Cristi Chiscop Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Daca va ploua toate traseele se vor transforma in extrem :banana De unde stii tu ?! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 10, 2013 Autor Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Vor fi trasee pentru fiecare clasa, chiar daca va ploua, doar ca vor fi mai atractive si mai distractive!!! Si un pic de ploaie n-ar strica nici la pamint!!:wink::wink: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Offff...baietii ”e ocupati” rau de tot! Nu au apucat sa isi faca timp 1 ceas sa fac un reportaj de promovare pentru emisiunea de maine dimineata! :br Asta e... ramane pe saptamana viitoare! Si da, va ploua destul de mult incepand de luni, :banana, sa vedem cum se vor prezenta traseele pana pe 30 mai!!! Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Si da, va ploua destul de mult incepand de luni, :banana, sa vedem cum se vor prezenta traseele pana pe 30 mai!!! ude? :shrk daca nu e gata toyota, as veni cu dusterul. merge sa-l fac pe ala de standard? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Cu siguranta merge!! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Vine si Galatiul...pentru a aplauda, incepand de vineri...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 vine si bacaul, sa participe, probabil la standard ca n-are troliu. Saptamana viitoare vin cu confirmarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Vine si Galatiul...pentru a aplauda, incepand de vineri...! Bre Sclipicios , stiam ca galatenii sunt oameni serosi bre !Ce boala va organizati asa greu ?! Costica , Jorj ,Dulcene dormiti in papuci ?Cum adica "pentru a aplauda " ??? Ia, incolonarea si inscrieti-va in concurs ! INAINTEEEEE !!!!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Pai... cum stii , sunt doar doua posibilitati - concurs sau caterinca Cum concurs cu cotetze maaari nu ie nici un farmec , ramane ...inevitabulu' . La ce ne pricepem cel mai bine , stii ( prea ) bine ... la mecanica si gratar ... unii , altii ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Dulceanu a gustat putin anul trecut ! PS A plouat la Piatra Neamt ieri seara! O minunatie! Danut, la standard am pregatit o mica surpriza pentru prima zi !!! Editat Mai 16, 2013 de dac Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Pai... cum stii , sunt doar doua posibilitati - concurs sau caterinca Cum concurs cu cotetze maaari nu ie nici un farmec , ramane ...inevitabulu' . La ce ne pricepem cel mai bine , stii ( prea ) bine ... la mecanica si gratar ... unii , altii ... Facem pregatiri pentru parcul rece :grin:, de gratar am vorbit deja, dar un ajutor in plus nu strica!:banana Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Tuparu si Marinica prezenti la Open :wink: Tutule pune vinul la rece :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Tupare, mai adu o plasma!:grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 De la Campulung-Moldovenesc,Suceava la OPEN un Y60 in primul concurs ptr noi,sunt tare curios sa vad diferenta intre "o iesire de duminica" si un concurs. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Mi-asi fi dorit sa ajungem si noii , numai ca nu ne permitem ... eu somer- Stefan angajat si timpul ,e destinat pt calionat !!! Iertatine anul asta , poate anul viitor venim la etapa voastra ...:ha1 Ii dau platforma lui Vetu , reprezentant X3M Rmnicu Valcea ! Mult succes ! Editat Mai 16, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Bre Sclipicios , stiam ca galatenii sunt oameni serosi bre !Ce boala va organizati asa greu ?! Costica , Jorj ,Dulcene dormiti in papuci ?Cum adica "pentru a aplauda " ??? Ia, incolonarea si inscrieti-va in concurs ! INAINTEEEEE !!!!!! Nu rupem masinile in concurs, da' nici n-om sta pe asfalt! Deocamdata suntem 3-4 masini ce se vor incolona spre Piatra...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Avem cazarea asigurata deja la o pensiune deci venim si noi galatenii(eu,sclipici,cos,naspet).Daca termin autobuzul de preparat ma dau la open,daca nu stau cu gratarul de scrumbie si sa vad eu cine mai ia startul=)). Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Avem cazarea asigurata deja la o pensiune deci venim si noi galatenii(eu,sclipici,cos,naspet).Daca termin autobuzul de preparat ma dau la open,daca nu stau cu gratarul de scrumbie si sa vad eu cine mai ia startul=)). Scrumbie a la Alyon Team Galati :wink:!!! Ne hotaram la fatza locului ce-i de facut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Romeo eu am de rezerva in masina una folosita,daca ai nevoie de una nou pt tine spune-mi si iti aduc :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Hai fratilor mai cu curaj la inscriere,e prima cupa care o organizeaza si oamenii astia,cu siguranta o sa fie trasee misto si o mare distractie!!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 De trasee ne ocupam, iar de distractia o vom face impreuna!:x Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Hai fratilor mai cu curaj la inscriere,e prima cupa care o organizeaza si oamenii astia,cu siguranta o sa fie trasee misto si o mare distractie!!!! Am prins ideea si ne inscriem si noi ( platageaua + gabi.r + bogdan ) PAMFLETARAIE : ...initial fara sa judec prea mult,cind am vazut ca e concurs la PIATRA Neamt, am inceput sa tremur...iarasi PIATRA ?!? si BOLOVANI ?!?...am luat un soson, l-am legat cu ata si am inceput sa alerg cu el prin curte...( de ! asa fac nebunii...); doctorul Worldscape stie cel mai bine fenomenu' ca el din lipsa de offroad, a inventat saritura in piscina fara apa...( nu se sare in cap...se sare cu masina jeep ) In fine, dupa o reflectie indelungata mi-am dat seama ca traseele sunt facute de Robert si Dac, oameni de meserie care nu se sperie de oleaca de noroi si un pic de inclinare laterala...ba chiar le place si trolierea si orientarea " pi teren " ;... si totusi alergia nu mi-a trecut pina am vorbit aseara cu Robert, care mi-a confirmat ca are SUPERTRASEE...asa ca veniti cu totii !!! Pe de alta parte, Dansul, adica Robert a zis ca la Ei, PIATRA se foloseste la temeliile de case ( nu va suparati da trebuie sa-l cred pentru ca se ocupa de constructii ); pe de alta parte mi-a mai zis ca multa PIATRA se cauta in ARDEAL, asa ca exporta acolo la greu !!!...cica ardelenii o folosesc drept FRINA la carutele lor si la urcare, si la coborire...nu-mi dau seama de ce ?!?...o fi din cauza ca nu le trage CAII ?!? Sau nu stie ei cum sa-i opreasca la vale ??? INCHEI PAMFLETARAIA !!! ( cu scuze pentru cunoscatori ) Sa ne petrecem si sa ne intrecem cu placere !!! Editat Mai 18, 2013 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav_man Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Astazi a plouat bine de tot prin zona! Asadar . . . there will be tones of fun!!! and mud! :banana Don't drink and drive! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Astazi a plouat bine de tot prin zona! Asadar . . . :banana Ba...mi-as .... si eu tot n-am copilot ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Domnu' doctor facem rost in loc de copilot un bastinas sa mergi struna!:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate