si eu!

Ar fi interesanta ideea de tricouri...

daca mergi tu cred ca vin si eu ca sa aiba cine sa te traga la sufa pana acasa :we

• Like 1

`92 NISSAN PATROL 2.8TD

`93 NISSAN PATROL 4.2D SGX

`91 SUZUKI VITARA

Link spre comentariu

Am ceva in aceeasi perioada, insa poate reusesc cumva sa ma lipesc si eu la iesirea asta :grin:

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Fara probleme ... toata lumea e binevenita ...

Uitati la ce m-a dus capu in seara asta ...Maine poate la mai mult. Scuze dar n-am talent la grafica ... asta printre multe alte lipsuri.

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/SIGLE_zpsf41f1215.jpg

Am pus fondul de culoare ... ca idee ptr tricouri ...

Mie varianta a doua mi se pare cea mai fericita.

Cine are mai mult talent ...si vrea sa participe e invitat... :h5

De asemenea cine are relatii la un atelier de croitorie sau stie o sursa de tricouri de calitate este invitat sa ma contacteze in privat.

Tricourile vor fi de tip polo cu guler din BBC 100%. Plin, nu bob de orez.

Ma gandeam la 3 inscriptii:

1. Pe piept in partea dreapta - sigla

2. Pe spate ... I love my Nissan

3. Pe maneca eticheta cu numele fiecaruia (ptr cei care doresc asta bineinteles).

O sa cer o oferta la ce am scris aici si o sa o fac publica in zilele urmatoare.

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

da, imi place sticherul ala, alb... complet alb :ha: ar confirma foarte bine...

PS: o iesire adevarata la offroad, e musai sa aiba si un sticker pe masura!!! (Doamne, ce-mi plac astea, chestiile astea, ale tale, Yoane...)

PS2: n-am putut sa ma abtin...o sa urmaresc indeaproape acest topic:grin:

• Like 1

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

da, imi place sticherul ala, alb... complet alb :ha: ar confirma foarte bine...

PS: o iesire adevarata la offroad, e musai sa aiba si un sticker pe masura!!! (Doamne, ce-mi plac astea, chestiile astea, ale tale, Yoane...)

PS2: n-am putut sa ma abtin...o sa urmaresc indeaproape acest topic:grin:

Dragul meu ...

Urmareste-ma indeaproape ... numai ca exista riscuri ... o sa ajungi si tu ...sa schimbi cotetu din dotare ...cu o masina de teren ... ptr ca daca vei fi nevoit sa pui pe geamul toyoticii tale un sticker cu nissan ...unii de pe acilea cu siguranta la urmatorul chef iti vor strecura prin bautura si putina cianurica sau alte prafuri rele... :ha:

De fapt ieseala asta ESTE doua ... una chiar peste doua saptamani ...cum eu am desfiintat maneta reductorului, am pus in locul dansei o bara de inox ptr dans exotic (ca deh de iesit n-am mai iesit niciodata de cand stii tu :ha1... deci la ce naiba sa-mi trebuiasca???...:ha:)...si nici cu gipiesul nu o diclesc prea bine (gipiesul e marca de tigari parca, nu? :ha:)... ai putea sa vii peste doua saptamani sa ne predai ceva offroad dala de-al tau profesionist asa ca de la cunoscator la neinitiati ...Si ti-o iesi de-un gratarel si poate ca om avea vreme sa povestim si de sportul ala cu sticla! :beat ...Asta ca sa nu zici ca sunt badaran si prost crescut ... si nu te-am invitat ... :grin:

Si apoi, tu indiferent ce mi-ai zice ...tot n-as putea sa ma supar pe tine ...ca esti semaca ...un fel de giulieta a offroadului...

Si acuma gata ca ducem discutia unde nu trebuie ...daca iti iei nissan ...call me ...daca nu ...ia du-te mataluta la scara ta! :ha1

Vezi, nici eu nu m-am putut abtine, dragutza semaca ...:ang1

Daca vrei sa dezvolti alte discutii de orice gen fara legatura cu topicul am rugamintea sa o faci in privat ...sa nu poluam acilisea.

Editat de Astral

Link spre comentariu

Data evenimentului : 28-30.06.2013

Super :) pana atunci cred ca termin si eu masina mea :)

Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad -

Link spre comentariu

Nu Yoane, nu poluez topicul, vreau sa comentez strict la obiect, cum am facut punctual, mai sus, cu stickerele. Altfel, urmaresc topicul ca sa ma initiez in bucataria asta, organizatorica, nu altceva, fereasca D-zeu!!!:grin:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Ma abtin cu greu sa nu mentionez in cuvinte putine ca intelepciunea e putina , si pe urma sa includ un adiozgudbai , privind inapoi cu manie ... Am imbatranit , nu mai fac fatza sau nu mai vreau ...

Vreau si eu un tricou , marime medie si unul marime mica-medie ( pentru fiica mea ( poate ca-i mai cresc baloanele - dansatoare profi , foloseste tricourile la antrenament , iar eu stau pe margine si-mi calmez pulsul ca e singurul meu motiv de existenta ) .

Nu vreau actzebilde , n-am si nu voi avea nici unul pe masina , n-am avut pe niciunele , nicideunele ) .

Ma prezint personal la locul faptei sa le primesc , platesc etc ... ( vin cu stepway , undercover... daca cumva e si un KW261 ... nu-s eu , e altu'... daca are nr de Gl ... e nevasta , ma urmareste ... nu sunati ... ) .

Nu doresc rezervare ( in caz de ... ) , pereti am si acasa .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

S-a marcat domnu Cos. Ptr domnisoara doriti croiala de dama? Sau tricou normal? Ca daca tot le facem pe comanda sa le facem cum vrem noi... :h5

Ptr cei cu marimi exceptionale ...ca m-am dumirit eu ...toti astia de aveam Nissan suntem de la 0.1 tone in sus ...o sa incercam sa facem in asa fel incat burta din dotare sa treaca neobservata ...:grin:

Am dat machetele in lucru ...ptr calcule si toata bucataria.

Liste cu participantii/tricourile o sa apara dupa 01.06 (lista se va afla mereu actualizata in primul post din topic). Lista se pare ca este destul de lunga.

Data maximala de comanda ptr tricouri este 15.06. Asta ca sa aiba timpul domnul de la Xtrem Equipment sa le execute.

Ptr cei ce nu pot ajunge si isi doresc un astfel de tricou se preiau comenzi aici iar produsele se expediaza prin curier, adaugandu-se costurile de transport.

Iar ptr ca probabil ne vom strange din toate colturile si asa ocazie vom avea mai rar... o sa vad la sfarsitul lunii ce aranjament fac cu ciobanii din zona ptr luna iunie...sa cinstim cum trebuie evenimentul cu o oaie la jar sau mai multe ...:cort

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare