Yonutz Postat Iunie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 @daemonus S-a marcat maistre ...ramane si XS-ul ptr copila? Si una mica asa de frunza verde ...in amintirea a tot ceea ce a fost Stiinta ...:mrgreen: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Cred ca l-ai nimerit pe singurul oltean care nu-i microbist si nu sufera ;) Ramane unul si pentru kinderita. ;) 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 doua tricouri marime L,culoare bleumarin multumesc ne vedem la campul lung:h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Yonutz ai Pm in legatura cu tricouri si pt mine! 1 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 (editat) Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Yonutz ai Pm in legatura cu tricouri si pt mine! S-a "marcat" Adi. Verifica primul post din topic. Referitor la ora de intalnire: ora de intalnire ar trebui sa fie situata undeva in intervalul 16.00-18.00, cu plecare la ora 18.00 in asa fel incat sa fie bine si ptr cei care vin de la distanta mai mare la intalnire. Cel mai posibil accensiunea spre locul de campare n-ar trebui sa dureze mai mult de 1.5h si sa avem timp pana se lasa noaptea sa ne instalam corturile (aproximativ 1h). Coordonate GPS ale taberei vor fi anuntate joi, cu o zi inante de intalnire insotite de ceva instructiuni. NU e nimic definitiv, e doar o idee ...spuneti si voi daca este bine asa. Prognoza meteo ptr acea perioada in zona Campulung (o consultam mai aproape de acea perioada ptr exactitate): Soare, senin 25-31 grade ziua 15-18 grade noaptea Editat Iunie 14, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - iunie 2013 Din Maramures cine merge? Chiar nimeni? Nici din Salaj sau Satu Mare ? ca m-as cupla cu cineva sa mai rupem costurile la motorina.... daca nu gasesc pe nimeni poate merg cu motocicleta (daca e buna vremea) si daca ma primeste cineva in cort daca cumva ploua, ca sa nu car cortul pe motor pana acolo, ajunge sacul de dormit,palinca,mancarea si izoprenul. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 15, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Cort am eu destul de mare ...deci cu "cazarea" e rezolvata :h5... :cort consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Avand in vedere ca plecarea se face dupamasa destul de tarziu pt mine nu mi e o varianta venitul de joi cu colegii vitaristi...deci as pkeca din cluj vineri.... Rog sa mi se dea info sau trackuri pt traseu campulung! Stiu perfect drumul. Ma intereseaza doar rute off road saudrumuri comunale si forestiere! Am eu o idee... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 si eu prezent de la calarasi cu nevasta si copilu dupa mine......ar fi cateva problemute de rezolvat - daca mai sunt doritori din bucuresti daca da la ce ora se pleaca poate ma incadrez si eu sa mergem in coloana - sa stabilim un canal ptr comounicatii astfel incat poate ne auzim pe drum - si cea mai grava solicit din partea celor din zona un ceaun mai mare sa ne faca bucatarul iscusit sambata o ciorba de peste binenteles vin materia prima pentru ciorba dar vreau sa stiu dinainte sa nu ma car ce ele atatia km Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 - si cea mai grava solicit din partea celor din zona un ceaun mai mare sa ne faca bucatarul iscusit sambata o ciorba de peste binenteles vin materia prima pentru ciorba dar vreau sa stiu dinainte sa nu ma car ce ele atatia km Cand e vorba de ciorba de peste ... :$ :Hr ... Trebuie ...pe inserat ...sa fac o incursiune ...intr-un loc ... fara sa ma simtza nimeni ... si sa sustrag ... una bucata borcan ...cu niste chestii ...lunguiete si iuti ...o nebunie ... Descrie in litri...ce inseamna ptr tine un ceaun mai mare??? Ca si canal de comunicatii ...16 Ca si coloana din Bucuresti ...nu stiu ...ptr ca eu plec de joi acolo ...doritori cu siguranta vor mai fi ...si din Bucuresti ...dar recomand un punct de intalnire ...iesirea din Bucuresti ... (undeva pe A1 daca mergeti pe acolo) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 cred ca 4-5 galeti sa ne ajunga la fiecare cate un castronel :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 yonut sa-mi dai si mie un punct de reper sa stiu unde sa ajung ........ oricum nu cunosc pe nimeni din gasca dar sper sa ne inprietenim la foc in jurul ceaunului cu un paharel de palinca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Salut Ionut, Am facut masuratorile pe un tricou care imi vine bine si am urmatoarele valori: Width (latimea - masurata in zona burtii) = 52-54 Cm Height (inaltimea - masurata de la linia de guler pana jos) = 63-65 Cm Banuiesc ca este undeva intre L si XL. Celalalt, pentru "colega de apartament" trebuie sa fie marimea S. Doresc ca amandoua sa fie bleumarin. Poti, te rog, cand ai timp sa ne dai niste coordonate GPS pentru locatia exacta si ora unde ne intalnim (sau numele zonei/strazii, etc.)? Multumesc anticipat, Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2013 (editat) Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Hai sa incercam totusi sa tinem o mica evidenta... Pe tricouri: Tricouri: 1.Yonutz 10 buc XXL (5 buc bleumarin + 5 buc bleu) 2.Cristacke 1 buc L (bleumarin) 3.Daemonus 1buc XXL + 1 buc XS (bleu) 4.Nomad 1buc L (bleumarin) - prin curier 5.Adammoga80 2 buc L (bleumarin) - prin curier 6.Cos 1buc XL (bleumarin) - prin curier 7.rd_adi 4buc XL (2 bleu + 2 bleumarin ...cu dimensiuni...) 8.V1tara 2buc XL + S bleumarin (XL cu dimensiuni) --- 9.Crisguide 2 buc L 1 bleu + 1 bleumarin 10.Bbstao 1 buc inscriptionat bleumarin + 4 buc neinscr 2+2 (cu dimensiuni !) 11.Suvi 1 buc XL (culoare?) 12.Wolfman 1 buc XXL bleumarin Atentie mai sunt doar doua zile ...si inchidem lista de tricouri ...asa ca daca mai doreste cineva sa spuna! Pe participanti pana acum avem asa (unii nu stiu sigur, altii s-au retras ...samd ...ii punem pe cei certi!) 1.Yonutz + ? - Nissan Patrol Y60 SWB 2.Cristacke + ? - Nissan Patrol Y60 SWB 3.Daemonus & family - Nissan Patrol Y61 LWB 4.Rd_adi + srevni - Nissan Patrol Y61(?) LWB 5.V1tara & family - Nissan Patrol Y61 6.Gigi Naste & family - Nissan nustiudecare :wink: 7.Suvi nemotorizat (?) :pl1 8.Wolfman ...da el o tura sambata seara sus ...:x ==== Adammoga cu prietenii si cu vitarele ... Avand in vedere ca nu suntem multi propun ca loc de intalnire un supermaket din Campulung ptr a definitiva impreuna ultimele cumparaturi (studiez aceasta problema si revin cu informatie,ca sa fie convenabil din toate punctele de vedere). Ca ora de intalnire cred ca una potrivita ar fi in intervalul 16.00-18.00 in asa fel incat sa putem urca pe munte si sa ne instalam pe zi. Dupa aia vedem ce si cum. Daca e ceva de sesizat sau corectat va rog sa o faceti ... :h5 Editat Iunie 19, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Daca e ceva de sesizat sau corectat va rog sa o faceti ... :h5 Poti sa tai semnul de intrebare din dreptul meu ... ne vedem, ne pupam, etc. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Vreau si eu doua tricouri, unul bleu si unul bleumarin, ambele marimea L. Este foarte improbabil sa ajung la intalnire (fizic, ca inima e deja dusa incolo), dar poate iau clujenii si tricourile mele si le aduc la Cluj. Nu de alta, dar nici nu ai cui le trimite pe posta, ca-s plecat prin strainatate inca vreo luna. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 @crisguide Done! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Vreau si eu un tricou XL daca cumva ploua si nu pot veni cu motocicleta o platesc oricum, apoi va ajunge cumva la mine. Intreb din nou : Nu merge nimeni din zona Maramures ,Salaj sau Satu Mare ? ? ? ca daca as gasi un coleg sa puna 300 ron la motorina as merge cu masina, sau pun eu 300 ron la cineva sa ma duca. Daca nu, ramane varianta pe doua roti dar care depinde de vreme, oricum asta va fi cea mai lunga cursa moto ca pana acum am mers cel mai mult intruna vreo 150 km. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 (editat) Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Suvi, Vino bre cu Passatu (pe costuri mici) si te preluam din Campulung ...cu tot carabalacu ...E periculos sa mergi un drum asa lung cu motoreatza ...daca n-ai mai facut pana acum ...sau eventual poate te lipesti la baietii de la Cluj Mai ar fi o varianta cu trenu ...sa te preiau eu din Bucuresti ca nu ai nici o legatura confortabila cu Campulung Ca si loc de intalnire ...bre campulungenii, ce supermaketuri cu parcare mare aveti pe acolo? Mai pe intrare sau pe iesire, aproape de drumul principal? Aflu eu maine oricum, sun un prieten ... :grin: @bbstao s-a marcat bre cu tricourile. LE - suvi ce culoare tricoul? bleu sau bleumarin? Cu trenu ai urmatoarea varianta (mai convenabila): Tur: MI 26/06 18.32 IR1642 Baia Mare - Bucuresti Nord ajungere JO 27/06 06.13 11h 41m La vagonul de dormit, pretul este ~150 lei.Te pot prelua eu de la Gara de Nord din Bucuresti joi dimineata ...dupa care o taiem direct la CPL ...Ca si copilot trebuie sa fi "odinit" ...:grin: Retur: DU 30/06 21.20 IR 1641 Bucuresti Nord - Baia Mare ajungere LU 01/07 09.28 12h 08m Tot cu vagonul de dormit, pretul este ~150 lei. Te pot lasa eu duminica la Gara de Nord in Bucuresti. Update lista: 1.Yonutz + ? - Nissan Patrol Y60 SWB 2.Cristacke + ? - Nissan Patrol Y60 SWB 3.Daemonus & family - Nissan Patrol Y61 LWB 4.Rd_adi + srevni - Nissan Patrol Y61(?) LWB 5.V1tara & family - Nissan Patrol Y61 6.Gigi Naste & family - Nissan nustiudecare :wink: 7.Suvi nemotorizat (?) :pl1 8.Wolfman ...da el o tura sambata seara sus ...:x 9.Bbstao + ? Nissan Patrol Y60 (?) Na ca s-a egalat si situatia la Patroale Y60 vs Y61! :dr1:ft:grin: Gigi_naste >>> material de studiu ... Uite un topic de citit: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43178-3-5-Iulie-quot-Safari-in-izmene-quot-Off-Road-Runners-Team-Clu b ... unde ne-am intalnit ...mai multi "necunoscuti"... a fost una dintre cele mai reusite iesiri la care am participat! Si cred ca nu sunt singurul care cred treaba asta ... :grin: Editat Iunie 19, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Ca si loc de intalnire ...bre campulungenii, ce supermaketuri cu parcare mare aveti pe acolo? Mai pe intrare sau pe iesire, aproape de drumul principal? Aflu eu maine oricum, sun un prieten ... Kaufland are parcare destul de mare si nu e chiar asa in centrul orasului. Cum treci podu la dreapta ajungi pe centura. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Multumim de informatie ... :h5 Adica aici ... http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/KauflandCampulung_zpsda9bf436.jpg Kaufland Câmpulung Strada Fraţii Goleşti 22 Ca si ora de intalnire ora 17.00 ....cu plecare la ora 18.00. Sa avem timp ptr eventuale cumparaturi. E convenabil ptr toata lumea? Ca si traseu ...am mai multe variante in cap ...dar nu va voi spune nimic decat joi seara cu cateva ore inaintea plecarii de acasa ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 (editat) Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Pe intrare sau pe iesire nu prea ie niciunu'. Ar fi Penny si Lidl dar cre' ca tot Kauflandu' ramane de baza, e cel mai bine aprovizionat. @Yonutz- Vreau un tricou bleumarin (asta e cel mai inchis la culoare, nu?) XXL pe care...o sa-l ridic personal :banana Cel mai probabil o sa ajung joi in Campulung si poate ne vedem la o cafea vineri. Pentru carne si branzeturi (burduf, cosulet, cas) - asta daca fac parte din meniu, recomand piata centrala, dar avem destul timp pentru detalii. L.E> Am uitat ceva foarte important: Caut copiloata/colega de cort (minim una, maxim 3) ca tre sa mai ramana si loc de bagaj, greutate maxima 55-65 kg/bucata in functie de inaltime (Atentie- nu se face media). Editat Iunie 19, 2013 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 Ca si recuzita eu imi iau asa (le trec acilea sa va inspirati si voi): Tehnic: Echipamentul masinii: sufe, ocheti, compresor, topor, maceta etc Lada cu "staful tehnic" ...nu ma intrebati ce contine ca o sa scriu o lista cu muuulte subpuncte Haine groase ptr noapte Haine de schimb ptr 4 zile Pelerina de ploaie Un acumulator auto de backup si ptr alte golanii Lampile de ajutor "frontala si bastonu" Cazare si confort: Cort Saltea gonflabila Cearceaf + patura Sac de dormit Masa si scaunele pliante Umbrela Astea le iau doar asa sa nu vina cu Patrolu gol ...ca de fiecare data n-am dormit mai mult de 5-6 ore pe stagiu... :ha: Bucatareala: Apa potabila 10 kile Gratarul si discul ...am neste promisiuni cu ceva ceaun ...sa vedem ce iese ... :grin: Doua botelii si ibricu ptr turceasca Vesela specifica Lada frigorifica Niste chestii speficifice ...special pregatite ... :grin: Alimentele de baza eu le iau din Campulung onroad si ...offroad de unde vom putea ...vedem noi ce o pica la raspantie ...:fh:4079862908: caine sau miel ...tot carne e, ce mai conteaza? Pe masura ce imi aduc aminte ...mai trec acilea ...:h5 Ca tot se lauda nea Gigi cu ciorbica lui de babusca ... eu parca as baga si un ciolan cu fasole ...dala facut la meserie, in amintirea vremurilor de demult! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 @Yonutz- Vreau un tricou bleumarin (asta e cel mai inchis la culoare, nu?) XXL pe care...o sa-l ridic personal :banana Done! Cel mai probabil o sa ajung joi in Campulung si poate ne vedem la o cafea vineri. Si eu tot joi ajung ... Caut copiloata/colega de cort (minim una, maxim 3) ca tre sa mai ramana si loc de bagaj, greutate maxima 55-65 kg/bucata in functie de inaltime (Atentie- nu se face media). Cum vine asta? Tu ditai omu (XXL size) cauti ..."minore" ...nu una ...ci trei ...Unde mai pui ca le mai si inviti in cort cu tine ... Da ce cort ai bre matale? Casa poporului edition? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Nissan Adventure Days - 28-30 iunie 2013 [Cum vine asta? Tu ditai omu (XXL size) cauti ..."minore" ...nu una ...ci trei ...Unde mai pui ca le mai si inviti in cort cu tine ... Da ce cort ai bre matale? Casa poporului edition? :ha: Sunt modest, am zis max. 3 si cortul e de 6. "Minore"...hmm pai si a mea e tot asa (58-59 imbracata) si sunt obisnuit cu dimendiunea/masa. Si lasand visele deoparte, ma gandesc serios daca sa iau cortul sau sa las bancheta spate acasa si sa dorm in masina. Cred ca are 60-70 kg (sau mai mult) si imi ia 30-50 minute sa il asamblez (daca am chef, daca nu... pot lucra toata ziua la el). Tabara va ramane in acelasi loc si vineri seara si sambata seara? Sa stiu cum ma organizez. Ete cortu...si "minora" din dotare inainte de inmultire. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate