Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013

In ceea ce priveste tabara cam asa as vrea ...sa ramana tabara in acelasi loc ...

• Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 238
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dau doar o idee... daca lasam tabara intr-un loc ar trebui sa fi cat mai sus la munte...se anunta temperaturi de peste 35 de grade deci ar fi nasol in corturi ...

In Cj acum sunt 37 de grade!in sud probabil e mai cald...

Ecipament complet avem si baietii de la Cluj.

Masina am terminat-o doar acum.

Prima iesire va fii la adventure days.

Numai bine!!

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Vreau si eu doua tricouri, unul bleu si unul bleumarin, ambele marimea L.

Este foarte improbabil sa ajung la intalnire (fizic, ca inima e deja dusa incolo), dar poate iau clujenii si tricourile mele si le aduc la Cluj. Nu de alta, dar nici nu ai cui le trimite pe posta, ca-s plecat prin strainatate inca vreo luna.

Se poate! Daca nu ajungi iti aduc eu tricourile!

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Suvi,

Vino bre cu Passatu (pe costuri mici) si te preluam din Campulung ...cu tot carabalacu ...Mai ar fi o varianta cu trenu...

[:

E o idee buna cu passatu, cu trenul in niciun caz ,dar daca e vremea buna cred ca incerc cu motoru. (ma si vad ca Lorenzo Lamas in Renegatul cum umbla cu patura legata sul de ghidon :banana )Ca vin cu passatu sau cu motoru sa mai aveti ceva loc prin porbagaj sa-mi pun si eu cumparaturile din Kaufland si eventual ceva bagaje (inclusiv eu =varianta passat) Multumesc anticipat.

Editat de suvi

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

bine bre....... sincer si eu tot o fasole as fi mancat la ceaun deci pentru sambata ramane stabilit meniu la 12 fasole vin eu cu 10 kg daia buna care fierbe cu tot ce trebuie morcov, ardei, ceapa doar sa punen mana de la mana si sa aruncam in ceau ce are fiecare cciolan coasta doar am ramas putin nelamurit cu suportul unde punem fasolea.........ceaunul fratilo este.....

Link spre comentariu

Sambata ma duc cu sarumana pe ici pe colo... poate o pun de un ceaun!

Daca iau ceaun las discul acasa ... ca "pomana de legume" iese bine si la ceaun. :ha: (cea mai vegetariana mancare iese din pulpa de la porc si din coastili alea ... cu putin grasime ...:ha:)

Io vaz nentu Gigi ca ai mare tragere de inima la potol ... :wink: ...Nici eu nu sunt vreun sticlete sfrijit sau vreun popa care nu mananca peste tras in miere ...dar totusi mergem putintel sa bagam si roatili la namol ... ca or sa ne mute iar astia topicul la alte hobbyuri ... :ha:

Sambata la 12 ... fasole? :ha: Depinde ...ptr unii o sa fie dimineata la 12 ...totul depinde de ce se intampla vineri seara. :grin:

rd_adi

Si ptr masina asta cu care vin ...e prima ei iesire ... n-am bagat in namoalele din zona sa nu o zgarii ...dar nu-i nimic, nu-i timpul pierdut! :grin:

Nu e foarte cald la sud sa stiti ... e acceptabil (inca).

Si da Semaca ...vad ca te uiti si tu ...caut copilot ...sa-l abuzez ...au renuntat toti ...daca vii promit ca dau plasma jos de la troliu si pun cablu metalic ...da...da ...:ha:

LE ...cablu metalic de 14 ... :ha:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Si da Semaca ...vad ca te uiti si tu ...caut copilot ...sa-l abuzez ...au renuntat toti ...daca vii promit ca dau plasma jos de la troliu si pun cablu metalic ...da...da ...:ha:

:grin::grin::grin: da, ma uit, stii ca sunt curios, sa vad ce mai zice unul, altul:grin:... mai astept si momentul cand, poate, vei cancela si aceasta intalnire...precum aia, atat de trambitata, cu caiacele la Neajlov:ha::ha::ha: ...lasa-ma sa ghicesc, din motive personale !!!

PS: in realitate, ma uitam, ca n-am inteles unde sa-mi pregatesc woo-doo-urile...unde ne-am putea intalni???...la vreun concurs???:ha::ha::ha:

Editat de semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Semaca,

Nu ar avea rost sa-ti expun explicit "motivele personale" ptr care am anulat cursa de caiace... Asta ptr ca nimeni nu ne mai intoarce mortul de la groapa, din pacate. Daca doresti picanterii ... cum era imbracat popa, din ce era facut cosciugu, ce era scris pe cruce sau cate bomboane erau pe coliva te rog sa mi te adresezi pe privat. Poze si filme cu decedatul n-am facut ca nu se cade dar daca doresti iti pot trimite cateva cu el in viata. :uameni

Uneori glumele tare imi prind al naibii de bine dar alta data ...vin exact asa ca musca la curu calului ...Dar hai sa nu lungim vorba...sa nu deviem cursul raului ...:tk

Iar pe viitor daca ai ceva de comentat acilisea ontopic ...sugestii, sfaturi, alea-alea asa ca de la un Magellan al offroadului...te asteptam cu mare placere ...daca nu ...sa avem pardon, schimba canalul please! :tk

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

... deci pentru sambata ramane stabilit meniu la 12 fasole vin eu cu 10 kg .....

La 12 ziua? Ceaun? Sauna pt bucatar?

Vorba lu` Yonutz ... sa nu ajungem la alte hobby-uri...

Off road? Dat masini de pomi? Sa vedem si noi umpic meridionalii in splendoarea lor?

Oricum eu pregatesc niste palinca pentru amatori!

Sa auzim de bine!

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Si uite ca prognoza meteo se schimba putin ... :grin:

Vineri 28.06.2013 26 °C 17 °C 10 km/h NV cer variabil, averse de ploaie

Sambata 29.06.2013 27 °C 17 °C 11 km/h N cer variabil, averse de ploaie

Duminica 30.06.2013 26 °C 16 °C 12 km/h N cer variabil, averse de ploaie

Altii zic asa:

Vineri 28.06 MAXIM 26°C MINIM 13°C Mai mult insorit

Sâmbătă 29.06 MAXIM 27°C MINIM 15°C Mai mult insorit

Duminică 30.06 MAXIM 23°C MINIM 14°C Fulgere

Fiecare da dupa generozitate ...:ha:

Nu e chiar rau ... :grin:

Link spre comentariu

Am fost pe Iezer la sfarsitul lunii iunie 2011 si am gasit petice de zapada unde am racit berea, deci caldura cred ca iese din ecuatie. Oricum prognoza va fi mult mai exacta pe masura ce se apropie data evenimentului si vremea e destul de schimbatoare acolo sus. Am plecat anul trecut spre Iezer prin Portareasa si pe coada lacului era soare si cald. Cand am ajuns in gol apin a trebuit sa ma intorc din cauza vremii.

Am gasit un site care, zic eu, merita urmarit:

http://ro.viewweather.com/w7665644-vremea-prognoza-meteo-pentru-varful_papusa_muntii_iezer-papusa_-judetul_arges.html

Ete dovada

IMG_4672.thumb.JPG.56b56a30ce68415dc9365bf7c74e39d1.JPG

O curiozitate...toata lumea vine incaltata de scandal (profil extrem) sau mai sunt si cu MT-uri?

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

O curiozitate...toata lumea vine incaltata de scandal (profil extrem) sau mai sunt si cu MT-uri?

Eu unul voi fi cu MT-uri, din ce am priceput eu exista variante si pentru "zbuciumati" si pentru "linistiti". Eu sunt "linistit" convins, principalul motiv pentru care vin este socializarea.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Zapada in zona am inteles ca s-a cam dus.

Iar cu limitele ...e treaba discutabila ... :grin: ...Fiecare stie cat poate.

Ideea este ca nimeni nu are nimic de demonstrat nimanui. Venim cu totii de distante mai mari sau mai mici ptr a ne simti bine. Si acest lucru ar fi important sa nu se uite. :h5

Ideal ar fi sa iesim cu totii cu masinile intregi ... fara corectii pe linia mecanica sau estetica. De asemenea iar ar fi ideal sa ne temperam unii pe altii ..ce se va intampla vom vedea ...:wink:

Un alt aspect important: sa nu uitati de sacii de gunoi. Vom "locui" 3 zile pe munte si nu doresc sa "lasam urme"! :h5

Link spre comentariu

Verificati si site-ul de mai jos, sunt foarte buni si nu prea gresesc (cel putin in tara de origine, ca acasa nu am apucat sa il 'probez' ))

http://www.yr.no/place/Romania/Arges/Campulung_Muscel/

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Pofta mare! Dar pe langa delicioasele mese promise...

Eu vin sa ma si dau... mt agresiv (federal coragia) de la cluj pe comunale sate si transfagarasan..., troliu, motorina, sufe, roll cage, si multa bunavointa plus un copilot pe masura...

Pana la urma e Nissan Adventure Days nu Culinar Fest!

Sa nu o luati in nume de rau... vreau sa fiu primit la masa...

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Se poate! Daca nu ajungi iti aduc eu tricourile!

Sigur nu ajung, dar mersi Adi, am rezolvat cu Yonutz o varianta.

Spor la activitati!

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

eu sunt mai mult decat satul de munca cu nervii intinsi la maxim vin sa ma odihnesc putin nu ma dau la o parte de colindat zona sunt pregatit cu mt,sufa,troliu.ocheti. fiind prima iesire cu masina asta tre sa fiu mai linistit sa o cunosc mai bine si in ultimul rand siguranta familiei

Link spre comentariu

Pana la urma cu MT-uri o savin si eu ... ca vaz ca toata lumea e incaltata cu MT-uri ...sa fie treaba echitabila.

Am doua statii CB ... una fixa si una mobila de backup.

Avand in vedere ca mai toti avem cele trebuincioase ...troliu, MT-uri, sufe, ocheti, scule samd nu cred ca ar trebui sa ne facem probleme indiferent de vreme.

Azi si luni pregatesc si "tehnicul" ...adica ..."maimutele din cutie" de care sper sa nu avem nevoie.

Nu ma apuc sa fac previziuni asupra activitatilor (nici km parcursi si nici traseu)...ptr ca niciodata nu am facut ce ne-am propus, am facut cu totul altceva, exact ca in tenis :grin:...hai sa lasam putin suspans ... :grin:

Zona Campulung-Rucar este superba si va marturisesc ca de fiecare dat ne-a suprins placut, indiferent de ocazie.

Link spre comentariu

Daca mai e cineva nehotarat din cauza cazarii, exista posibilitate de cazare la pastravaria Namaesti. Conditiile de cazare sunt bune, mancarea excelenta si preturile decente (anul trecut parca era 30 RON/pers). De acolo se poate urca direct pana sus pe Papusa. Proprietarul este un amic al meu si daca doreste cineva trebuie anuntat inainte.

Daca sunteti de acord exista posibilitatea sa urcam prin Rucar si sa coboram prin Namaesti, eventual din Namaesti se poate urca pe Stramtu cu coborarea in Campulung.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare