Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013

Ambele variante de traseu sunt viabile ...La urcarea din Rucar (dupa spital dreapta si dupa aia stanga unde se ingusteaza drumul )ma gandeam si eu ... drumul ala in coloana ia cam 45 de minute, o ora ...dupa care campare ceva mai sus ... e un parau undeva pe stanga, intr-o vale ... pe culme facem tabara sau undeva aproape de parau (din cate imi amintesc nu prea era locul ideal acolo langa parau ca era pe inclinatie)...dupa care sambata ...go to Papusa in prima parte a zilei...si inca in vreo 2 trasee in zona ...unde sa zbarnaie putin si troliul ... :grin:

Depinde si de timpul probabil foarte mult ... ma gandeam la o varianta de backup in caz ca va ploua serios, ceea ce nu cred ...

Drumul spre Namaiesti nu-l stiu dar il gasim noi ... :ha: Eu coboram direct la caminele de nefamilisti in parau ... Acolo insa am inteles ca "autostrada" a devenit intre timp perete la 90gr ...si nu prea mai ai cum sa cobori pe acolo ...:wink:

Un alt aspect ...ganditi-va si la variantele astea doua:

1.Tabara fixa ...si de acolo ne deplasam

2.Intindem tabara in fiecare seara in alta parte (aici vom pierde minim 2-3 ore/zi)

Din punctul meu de vedere in cazul in care se poate sta la cort ... exclud varianta cazarii la pensiune ...dar o sa o iau in calcul ...in caz ...de necesitate! :wink:

Avand in vedere ca e o auto-organizata ...toate deciziile le luam impreuna! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 238
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nici eu nu stiu drumul spre Namaesti dar am vreo doi amici in zona care il stiu bine (unul din ei s-ar putea sa vina cu noi) si daca nu-l gasim facem unul.

Mie mi-ar conveni varianta cu tabara fixa pentru a nu pierde timpul de plimbare si hidratare. Daca este posibila amplasarea langa apa ar fi ideal, mai speli un vas, un ou transpirat etc.

Varianta cu pensiunea am propus-o gandindu-ma ca ar mai fi ceva amatori de confort sporit, eu ma voi 'caza' la cort.

Drujba are careva? Sa nu o mai car eu dupa mine.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Drujba are careva? Sa nu o mai car eu dupa mine.

N-ar fi rau sa o iei dupa tine ...:h5

In ceea ce ma priveste ...eu aproape mi-am terminat "bagajul tehnic"! :grin:

Hilift, topor, flex, bormasina, aparat de sudura + 1.000.000 de alte lucruri care nu stiu daca o sa ne trebuie dar le-am pus sa fie acolo... sa continui? :uameni

Calculam azi cum sa fac loc si la generator ...dar e foarte mare (5.5 KW) si o sa improvizam un "iluminat public" dintr-un acumulator (de rezerva) si neste becuri ...poimaine mesterim "instalatia de pom"... :grin:

Inca nu le-am pus toate in masina ... dar cu siguranta ... le vom face loc .... in a doua daca nu au loc in masina mea!

Referitor la tricouri: toti cei care ati comandat tricouri si doriti expedierea lor prin curier va rog sa-mi dati adresele pe PM. Tricourile vor fi trimise prin curier (FAN) si in colet veti gasi un cont de la o banca unde sa-mi virati dupa receptie, daca sunteti multimiti de calitatea produsului, c/v lui. Facem asa ca sa evitam extrataxe care ar putea ridica pretul tricoului. La receptia coletului veti plati doar transportul (~15 lei).

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

M-am prins! Cineva aduce fiarele si facem sus o tubulara. Ha ha...asta era surpriza. Eu iau un invertor si ceva becuri economice ca au de un' sa suga.

Link spre comentariu

Luati la voi ceva sticle cu varu Jack,si sigur o sa vedeti ceva trasee de tinut minte,da trebuie neaparat garnisit cu ceva ghiata si cola........:grin::grin::grin:

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Dragi colegi as vrea sa vin si eu din Craiova.

Astept de la Yonut sa-mi spuna daca ma calific cu al meu Y61 LWB OME +5 si Bfgoodrich AT 33' deci deficitar la capitolul aderenta si fara troliu.Daca este in regula din punctul asta de vedere imi mai ramane decat problema copilotului care este declarat incert (mi-ar fi greu sa vin singur dar pana la urma asta e...).

Nissan Patrol Y61
Link spre comentariu

Astept de la Yonut sa-mi spuna daca ma calific cu al meu Y61 LWB OME +5 si Bfgoodrich AT 33' deci deficitar la capitolul aderenta si fara troliu.Daca este in regula din punctul asta de vedere imi mai ramane decat problema copilotului care este declarat incert (mi-ar fi greu sa vin singur dar pana la urma asta e...).

POate mergem impreuna (in masini diferite). Da-mi PM daca te intereseaza, sa vedem cum ne intalnim.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Bfg AT am folosit o perioada... sunt mega bune gumele.... sun locuri in care bat mt-uri... la cum se anunta vremea cred ca vei avea un plus cu ele...

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Atunci vin si eu...

Daca se mai pot comanda tricouri as dori 3 bucati.

Ca si echipament de camping pot ajuta cu o drujba sanatoasa,topor,un ceaun destul de mic,un gratar.

Daemonus am numarul tau...am sa te sun.

Nissan Patrol Y61
Link spre comentariu

Te califici fara probleme (este o intalnire deschisa). :h5 ...Tricouri ... pot sa-ti dau doar xxl care am facut mai multe (sunt destule pe stoc)... bleu sau bleumarin. Tine legatura cu Daemonus ...vii impreuna cu el! :h5

Link spre comentariu

Dupa cum v-am promis ...poze cu "carpele" ...Ieri erau mostrele gata, azi iau toata "zestrea" ...:grin:

Pe bleu:

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/IMG_9066Large_zpse3318876.jpg

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/IMG_9068Large_zps84ccc383.jpg

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/IMG_9069Large_zps9ea5a6c5.jpg

Pe bleumarin:

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/IMG_9072Large_zps826668ce.jpg

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/IMG_9074Large_zps425449d8.jpg

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/IMG_9076Large_zps3faca38d.jpg

Burta din imagini nu apartine modelului de ocazie :hw:ft... e doar photoshop ... :ha:

Cu rotile m-am enervat toata ziua :wtf1:... Pana la urma vin pe Simexuri ptr ca MT-urile se aflau pe niste jante care atingeau in suportii de amortizori pe viraje ... Am echilibrat cu greu Simexurile dar acu la drum de seara mi-a reusit manevra...cu vreo 3 kile de plumb ... sa nu dau :ptpeste dom'soarele care circula linistite si singure :toppe trotuar ... nu de altceva ...dar sunt om serios ...cu familie, copil, catel si Patrol...:ha:

Cu piulitele idem ...cum e sa comanzi piulite de Nissan cu pas 1.25 si sa primesti piulite de Toyota cu pas de 1.5 ???? :ang1 ...Asteptam ceea ce trebuie ...nu corcim masina ...cu tot felul de musulmanii, nu, nu ... :ha:

Si cu ceaunu a fost un dezastru ...am vazut azi ditai tuciu :uameni... studiez problema si maine ... gasesc eu o solutie pana la urma!

Tricouri prin curier:

Toti cei care doriti sa primiti tricourile prin curier ...rog sa-mi trimiteti adresa pe PM, AZI, Miercuri 26 Iunie ...azi ma ocup de aspectul asta ...in caz contrar de luni incolo ...

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

La mine plecarea e in coada de peste din cauza meteo. Sper sa fie vremea buna sa vin cu motorul, daca nu te caut in 06.07.2013 la Bucuresti sa-mi dai tricoul, dar totusi sper....

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

azi am facut proba la disc nu de alta dar nefolosit de mult timp lam incins frecat cu slana ce sa zic deabia astept sal folsesec asa ca yonut sal lasi discul acasa cal iau eu te contactez vineri poate plecam inpreuna poate reuseste nevasta sa termine cu scoala de soferi mai devreme.......ne auzim

Link spre comentariu

Cam asta ar fi traseul care as dori sa-l abordam.

Ar fi doua variante

-cel cu rosu cu intrare dinspre LERESTI.

-cel cu verde cu intrare din RUCAR.

Cel cu rosu am inteles ca este foarte frumos si foarte spectaculos (a nu se intelege periculos).

Guguloaiele reprezinta tabara ...pe cel rosu am inteles ca acolo ar fi o sursa de apa (izvor).

Traseul verde il stiu partial ...dar nu-i bai ne descurcam noi ... Eu voi pleca tot vineri cu voi ... :grin:

Cei ce pleaca din Bucuresti ...la ora 09.30 ne vedem la noi la atelier (pe centura in zona Glina - Popesti Leordeni) la o cafea. :grin: ...La ora 10.00-10.30 ...as dori sa ne punem in miscare. :h5

Nu cunosc exact traseele asa ca va rog sa ma scuzati daca am facut unele greseli si traseul in realitate va fi altul.

Daca totul merge cum trebuie vom ajunge cel mai probabil in Campulung la Kaufland undeva la ora 14.30-15.00 unde ne vom intalni cu ceilalti ... Am luat o ora de rezerva, in cazul unor eventuale probleme ... sa nu ne decalam programul.

La ora 18.00 maxim rupem poarta Kauflandului si ne deplasam spre unul din traseele de mai jos. :h5

Cei anuntati la mine pana acum sunt (daca se schimba ceva in ecuatie va rog sa ma anuntati sa nu va asteptam):

1.Subsemnatul

2.Cristacke

3.Gigi Naste

4.Bbstao

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/traseuNAD_zps03cac24c.jpg

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

azi am facut proba la disc nu de alta dar nefolosit de mult timp lam incins frecat cu slana ce sa zic deabia astept sal folsesec asa ca yonut sal lasi discul acasa cal iau eu te contactez vineri poate plecam inpreuna poate reuseste nevasta sa termine cu scoala de soferi mai devreme.......ne auzim

:h5

Aduc eu gratarul ...si vad de unde inventez si un ceaun! :grin:

Am vorbit azi si cu baietii cu Vitarele ...se pare ca o sa ne vedem direct pe munte ...:h5

Link spre comentariu

In seara asta, m-a onorat Yonutz cu un tricou,asa ca in proportie de 99% voi fi prezent la intalnire,in calitate de copilot:grin: Abia astept sa ne intalnim:h5

• Like 1
Link spre comentariu

Eu ti-am zis Patzakine ...ai acu tricoul ...nu mai ramane decat sa rezolvi si acest detaliu minor - sa-ti iei si Patrolu ... :ha:

Link spre comentariu

Eu ti-am zis Patzakine ...ai acu tricoul ...nu mai ramane decat sa rezolvi si acest detaliu minor - sa-ti iei si Patrolu ... :ha:

Merg acum cu tine, ma lamuresc ce poate masina si cine stie, pe viitor,trec la categoria grea:grin:

Link spre comentariu

Traseul cu rosu l-am facut de mai multe ori cu urcare prin Portareasa. Se poate urca cu orice 4x4 indiferent de echipare (am intalnis sus o Dacie papuc 4x4). Chiar daca ar ploua, gradul de dificultate nu se modifica prea mult. Este o urcare ceva mai interesanta la intrarea in golul alpin dar destul de scurta (50-70 m). Nu stiu nici un izvor prin zona, dar sunt multe lacuri. Coborarea pe la cabana Voina am inteles ca este putin mai dificila. Orice varianta am aborda voi vorbi cu cineva care este la curent cu starea traseelor cand voi ajunge in zona. Eu maine seara voi fi in Campulung.

Cateva poze de pe traseu:

IMG_4541.thumb.JPG.75301afbd60b89606db8eb5cd576f545.JPGIMG_4541.thumb.JPG.7b35a9b9514c22ac45d68adc51564ee4.JPGIMG_4560.thumb.JPG.7644662b02ae15b66eeaa9e53d6a41b9.JPGIMG_4587.thumb.JPG.74e3d36a7ff0d7b9e7f8b191a59a0267.JPGIMG_4602.thumb.JPG.03d167b86b47e3c20a556e2b9e9f7556.JPGIMG_4681.thumb.JPG.77077a1dbbcf6068b98bce11fab234d0.JPGIMG_4691.thumb.JPG.c04bce9a5d0a97ae55ea6b216e479771.JPGIMG_4712.thumb.JPG.72f9e94ba657e1b5221ab99b632c1552.JPG

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare