rd_adi Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Madi cu care vrei sa vii?cum te gandesti sa duci masina ? Platforma? Singuru inconvenient ramas pt mine e distanta mare pe care nu o pot parcurge cu Mt-uri... Tricouri vreau si eu dar nu stiu ce masura .... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Salut, Propun si eu doua variante de sigle: una monocolor si alta in 3-4 culori. Pot pune la dispozitie varianta vectoriala (SVG/EMF/EPS), astfel incat sa poata fi marita/micsorata oricat fara a se pierde detalii. :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 @Yonutz Vin si eu cu fomeia (nu stiu daca tarasc si kinderu dupa mine). Asta ca si prezenta. Referitor la tricouri... masura mea o stii. Vreau unul si pentru kinder (fetita de 9 ani). Oaia la jar suna grav de tot :D NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 @rd_adi Kile si inaltime ...daca nu sunt la secret ... @daemonus Cataline, cred ca ptr fetita ta un XS ar fi ok ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Yoane,tricou vreau si eu!Marimea "L".Sau "M"?Hmm,nu prea cred.Raman la "L".Daca se va putea trece pe maneca si numele si tricolorul,ar fi mininat.Multumesc de pe acum,tine cont de mine!(si in acest caz :wink:). Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Yoane,tricou vreau si eu!Marimea "L".Sau "M"?Hmm,nu prea cred.Raman la "L".Daca se va putea trece pe maneca si numele si tricolorul,ar fi mininat.Multumesc de pe acum,tine cont de mine!(si in acest caz :wink:). Fara discutii ...aia cu numele si tricoloru e setata by default ...de cei care doresc personalizarea... :grin: Hmm ...tricou cu Nissan ...cand urmeaza utilaju? Ca banuiesc ca nu doresti un tricou cu Nissan ca sa-ti iei alta baragladina ... :beat:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Alta varianta... aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Mai asteapta putin ... din motive independente de vointa mea ... baragladina ... nu eu,consoarta!Da' stii ceva?Las' ca de va fi sa fie,ti-oi povesti mai pe indelete in drum spre Maramu'. :h5 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Alta varianta... [ATTACH=CONFIG]178963[/ATTACH] MI-NU-NAT! :grin: Aia cu Campulungu si data iese din sigla, parca nu e de acolo ...dar sigla E CE TREBUIE! Mai bine nu se poate ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 La oricare dintre propuneri pot face modificari; am sa caut o solutie pentru textul de jos sa "stea" mai bine. Intre timp, mai propun o varianta. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Ultima din seria asta (nu pot spune neaparat ca este pentru cei nostalgici, deoarece stema era frumoasa si inainte): 1 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 La oricare dintre propuneri pot face modificari; am sa caut o solutie pentru textul de jos sa "stea" mai bine. Intre timp, mai propun o varianta. [ATTACH=CONFIG]178964[/ATTACH] Daca-mi este permisa o parere, mie asta-mi place ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 iauziii in zona mea....poate am sa particip si eu daca termin masina:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 20, 2013 Autor Partajează Postat Mai 20, 2013 (editat) Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Se lucreaza ... Cam la astea ne-am gandit cu amendamentele ca sigla de pe fata nu e definitiva si atat sigla de pe fata cat si cea de spate vor fi la aceeasi culoare. http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/EvenimentNissan2Large_zpsbc164a44.jpg In cateva zile o sa am si costurile finale. Mai am foarte putin de lucru la masina. Pana la sfarsitul saptamanii termin tot ce am de facut la ea. Ca iesire de recunoastere ...sambata 01.06.2013. Iesire de o zi. Sper sa rezolvam tot intr-o zi. Nu mergem sa cascam gura, mergem sa scriem cateva trasee. Plecare din Bucuresti la ora 07.00. Posibil cu ramanere ptr a doua zi. Echipare minim MT + troliu functional. Momentan ..."suntem" o singura masina (doua persoane). Cine vrea sa vina e binevenit. Cam asta ar fi zona care dorim sa o atacam:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72876-Offroadrendum De fapt cam asta era acum un an. :wink: Editat Mai 20, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Salut, As fi venit eu, numai ca, dupa cum ti-am spus, fix pe 31 si 1 sunt legat de servici. :ang Ramane sa vin direct la intalnire. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Mai vine cineva din Cluj? Din Cluj pana la punctul te intalnire care ar fi ceea mai scurta ruta? Si cea mai off road ca sa zic asa... ca nu as mai veni cu platforme sau gume in portbagaj... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Mai vine cineva din Cluj? Din Cluj pana la punctul te intalnire care ar fi ceea mai scurta ruta? Si cea mai off road ca sa zic asa... ca nu as mai veni cu platforme sau gume in portbagaj... nu-mi spune ca bijuteria din avatar trebuie dusa pe platforma. 1 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Din Maramures cine merge? 1 Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 nu-mi spune ca bijuteria din avatar trebuie dusa pe platforma. Masina nu are probleme cu drumul doar ca distrug gumele mergand pe asfalt atatia km... si sa schimb gume prin munti nu e o varianta... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 22, 2013 Autor Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Bre oameni buni, E intalnire tematica (sa ne vedem fiarele, sa ne dam unor altora idei cum sa ne cheltuim banii ...samd) , de socializare (sa ne cunoastem mai bine) .... dar o sa caut in asa fel sa ne oferim si putina adrenalina ptr cei interesati (incropim un mic trial eventual, un traseu mai greut din tabara ... de zi, de noapte ... vedem la fata locului ce ne coafeaza cel mai bine). Nu va stresati sa mergeti sute de km cu simexurile pe asfalt. Ganditi-va ca vor fi destui acolo care sa va ajute la greu. Si in nici un caz nu va veti face de ras daca veti fi nevoiti sa apelati la ajutorul unora dintre noi. Nu e concurs si nici nu cred ca vreunul dintre noi nu va avea nimic de demonstrat celorlalti...deci niste MT-uri decente si troliu (asta ptr cei mai bagareti) cred eu ca sunt suficiente. Daca ne place anul asta ce iese ...organizam si la anul ... cred ca e timpul ...sa dam atentie acestei pasiuni ce ne leaga de ceva timp...Nissanul ... :h5 Va amintesc ca toti participantii la aceasta intalnire, devin automat "organizatori" (fiecare raspunde ptr actiunile sale in mod direct) adica este o intalnire auto-organizata. :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Mai...nu mai pot sa stau asa si sa nu ma bag...daca toate o sa fie bine vom fii si noi acolo :Greate White si Zolameister.Eventual si Ceaun 80.... 1 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 22, 2013 Autor Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 ... Din Cluj pana la punctul te intalnire care ar fi ceea mai scurta ruta? Si cea mai off road ca sa zic asa... ca nu as mai veni cu platforme sau gume in portbagaj... Pe asfalt ... Pe ruta Cluj - Tg Mures - Brasov - Campulung - 375 km Pe ruta Cluj - Sibiu - Ramnicu Valcea - Campulung - 390 km consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Cred ca am sa vin si eu desi am peste 1000 km dus-intors. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Mai vine cineva din Cluj? Din Cluj pana la punctul te intalnire care ar fi ceea mai scurta ruta? Si cea mai off road ca sa zic asa... ca nu as mai veni cu platforme sau gume in portbagaj... adi,mergi pe asfalt pana in caciulata(valea oltului)la omv treci podul peste olt si o tai sus pe deal spre suici,aici chiar ai nevoie de mt,si mergi pana in campulung peste deal eu am facut traseul(130 km) suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 ca tot, am aflat la telefon de la colegul adam moga de intailnirea voastra. noi am stat anul trecut la cabana Voina, un loc aflat la 20 km de campulung, in munte (capat de linie) ferit de ochii curiosilor, conditii decente nu 5 stele, posibilitati de a urca imediat pe munte, poti consuma alcool in varf si cobora fara frica de alcooltest, etc etc http://www.muscelul.ro/cabana_voina/cabana_voina.html cred ca in acea perioada 3 vitare vor fi cazate le acea cabana. sper sa nu incurcam. colegul adi de la cluj, poate merge cu noi de pe valea oltului pe ruta de offroad nocturn cainenii mari - boisoara - salatrucu - nucsoara - campulung. 143 km de offroad nocturn. plecarea joi 27.06.2013 din cluj ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate