macfero Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Maine dimneata o sa postez si clasamentul final, dar astept si filmuletul cu demonstrativa de la PS2 sa vad si eu cum urca masina lui Tutu fara mine in ea :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 (editat) Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 FELICITARI organizatorilor, a fost un eveniment reusit din toate punctele de vedere trasee superbe mancare buna cazare mult peste cea de la Odorhei. As vrea un asemene eveniment macar in fiecare luna. Editat Iunie 2, 2013 de Astral 1 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Speciala Sabau Gigel clasa Standard - ziua 2 : Speciala Pedro si Cristi clasa Standard - ziua 2 : [video=youtube;tGAC-_Eui4M] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Multumesc organizatorilor ,in special lui Romeo si Adi ca m-au adus pe calea dreapta . A fost un eveniment reusit care a spart gheata in materie de 'oficiale 'la Piatra , felicitari si la mai mare !!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Bravo Piatra-Neamt...ptr mine a fost primul concurs si mi-a dat incredere si tupeu ptr alte competitii,sa ne vedem sanatosi la anul viitor...felicitari. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Tuparu si Marinica speciala ziua 2 : Ciprian din Vaslui speciala ziua 2 : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Am ajuns si eu acasă, multumesc mult Piatra Neamț, pentru concurs foarte reușit care ati organizat, multumesc pentru cum am fost primit, cazare super, zona si trasee super, un minus doar la mâncare, in rest +++++. Sigur vin la următoare organizat de voi. M-am simțit chiar foarte bine, sănătate si la mai multe Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Speciala Remus ziua 2 : Speciala Costakala ziua 2 : [video=youtube;cG-yKqQFIVU] Urmeaza pozele si filmarile din trialul de duminica si premierea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Felicitari Piatra Neamt ! Un concurs reusit din toate punctele de vedere,traseele foarte frumoase,se vede ca au fost facute de profesionisti.Sa ne vedem sanatosi la anul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Echipaj X3M Valcea :br [ATTACH=CONFIG]180740[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180739[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 In citeva cuvinte, exprim ca a fost un concurs de OFFROAD ADEVARAT !!! Remarc in mod deosebit calitatea traseelor, si faptul ca nu a fost NIMIC PERICULOS pentru concurenti. Pentru ca sa reusesti sa faci asa ceva trebuie sa ai ceva CREIER, ceea ce din pacate mai lipseste pe ici pe colo la unii ORGANIZATORI...ADRENALINA si CURAJUL trebuiesc alaturate cu RESPONSABILITATEA !!! Bravo ECHIPEI Piatra Neamt !!! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mandy Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Multumim pentru filmulet. Pentru a 3-a postare pe forum vii cu un material foarte bun. Cred ca te vor cauta multe cluburi sa le faci filmari la Etape. Bine ca Viorel Vlad nu a patit nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mandy Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Multumim pentru filmulet. Pentru a 3-a postare pe forum vii cu un material foarte bun. Multumesc :) Pana la finalizarea montajului complet mai dureaza. Sper sa iasa ok si sa va placa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 foarte frumos :ft :br ceva poze/filme de la standard? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mandy Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 foarte frumos :ft :br ceva poze/filme de la standard? Din pacate nu am fotografii de la standard, si filmare am doar la trialul din ultima zi. Nu am reusit sa ajung si la standard. Si oricum am fost cam bou azi, pentru ca la trial am montat o camera pentru masina in masina lui Danci, apoi in loc sa copiez toate filmarile, n-am fost atent si am copiat doar primele doua clipuri, in care ei asteptau la start. Dupa aia am sters cardul. Deci n-am filmarea din masina, o am doar pe cea de afara. Mama ma-sii... E o vorba care zice ca "numai cine nu munceste nu greseste", dar nu am obiceiul sa fac greseli din astea copilaresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Trial Danci si Marius : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertNT Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Multumim tuturor participantilor, cu scuzele de rigoare pentru micile nereguli gasite in traseu s-au de organizare, dar promitem ca la urmatorul concurs ne vom stradui sa iasa perfect. Felicitari tuturor, dar in primul rand castigatorilor...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 cu scuzele de rigoare pentru intarziere, atasez si clasamentele: Standard: Open: p.s. Robert pana la anul te rog sa ai o masina care sa urce pantele cu mine inauntru :P GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Multumim participantilor pentru increderea acordata si pentru onoarea de a-i avea in competitie, multumim sponsorului principal 4x4 STORE pentru premiul acordat la clasa open - troliu Superwinch TS9500, multumim echipei de oficiali care au supravegheat concursul, multumim tuturor celor care au depus eforturi in interiorul echipei de organizare, multumim autoritatilor locale si institutiilor care ne-au sprijinit in mod nemijlocit pentru buna desfasurare a evenimentului ! Pina la anul, tinem aproape!! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Bravo Piatra Neamt,un concurs care mi-a adus aminte de Bucovina pe ploaie :grin::grin::grin: Am avut doua zile de traseu de nota 10 si la final un trial frumos. Sa o tineti tot asa si sa ne vedem sanatosi si la editia 2014 :grin: Felicitari Robert si Romeo !!!!!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Trial nea Gabi : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertNT Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 cu scuzele de rigoare pentru intarziere, atasez si clasamentele: Standard: [ATTACH=CONFIG]180814[/ATTACH] Open: [ATTACH=CONFIG]180813[/ATTACH] p.s. Robert pana la anul te rog sa ai o masina care sa urce pantele cu mine inauntru :P Sper sa rezolv problema pana la anul s-au de ce nu pana in toamna. Daca nu schimbam regulamentul. In trial sa intre doua masini legate intre ele..... si promit ca fac echipa cu baietii de la Iasi, doar asa poate imi spal pacatele..... Multumim pentru tot sprijinul acordat Iwa si Gyula Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Trial Rudy : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: CUPA DACII LIBERI - PIATRA NEAMT , 30 mai - 2 iunie 2013 Frumoase poze/filmari de la open ! Si totusi de la STANDARD are cineva poze sau video ???? Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate